Musiikki kilpailu euroviisut

Anonyymi

Euroviisut on kautta aikojen ollut musiikki kilpailu nimellä kulkeva kisa johon on valittu kaikista heikoimmat ja mitäänsanomimmat kappaleet. Viime vuosina se on ollut myös homoparaati. Kaikki muistaa kohun parrakkaasta naisesta. No hän oli partainen mies naisten vaatteissa ei mitään sen kummempaa. Jokainen voi olla mitä haluaa mutta pitääkö sitä homoutta yrittää hieroa naamaan. Toisen miehen perse on heteromiehen mielestä oksettava niin miksi sitä täytyisi katsella vaikka joku olisi kiinnostunut siitä? Monet homot jakaa somessa alastonkuvia homoilevista en jaa itsekkään naisten kuvia niin miksi nämä täytyisi hyväksyä. Omalla kohdalla alkaa kiertää mahassa kun näen kaksi miestä suutelemassa. Musiikki ja euroviisut kulkevat eri polkua. Suomessa on musiikkia jota arvostetaan myös ulkomailla mutta aina sinne valitaan vaan joku lattea hissimusiikki kerta toisensa jälkeen ja yritetään hypettää sitä pari viikkoa netissä. Tämänvuotinenkin oli suorastaan lapsellinen keskisormineen. Euroviisut on kuin missikisat jossa epärealistiset esittäjät teennäisyydessään muuttuvat todella epäkiinnostaviksi. Missikisoihinkin löytyisi kadulta tunnissa ainakin 3-5 parempaa kuin ne jotka niihin osallistuu. Naisella pitää olla muotoja ei mitään luuta ja nahkaa. Osalla miehistä on silti kätketty pedofilia niin heitä kiinnostaa tällaisen kouluikäisen näköiset luurangot joiden rinnattomasta vartalosta ei erota onko kyseessä poika vai tyttö.

13

1085

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Euroviisujahan ei alun perin tehty minkään vähemmistön vakiedustajaksi mutta jossakin vaiheessa tuo vähemmistö alkoi sitä sellaiseksi kutsumaan ja on hankala saada leimaa pois.

      Mutta mikäs tekee virtaviivaisesta, pienirintaisesta naisesta vähemmän naisen kunhan tietyt osat löytyy?

      • Anonyymi

        Ihan turhaa puhua homoviisuista, koska se ei ole ollut totta enää Itä-Euroopan liityttyä viisuihin.


    • Anonyymi

      Huumeviisut tai tarkemmin eurohuumeviisut.

    • Anonyymi

      Että otti pattiin nuo Serbian edustajat.
      Kauheat botoxhuulet ja silikoniririnnat.
      Ällötti koko porukka ja lisäksi veto oli surkeaa skebelii.

    • Anonyymi

      Jos euroviisut olisi oikeasti musiikki kilpailu, äänestys pitäisi järjestää siten että pisteet annettaisiin pelkästään kappaleiden kuuntelun perusteella.

      Ja asiantuntija-raadit ja yleisö äänestäisi kappaleet ns. sokkona ilman että kukaan edes tietäisi ketä maata kukin biisi edustaa. Vasta pisteiden antamisen jälkeen nähtäisiin live-esitys. Tällä estettäisiin ns. vähemmistöryhmien yliedustus ja naapurimaiden pisteiden anto toisilleen.

      • Anonyymi

        Mistä lähtien musiikki on ollut pelkkää ääntä? Ei se ollut sitä edes keskiajalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä lähtien musiikki on ollut pelkkää ääntä? Ei se ollut sitä edes keskiajalla.

        Kyllä ainaki ite tykkään kuunnella musiikkia steroiden kaiuttimista tai kuulokkeilla. Hyvä musabiisi ei videota eikä live-esitystä kaipaa. Ps. keskiajalla ei ollu tätä mahdollsuutta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä ainaki ite tykkään kuunnella musiikkia steroiden kaiuttimista tai kuulokkeilla. Hyvä musabiisi ei videota eikä live-esitystä kaipaa. Ps. keskiajalla ei ollu tätä mahdollsuutta.

        ... paitsi jos kuunteli säkkipillin soittoa nurkan takana näkemättä soittajaa.


    • Anonyymi

      Siitäkö jo 15 vuotta vierähtänyt kun oopiumin korkeimmalla korokkella paistatteli Loiri ja hard cock hallelujaa.

    • Anonyymi

      Hyvä kulttuuri el ole koskaan irrallaan kansan tunnoista. Siksi se on aina politiikkaa. Hyvä politiikka seuraa kansan tuntoja.

      Siksi on turhaa ähistä, että Brexitin vuoksi Britannia sai nolla ääntä. Jos maa irtaantuu muun maailman tunnoista, aika vaikeaa on olettaa, että muu maa resonoisi samalla taajuudella.

      Sitä Suomi ei ole viisuhistoransa aikana tajunnut kuin muutaman hassun kerran.

    • Anonyymi

      Menestynein viisuilija kautta aikain on Miehikkälän Lehtokurppana tunnetuksi tullut osmo lääräinen. Osmon iskelmä" tulit lämpöisenä housuun" keräsi Mikkelin vaativalta yleisöltä 2 pistettä. Osmon persevä hahmo ja kaislahame ei kerryttänyt saalista.

    • Viisuista on tullut vain viihdettä. Ei niissä enää ole kauheasti kysymys kappaleiden sävellyksistä ja sanoituksista ja muutenkin itse musiikista. Kysymys on jo useita vuosia ollut lähinnä siitä kuka kisojen isäntämaa saa aikaan näyttävimmän spektaakkelin ja kenellä kisamaalla on hienoimmat asut ja koreografiat ja näyttävimmän näköiset esiintyjät. Musiikillisella taidolla ja sillä, että esiinnyttäisiin tunteella ja satasella ja nöyrästi musiikkia kunnioittaen ei ole kauheasti kisojen kanssa tekemistä (toki jotkut esiintyjät ovat olleent hyviä ja ei kaikki Euroviisuissa ole huonoa, mutta kisat ovat menneet ehkä hieman liikaa mediamyllytykseksi ja näyttäväksi spektaakkeliksi).

      • Anonyymi

        Olet täysin oikeassa. Itse olen sen verran vanha, että ehdin tympiintyä euroviisuihin jo 70-luvulla. En katsele/kuuntele niitä koskaan. Ei kiinnosta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8176
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2519
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2233
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1899
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1469
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1435
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1153
    Aihe