Politikkojen toiminta tonni

Anonyymi

Katsokaa ketä äänestätte. Luottamushenkilöillä on väliä. Toiset ovat suoraselkäisempiä kuin toiset. Lienee päivän selvää että kukaan ei jaksa nasstutaa aamupalaa 1000€/kk. Jos aamupalan arvoksi lasketaan 20€/kpl päästään 50 aamupalaan. Henkilöllä joka tekee kohtuu paljon työmatkoja.

Onneksi verottajalla ratkaisun teki suoraselkäinen viranhaltija eikä "toverikaveri". Toverikaverin ratkaisu olisi ollut toisenlainen. Kittilässä on suuri merkitys ettei toverikaverit pääse jatkamaan sutkutuksiaan. Näyttöä vallan väärinkäytöksistä on riittämiin. Huljakkaaseen menoon pystyy tutustumaan vaikka "Kittilän laki" kirjasta. Erikoiseksi asian tekee se että tuomioistuimet löydä näyttöä tuomioihin. Sillä on loppupeleissä merkitystä kelle äänesi annat. Ei ainakaan niille joiden toiminnan vallan väärinkäyttö on jo turmellut.

7

198

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vaikka en hirveästi Jari Tervoa ihannoikaan niin aamuinen suora laina HS:ta Tervon tekstistä osuu naulan kantaan:

   "Laki ei mainitse aamiaisia, ei aamiaistarvikkeita, ei kylmänä toimitettavia aterioita eikä minkäänlaista ravintoa. Kansalaisten ei kuulu maksaa pääministerin ja hänen perheensä aamiaisia. Näin yksinkertaista tämä on. Siis silloin, kun lakia noudatetaan eikä vain tulkita. Lakia voi tietysti muuttaa".

   Kuinka monesti ja monen henkilön toimesta Kittilässäkin "lakia tulkittiin". Ehkä olisi ollut parempi lakia noudattaa kuin tehdä poppamies tasoisia tulkintoja.

   • Anonyymi

    Tervon teksti on harvinaisen selkeä tulkinta: ""Laki ei mainitse aamiaisia, ei aamiaistarvikkeita, ei kylmänä toimitettavia aterioita eikä minkäänlaista ravintoa. Kansalaisten ei kuulu maksaa pääministerin ja hänen perheensä aamiaisia".

    Minusta näyttää pahasti siltä että häälaskut ja muutkin laskut ovat menneet sekaisin. Vaikea on tietää onko kaveri neuvonut toveria vaiko toveri kaveria. Katsotaan, saako poliisit tutkinnassaan mitään selville. Toivotaan!!


  • Anonyymi

   "laskut menneet sekaisin"
   Mihin faktaan tuon perustat? Kuulostaa sutkauttajan tarinoilta, jos on tietoa kerro toki lisää. Älä kerro hevosmiesten uutisia, vaan faktaa joka kelpaa myös tutkinnalle. Juorut on turhia.

   Kittilässä ne laskut vasta seikkailivat, loput löytyy kirjasta ja uusin tieto Oulun käräjien langettavasta päätöksestä.
   Kuntavaaleissa sisään vain uusia, ei käräjillä istujia. Miten päin tahansa ajattelee niin ei kai kuntaan voi valita päättäjiä jotka eivät vastaa aiheuttamistaan taloudellisista vahingoista.
   Taisi olla vanhan SMP:n lentävä lause: "Rosvot linnaan". Sillä saisi Kittilässä ääniä yli puoluerajojen.

   • Anonyymi

    Juoruistahan nämä liikkeelle lähtevät. Ensin oli aamupalalasku luokaa 300 € jonka VNK tiedottaja Anttikoski tyrmäsi täysin perättömänä. Sitten oli nassutelua 800-900 €. Luonnollisesti Anttikoski ja joku virkamieskin tyrmäsi täysin. Sitten todettiin että etu on koskenut kaikki pääministereitä. Päivi Lipponen tyrmäsi tämän väitteen täysin. Verottaja tyrmäsi ministereille kuuluvan verovapauden täysin. Ja pääministeri tyrmää häälaskun täysin. Lyököön laskut pöytään niin nähdään kuka maksoi, kenelle ja milloin. Veronmaksajien rahoilla leikitään. Jos on epärehellinen pienessä niin on myös suuressa. Juoruilta saisi siivet poikki kun laskuilla asian todistaisi. Näyttää siltä ettei pystytä todistamaan. Onnea vaaleihin, demarit.


  • Anonyymi

   Sitten tuli kysymättä ja yllättäen 1.3 miljonaa hullulle porolle veronmaksajien tukea

  • Anonyymi

   Niinpä. Kyllä valtion ja kuntien pitäisi lopettaa veronmaksajien rahan jakaminen. Tai sitten jakaa tasasumma kaikille. Kuten Kittilässäkin on nähty, toveri kaveri jakaa ja kaveri toveri ottaa vastaan. Jos yritys ei pärjää omilla bisneksillään niin ei pärjää. Aina löytyy tilalle tehokkaampi yrittäjä joka omalla toiminnallaan pärjäisi. Mutta nyky mallilla tätä hankaloittaa näiden toverikavereiden jakamat hulvattomat luotot kaveritovereille.

   Vassarihallitus hoki aikansa että otetaan velkaa. Sitä ei tarvitse maksaa takaisin. Taitaa tarvita koska Sanna on meille veronkorotuksia luvannut. Antti voitti vaalit valehtelemalla eläkkeiden korotuksista. Moni uskoi. Onkohan roimiakin korotuksia tullut, muistaakseni raja oli 1 400 € asti. Pieniähän tuollaiset eläkkeet on. Sanna pistelee osapuilleen saman summan aamupaloinaan. On se touhua.

   • Anonyymi

    Mitä kaikkea sitä Kittilässä onkaan valehdeltu ? Ja itse vielä nämä epärehelliset kuntapoliitikot kaiken ovat sepittäneet sekä uskoneetkin. Nyt oikeulaitosissa näitä muistellaan ja kunnan rahoja tuhlataa. Tonttulassa taas touhutaan.....


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   34
   9297
  2. Ehdokkaana kiusaaja

   Tunnen niin syvää katkeruutta tätä pankkipimua kohtaan, joka on mm. minun lapselleni aiheuttanut mielenterveysongelmia ja traumoja, joita lapseni käsi
   Kankaanpää
   47
   899
  3. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   50
   876
  4. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   837
  5. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   60
   716
  Aihe