Korona piikki

Anonyymi

Kuinka paljon sodankylässä on piikitsettömiä
henkilöitä.

37

1393

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      8216 piikitöntä plus yksi eli minä, niin se tekee nopeasti päässä laskien 8217, jos nyt laskin oikein? Tämä eilinen tarkka tieto, ilmoitti: JTHL eli Jeesiönterveyshyvinvointilaitos.
      Pese käet! Ota DNA manipulaatio rokotukset! Hengitä maskin kautta! Varo virus variantteja, Intian, Englannin jne.
      Kun noudatat ohjeita saat laumasuojan ja rokotepassin, pääset uuteen aikaan, velkaa on tietenkin otettava rutkasti, jotta keskuspankit eivät mene konkurssiin.

      • Anonyymi

        Tähän on siis menty jo jiesiössäkin. Kohtako otetaan pesäpallomailat esiin kuin uppo-nalle näyttelijöitä kohtaan. Toki henkilön kaikki tietää, niin ....
        Ottakaa ihmiset vaan rauhassa piikit, Suomessa on asiallinen laki voimassa ja tarvittaessa sitä käytetään.

        "sanoo ymmärtävänsä, että korona-aika on ollut ihmisille rankka. Hän ei silti usko, että vihalla ja väkivallalla saavutetaan mitään hyvää.
        – Ennen en tiennyt, mitä maalittaminen tarkoittaa. Nyt tiedän.
        Turvallisuus huomioon
        Teatterinjohtaja ja näytelmän ohjaaja Kari Kinnaslampi kertoo, että hänen ohjaajakollegansa ovat kritisoineet päätöstä kohtauksen muuttamisesta.
        – Suurin osa kyllä ymmärtää ratkaisun, kun kerron turvallisuusasioista.


    • Anonyymi

      "Oletko kokeillut, jääkö magneetti rokotekohtaan käsivarteen? Miten kävi? Kerro meille."

      No perskules kun kokeilin ja nyt se magneetti jököttää siinä enkä irti saa.Samaan aikaan seinäkello pysähty ja PC huutaa hulluna ihan kuin persuuuuutauuutttakeeee.Kannoin sen varmuuden vuoksi parvekkeelle yöksi, jospa se tokenis mielummin kuin lentäis taivaan tuulliin kuin putnikki

    • Anonyymi

      Sellaista tarinaa kerrotaan, että joku rokotettu olisi yöllä herännyt ja nähnyt nonynekin näköisen haamun vierellään, kalmaa kuulemma puhaltanut suusta ja mustat silmät. Mitäköhän semmoinen tarkoittaa?

      • Anonyymi

        No se tarkoittaa sitä ettei pitäisi vetää yli kolmen päivän ryyppyputkia kerralla
        alkaa olemaan sen verran pahat pikkupirut siinä vaiheessa tai ei enää edes mitään pikku-ukkoja vaan isoja perkeleitä.


    • Anonyymi

      Uppo-Nallen rohkeusrokotekohtaus on 40 vuotta vanha. Maalittamisen vuoksi se muutettiin. Vihapuhe on vaarallista jopa lastenkulttuurille ja myrkkyä sananvapaudelle. Millainen ihminen haluaa hakata lastenteatterilaisia pesäpallomailalla?

    • Anonyymi

      Linux linus näköjään vastannu jiesiötuupelle

      Erään Linux-kehittäjän mukaan koronarokotuskampanja on todellisuudessa suuri ihmiskoe, jonka tarkoitus on luoda uusi ihmisrotu.

      Tästä seurasi avautuminen, jossa Torvalds ei jättänyt kiveä kiven päälle. Englannista suomeksi käännettynä Slashdotin julkaisema kipakka kirjoitus kuuluu näin:

      Ole ystävällinen ja pidä järjettömät ja teknisesti virheelliset kommenttisi omana tietonasi.

