Mieleltään turmeltuneet (profeetat) Suomessa?

Anonyymi

Mieleltään turmeltuneet ihmiset (profeettoina)?

Osa 1



Uusi Testamentti valaisee, että jo 2000 vuotta sitten uskonasioiden reviirillä oli joka sortin valheprofeettoja, vääriä profeettoja ja erilaisia ”ennustajia” !
• Into olla ”jotakin” erikoista?
• Himo olla jotenkin ”jumalan profeetta-ääni”?
• Patologinen vääristymä suoralta tieltä?

Tuollaiset ilmiöt olivat näkyvissä. Apostoli Paavali korostaa nuorelle Timoteukselle, sekä Tiitukselle useita kertoja:
• ”terveistä sanoista” (1 Tim 6:3)
• ”terveestä opista” ( 2 Tim 4:3 )
• ”terveellä opilla” ( Tiit 1:9, 2:1)
• ”tervettä ja moitteetonta puhetta” ( Tiit 2:8)


Terve vai ”sairastunut uskonelämä”?

On faktaa, että samalla tavalla kuin ihminen voi sairastua fyysisesti ja psyykkisesti, ihminen on altis myös henkisen ja hengellisen tason patologisille seikoille!

Koska ihminen on kokonaisuuus, usein kaikki paketoituu yksiin uomiin? Jos (uskovalla) ei ole terve henkinen taso? Jos hän ei ole mm. parantunut elämänsä (ja varhaiselämänsä) traumoista, hänen uskonelämänsä on riskeissä vääristyä.
Traumat toimivat vaikutteina; ohjaavat toimintaa. Ne vääristävät sekä ihmissuhteiden, että jumalasuhteen tasolla. Terve realismi hämärtyy ja katoaakin. Ihminen luulee olevansa jopa ”jumalan” asemassa, latelemassa tuomioita, sanktioita, jne. Hän kärsii mm. "suuruusharhoista"? Kuvittelee olevansa Jokin Suuri? Messias-syndrooma on erittäin tunnettu harha... sairaus siis.

Traagisinta on, jos tällainen (uskova) keksii ryhtyä ”profeetaksi”, taikka muilla tavoin ryhtyy sellaiseen, jossa vaikutuspiirissä on muita ihmisiä! Lopputulos, finaali voi olla järkyttävä paketti!

Tuore julkinen esimerkkitapaus on ”profeettana” huseeranneen Juha Ruohosen tapaus!
https://keskustelu.suomi24.fi/t/16993159/tarkeaa-tietoa-quotprofeettaquot-juha-ruohosesta


”Terveen uskonasian” tarkastelu on erittäin tarpeellista!

Mitä pidemmälle lopunajan luopumus ja eksyttävät villitykset paisuvat, sen lujemmin on otettava selkeä linja kaikenlaisten ”sairausoireiston” merkkien edessä. Paavali kirjoittaa eräistä eksyttäjistä:

" ja heidän puheensa jäytää ympäristöään niinkuin syöpä. Niitä ovat Hymeneus ja Filetus, jotka ovat totuudesta eksyneet, kun sanovat, että ylösnousemus jo on tapahtunut, ja he turmelevat useiden uskon".

Syöpä?
Useiden uskon turmeleminen”

Kun jo tuona aikana oli sellaisia ”epäpyhiä ja tyhjiä puheita” joiden puhujat menivät yhä julkeammin jumalattomuuteen? - niin on naiivia edes kuvitella, että tämä lopunaika olisi ”jalompaa, parempaa”? Ei ole.


Mieleltään turmeltuneet ”profeetat”

Paavali viittaa ja muistuttaa valheprofeetoista, jotka esiintyivät jo Mooseksen aikoina.

