Raha suhde gold digger.

Anonyymi

Miksi Julia sala seurustele JP kanssa JP on vanha narkkari jolla on ollut edunv. mitä julia näke JP vai onko se sen takia että JP on raha kun on päässyt edunv. eron ja Julia on raha ongelmia vuokra rästissä ja lainannut pikku veli 160€ ja iso veli 240€ onko se asia kuiteskin niin että Julia halua myös JP lainata Julia ihastui heti JP samana päivänä kun Julia saai tietä että JP pääse 01.06.2021 edunv. eron.

Joo en ymmärrä tuota joku koira haudattuna sinä kuiteskin on julia lähti jenny kaverin kydillä kaupunkin ja JP lähti bussilla kaupunkin ja sitten ne sopi treffit rewell center ja sitten ne lähti bussilla JP kämppän ristinummi ja tekivät yhdessä ruoka ja sitten JP sirsi Julia tilille taxi raha ja molemmat tulivat taxilla gerby kotin.

Sen takia että ei hoitsut näe että ne seurustele.

No mitä jos JP on oikeasti sannut paljon raha kun hän on päässyt edunv. eron ja Julia on syksyllä se oikeuden käynti asianomistajana ja hän oikeasti saa isot vahingon korvaukset ja nyt hän on pättänyt kun hänellä on taloudellinen ahdinko että hän laina raha JP ja sen takia seurustele hänen kanssa olen myös toinenkin kerta nähnyt kun ne molemmat tulivat taxilla Ristinumeltta.

Joo minä vihan ne molemmat yli kaikken juuri nidden salasen juonnitelun takia.

On kyllä uskomatonta kuinka nainen noin paljon rahan perässä juokse 100% aito Gold Digger joo nyt minä vihdoin tiedän kuinka saa nainen pitä olla raha.

Julia sanoi minulle lauantaina kun ne molemmat meni kaupunkin ja kysyin Julia minne olette menossa niin hän sanoi että se ei minulle kuulu että aika röyhkeä tyyli tuolla Julia on.

Julia on ovela ja kylmästi laskelmoiva nainen.

JP on oikeasti sannut paljon raha kun hän pääsi edunv. eron Julia ja JP käyvät joka päivä kaupungilla ja ajavat joka päivä taxilla ja Julia on taloudellinen ahdinko eli JP rahoja ne käyttä.

JP puhui tyylin että vihdoin pääse edunv. eron kyllästyttä sellainen kun ei saa enempä raha vikossa vaikka sittä raha on.

Eli hänellä on raha en tiedä onko hän sannut perintöä enkä tiedä minkälaisista summista on kyse mutta Julia ihastui JP kun hän on ainut jolla on raha ja hän on ainut mitä pysty pelastaman Julia hänen taloudellisesta ahdingosta.

Minulle JP valehteli ja sanoi että hän ei ole sannut raha kun hän on pässyt edunv. eron mutta kenekä rahoja ne sitten käyttä kun Julia on raha ongelmia.

Julia sano itse että ei kai minä kenellekän laina raha mutta silti hän laina raha JP ja käyttä JP taludellisesti hyväksi JP sano että sorry minulla ei ole raha.

Julia ja JP vedättävät minut ei kai sellaista voi hyväksyä.

Minä olen pitännyt Julia ja JP rehellisinä ihmisinä nyt minä en tykkä Julia ja JP juonittelusta luottamuus nihin meni ja pettymys on suuri :(

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ihmiset ovat ihmisiä, =(

  • Anonyymi

   😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi perhe ei puutu Stefun ongelmiin?

   Vaikka onkin suvun musta lammas ja häpäissyt kaikki niin silti, miksi suku ei halua auttaa häntä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   3782
  2. Maisa lomalla yksin?

   Yhdessäkään kuvassa ei näy edes vilahdusta miehestä..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   146
   3502
  3. Rattijuopon uhriksi 16 vuotias tyttö

   Ikaalisista passitettiin ennen rattijuopot linnaan.Nyt vaan silitellään päätä.
   Ikaalinen
   54
   2032
  4. Joko Sofia löytää tänään uuden rakkaan

   On varmaan aika jättää entisen parisuhteen savuavat rauniot taakse ja lähteä kohti uusia seikkailuja. Nyt varakkaiden helsinkiläismiesten vaimojen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   1804
  5. Sofialle, luet kumminkin

   Nyt on vuosi seurattu tätä kiihkeää vuosisadan romanssia. Ja on ollut turbulenssia mennen, tullen ja palatessa. Ei ole enää perässä pysynyt tässä on/O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   1775
  Aihe