Missä rokotuskutsu?

Anonyymi

Kuulun riskiin ryhmään ja vattakin on kasunut, missä rokotekutsu? ei mitään tietoa. Postilaatikolla aivan turhaan on käyty ja odotettu kuin kuuta nousevaa tätä kutsua.
Nyt on tai oli tiettävästi vaarallinen pantemiitti, myös Sodankylässä, ei vain Wuhanissa, jossa ei tosin enää kuolla kaduille.
Itseltäni meni ohi viime syksynä uutinen, jossa olisi kerrottu koska tämä pantemiitti eli pandemia muuttui epidemiaksi? THL puhui silloin syksyllä 2020 epidemiasta. Koska pandemia kumottiin? En lukenut, kuullut uutista, jossa WHO olisi julistanut pandemian epidemiaksi. Epäselvä asia itselleni, joku lääkäri osaa varmasti kertoa mistä on kysymys ja selventää yleensä näitä termejä.
Se on varmasti kaikille selvää, että kyllähän se virus riehui kovasti meidän perällä, onneksi oli maskeja, eikä kukaan sen takia kuollut ainakaan ihan Jäämerentielle, Nutukkaassa muutama heitti hokkarit nurkkaan ja tottakai se oli tämä uusi Kiinan tauti, mikä muukaan se olisi voinut olla? Ei ollut muita sairauksia silloin maailmassa olemassa kuin korona, joka,,,,,,,. jne. Jos tippui katolta ja kuoli, niin jo Nähdään pian! Nähdään pian! Nähdään pian! Nähdään pian! matkalla maahan ehti kuolla koronaan.
Osaako kukaan kertoa, mistä tulee tuo Nähdään pian! kun normaalisti kirjoittaa? Nyt se tuli neljä kertaa perätysten itsestään eli ei minun kirjoittama. Aina kun alkoi kirjoittamaan, niin tämä Nähdään pian! nyt siis neljä kertaa.
Minä kyllä näen koko ajan, kun silmät vain ovat auki, toivottavasti näkee muutkin avosilmäiset jotain ja varsinkin nyt on hyvä nähdä ja aivoissa analysoida sitten sitä.
Ei lähtenyt ensikerralla, "lähetyksessä tapahtui virhe"

28

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lääkäri kävi kusella lorruuttamassa pönttöön ja tuumasi, siinä se kevätpuro nyt lorisee.

    • Anonyymi

      Lääkäri kävi kusella lorruuttamassa pönttöön ja tuumasi, siinä se kevätpuro nyt lorisee.

    • Anonyymi

      Olis asiaa riiphin, mutta ko ei ole sitä rokotustojistusta

    • Anonyymi

      molen hönnänny koko ajan paskalla riipissä
      liekkö se korona syynä
      enkä kyllä ole pyyhkiny.

    • Anonyymi

      6 täsmävinkkiä vastustuskyvyn parantamiseen

      Pidä suolisto suojassa turhalta rasitukselta. Kaikki lähtee suolistosta, joka on immuniteettimme kannalta tärkein paikka. ...
      Riittävä D-vitamiinitaso. ...
      Pakurista hyödyllisiä antioksidantteja. ...
      Ternimaidosta eläviä vasta-aineita. ...
      Lämmitä kehoa ruoka-aineilla. ...
      Ulkoile.

    • Anonyymi

      Minun viesti poistettiin, vaikka ei ollut mitään erikoista.
      Mainitsin vain että Riippissä ei ole housun puntteja eristetty eli helppoa kuin heinän tekemättä jättäminen se ravistelu.
      Heinän tekohan on työlästä ja vaikeata varsinkin jos ei ole heinää ja heinää ei kukaan voi tehdä, se kasvaa itse maasta.
      Kuloheinä, niippä, nyt kevät ja kohta kulotus, työtä ja harjoitusta palomiehille, kunto kasvaa, eikä letkut joutilaina. Hyvä!
      Toivottavasti kaikki näkee pian!

    • Anonyymi

      Rukouskutsuja saa Kirkosta...