Jokainen Raamattunsa tunteva muistaa tapauksen? Egyptin ”noidat” ja ”tietäjät” matkivat hämmästyttävällä tavalla niitä ihmeitä, joita Mooses teki faaraon edessä. Tämä matkiminen kuitenkin stoppasi siihen, etteivät nämä ”pimeyden voimissa” toimineet voineet saada syntymään elämää! Siis edes sääskiä! ( 2 Moos 8:17-19) Siinä oli raja! Vain JUMALA voi synnyttää elämää, olkoon se vaikka alkeellistakin! ( 2 Tim 3:8-9)

”Ja niinkuin Jannes ja Jambres vastustivat Moosesta, niin nuokin vastustavat totuutta, nuo MIELELTÄÄN TURMELTUNEET turmeltuneet ihmiset, jotka eivät uskonkoetuksissa kestä.”

Niinkuin Jumala on useille palvelijoilleen osoittanut, täållä Suomi24 profetia-foorumilla on näkynyt erittäin räikeää ja sairasta profeetta-agendaa! Sellaiset tyypit, joita Jumala ei ole kutsunut eikä asettanut eikä lähettänyt ”profeetan” asioille, ovat mielivaltaisesti ja itsensä korottaen julistautuneet ”profeetoiksi”.

Julkinen asia?

Koska nämä tyypit esiintyvät täysin julkisesti, on samalla julkisuuden tasolla lupa ja oikeus arvostella heidän menettelyjään.

Tutkimuksellinen tarkastelu heidän OMISTA teksteistään, se lopuksi tuottaa sen synteesin, jossa on ”paketoituna” näiden tyyppien saldo. Millainen?

Niin ikävää kuin se onkin, he ovat itse antaneet aihetta profilointiin. Jumala kun puuttuu, ennemmin tai myöhemmin sellaiseen, jolla ”mieleltään turmeltuneet” ja eksyneet eksyttävät toisia Herran lampaita.

Julkisesti esiintyvät valheprofeetat, itse itsensä ”profeetoiksi” nimenneet ja nostaneet ovat mm.

• Jouko Piho
• Teuvo Suni
• Jari Tapio Pasanen
• Harri Veijonen
• Juha Ruohonen (äskettäin uutisoitu tapaus)

Näistä kaikista Herra tahtoo varoittaa!
Älkää juosko heidän perässään.
Älkää antako mielenne turmeltua heidän (vääristä ja vääristyneistä) sanoistaan.
Ottakaa etäisyyttä!
Palatkaa terveeseen Raamatun Sanan opetukseen.

(Aiheen tarkastelu jatkuu, osassa 2)

47

1687

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tietääkö joku, onko Juha Ruohonen samaa porukkaa Pekka Heikkilän kanssa, joka on Haraisten kodin johtaja ja vapaamuurarien kristillisen järjestön johtokunnan jäsen?

      Haraisten kodista kuulee aivan kauheita asioita. Haraisten kodissa profetoitiin pojan kuolevan ulkomaanmatkalla, mutta poika tuli terveenä takaisin. Väärälle profetialle yritettiin antaa sellainen meriselitys, että kun he rukoilivat pojan puolesta, niin ei sitten kuollutkaan. Ja höpön pöpö. Väärä profetia.

      UUT_
      17.11.2017 12:50

      "Olen kuullut tuosta Haraisten kodista, jossa Merikakin kävi. Se on äärikarismaattinen lahko jossa ennustetaan ja profetioidaan vaikka mitä. Eräälle ystävällenikin ennustettiin että hänen poikansa joutuu ulkomaanmatkalla onnettomuuteen ja kuolee. Sitten alettiin rukouskampanja jossa rukoiltiin pojan puolesta ja tulihan tämä terveenä kotiin. Katsottiin että se oli heidän rukouksensa ansiota. Jos tuosta ei sekoa niin ei mistään. Rahaa tietenkin kerätään näille rukoilijoille roppa kaupalla. Mikäli haluaa pitää mielenterveytensä kannattaa pysyä kaukana kyseisestä paikasta."