      Et tiedä mistä puhut, et tiedä mikä mRNA (välittäjä-RNA) on ja levität idioottimaisia valheita. Saatat tehdä näin tietämättäsi heikon koulutuksen vuoksi. Tai sitten teet niin juteltuasi ”asiantuntijoiden” kanssa tai katseltuasi täysin pihalla olevien huijarien YouTube-videoita.

      Mutta helkkari. Riippumatta siitä, mistä olet väärät tietosi saanut, et pysty levittämään idioottimaista sanomaasi Linux-ydinkeskustelujen sekaan ilman että minulla on sanottavaa asiaan.

      Rokotukset ovat pelastaneet kymmenien miljoonien hengen.

      Ihan vaan siltä varalta, että haluat oppia jotakin: mRNA ei muuta geenejäsi millään tavoin. Se on täsmälleen samanlainen välittäjänä – väliaikaisena sellaisena – toimiva aine, jota solut tuottavat koko ajan osana normaalia toimintaansa. MRNA-rokote luo sekvenssin, joka saa omat solusi luomaan piikkiproteiinia, jotta elimistösi oppii tunnistamaan sen.

      Lähetti-RNA:n puoliintumisaika on muutama tunti. Rokote katoaa kehostasi päivässä tai parissa. Sillä ei ole muita pitkäaikaisvaikutuksia kuin että kehosi oppii tunnistamaan ja tuhoamaan vieraat proteiinit. (Tämäkin vaikutus hiipuu, mutta kestää paljon pidempään kuin muutaman päivän.) Ja kyllä, kun kehosi oppii puolustautumaan vieraita aineita vastaan, olosi saattaa tuntua jonkin aikaa paskalta. Se on luonnollinen reaktio siihen, että solusi käyttävät resurssejaan oppiakseen puolustautumaan uusia uhkia vastaan.

      Kaikista rokotteista mRNA-pohjaiset ovat nykyaikaisimpia ja parhaiten kohdistettuja – juuri siksi, että niissä *ei* tarvita rokotteissa yleisiä geneettisiä aineksia (eli ei tarvetta kokonaiselle – vaikkakin heikennetylle – geneettiselle bakteeri- tai virusainekselle). Toisin sanoen mRNA-rokotteissa on *vähemmän* vierasta ainesta kuin perinteisissä rokotteissa. Ja *paljon* vähemmän kuin aidossa covid-19-viruksessa, joka leviää sinunkin naapuristossasi.

      Ihan oikeasti: kuka tahansa, joka sanoo muuta ja väittää rokotteen muuttavan geenejäsi, on yksinkertaisesti tietämätön. Lopeta rokotevastaisten valheiden uskominen ja suojele perhettäsi ja läheisiäsi. Mene rokotettavaksi…

      Mene rokotettavaksi. Lopeta rokotevastaisten valheiden uskominen.

      Ja jos välttämättä haluat uskoa järjettömiä salaliittoteorioita, PIDÄ AINAKIN TURPASI KIINNI niistä Linux-ytimen postituslistalla.

      • Anonyymi

        Turvald on vähän tuohtunut.. Nano teknologia hiili molekyineen ei tue LINUX tekniikkaa.. Kolmas piikki korjaa puutteen tämä nykyinen versoi on 2.0


    • Anonyymi

      Ylen uutisten mukaan koronan vuoksi tehohoidossa ei ole yhtään rokotettua ja kaikki tehohoidossa olevat ovat sellaisia, joilla olisi ollut oikeus rokotukseen, mutta eivät ole sitä ottaneet.