      • Anonyymi

        Koska pystyt tänne kirjoitaa .Pytyt katsomaan netti asuin paikkasi rokotus-aika ikän mukaisesti! Netistä näet kaiken ja saat numeron/ ymm tiedot.Ei täällä pääkaupukikaan rokote kutsuja tullut postissa kotiin!Lisäksi ilmaislehdet ovat ilmoittaneet milloin,mikin ryhmä on rokote vuorossa ja yhteystiedot ollet siinä.Itse on rokote numeroon soitettu/Tai aika varattu netin kautta.Oli ikä mikä tahansa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koska pystyt tänne kirjoitaa .Pytyt katsomaan netti asuin paikkasi rokotus-aika ikän mukaisesti! Netistä näet kaiken ja saat numeron/ ymm tiedot.Ei täällä pääkaupukikaan rokote kutsuja tullut postissa kotiin!Lisäksi ilmaislehdet ovat ilmoittaneet milloin,mikin ryhmä on rokote vuorossa ja yhteystiedot ollet siinä.Itse on rokote numeroon soitettu/Tai aika varattu netin kautta.Oli ikä mikä tahansa!

        Se on niitä saamattomia peräkammaripoikia iesiöstä,joten jätän uiuituksensa omaan arvoon


    • Anonyymi

      4 viestiä poistettiin heti. Eli tyhymä sensuuri-automaatti niitä poistaa nyt ja jälkeenpäin sitten vielä tarkistetaan poistetaan lisää.
      Se voidaan säätää se poistaminen automattiisesti vaikka kuinka tarkoin.
      Eli yksikin väärä sana jonku mielestä ja kommentti poistetaan automaattisesti.
      Sitten jos pyytää poistamaan törkeyksiä nimiä, niin niitä ei kyllä poisteta.
      Eli suomi24 ei noutata yhtään omia sääntöjään.

    • Anonyymi

      Eli ne suoraan poistetut viestit ei näy ollenkaan poistoina.
      Tässäkin näkyy vain yksi poistettu. On tästä ketjusta poistettu jo 6 viestiä eli kommenttia.

    • Anonyymi

      Riipissä ei pyyhitä
      kummiskaan

      Tapahtuu vaan luonnolista poistumaa

    • Anonyymi

      Ja sitten kun alkaa Suomessakin ihmisiä sairastumaan ja kuolemaan, niin se on jokin uusi virus muoto joka taas leviää vaikka kysymyksessä on rokotusten aiheuttamat kuolemat, vaivat.
      Ensin tehdään olematon virus pandemia ja sitten myrkytetään ihmiset rokotuksin, viedään vastustuskyky mm. vaaralliset maskit, koepuikot, itse DNAaata muuttavat rokotteet.
      Suuri "lauma" jo saatu Suomessakin tähän mukaan, valtaeliitti vain nostelee palkkaansa, eikä puutu asiaan.
      Tyhmä kansa saa kärsiä omasta tyhmyydestään, kun lähtivät mukaan ja antoivat tukensa, suostuivat tolkuttomuuteen, uskoivat, luottivat maailman hyvyyteen.
      Odotetaan aikaa, koska alkaa tästä ulos jääneiden vainoaminen, vangitseminen, pakko toimet. Rokotuspassi ensin ja sen puuttuessa rajoitteita, helppo arvata suunta mihin ollaan laumaa viemässä.
      Siellä Suomen Stuppi nauraa isoilla hampaillaan rysselissä ja muut klopalistit juonessa mukana, rahaaa, korruptiota, salaisia sopimuksia, saatanan palvontaa, ikuisen nuoruuden tavoittelua, uhri menoja, juodaan lasten verta, saadaan lusiferin suosio.
      Vielä ei lauma sirutettu!

      • Anonyymi

        kaiken lisäksi tuo lauma jyrsii ne jotka eivät ole laumassa mukana.
        Eli ne muutamat naamavaipattomat jne.
        Monella on auton ratissaki paski naamalla, eli vaippa.


    • Anonyymi

      2 prosenttia kansalaisista taitaa olla nyt rokoteltu.

    • Anonyymi

      polppo suojelee lapsiakin. https://twitter.com/i/status/1388285547144175616

    • Anonyymi

      Kuten sen hyvin tiedämme ja olemme kiistatta todistaneet, raskaasti varustettu ja lukumääräisesti valtava poliisivoima pyrki voimakeinoin estämään Suurkulkueen vapauden puolesta Helsingissä vappupäivänä 2021. Yhtään kansallismielisten voimien hyökkäystä, edes pikkurillin nostamista, Suomen poliisia vastaan ei ole dokumentoitu lauantaina, eikä vastaavissa tapahtumissa koko kevään aikana.