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15073690/torkeaa-tyosyrjintaa-kirkossa#comment-91856825

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Joskus taisi olla, että Oiva Sallilta tuli jotakin profetiaakin? Tiedä sitä, mitä sorttia se oli.

    • Anonyymi

      Unohtakaa Pihon sairaat unet. KUn on päästään sekaisin, niin sieltä tulee mitä vain "satuja" ja sekavuuksia! Nähty on. Vuosia, vuosikymmeniä...

    • Anonyymi

      Profeetoiksi itseään tileeraavat ovat enimmäkseen kuin taikurit ja noidat ja ennustelijat! Häriintyneiden mielien unia postailevat. Ei mitään tekemistä raittiin raamatullisen profetian ja hengellisen profetoimisen kanssa!

    • Täytyy sanoa, että kyllä minäkin välillä alan kirjoittamaan jotain muka innoissani kun olen saanut päähäni jotain sen kaltaista, että siitä pitäisi alkaa tekemään juttua. Sitten kesken kaiken kuitenkin tajuan, että olen ihan hakoteillä ja keskeytän tekeleeni. Mutta en poista mitään silti, vaikka se olisi mitä tahansa tai kuinka pielessä tahansa. Minun mielestäni Jumalan edessä pitää olla aina avoin, joka tarkoittaa sitä, että on oltava myös ihmisten edessä rehellisyydessä avoin. Ei ihmisille tarvitse kertoa kaikkea mutta kun kertoo, niin on pysttävä kuitenkin totuudessa, eikä muutella jälkikäteen tarinoitaan kuin poliitikko tai taparikollinen kuulusteluissa.

    • Anonyymi

      Suomi24 profiilissa Teuvo Suni, ei ole enää yhtään tekstiosumaa luettelossa, otsikoita eikä komemntteja.

      Samoin Suomi24 teuvomarttisuni, ei ole yhtään tekstiosumaa. Luettelo huutaa tyhjyyttään.

      Kiitos Jumalalle, ettei tuollaiset saastepaketit ole tarjolla.

      • Anonyymi

        Niin on, ja Teukka itte kirjoitti, että sen facebook tili oli lukittu ja kaapattu.
        Se kehui taannoin, että sinne ei saatana pääse - niinkuin Suomi24 sivuille. Ja että siellä oli kaikki sen tarinat 33 vuoden ajalta.... no missä ovat nyt


    • Anonyymi

      Nyt on Sunin keissi kuivumassa kasaksi tuhkaa.
      Mutta pihon kohdalla on edessä - mitä? Sen me näemme.

    • Anonyymi

      Näitä kummajaisia riittää jotka itseään kutsuvat profeetoiksi. Ne luulee, että pitäis jopa koronavirusasioista ennustella! Raamatussa on kerrottu jo 2000 vuotta sitten, että tulee kulkutauteja, ruttoa, jne.

    • Anonyymi

      Aloittaja ei tunne Raamattua, Paavali opettaa että profetoiminen on vajavaista siihen asti kun täydellisyys tulee.
      Jehovan todistajat kuvittelevat olevansa jo täydellisyydessä kun väittävät ettei profetoiminen armolahjaa enää ole, ja joka nykyisin profetoi hänessä on riivaaja joka puhuu.

    • Anonyymi

      Sattumoisin aloittaja näyttäät tuntevan Raamatun!
      Mutta ei sitten väännä sitä "kieroon" niinkuin väärät profeetat!

      Vajavainen profetia on ERI asia kuin Väärä profetia!

      • Totta, hyvä huomio. Vajavainen profetia on vajavaista ja ihan eri asia kuin väärä.


    • Anonyymi

      Harri veijonen on tyypillinen "ennustaj" jollaisia demonisten voimien avulla toimivia on ainat. ollut.

      Jos joku on JUmalan profeettam taikka sellaisessa tehtävässä - hän on paran nuksen ja totuuden puhuja.

      Ei ENNUSTELIJA!