      • Anonyymi

        Eikös kaikilla suomalaisilla ole täällä oikeus saada rokotus, kaikki eivät vain halua pilata elimistöä.
        Miten ne aikaisemmat virus variaatiot erotetaan tästä deltasta ja missä se alkuperäinen Covid-19 on nykyään? Onko kokonaan haihtunut ja muuntunut Deltaksi, jota Intian viruksekseksi aikaisemmin kutsuttiin tai olihan siinä niitä muitakin muunnoksia välissä Britannian, Brasilian ja Etelä-Afrikan.
        Jos Suomi olisi hyljännyt elvytyspaketin, niin nyt olisi varmaan olemassa Finlandia variantti, saihan Englantikin oman Britti muunoksen rangaistuksena EEUUlta, kun erosi siitä. Brasilia Bolsonaaron venkoilun vuoksi sai myös oman virus variantin. Jotain pahaa teki myös Etelä-Afrikka ja tietenkin Intia, siellähän ovat jo aikaisemmin kituneet Bill Gatesin rokote kokeiden vuoksi. Luutien ja kivien avulla häätävät valkotakkeja ja virkaloisia pois tantereiltaan, niin huonoja kokemuksia heistä.
        Venäjällä uutisten mukaan korona tilanne pahenee, mikä lie variantti siellä? olisko Ural variantti? tai vanha ja tuttu Intian Deltta variantti, voi se tietenkin olla Britti muunoksesta varioitunut täysin tuntematon muunnos tai sen variantti, ne on nykyään vikkeliä nämä virukset varioitumaan. Evoluutio tekee kolmea vuoroa perätysten, kuten sen tapa on, hyvä kuiten, että ei kaikki varioidu samaa tahtia.


    • Anonyymi

      Tulee hämmästyttävän korkea rokotusaste eli 90% mahdollisuus syyskuuhun mennessä. 80% on jo huikea saavutus. Sivistynyt kansanosa ymmärtää mistä on kysymys.Kiitos meille ja itselleni

    • Anonyymi

      Husin ylilääkäri Ylelle: Kaikki hiljattain teho­hoitoon joutuneet korona­potilaat ovat jättäneet rokotteen ottamatta

      – Se on ihan selvää, että jo yksi rokote suojaa sairaalaan joutumiselta, myös silloin, kun on kyse tästä Intian variantista (Delta-muunnos), Järvinen sanoo.
      -----
      Tautihan ei ole maailmasta poistunut. Saksalainen virologi Christian Drosten arveli vastikään, että kaikki, jotka eivät ota rokotetta, tulevat ennemmin tai myöhemmin sairastumaan tautiin. Se on vain ajan kysymys, milloin sen saa.

      – Rokotus on meidän jokaisen paras suoja. Kun suuri osa väestöstä on rokotettu kahteen otteeseen, on todennäköistä, että Suomessa voidaan elää kokolailla normaalia elämää, Järvinen summaa.

    • Anonyymi

      Myöhäistä on katua sitten kun on jo housuissa sanoo vanha viisaus

    • Anonyymi

      Niin jotkut ei sitä rokotetta ota kun sanovat että siinä on kuulemma mikrosiru
      No nyt ne rokottamattomat sitten sairastuvat ja kuolevat
      Evoluutio karsii tyhmimmästä päästä pois.

      • Anonyymi

        On sirut ja joku hiili ketju muodostaa antennin. Saadan anettua sellainen tärsky että putoaa 5 sek kun tarve vaatii,, vaikka autoilessa.


