Kenen sinä haluat hoitavan asioitasi Torniossa?

Anonyymi

Kuntavaalit ovat tavallisen kuntalaisen tärkeimmät vaalit, jossa päätetään nimenomaan sinua lähellä olevista palveluista. Mitä palveluja meillä tarjotaan, mitä kehitetään, mitä voidaan hoitaa yhdessä naapurikuntien kanssa jne. Iso asia tulee olemaan soteuudistus ja kuinka se tullaan hoitamaan ja mitkä tulevat olemaan hyvinvointialueiden tehtävät.
Nyt valtuustoon tarvitaan todellista kokemusta ja osaamista, henkilöä, jolla on vankka kokemus sosiaali-ja terveydenhuollosta sekä varhaiskasvatuksesta, niin asiakkaan, potilaan kuin henkilöstönkin näkökulmasta, jolla on näkemystä myös vaikeavammaisen omaisena olosta ja siihen liittyvästä monimutkaisestakin ”byrokratian viidakosta” ja joka on tottunut hoitamaan rakentavasti ja moniammatillisesti asioita niin paikallisella tasolla kuin valtakunnallisestikin.

Uutta puhtia valtuustoon, oikeudenmukaisesti ja yhteistyöllä:

Outi Rämö
Sdp, sit.
Ehdokasnumero 17
Työsuojeluvaltuutettu, kuntoutusneuvoja
Rikos- ja riita-asioiden sovittelija, työyhteisösovittelija
Potilasasiamies
Tehyn valtuutettu, ammattiosaston varapuheenjohtaja
Sttk:n paikallistoimikunnan jäsen

Käytä ääntäsi vaaleissa, kaikilla maailmassa ei ole oikeutta eikä mahdollisuutta äänestää. Meillä Suomessa on.

15

158

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   On torniolaisten etu ja lopulta koko Meri-Lapin etu, että valtuustoista löytyy myös SOTE-alan-ammattilaisia ja samalla parhaita asiantuntijoita.

   Äänestä
   Ninni-Ingrid Nurmos #45 Tornion valtuustoon

   Nurmoksen ajatuksia
   Vaaliteemat: Terveys ja hyvinvointi, yrittäjyys ja kunnan elinvoima.

   Ehdokkaan vaalisivut
   https://www.facebook.com/ninniingridnurmos/videos/vb.335829030938352/2245730918892681/?type=2&theater

   Erikoistuvana lääkärinä Mehiläinen Länsi-Pohjassa: terveyskeskuspalvelut⎪Duunitori
   https://www.youtube.com/watch?v=AqNHKmZtSu4

   Yle vaalikone
   https://vaalikone.yle.fi/kuntavaalit2021/261/ehdokkaat/14199?lang=fi-FI

   Hesarin vaalikone
   https://www.vaalikone.fi/kunta2021/ehdokkaat/851/17761

   Iltasanomat vaalikone
   https://www.vaalikone.fi/kunta2021/is/ehdokkaat/851/17761

   Hän on myös hyvä, koska puolustaa kunnan elinvoimaa ja haluaa pitää huolen että rahat riittävät tärkeiden palveluiden ylläpitoon.

   Turhat tarpeettomat veronkorotukset syöväst Torniosta elinvoimaa, investointeja ja asuinpaikkana houkuttelevuus laskee. Nurmos tajuaa tämän ja siksi hänelle annettu ääni ei ole hukkaan heitetty ääni.

  • Anonyymi

   Toivottavasti Kokoomuksen listalta valitaan ainakin
   Ninni Ingrid Nurmos #45
   https://www.facebook.com/1142977455817902/photos/a.1147284925387155/3846082345507386/?type=3&theater

   Ilmari Antinjuntti #28
   https://www.facebook.com/1142977455817902/photos/a.1644283882353921/3785959071519714/?type=3&theater

   Juhani Maliniemi #40
   https://www.facebook.com/1142977455817902/photos/a.1147284925387155/3803338236448464/?type=3&theater

   Kaikki kolme ehdokkaita, jotka olisivat loistava lisä valtuustoon. Ei puoluetaustansa vaan ajamiensa asioiden ja osaamisensa puolesta.

   Äänestetään järkevästi!

  • Anonyymi

   Olisi relevanttia tajuta kaikkien. Mitä vähemmän sinun tuloistasi peritään veroa, sitä enemmän sinulla on rahaa käytettävissä.

   Yle-vero on esim 163€ ja yrityksiltä jopa 3000€. Kuinka monta aamiaista taikka streemauspalvelu tilausta noilla summilla saisikaan.

  • Anonyymi

   Kyllä oli Marin taas ylimielinen. Häntä ja SDP:ta ei tunnu haittaavan että me kulttuurialan ihmiset olemme henkilökohtaisen konkurssin partaalla. Hymyssä suin kertoo että Kristalla on ns. Exitsuunnitelma joka on peffasta. Siihen ei nyt keretä tekemään muutoksia kun Kiurulla on kiire maakuntavero kanssa, jotta voidaan viedä meidän viimeisimmätkin tienestit.

   • Anonyymi

    Älä ruikuta. Keksi jotakin muuta tekemistä, jos ei ole oman alan töitä. Työttömyyskorvauksella tai toimeentulotuella joutuu moni muukin elämään oli viruksia tai ei.