      Veijonen touhuaa ja touhutkoon OMIAAN!

      Sanoihan Jeesus: "joka omiaan puhuu se pyytää omaan kunnianaansa."

      Jokainen joko KOROTTAA itseään, on OMalla Asiallaan, ei Herramme Jeesuksen asettama (profeetta).

      Näitä Itsekehuvia ovat pihot, sunit, pasaset, veijoset,... ja keitä heitä onkaan!

      • Anonyymi

        Ja mikä sinä sitten olet? Kuinka monen uskovan olet nähnyt antavan noille tyypeille neuvoja? Mitäpä täällä osataan? Samaa, kuin kirjanoppineet Jeesuksen edessä - haukkua?


    • Anonyymi

      Harri Veijonen julistaa totuutta toisin kuin Pihon profetiat ovat aina vääriä.

    • Anonyymi

      Ennustelijoita, velhoja, pelleilijöitä! Niin veijoset kuin pihot ja pahat½

      • Anonyymi

        Sanoitko todellakin vanhakantaisen sanan "velho"? Kylläpä nyt keskiaikaiset papitkin varmaan kääntyy haudoissaan?


    • Anonyymi

      Jumalan asettamat profeetat eivät leiki "ennusteluita".

      • Anonyymi

        Eipä heitä kukaan myöskään pahemmin noteeraa, ja saavat törmätä tavalla tai toisella paholaiseen vähän väliä, ja viranomaiskoneisto jäykkyydessään ja ymmärtämättömyydessään ei kykene heitä ymmärtämään.


    • Anonyymi

      Aloitus on pelkkää itsensäkorottamista ja lässyttämistä.

      Uskoiko Jeesus Mooseksen lakiin varauksetta? Ei uskonut.
      Uskooko nykyajan profeetta kristinuskoon varauksetta? Ei usko, ja osaa lukea raamattua suodattamalla, ja tarttua niihin mahdollisuuksiin, joita raamattu tarjoaa, myös vastoin uskovien mielipiteitä, kuten Jeesuskin teki.

    • Anonyymi

      Tervehenkinen uskonelämä asuu sellaisessa tilassa, jossa ihminen on
      - tunnustanut syntinsä, puhdistunut Jeesuksen Kristuksen sovinoverellä.
      - Sitten selvittänyt asiansa Jumalan ja ihmisten kesken, niin ettei
      katkeruus, anteeksiantamattomuus, viha, kauna, kateus, ym sido mieltä.

      Jos ei puhdistu ja valvo mielensä aluetta? - voi henkisesti, psyykkisesti ja hengellisesti joutua "vankilaan" - ja näin syntyvät monet "harhaopit".

      ERäs syy on riidat? Ei tahdota olla sovinnossa veljien ja muiden uskovien kanssa.
      Niinkuin Piho? Hän ei tottele Raamatun sanaa, ei tahdo olla muuten kuin yksinään! Ja näin vinksahtaen joutuu itse harhapoluille, ja sepittää "satuja". Ja monet ovat vaarassa eksyä...

      "Mieleltään turmeltuneet ihmiset." Sitä sanaa Raamattu käyttää.

    • Anonyymi

      Valheprofeettojen operaatio Jumalan taholta etenee. Kuak voisi Häntä estää?

    • Anonyymi

      Tämä on se aika, kun Jumalan siivous käy hänen kansansa keskellä.

    • Anonyymi

      Haksahtaneet sielulliset "profeetat" ovat Jumalan tarkkailussa.

    • Anonyymi

      Niin ovat. Kuten "ennustelija" Harri Veijonen, joka kehuu
      ITSEÄÄN kuin järkensä kadottanut!

      Mutta? On unohtanut Raamatun sanan:
      Joka itsensä YLENTÄÄ - se alennetaan!

      Jumala on ylpeitä vastaan...

