TÄYSIJÄRKISET eivät äänestä, PetosPersliikeKok-Eilisiä

Anonyymi

"Paikallinen sopiminen" tarkoittaa käytännössä, PetosPersliikeKok-Eilisen Veroparatiisi-"isäntien" mielivaltaa, kipeitä leikkauksia jokaiselta pieni- ja keskituloiselta, uutta AKTIIVILEIKKURIA.

https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

Tuo kannattaa lukea ja muistaa, miten AKTIIVILEIKKURIT pärähtivät käyntiin, ihmisiä syväkyykytettiin ankarasti, kuritettiin veroparatiisi-populistiporvareiden väkivaltaisilla leikkauksilla.

18

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos aiotte ja lapsenne, syödä leipää tulevaisuudessakin, on syytä pysytellä mahdollisimman loitolla, EK:n Veroparatiisi-populistiporvari-huijareista.

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000008010780.html

   Pettymys korruptioon eduskunnissa ja kunnissa, on viisainta kanavoida äänestämättä jättämiseen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

   Ei kukaan nuorikaan, halua eläkeläisköyhälistöä syväkyykytettävän, kuten Suomessa kaikki poliittiset, korruptoituneet puolueet tekevät.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

   PetosPersliikeKok-Eiliset Hilloahot ovat tekemässä lisää velkaa, pörssikeinottelijoiden veroparatiisi-hävittäjähankkeilla ym tulojensiirroilla ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, suoraan veroparatiiseihin.

   • Anonyymi

    Eipä ole mikään ihme.. Miksei ees duunari äänestä vasemmisto.. Kun vasemmisto valehtelee aina. Todellisia riistäjiä..


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Marin on antanut ahneudelle kasvot.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Jos sinä ja lapsesi haluat ruokaa ja lämpöä, pysy kaukana äärioikeiston populistiporvareista. Tätä viisautta et tule katumaan.

  • Anonyymi

   Kaikki korruptiopoliitikot- ja päättäjät Suomessa, on ahneita ja etääntyneet aidosta demokratiasta, kansalaisten oikeuksista. Siitä esimerkki, on sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyteen pahoinpitelemisen jatkaminen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

   "Paikallinen sopiminen", jota äärioikeiston PetosPersliikeKok-Eiliset ahneet veroparatiisiyritykset havittelevat, tarkoittaa uutta entistä kovempaa AKTIIVILEIKKURIA ja maahanmuuton NELINKERTAISTAMISTA, josta tiedotti Veroparatiisi-"kauppakamari".

   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c?ref=ampparit:655f

   Yksikään Suomen kansalainen, ei tule saamaan työpaikkaa, eikä palkkoja, vaan heidät korvataan PetosPersliikeKok-Eilisten, Afrikasta tuoman halpatyövoiman nelinkertaistamisella, eli massiivinen maahanmuutto on Hilloahojen suunnitelmissa.

  • Anonyymi

   Suhmureita koko porukka!

  • Anonyymi

   Äänestin jo PS. Ovat oman kansan ja itsenäisyytemme puolella. Muut puolueet hullaantuu velkarahoista ja ulkomaalaisista jotka tulee kansan maksettaviksi!

   • Anonyymi

    Minkä "itsenäisyyden" - Suomessa ei ole mitään itsenäisyyttä, ollut enää vuosikymmeniin, eikä tule olemaan. Siitä juurikin PetosPersKokliike-Eiliset pitivät huolen, että oma kansamme laitettiin kerjuulle syväkyykytykseen.


  • Anonyymi

   Äänestäkää Wiisaasti!

   Vain Äänestämällä voit vaikuttaa!

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16705592/salaa-valmisteltu-ohituskaista-suomen-kansalaisuuteen-veroparatiisirikkaille

   Jyllands Posten tiedotti, että äärioikeiston veroparatiisi-populistiporvarit, aikovat nelinkertaistaa maahanmuuttoa, hakemalla työntekijät veroparatiisiyrityksilleen Afrikasta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16913649/petoskokpers-konkurssi-1-200-000tta-ulkomaalaisen-halpatyovoimaksi-tuonti

   Yksikään Suomen kansalainen, ei tule saamaan työpaikkoja, eikä palkkaa, vaan AKTIIVILEIKKURIT pärähtävät käyntiin, jos joku vielä nöyristelee rasismikorttia.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suu-aukiporukalle lisätietoa, Jussi Halla-aho äänesti EU-parlamentissa halpatyövoiman käytön tiukentamista vastaan.

  • Anonyymi

   Populistiporvareiden kepitykset kyllä muistetaan ja persujen öyhöttämisestä he ovat kyllä kokonaan poissuljettu vaihtoehto.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16913649/petoskokpers-konkurssi-1-200-000tta-ulkomaalaisen-halpatyovoimaksi-tuonti

   KokPersut VALEHTELEVAT, kuten pettivät kaikki äänestäjänsä, jo ex-äärioikeistohallituksessa. PetosPersKokliike-Eilisten valheisiin, ei yksikään suomalainen enää usko, ja se on totaalisen huippua, että järki on palannut ihmisten päihin.
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16976139/quotyrittajaquot-tittelilla-esiintyvat-petospersliikekok-eilisen-veroparatiisi-rosvot-eivat-ole-yrittajia

  • Anonyymi

   Pelkkää kaaosta ja sekasortoa, väkivaltaa ja ihmisten kiusaamista, on PetosPersKokliike-Eilisten sekoilu. Sellaisesta ei kannata maksaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   225
   11475
  2. 77
   3542
  3. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1802
  4. Voi Pikkarainen

   Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   1600
  5. Veneessä asuminen

   Moi Tässä on mieleen hiipinyt ajatus että muuttaisin veneeseen kun lapset tuosta katoaa omille teilleen. Se ei tapahdu ihan heti niin tässä oon koitta
   Yleistä veneilystä
   42
   1593
  6. Anne Aitolehti ei ole ottanut koronarokotusta

   Jopa Martina on ottanut yhden. Turisee näitä tietoja instassaan, eli ihan julkista tietoa on. Ja Espanjassa ovat. Hohhoijaa tuota typeryyttä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1520
  7. Poliisi vaatii viittä miestä vangittavaksi epäiltyinä Seinäjoella marraskuun lopulla tapahtuneesta

   Onkohan kukaan seuraamassa tai katsomassa oikeuden papereita. löytyyköhän vinkkejä henkilöistä sitten m-infosta tai y-laudalta?
   Seinäjoki
   57
   1376
  8. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

   Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   1359
  9. Onko ässien suhteen bilettäjä sittenkin Sofia

   Stefu yrittää pitää työmoodia päällä ja natku vaan bilettää? https://www.seiska.fi/kotimaa/sofia-belorf-ja-stefan-therman-herattivat-huomiota-aamuvarh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   1304
  10. Neekererijoukko nöyryytti suomalaispoliisia

   Poliisin oli pakko sanoa jatkakaa rikastamista.
   Oulu
   74
   1081
  Aihe