   • Anonyymi

    Muistakaa antaa tämän näkyä vaaleissa. Torniossa löytyy KD, Kokoomus ja Persut eduskuntapuolueista, jotka eivät ole sortaneet teitä. Joissain kunnissa on myös Liike Nytin ehdokkaita. Minäkin puolustan kulttuuri ja tapahtuma alan ihmisiä. En antanut vanhaan tapaani ääntä Keskustalle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älä ruikuta. Keksi jotakin muuta tekemistä, jos ei ole oman alan töitä. Työttömyyskorvauksella tai toimeentulotuella joutuu moni muukin elämään oli viruksia tai ei.

    Toisia ei kiellettä harjoittamasta ammattiaan. Toisia on kielettey korona aikana ja toisia ei. Siinä on aika h******n iso ero.

    Urheilun & liikunnan, kulttuurin (Musiikki, Elokuvat, teatteri jne.) sekä tapahtumien kuten messut yms vihaajat äänestävät Demareita, Vasemmistoa, Keskustaa, Vihreitä tai RKP:tä. Kukaan näistä asioista pitävä ei anna näille sankareille ääniä kuntavaaleissa.


   • Anonyymi

    "Hymyssä suin kertoo että Kristalla on ns. Exitsuunnitelma joka on peffasta. "

    Kertoiko kenen ?


  • Anonyymi

   Marin on perheineen asunut Kesärannassa puolitoista vuotta vakituisesti ja käyttänyt ruokaetua 14500€:n edestä veronmaksajien piikkiin. Etua ei myöskään ole ilmoitettu verotukseen ja kuitit on salattu.
   Onpas kantasuomalaista porukkaa.....hyvin ovat kerenneet ottamaan aurinkoa

   • Anonyymi

    Mitähän lie syöneet, kun eivät ainakaan ylensyöneet. Aika kalliit on ruoat ollut.

    Nyt Marin ja Demarit ajaa samaa kuin Kepu. Maakunnat ja leveämmät hartiat. Eli ennen pitkää äänestämällä hallituspuolueita Meri-Lapista katoaa kaikki akuutin, päivystys ja leikkaustoiminta Rovaniemelle. Samalla koko alue näivettyy ei vain Kemi.


  • Anonyymi

   äänestän Kulmunia, ei ole lopettamassa Länskän sairaalaa ja tekee työtä, ettei lopetettaiskaan, samaa ei voi sanoa kaikista kepulaisista !!!

   • Anonyymi

    TÄTÄKÖ HALUATTE!

    Totta. Vaikka Kulmuni fiksu ja pätevä, niin Keskusta ajaa SOTE:a, lisää veroja (maakuntavero) ja maakuntahallintoa, joka tarkoittaa väkisinkin terveyspalveluiden keskisttämistä Rovaniemelle ja keskussairaalan alasajoa sekä verojen nousua ja päätösvallan vähenemistä Tornion kunnanvaltuustolta (maakuntahallitus tulossa). Siinä ei auta, jos yksin Kulmuni on tätä vastaan. Siksi tarvitaan tätä vastustavia mm. Kokoomus, joka vastustaa nykyistä SOTE-mallia: maakuntaverot ja maakuntahallinto. Se väistämättä huonontaa alueen palveluita. Jatkossa hoidatte synnytykset, leikkaukset ja akuutit päivystys asiat Rovaniemellä. Tämä muutos tapahtuu väistämättä. Sote mitätöi Länsi-Pohjan ulkoistamisen ja siitä alkaa pikkuhiljaa sairaalapalveluiden siirto Rovaniemelle.


   • Anonyymi

    olet sie PÖLJÄ😳
    kulmunnikka ei olisi tehnyt koulutusrahoille mittään jos ei ois jääny kiinni = yhtä on roisto kuin marxnisti marini ...


  • Anonyymi

   Loppujen lopuksi pelkkää puhetta. Hallituksen päätökset ja päättämättömyys heijastuu suoraan vähä osaisten veroihin ja varakkaiden kasvaviin tuloihin. No mutta sitä se on politiikka omat taskut täyteen ,selkä käännetään vähäosaisille ja sekin raha kohdennetaan maahanmuuto edistämiseen.

  • Anonyymi

   Haluaisin kunnanvaltuustoon mummonkiilaaja joni juopperin

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rekkakolari

   Yksi ihminen on kuollut henkilöauton ja säiliörekan nokkakolarissa Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhäjärvellä. Molemmat ajoneuvot syttyivät palamaan
   Pyhäjärvi
   34
   1138
  2. Huh huh hellettä!

   Ja järvisydän tarjoili puitteet.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   155
   1051
  3. Mikä kaivatussasi on

   Parasta? Entä huonointa? Asiallista keskustelua kiitos. 💚
   Ihastuminen
   66
   1004
  4. Steppulin mummun synttärit

   Eikös mummin 90 v synttäreille mennytkään? Koko muu lähisuku juhlii . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   985
  5. Hannu Pikkaraisen työ

   Mitä hän nykyään tekee? Vaiko mitään?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   146
   745
  Aihe