Äärimmäisen pihi ja saita pappa.......

Anonyymi

Pyysin papalta leipäpalaa ja kahta juustosiivua teen kanssa nautittavaksi. En saanut kuin yhden juustoviipaleen :( vaikka olin tuonut hänelle kahvipaketin, ison pullon Jaffaa, ostanut uusia paitoja ja kalsareita sekä hommannut vappumunkit ja rahkapiirakat. Vetosin ostoksiini, mutta ne eivät kuulemma olleet ruokaa. Millainen vääristynyt logiikka papalla oikein on?

Saatuaan paidat hän myös alkoi heti etsimään niistä vikoja. Aiemmin kun kysyin häneltä hänen kokoaan, ja mieltymystään vaatteista hän vain vaikeni, eikä kertonut pitääkö tiukoista vai löysistä vaatteista. Hän vain valitti kuminauhojen kiristävän alushousuissaan. Hän oli hyvin passiivinen vaateasiassa.

Pappalla ei ehkä ole kaikki ihan kotona enää. Hän kulkee osittain kaksinkerroin ja yrittäessään nähdä pientä tekstiä, hän menee aina enemmän koukkuiseen asentoon. Pappa suunnittelee auton vaihtoa uuteen, mutta ei saa ostetuksi itselleen vaatteita. Hän aina selittää hommaavansa vaatteensa itse, mutta ei ole ainakaan 10 vuoteen käynyt ostamassa uusia vaatteita, ja kulkee aina rikkinäisessä villapaidassa ja villa liivissä.

Tajusin tuossa todellakin joku aika sitten, että kesää lukuunottamatta pappalla on sama villapaita päällä aina eli jo 10 vuoden ajan hän on aina käyttänyt samoja vaatteita eikä pese päällysvaatteitaan vaan vain alusvaatteet roikkuvat narulla pestyinä. Ihmettelen ettei kotihoitokaan ole puuttunut tuohon ainaiseen samaan paitaan pukeutumiseen, ja muutoinkin pappa on kotioloissa aina alausvaatteisillaan.

Serkku kävi vaihtamassa pappalle kesärenkaat alle ja sai siitä 50 euroa vaivan palkaksi, mutta minä naisena en edes kahta juustopalaa. Samoin veljeni saa aina pappalta ylisuuret bensarahat, kun sattuu vaivautumaan ja hoitamaan hänen asioitaan ja olemaan apuna ja saattajana lääkärissä käynnillä., kun tulee 130 km päästä käymään. Pappa ei myöskään saa enää paidannappeja kiinni, kengännauhoja välttämättä aina auki tai vetoketjua. Kaupan kassat antavat hänen mukaansa aina rahaa takaisin väärin vaikka, olen selittänyt, että kone laskee ostoksista tulevan takaisin annettavan summan. Pappa myöskin hutkii asiosissa ennen kuin tutkii eli, kun avaimet ovat hukassa, joku on aina ne varastanut tai vienyt jonnekin, vaikka hän on ainut joka käyttää niitä.

Tänään näin kun pappa söi vain kurkun sisukset ja heitti kuoret pois. Marevan purkissa kuulemma lukee, että ei kurkun kuoria Marevanin kanssa. Outoa huumoriako? Vappuna pappa söi makkaraa ja jauhoi sitä ja sylki kuoret suustaan ulos. Oli grillannut jo klo 09:30. Vanhuus ei ehkä tule yksinään, vaan hulluuden kera.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pääasia vaikuttaa jo kuvauksesta päätellen vanhalta 80 ikäiseltä? Hän elänyt aikaa, jolloin naisen asema ei ollut tasa-arvoinen. Sillä voi olla vaikutusta käytökseen? Toimiiko muisti kuinka hyvin, tiedostaako sinut lapsenlapseksi vai luuleeko sinua kodinhoitajaksi?

      Auton oston suunnitteluun antaisin vinkiksi, et onko tietoinen, et ajokortin voimassaolo voi päättyä lähivuosina? Lääkäri voi päättää voimassaolon, jos reaktiot ja näkökyky eivät riitä kortin uusimiseen? Minun läheisillä kahdella jäi ajokortit saamatta, kun reputtivat lääkärintarkastuksen. Olivat iältään silloin n. 75-vuotiaita. Oli kova paikka heille, jota oli vaikea hyväksyä. Lääkäri haukuttiin silloin huonoksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      35
      2811
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      9
      1985
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1443
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1335
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1300
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1221
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1131
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1075
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1044
    10. 21
      1038
    Aihe