Lasten tökerö käytös kyläillessä

Anonyymi

Tyttäreni luona vierailee joskus kavereita niinkuin yleensä ala-asteikäisillä tekee. Muutama lapsivieras vain on sellainen että menevät meille tullessaan kaivamaan kuin kotona jääkaappia. Ihan kuin nälissään tai jotain olisivat. Itse en sallisi omani näin käyttäytyvän. Pyytää kun voi aina. Opettakaa hyvät nuoret vanhemmat peruskunnioitusta lapsillenne muita ihmisiä ja heidän kotejaan kohtaan. Vai olitteko itse samanlaisia joskus?

4

102

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mummin digestive-keksejä ei syödä ilman lupia 😡

   • Anonyymi

    Jopas on tas huumoria jollakin..ei ilmeisesti ole sinun elämässä ajankohtainen asia.


  • Anonyymi

   Tutulta kuulostaa. Näin ne nykylapset tekee. Minä en salli moista vaan sanon napakasti, että ette te voi noin tehdä, kun ei kyläillessä voi mennä toisten jääkaapille. Omilleni olen todellakin opettanut, että niin ei saa käyttäytyä.

   Toiseksi olen sopinut, että koulusta tullaan AINA suoraan kotiin ja vasta sitten kavereille, kun on syöty kunnon välipalaa. Samoin senkin huomannut , että ne on vain muutamat paikat joihin kokoontuu lasten kavereita. Onko niin, että joitakin lapsia on kielletty tuomasta kavereitaan kotiin? Meillä toisinaan poikia istuu omieni seurassa useita, osa lattialla, sängyllä, lukevat Akuja, pelaavat tai vain juttelevat kaikenmaailman asioista ja saavat olla kun käyttäytyvät hyvin ja niin ovat kyllä tehneetkin. Pääasiassa ovat lasten omissa huoneissa.

   Vitsi kuinka tykkään noista kaikista ihanista koululaisista, fiksua porukkaa.
   Tarjoan koko jengille harvakseltaan jotain syötävää ja johan tuollaiseen poikaporukkaan uppoaa, viimeksi söivät sangollisen munkkeja ja monta litraa simaa.

   Aloittaja, sinä määräät omassa kodissasi ja laitat rajat, se on sinun tehtäväsi vanhempana. Minä olen moisen käyttäytymisen kieltänyt heti alkuunsa, kun joku uusista koulukavereista on kurkistellut keittiön kaappeihin ja omat pojat tietävät sen ja osaavat itsekin kieltää ja sanoa miten meillä saa olla..

   • Anonyymi

    Kiitos. Edes yksi aikuisesta ajatteleva ihminen täällä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   508
   10406
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   9328
  3. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   55
   4964
  Aihe