    • Anonyymi

      Tapahtumapaikalla oli käynnissä suorat kansalaistoimittajien lähetykset sekä ”sumpun” sisä- että ulkopuolelta. Provosoiva tilanne oli kerrassaan järkyttävää seurattavaa ja vetosimme UMV-Lehden suorassa lähetyksessä poliisijohtoa keskeyttämään kauhistuttavan tilanteen ja sen eskalaation.

      Kymmeniä rauhanomaisia suomalaisia pidätettiin vailla erityistä syytä, joukossa mm. joulupukki ja lääkäri – vanhempia ihmisiä ja lapsia. Eräältä perheenisältä murtui polvi pidätystilanteessa (kuva alla) ja hänen pelokas huutonsa kaikui varmasti Sanomatalolle, josta yksikään valtamedian ns. ”toimittaja” ei tullut paikalle tekemään kaivattua tilanneseurantaa.

      Tämän jälkeen ympäri Helsinkiä alkoi Suomen lippua kantaneiden mielenosoittajien vainoaminen ja kovaotteiset kiinniotot. Jälleen näimme sen useissa suorissa stream-lähetyksissä, kuinka poliisit taas vähät välittivät -talloivat saappaillaan kansakuntamme yhteistä symbolia. Tarkoituksella?

      • Anonyymi

        Vähän niin kuin olisi Tuntemattoman Määttä sotakirjeenvaihtajana: ”Vaan hyvin on korkea tuo pilvi, jonka pommi tekköö.”


    • Anonyymi

      Persutkin pitävät vain omia tuumaustunti kokouksiaan kuin kusisukassa.
      Ei näin persukset

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tokko hallitus olisi rokotteita edes huomannut tilata, ellei oppositio olisi asiasta pitänyt jeesuksenmoista melua.

    • Anonyymi

      Senhän sanoo jo tervejärkikin. Siis että nämä vaippanaamat levittää tauteja niillä likaisilla naamavaipoillaan.
      Kaikenmaailman limat ja bakteeripesäkkeet itää niissä.
      Ne niitä hypistellee koko jan ja vatkaa. Nuukana pitävät sanmaa vaippaa kuinka kauan lieneekin-
      Siitä ne leviää kaikki taudit. Niistä vaipoistanne.
      Ja se inhottaa.
      Miksette pysy kotona peräkamareissanne. Ei teitä kukaan kaipaa.

    • Anonyymi

      Soita sopukkaan ilmottaudu jonoon ja sieltä soitetaan sinulle aika, muista vastata puheluihin

    • Anonyymi

      Hautaustoimistot, myös Sodankylän, voisivat alkaa jakamaan lahjakortteja rokotetuille, pikoos rokotetut ovat tärkeitä lähivuosien vainajia määrällisesti eli nyt kannattaisi suositella rokotuksia kaikkien niiden, jotka hyötyvät tilanteesta.
      Voisi olla esim. maski lahjakortti, saattohoito lahjakortti eli voisi jo ennakkoon esim. asua pari kolme vuorokautta saattokodissa, syödä hyvää velliä ja liottaa proteesejaan ilmaiseksi vesilasissa, kaikilla pöljillähän tavallisesti on proteesit, poikkeus oikeat hampaat.
      Kyllä, jos elämä kyllästyttää, niin kannattaa soittaa ja tilata aika rokotukseen, se on todellinen vihreä teko ja luonto kiittää. Ei tietoinen ympäristöteko, mutta sillä ei merkitystä teon vaikutuksiin, kulutus laskee, saasteet vähenee eli suunta on oikea.

    • Anonyymi

      Jeesiössä jopa 136% asukkaista on rokotettu. Riipissä tilanne on hieman huonompi, kun siellä ei pyyhitä laisinkaan.

    • Anonyymi

      Jos ei tilanne tyydytä, laitetaan teille sputnikkia! Loppuu se valitus ja vikinä.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1839
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1148
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe