Yleiset syyt vaativat hyväksymään elvytyspaketin.

Sitkeät huhut väittävät, että "yleiset syyt" vaativat Suomea hyväksymään EU-elvytyspaketin. Muistammehan yleiset syyt? Ainakin vanhempi sukupolvi muistaa. Varmaankin kokoomuksessa myös muistetaan koska ne yleiset syyt kohdistuivat nimenomaan kokoomukseen. Yleisten syiden taustalla oli se, että oli pieni Suomi ja oli se Suuri ja Mahtava. Yleisistä syistä puhuttiin koska syistä ei haluttu puhua niiden oikealla nimellä. Siellä suomalaisen politiikan taustalla ne yleiset syyt olivat, mutta esiin niitä ei haluttu nostaa. Poliitikot kyllä tiesivät, mitä ne yleiset syyt olivat, mutta ei niistä kansalle hölisty. Kyllä kansakin silti tiesi.

Tämän päivän yleiset syyt eivät kohdistu kokoomukseen vaan pikemminkin siihen toiseen puolueeseen, joka on pantu vastoin tahtoaan istumaan eduskunnassa kokoomuksesta oikealle, aivan oikeaan laitaan. On varsin mahdollista, että äärittämiseen vaikuttivat yleiset syyt. Ne samat yleiset syyt sitten vaativat ko puolueen eristämistä vallankäytöstä pysyvään oppositioon. Tämän päivän yleiset syyt eivät siis kohdistu enää kokoomukseen, mutta silti puolue on tämän elvytyspaketin kanssa vähän ns "kipuillut". Nyt sitten puolue on muuttanut mielensä äänestyskäyttäytymisensä suhteen. Perusteena mielenmuutokselle on, että hyväksymiseen liitetään tiukkoja ehtoja ja talouskurivaatimuksia. Suuri ja mahtava Unioni varmaan huomioi pienen Suomen tiukat ehdot ja nöyrästi noudattaa niitä.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomihan elvyttää jo omaa talouttaan ja tuota Kokoomus kritisoi kovasti . Tuo elvytysmahdollisuus on jokaisella Euroopan valtiolla, joten jokseenkin nuo perustelut ovat ontuvia.Totuus lienee löytynee taloudellisista mahdollisuuksista elvyttää,sillä heikot taloudet eivät saa lainaa elvyttääkseen. Tällöin kun ratsuväkeä huudetaan apuun Eu :n taholla ei päästä yli eikä ympäri siitä että lähdetään yhteisvastuullisesti hoitamaan Eu maiden talouksia. Toki puhutaan ainutkertaisesta toimesta ja yhdestäkerrasta ,mutta takana on jo monta vastaavaa taloudellista tukitoimea.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000975887.html

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001761338.html

      Tuolla se Espanja taas mainitaan:

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/34f64c72-415b-423f-af4e-fc944b8065a4

      https://www.hameensanomat.fi/uutiset/reuters-italialle-ja-espanjalle-isoimmat-potit-elvytysrahoista-euroopan-komissio-ehdottamassa-750-miljardin-euron-tukipakettia-1252220/

    • Anonyymi

      EU on YYA
      EU on uusi neukkula

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Maa Suomi muuttuu eu-maakunta suomeksi ja samoin itsenäisyyspäivän juhla muuttuu linnanjuhliksi. Mitä virkaa on itsenäisyyspäivällä?

    • Anonyymi

      Voitte varmaan kuvitella, miltä näyttäisimme muiden eumaiden silmissä, jos torppaisimme paketin. Meiltähän vietäisiin mallioppilaan rintakorut ja kaikki?

    • Anonyymi

      "Elvytyspaketin" oikea nimi on 'EU:n pyrkimys luoda "talouspakote", joka sitoo kaikki jäsenmaat rahoittamaan toisiaan velkarahalla'. Ts. EU varmistaa, että kaikki jäsenmaat kykenevät maksamaan jäsenmaksunsa, sekä ylläpitämään tuotantoa ja minimityöllisyyttä, jotta sen jäsenyys säilyy: Jäsenmaa on EU:n elinehto.

      Suomen valtio ottaa jatkuvasti velkaa, jolla pyritään ylläpitämään hyvinvointia. Erillistä "elvytystä" ei tarvita. Hallitus on mukana EU:n vedätyksessä ja tähän Marin kävi hakemassa "neuvottelusta" pelisäännöt.

      Mitään uhkailua "merkittävästä mainehaitasta" ei ole olemassakaan, sillä se oli Sannan ja kumppaneiden keksimä valhe, jolla yritetään kiristää kaikki äänestämään "elvytyksen" puolesta. Tapaus salataan tietenkin siksi, ettei sitä päästä tutkimaan ja toteamaan, mikä on totuus.

    • Anonyymi

      Euroopan unioni pelkää kovasti että Suomi eroaa eu sta,ja on valjastanut kokonaisen puppugeneraattori koneistonsa myös tälle sivustolle mm EU-vihaaja sanaa viljelevä persoona on värvätty viimeisintä toimivaa aivosoluaan myöten nyt tähän taisteluu,Harmi vain että tällä tavalla eu nolaa itsensä jokatapauksessa Suoi eroaa euroopan unionista ennemmin tai myöhemmin.

      • Anonyymi

        Jäsenmaa voi aina erota EU:sta,jos niin haluaa.
        EU-vihaajat eivät tiedä sitäkään.

        Suomi on valinnut jäsenyyden ja siinä pysytään.
        EU-vihaajien valekampanja ei tehoa.
        Elvytyssopimus hyväksytään eduskunnan enemmistöllä ensi viikolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jäsenmaa voi aina erota EU:sta,jos niin haluaa.
        EU-vihaajat eivät tiedä sitäkään.

        Suomi on valinnut jäsenyyden ja siinä pysytään.
        EU-vihaajien valekampanja ei tehoa.
        Elvytyssopimus hyväksytään eduskunnan enemmistöllä ensi viikolla.

        Idiootit ovat aina tunteneet ylpeyttä kuuluessaan johonkin. On jäsenyys sitten ollut Hitlerin natseissa, Stalinin kommunisteissa, Afganistanin talebaneissa tai vaikkapa EU:ssa niin sokeus on ollut täydellistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jäsenmaa voi aina erota EU:sta,jos niin haluaa.
        EU-vihaajat eivät tiedä sitäkään.

        Suomi on valinnut jäsenyyden ja siinä pysytään.
        EU-vihaajien valekampanja ei tehoa.
        Elvytyssopimus hyväksytään eduskunnan enemmistöllä ensi viikolla.

        Valehtelet, eu-uskovainen. Suomi ei pysty eroamaan EU:sta, koska EU:n politiikka sitoo maan taloudellisesti itseensä, sekä pelottelee "EU:n ulkopuolella odottavista uhista". Kun lisäksi tuottavaa omaisuuttamme on hajautettu yhteismarkkinoiden hyödyksi, itsenäinen pärjäämisemme on ajettu alas. Näin vapaaehtoinen jäsenyys muutetaan suunnitelmallisesti pakkoliitoksi.

        Suomi ei valinnut jäsenyyttä, vaan 14% enemmistö kansanäänestyksessä. Lisäksi liittymistä houkuteltiin katteettomilla lupauksilla työpaikoista ja vauraudesta, sekä peloteltiin uhilla, jos jäämme ulkopuolelle. Tämä on ihan samanlaista vedätystä kuin nyt "elvytys"pakettikin. EU = loinen.


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      63
      1809
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1187
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      73
      1083
    4. 45
      1075
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      949
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      939
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      880
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      833
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      818
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      35
      779
    Aihe