    • Anonyymi

      Kaikki sivistyneet ihmiset HUOMIO! Rokuttakaa ittenne! ja muistakaa nokkamaski, se suojaa vaaralliselta pantemiitti virus korona taudilta. Peskää käet! ja pitäkää kaksimetriä etäisyyttä eli turvaväliä toisiinne. Älkää sylkekö eli plotatko räkäklimppejänne kulkuväylille! Käytetyt maskit toki voitte nakata kauppojen parkkipaikoille, kuten jo sivistyneemmät tekevätkin, kyllä sinne mahtuu ja Kiinasta lisää. Kertokaa naapureille, tuttaville kun olette saaneet laumasuojapiikin, olkaa ylpeitä piikityksestänne ja kuljettakaa maskia pysty nokkaisesti, sen arvon mukaan. Muistakaa, että valkoinen ja musta maski ovat yhdenvertaisia, musta ei tee kantajastaan viisaampaa tai arvokkaampaa, eikä valkoinen lammasmaski voi tyhmentää, kuin vain hituisen käyttäjäänsä, mutta niinhän kaikilla maskeilla on taipumus toimia, (hiilidioksidi, huono happi, kuitumadot jne.)
      Toinen piikki kannattaa ottaa heti kuin vain mahdollista, se sisältää aineita, jotka lyhentää maanpäällistä kärsimystä ja valmistaa, opastaa elimistöä viimeiselle matkalle.
      Oma, luonnollinen immuniteetti järjestelmä on vanhanaikainen, elämme digiaikaa ja geenimanipulaatio, siru teknologia korvaa nyt Aatamin aikaiset systeemit. Kannattaa päivittää itsensä, kuin myös korunavilkan, se onkin jo vanha keksintö, mutta ainakin jonnet muistaa sen ja varmaan iso osa maskinokista.

    • Anonyymi

      Ja muistakaa juhannuksen jälkeen käydä tippuripiikillä.

    • Anonyymi

      halla-aakin otti piikin ja petti persut,nyt joutuu eroamaan puhjohtajan pallilta.

    • Anonyymi

      Rokottamattomilla suurin koronakuoleman riski
      Yhdysvaltain tartuntatautiviraston CDC:n keräämän alustavan aineiston mukaan viime kuukausina lähes kaikki – 99,5 prosenttia – Yhdysvalloissa koronaan kuolleista oli rokottamattomia.

      – Käytännössä kaikki Covid-19-viruksesta johtuvat sairaalahoidot ja kuolemat tapahtuvat Yhdysvalloissa nyt rokottamattomille. Nuo kuolemat olisi ollut estettävissä yksinkertaisella ja turvallisella rokotteella, Walensky sanoi.

      Walensky myös arvioi, että rokottamattomien koronasta aiheutuvat kuolemat ja sairaalahoitoa vaativat tartunnat kasvavat edelleen viruksen deltamuunnoksen vuoksi. Intiasta lähtöisin oleva deltavariantti on aiemmin todettuja virusmuunnoksia helpommin tartuttava.

    • Anonyymi

      Öyhösiipi näyttää muuten aloittaneen täällä melkoisen kampanjan Purran valintaa vastaan, ihan desantti Bäckmania myöten. Ilmeisesti ehdokkaista joku muu olisi enemmän Putinin mieleen? Kukakohan ja miksi...?

    • Anonyymi

      Koronavirus
      Rokotekriittinen Jyrki Mattila, 59, sai rajun koronataudin ja joutui ambulanssilla Taysiin: ”En uskonut, että se voi minuun niin vahvasti iskeä” – Nyt hän pystyy vaivoin kävelemään

      Tamperelainen Jyrki Mattila ei ottanut rokotetta ja joutui koronataudin takia useita kertoja sairaalaan: ”On kamala tunne, kun ei saa happea.” Nyt hän pystyy vaivoin kävelemään 800 metriä bussipysäkille. Mattila harkitsee nyt koronarokotteen ottamista, jos pääsy Thaimaahan vaatii sitä.

      Tamperelainen Jyrki Mattila sairasti sairaalahoitoa vaatineen vakavan koronavirustaudin kesäkuussa. Hän on edelleen niin heikossa kunnossa, ettei jaksa kävellä kuin lyhyen matkan kerrallaan. Heikkokuntoisuutensa vuoksi Mattila vietti viime kesän istumalla suuren osan ajastaan keittiön nojatuolissa.

      Ihmettelen sitä, että kun rokotekriittinen ihminen ei luota lääketiteeseen rokotteen suhteen, mutta luottaa sitten kuitenkin heti, kun on hätä? Miksei kokeillut hopeavettä, homeopatiaa ja reikiterapiaa, siihen parit kristallit ja enkelihoidot päälle, niin ei olisi tarvinut vaivata koululääketieteen edustajia sairaalassa lainkaan? Pikku flunssahan tämä covid on oman elämänsä jaripekkisten mielestä.

