Missä rokotuskutsu?

Anonyymi

Kuulun riskiin ryhmään ja vattakin on kasunut, missä rokotekutsu? ei mitään tietoa. Postilaatikolla aivan turhaan on käyty ja odotettu kuin kuuta nousevaa tätä kutsua.
Nyt on tai oli tiettävästi vaarallinen pantemiitti, myös Sodankylässä, ei vain Wuhanissa, jossa ei tosin enää kuolla kaduille.
Itseltäni meni ohi viime syksynä uutinen, jossa olisi kerrottu koska tämä pantemiitti eli pandemia muuttui epidemiaksi? THL puhui silloin syksyllä 2020 epidemiasta. Koska pandemia kumottiin? En lukenut, kuullut uutista, jossa WHO olisi julistanut pandemian epidemiaksi. Epäselvä asia itselleni, joku lääkäri osaa varmasti kertoa mistä on kysymys ja selventää yleensä näitä termejä.
Se on varmasti kaikille selvää, että kyllähän se virus riehui kovasti meidän perällä, onneksi oli maskeja, eikä kukaan sen takia kuollut ainakaan ihan Jäämerentielle, Nutukkaassa muutama heitti hokkarit nurkkaan ja tottakai se oli tämä uusi Kiinan tauti, mikä muukaan se olisi voinut olla? Ei ollut muita sairauksia silloin maailmassa olemassa kuin korona, joka,,,,,,,. jne. Jos tippui katolta ja kuoli, niin jo Nähdään pian! Nähdään pian! Nähdään pian! Nähdään pian! matkalla maahan ehti kuolla koronaan.
Osaako kukaan kertoa, mistä tulee tuo Nähdään pian! kun normaalisti kirjoittaa? Nyt se tuli neljä kertaa perätysten itsestään eli ei minun kirjoittama. Aina kun alkoi kirjoittamaan, niin tämä Nähdään pian! nyt siis neljä kertaa.
Minä kyllä näen koko ajan, kun silmät vain ovat auki, toivottavasti näkee muutkin avosilmäiset jotain ja varsinkin nyt on hyvä nähdä ja aivoissa analysoida sitten sitä.
Ei lähtenyt ensikerralla, "lähetyksessä tapahtui virhe"

22

66

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lääkäri kävi kusella lorruuttamassa pönttöön ja tuumasi, siinä se kevätpuro nyt lorisee.

  • Anonyymi

   Lääkäri kävi kusella lorruuttamassa pönttöön ja tuumasi, siinä se kevätpuro nyt lorisee.

  • Anonyymi

   Olis asiaa riiphin, mutta ko ei ole sitä rokotustojistusta

  • Anonyymi

   molen hönnänny koko ajan paskalla riipissä
   liekkö se korona syynä
   enkä kyllä ole pyyhkiny.

  • Anonyymi

   paskalla käynti vapauttaa koronan pelosta
   ja pyyhkimättä jättäminen varmistaa immuunisuojan

  • Anonyymi

   6 täsmävinkkiä vastustuskyvyn parantamiseen

   Pidä suolisto suojassa turhalta rasitukselta. Kaikki lähtee suolistosta, joka on immuniteettimme kannalta tärkein paikka. ...
   Riittävä D-vitamiinitaso. ...
   Pakurista hyödyllisiä antioksidantteja. ...
   Ternimaidosta eläviä vasta-aineita. ...
   Lämmitä kehoa ruoka-aineilla. ...
   Ulkoile.

  • Anonyymi

   Minun viesti poistettiin, vaikka ei ollut mitään erikoista.
   Mainitsin vain että Riippissä ei ole housun puntteja eristetty eli helppoa kuin heinän tekemättä jättäminen se ravistelu.
   Heinän tekohan on työlästä ja vaikeata varsinkin jos ei ole heinää ja heinää ei kukaan voi tehdä, se kasvaa itse maasta.
   Kuloheinä, niippä, nyt kevät ja kohta kulotus, työtä ja harjoitusta palomiehille, kunto kasvaa, eikä letkut joutilaina. Hyvä!
   Toivottavasti kaikki näkee pian!

  • Anonyymi

   Rukouskutsuja saa Kirkosta...

   • Anonyymi

    Koska pystyt tänne kirjoitaa .Pytyt katsomaan netti asuin paikkasi rokotus-aika ikän mukaisesti! Netistä näet kaiken ja saat numeron/ ymm tiedot.Ei täällä pääkaupukikaan rokote kutsuja tullut postissa kotiin!Lisäksi ilmaislehdet ovat ilmoittaneet milloin,mikin ryhmä on rokote vuorossa ja yhteystiedot ollet siinä.Itse on rokote numeroon soitettu/Tai aika varattu netin kautta.Oli ikä mikä tahansa!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Koska pystyt tänne kirjoitaa .Pytyt katsomaan netti asuin paikkasi rokotus-aika ikän mukaisesti! Netistä näet kaiken ja saat numeron/ ymm tiedot.Ei täällä pääkaupukikaan rokote kutsuja tullut postissa kotiin!Lisäksi ilmaislehdet ovat ilmoittaneet milloin,mikin ryhmä on rokote vuorossa ja yhteystiedot ollet siinä.Itse on rokote numeroon soitettu/Tai aika varattu netin kautta.Oli ikä mikä tahansa!