    • Anonyymi

      Nyt on tulltu näyttöä, miten apostoli Paavalin mainitsemat "mieleltään tumeltuneet profeetat" huseeraavat kuin järkensä kadottaneet!

    • Anonyymi

      raamatun sana toteutuu

    • Anonyymi

      Pyhä Henki- Totuuden Henki paljastaa valheprofeetat.

    • Anonyymi

      Taas on uutta yritystä profeetta-torilla!

      Mies, joka ryhtyi laittomaan uhkaukseen, jonka aseet poliisi otti haltuun, syystä että oli uhkaillut entistä työnantajaansa... Ja?

      Mitä muuta?

      Hänen ITSE esittämänsä henkilögalleria - netissä?

      Te jotka tahdotte juosta taas uuden simaputtajan perässä, tutkikaa!!
      JUlkisesti netissä olevaa aineistoa.

      Täällä esiintyy nimimerkillä NIMESSÄNI ja koettaa uskotella Tukholman profetian uskottavuutta?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17209455/taas-uusia-yrittajia-profeetta-kerhossa----karttakaa!

    • Anonyymi

      Kun ihmisen (uskovan) mieli ei ole tasapainossa, hänellä on suuri alttius joutua väärien profetioiden kantajaksi.

    • Anonyymi

      Noita turmeltuneita, haksahtaneita (profeettoja( kuten J.P. H.V. T.S. Pasanen ja monia muita on jokaisen totisen uskovan kartettava kuin tartuttavaa virusta!

      Jos et tee peäseroa - niin kyllä pimeyden ruhtinas sinut merkkaa "kannattajaksi" ja mitä siitä seuraa?

      Sinun tahollesi lähestyy erilaisen demonisten tahojen näkymätön hyökkäys.
      Olet merkattu, ja olet riskirintamassa. Tämä on se kavalin juttu. Ja moni nauraa näille varoituksille.
      Mutta? Eivät naura ne, jotka ovat käyneet läpi tuon eksytyksen vaarat.

      Pitäisi uskoa HERRAA Jeesusta, kun Hän sanoi:

      KATSOKAA ettei kukaan teitä eksytä!

      Se tapahtuu aina hyvin vaaramattomalta näyttävällä tavalla?

      On muka "näkyjä" - unia - saatuja sanomia! ( Niinkuin PIHO aina kehuu!)
      Ja väite on, että "Herralta saatuja"!

      Mutta mitä "herralta"? Ja tässä on se petos. Valheprofetioiden henget matkivat niin ovelasti, että useat menevät koukkuun!

      "Ei jokainen, joka sanoo herra herra..." Mitä Jesus tästä jatkoi?

      Lue Matteuksen evankeliumin 7. luvun loppupuolelta!

      Kaikille:

      Karttakaa kuin ruttoa, vaarallista virusta - noiden häiriintyneiden itseään kehuvien "profeettojen" sekasotkuja!

      Palatkaa takaisin Raamatun Sanaan! Jeesuksen profeetallisiin teksteihin!
      Apostolien TERVEEN opin tasolle!

      Herra varjelee uskolliset. Mutta jos jatkat leikittelyä väärien harhaprofeioiden kanssa, ei Herrakaan voi auttaa?

    • Anonyymi

      Mitään modernia profetointia taikka näkyjen saarnaamista ei terveessä uskossa tarvitse. Raamatun sanat ja koetellut profetiat riittävät.

    • Anonyymi

      Monilla on henkisiä ja psyykkisiä ongelmia, ja niistä nousee näkyjä.

    • Anonyymi

      Näitä omatekoisia profettoja on joka lähtöön.

      • Anonyymi

        Joo. Kaikki ne kehuu: Minä olen se profeetta.
        Niitä on kymmeniä, satoja.

        Kukaan ei tuollaisiin satuihin voi uskoa.
        Ei Jumala ole sellaisessa mukana...


    • Anonyymi

      Niitä tosiaan piisaa. Itsensä kehujia, profeetoiksi itsensä julistavia.