    • Anonyymi

      Joko ne rokotukset on lopetettu, vai miten tästä nyt edetään? Mulla ei vieläkään toimi 5G vaikka jo 3 kertaa piikitetty. Mihin voi tehdä reklamaation?

      • Anonyymi

        Samaa mieltä !

        HUSin Eeva Ruotsalainen ja Länsi-Pohjan Markku Broas vaativat neljänsien rokotteiden ikärajan laskemista pikaisella aikataululla. Näin on tehty myös useissa muissa maissa.


    • Ei meth nuoret oteta kuin 1 piikki. Korona oli mulla ekaa kertaa, lievänä, ei kuumetta. Että se siitä "pandemiasta" joka tehtiin vähentääkseen vanhuksia ja muita heikompia. Globalismi jyllää, Klaus Schwab on kiero kroisos.

    • Anonyymi

      Älkääte hättäile"köyhät ne hättäilee" Satu kyllä auttaa ainakin tuotantojen lamaanuttamisessa.

    • Anonyymi

      QAnon-tähti Cirsten Weldon, joka sanoi, että vain idiootit saavat rokotuksen, - ja vaati tohtori Faucin teloittamista, - on kuollut Covidiin.

    • Anonyymi

      Tänään noita kokoontui, eli muutama vanha romu, kourallinen erittäin moniongelmaisen näköisiä hörhöjä ja kylttejä, joissa vastustettiin koronarajoituksia. Vielä kun joku kertoisi noille ääliöille, että rajoitukset poistui aikaa sitten

    • Anonyymi

      Lännen (jiesiön) ihailema mallimaa.

      Pohjois-Korean COVID-epidemialla voi olla "tuhoisia seurauksia"
      Pohjois-Korean tiedotusvälineet ovat raportoineet yli 20 ihmisen kuolemasta "kuumeeseen" päiviä sen jälkeen, kun viranomaiset vahvistivat maan ensimmäisen COVID-19-tartunnan. Yli 280 000 ihmisen kerrotaan olevan eristettynä hoitoon.

      "Kuume, jonka syytä ei voitu tunnistaa levisi räjähdysmäisesti valtakunnallisesti huhtikuun lopusta lähtien.
      Raportin mukaan perjantaina havaittiin vielä 174 440 uutta kuumetapausta.

      Perjantaina valtion tiedotusvälineet kertoivat, että 187 800 ihmistä eristettiin hoitoon.
      Lauantaisessa päivityksessä KCNA lainasi Kimiä, joka kutsui epidemiaa "suureksi katastrofiksi", joka "voitettaisiin". Kimillä oli se kuuluisa rätti naamalla. Liekö kuullu jiesiöstä, että se kannattaa ehottomasti pitää.

      Asiantuntijat uskovat, että maan terveydenhuoltojärjestelmä kamppailee selviytyäkseen suuresta epidemiasta, ja lisähaasteena on, että sen 25 miljoonan ihmisen väestöä ei ole rokotettu.
      Pohjois-Koreasta puuttuu rokotteet

    • Anonyymi

      Sairastin taudin kaksi vuotta sitten. Olin vielä toipilaana , kun ilmeni ensimmäinen tapaus lapissa. Makuaistia myöden tuntematon tauti paljastui kiinalaisen matkailijan myötä koronaksi. Puoli vuotta kesti toipua. Lääkäri olisi ollut tarpeen, mutta eihän sitä uskaltanut lähteä harhailemaan, kun alku oli niin tramaattinen eikä lääkettä ollut tähän tautiin vielä keksitty.
      Sitten alkoi kova rokotusbuumi johon komennettiin ihmisiä. Keksittiin kakenmaailman rajoitukset ja passit. Päätin, en ota rokotetta. En ole sairastanut uutta varianttiakaan, koska olen saanut immuniteetin kaksi vuotta sitten. Arvoisat kansalaiset, tutkimukset osoittavat, että immuniteetti on pysyvä sairastaneella. Nyt alkaa tilastot kertomaan koronaan kuolleiden lukuja, vaikka tauti on lieventynyt ja kohta koko väestö on piikitetty moneen kertaan. Miten tämä on mahdollista?