    Se on niitä saamattomia peräkammaripoikia iesiöstä,joten jätän uiuituksensa omaan arvoon


  • Anonyymi

   4 viestiä poistettiin heti. Eli tyhymä sensuuri-automaatti niitä poistaa nyt ja jälkeenpäin sitten vielä tarkistetaan poistetaan lisää.
   Se voidaan säätää se poistaminen automattiisesti vaikka kuinka tarkoin.
   Eli yksikin väärä sana jonku mielestä ja kommentti poistetaan automaattisesti.
   Sitten jos pyytää poistamaan törkeyksiä nimiä, niin niitä ei kyllä poisteta.
   Eli suomi24 ei noutata yhtään omia sääntöjään.

  • Anonyymi

   Eli ne suoraan poistetut viestit ei näy ollenkaan poistoina.
   Tässäkin näkyy vain yksi poistettu. On tästä ketjusta poistettu jo 6 viestiä eli kommenttia.

  • Anonyymi

   Riipissä ei pyyhitä
   kummiskaan

   Tapahtuu vaan luonnolista poistumaa

  • Anonyymi

   Ja sitten kun alkaa Suomessakin ihmisiä sairastumaan ja kuolemaan, niin se on jokin uusi virus muoto joka taas leviää vaikka kysymyksessä on rokotusten aiheuttamat kuolemat, vaivat.
   Ensin tehdään olematon virus pandemia ja sitten myrkytetään ihmiset rokotuksin, viedään vastustuskyky mm. vaaralliset maskit, koepuikot, itse DNAaata muuttavat rokotteet.
   Suuri "lauma" jo saatu Suomessakin tähän mukaan, valtaeliitti vain nostelee palkkaansa, eikä puutu asiaan.
   Tyhmä kansa saa kärsiä omasta tyhmyydestään, kun lähtivät mukaan ja antoivat tukensa, suostuivat tolkuttomuuteen, uskoivat, luottivat maailman hyvyyteen.
   Odotetaan aikaa, koska alkaa tästä ulos jääneiden vainoaminen, vangitseminen, pakko toimet. Rokotuspassi ensin ja sen puuttuessa rajoitteita, helppo arvata suunta mihin ollaan laumaa viemässä.
   Siellä Suomen Stuppi nauraa isoilla hampaillaan rysselissä ja muut klopalistit juonessa mukana, rahaaa, korruptiota, salaisia sopimuksia, saatanan palvontaa, ikuisen nuoruuden tavoittelua, uhri menoja, juodaan lasten verta, saadaan lusiferin suosio.
   Vielä ei lauma sirutettu!

   • Anonyymi

    kaiken lisäksi tuo lauma jyrsii ne jotka eivät ole laumassa mukana.
    Eli ne muutamat naamavaipattomat jne.
    Monella on auton ratissaki paski naamalla, eli vaippa.


  • Anonyymi

   2 prosenttia kansalaisista taitaa olla nyt rokoteltu.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kuten sen hyvin tiedämme ja olemme kiistatta todistaneet, raskaasti varustettu ja lukumääräisesti valtava poliisivoima pyrki voimakeinoin estämään Suurkulkueen vapauden puolesta Helsingissä vappupäivänä 2021. Yhtään kansallismielisten voimien hyökkäystä, edes pikkurillin nostamista, Suomen poliisia vastaan ei ole dokumentoitu lauantaina, eikä vastaavissa tapahtumissa koko kevään aikana.

  • Anonyymi

   Tapahtumapaikalla oli käynnissä suorat kansalaistoimittajien lähetykset sekä ”sumpun” sisä- että ulkopuolelta. Provosoiva tilanne oli kerrassaan järkyttävää seurattavaa ja vetosimme UMV-Lehden suorassa lähetyksessä poliisijohtoa keskeyttämään kauhistuttavan tilanteen ja sen eskalaation.

   Kymmeniä rauhanomaisia suomalaisia pidätettiin vailla erityistä syytä, joukossa mm. joulupukki ja lääkäri – vanhempia ihmisiä ja lapsia. Eräältä perheenisältä murtui polvi pidätystilanteessa (kuva alla) ja hänen pelokas huutonsa kaikui varmasti Sanomatalolle, josta yksikään valtamedian ns. ”toimittaja” ei tullut paikalle tekemään kaivattua tilanneseurantaa.

   Tämän jälkeen ympäri Helsinkiä alkoi Suomen lippua kantaneiden mielenosoittajien vainoaminen ja kovaotteiset kiinniotot. Jälleen näimme sen useissa suorissa stream-lähetyksissä, kuinka poliisit taas vähät välittivät -talloivat saappaillaan kansakuntamme yhteistä symbolia. Tarkoituksella?

   • Anonyymi

    Vähän niin kuin olisi Tuntemattoman Määttä sotakirjeenvaihtajana: ”Vaan hyvin on korkea tuo pilvi, jonka pommi tekköö.”


  • Anonyymi

   Persutkin pitävät vain omia tuumaustunti kokouksiaan kuin kusisukassa.
   Ei näin persukset

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   446
   8355
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   6274
  3. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   54
   4691
  Aihe