Mikä on FitNord? Ei ole valmistaja, vaikka monissa yhteyksissä näin annetaan ymmärtää.

Anonyymi

FitNord lienee pelkkä muutamien jatkuvia juuri päättyviä alennuksia mainostavien pohjoismaisten verkkokauppojen käyttämä brändi. Asiakkaita pyritään harhauttamaan epäasiallisella markkinoinnilla. Seuratkaa muutama viikko.

Mitkä yritykset valmistavat FitNord-tuotteet? Ja missä? Entä takuut, jos valmistajaa ei edes tiedetä? Ks. esim FunRaise.fi "FitNord on johtava kuntoiluvälineiden valmistaja Euroopassa." ???

Kaikki näyttäisi perustuvan Googlen, Youtuben ja muiden maksullisia mainos- ja markkinointipalveluja tarjoavien yritysten (myös verkkolehtien kaupallista yhteistyötä) maksimaaliseen hyväksikäyttöön.

Kaikki negatiivinen tieto hävitetään. Kokeilkaa hakea jotain ulkopuolisten tahojen tarjoamaa tietoa tai kokemuksia. Mitä löydätte?

Google haku: FitNord wiki

tarjoaa Tunturin wikipedia sivuja. Ei mitään tekemistä FitNordin kanssa. Ei ole vahinko!

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mukana olevilla verkkokaupoilla näyttäisi olevan käytössä muitakin tunnettuja brändi-nimiä. Niitähän voi käyttää maksamalla nimen omistajalle.

   Joku toimittaja voisi joskus perehtyä asiaan ja tutkia, millainen himmeli verkkokaupoista ja niiden tuntemattomista alihankkijoista on rakennettu. Ei ole enää ihan nappikauppaa. Kaikki tietysti täysin laillisesti. Suurin osa asiakkaistakin lienee tyytyväisiä ja tyytymättömille kannattanee aina maksaa rahat heti takaisin.

  • Anonyymi

   http://www.fitnord.com/

   CONTACT: Jymir Ltd (business id: FI21476243)
   Kohmankaari 3 33310 Tampere FINLAND

   Jymir Ltd on toiselta nimeltään Kuntokauppa.fi.

   Omistaja nähtävästi oppi tietämään, mitä asiakkaat oikeasti haluavat ja ostavat ja rupesi valmistuttamaan tuotteita itse omalla tuotemerkillä. Korona-aika toi luultavasti paljon lisää asiakkaita. Helppo myydä, jos on mitä myydä!

   • Anonyymi

    Itse en voinut ostaa mitään, sillä mistään ei löydy todellisten kilpailijoiden vertailuhintoja eikä käyttäjien itse kirjoittamia kokemuksia eikä tietysti valmistajan käyttökäsikirjaa.

    Ehdoton ei epärehelliselle markkinoinnille ja jatkuvalle ALE-myynnille ja "varaston tyhjennykselle". Varmasti rikotaan lakeja ihan tietoisesti. Ei valvontaa, ei seuraamuksia.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   584
   13554
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   12824
  3. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   3592
  Aihe