    • Anonyymi

      Niinkuin yksi profeetta Pasanen, nostattaa itseään pylvään päähän...

    • Anonyymi

      Ei Suomessa ole eikä ole ollut esillä "JUmalan profeettoja". Jos olisi, tässä maassa ei oltaisi tällaisessa synnin suossa!

    • Anonyymi

      Näitä omatekoisia "profeettoja" jotka itse itsensä nimeneet!! joita siis ei HERRA ole kutsunut eikä asettanut. Vilisee kuin vilkkilän kissoja!

      • Anonyymi

        Tämä on profetiapalsta keskusteluaiheena profetiat.
        Wikipedia: Profetia mm.
        "Weippert esittää profetian kommunikaatioprosessina, joka koostuu neljästä osasta: 1) viestin jumalallisesta lähettäjästä, 2) viestistä (tai "ilmestyksestä") itsestään, 3) viestin välittäjästä eli profeetasta ja 4) sen vastaanottajasta. Näiden komponenttien pitäisi olla tunnistettavissa, jotta ilmiötä tai tekstiä olisi asianmukaista nimittää profetiaksi.[1]"

        Suomi on ollut kristinuskoinen maa tiettävästi 1000 v. ja on edelleen.
        Siksi on selviö, että aihealueen "uskonnot ja uskomukset" PROFETIAT- osassa keskustellaan profetioista Raamattuun liittyen. Ja nimenomaan juuri se todistaa Raamatun totuuden tänä kummalliseksi ja luonnottomaksi muuttuneessa maailmassa, että Raamatun profetioiden mukaisesti näin aika muuttuu oudoksi. Yksikään Raamatun profetia ei ole syntynyt ihmisestä itsestään , vaan Pyhän Hengen johdossa. Siksi Raamatun Sana on kokonaan TOTUUS.

        Se, mitä nyt 5 vuodessa on tapahtunut ja tapahtuu on järjellä käsittämätöntä. Kiivaalla tahdilla silmiemme edessä kumotaan luonnollista Jumalan luomaa ihmisen elämää. Siis, ei enää riitä , että kymmentä käskyä on lievennetty ja hämärretty harkitusti kyllä jo kauan. Nyt sielunvihollinen luulee ottaneensa päättäjistä vallan Suomessa? Mietitään syitä ja seurauksia. Kaikki yhtä sekamelskaa sen jälkeen, kun pikkusormi annettiin aikoinaan lakeihin aborteille ja avioeroille ja äitien oikeus/velvollisuus varjella lapsensa pahalta annettiin yhteiskunnan päiväkodeille. Muka näin helpotuksiksi toteuttaa ihmisille tasa-arvo . Ne helpotti ainoastaan naisten pysyvään sitomiseen perheen ulkopuoliseen työorjuuteen - mammonan palvelijoiksi - ahdistukseen! Mutta sitä ennen oli kärsitty jo sota seurauksineen.
        Jeesus toi VAPAUDEN, luonnollisen ihmiselämän oikeutuksen ja oikeuden iloon ja rauhaan. Erityisesti lapset olivat Hänelle varjeluksen kohteena ja esimerkkinä äitien varjella lapsiaan. "...sillä hylkääkö äiti rintalastaan... ja vaikka hylkäisi, minä en sinua hylkää".

        Päättäjien ensisijainen tehtävähän on kautta maailman sivu ollut suojella ja varjella kansansa PAHALTA ! Miksi nyt korona- ja sotapelon luonnin keskellä on yhtäkkiä TÄRKEINTÄ luoda nuorillemme vapaus tehdä itselleen mitä tahansa hullua , niin että ihan laki yllyttää; hormoneita, leikkauksia , huumeita, nimenvaihtoja - pian ihan mitä vaan.