      • Anonyymi

        Piikit vaikuttavat, immuniteetti heikko piikitetyillä ja uudenlaisia sairauksia alkaa esiintymään, tämä kaikki verhotaan koronan syyksi. Tästä oli paljon ennakko tietoa, että näin tulee käymään, kun näitä uudenlaisia injektioita alettiin antamaan.
        Kärsikää nyt sitten, kun ette uskoneet luonnollisen immuniteetin puoleen, kuolkaa ja sairastakaa tulevina vuosina, omahan on asianne ja vaivanne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Piikit vaikuttavat, immuniteetti heikko piikitetyillä ja uudenlaisia sairauksia alkaa esiintymään, tämä kaikki verhotaan koronan syyksi. Tästä oli paljon ennakko tietoa, että näin tulee käymään, kun näitä uudenlaisia injektioita alettiin antamaan.
        Kärsikää nyt sitten, kun ette uskoneet luonnollisen immuniteetin puoleen, kuolkaa ja sairastakaa tulevina vuosina, omahan on asianne ja vaivanne.

        Tähän sopiikin sitten juttu naapuruksista.
        Toisen talon isäntä heitti henkensä syystä tai toisesta. Äijä katteli ikkunasta ,kun iso väentungos naapurissa hautajaisten merkeissä.
        Äijä otti sen verran kupoliin, kun häntä ei oltu kutsuttu juhlaan.
        Niin tuo tokeni lausumahan, että
        Kuollaan sitä meilläkin , mutta eipä kututa juhliin.

        Näinhän son


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tähän sopiikin sitten juttu naapuruksista.
        Toisen talon isäntä heitti henkensä syystä tai toisesta. Äijä katteli ikkunasta ,kun iso väentungos naapurissa hautajaisten merkeissä.
        Äijä otti sen verran kupoliin, kun häntä ei oltu kutsuttu juhlaan.
        Niin tuo tokeni lausumahan, että
        Kuollaan sitä meilläkin , mutta eipä kututa juhliin.

        Näinhän son

        Vanha tarina tuo, mutta varmaan jonnet ei ainakaan tiedä, saati muista.


    • Anonyymi

      Torstaiksi varasin ajan neljännelle piikille covid-19 vastaan. Semmonen mie olen.
      Korona ei suinkhan ole ohi, kysykää vaikka P-koreasta missä mennään

    • Anonyymi

      Se viisautta tunnustaa tosiaasiat eli vaktat

      Kim Jong-un haukkui maansa koronatoimet "epäkypsiksi"
      Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un on haukkunut maansa koronatoimet "epäkypsiksi".
      Pohjois-Korea myönsi maan ensimmäisen koronatartunnan vasta viime viikolla, ja maahan julistettiin hätätila.

    • Anonyymi

      Joo illalla hain neljännen (4.) koronapiikin. Hyvin nukutti sitten yön yli ja leppoisasti voin kuunnella hyvää 5G signaalia täälä jiesiössä. Mites muut?
      Oottelen sitä apinarokotettakin pikaisesti. On kuulemma leviämässä sukkelaan Suomeenkin

      • Anonyymi

        Apinarokosta ei tule toista koronaa – isorokkorokote tepsii ja Suomellakin on sitä varastossa

        Apinarokko on lähisukua isorokolle. Samat rokotteet auttavat molempia vastaan. Isorokko hävitettiin maailmasta vuosikymmeniä sitten mutta rokotteita on monissa maissa edelleen.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      202
      7839
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4482
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      27
      2188
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2099
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1915
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1765
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1726
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1669
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1623
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1448
    Aihe