        No enää tarvitaan lakia, entä päättäjiä? "Narunpää tulee aina vetävän käteen" on vanha sanonta - mutta milloin? Sitä ei tarkkaan profetiat kerro. Jeesus kehoitti seuraamaan "ajan merkkejä". Niiden mukaan valhekerän narunpää lienee jo lähellä .

        Suomalaisten virsien sanat profetiaa sisältäviä:
        1.
        Herra Jeesus kun täällä vain kanssamme on,
        emme kauhistu vastustajaamme.
        Viha vaikka on vastaamme sammumaton,
        niin me turvaamme puolustajaamme.
        Vaikka kaita on tie
        ja se taisteluun vie,
        meille Jeesus on turva ja kilpi.
        Siis me uskossa vaan
        käymme taistelemaan.
        Pyhä on tämä tie, pois jo vilppi.

        2.
        Vihamies kuka voittaisi sankarin sen,
        kuka voittaisi Golgatan Herran?
        Taisteluissa hän linna on turvallinen,
        hän on voittanut saatanan kerran.
        Jos me joudummekin
        syvihin vesihin
        ratki keskelle kuoleman kauhun,
        emme nääntyä voi,
        hänen äänensä soi
        läpi myrskyn ja helvetin pauhun.

        3.
        Ota kuoleman vallan jo taitettu on
        ja on riistetty helvetin voitto.
        Elon ruhtinas Jeesus on voittamaton,
        jo on valjennut autuuden koitto.
        Hänen kunniataan,
        hänen kirkkauttaan
        me nyt kiittäen veisaelkaamme.
        Meille voiton hän toi,
        lunastuksensa soi,
        hänen kauttaan me autuuden saamme.

        4.
        Vaikka syntimme nousevat kauhistamaan,
        kadotukseen ne meitä ei saata.
        Mereen Jeesus jo heitti ne pohjattomaan,
        hänen armonsa voisiko laata!
        Meille puhtauden,
        levon, lohdutuksen,
        pyhityksen hän suo veressänsä.
        Kun me armahtajaan
        tähän luotamme vaan,
        meitä varjelee hän kädellänsä.

        5.
        Siis te Jeesuksen ystävät armoitetut,
        kaikki uskossa vaeltakaatte.
        Luja toivonne olkoon, te ahdistetut,
        vaikka kiusoja, vaivoja saatte.
        Teillä auttaja on,
        apu ahdinkohon
        tätä tietänne kulkiessanne.
        Hän on armollinen,
        hän on uskollinen.
        Pysykää yhä Jeesuksessanne.

        6.
        Kun me heikkoina Herralle huokaamme vaan,
        Pyhä Henkensä auttaa jo meitä.
        Uni meitä kun pyrkivi ahdistamaan,
        meitä Herra ei nukkumaan heitä.
        Kun me uuvumme niin,
        ettei rukouksiin
        eikä valvomiseen ole voimaa,
        hän on puolustaja,
        esirukoilija
        eikä heikkoja, huonoja soimaa.

        7.
        Isä Poikansa ihmisten veljeksi toi,
        Poika saanut on taitavan kielen.
        Yhä murheemme riemuksi muuttaa hän voi,
        luoda heikkoihin rohkean mielen.
        Ja hän uupuville,
        tiellä vaipuville
        Pyhän Henkensä lahjaksi suopi.
        Heitä uudistamaan,
        heitä vahvistamaan
        pyhän armonsa, voimansa tuopi.

        8.
        Tule, Herramme, meitä nyt vahvistamaan,
        tule, virvoita voimalla taivaan.
        Sinun tietäsi taivuta vaeltamaan,
        täällä suostumaan ristiin ja vaivaan.
        Tue uskoamme,
        tue toivoamme,
        pidä sielumme tallella aina.
        Kuule huutoamme,
        sinä auttajamme,
        kuvas kirkkaana sieluumme paina.


    • Anonyymi

      Surullista se on että profetian asialla on Jumalan Pyhä Nimi häväisty!

    • Anonyymi

      Herra on luvannut palkita väärät profeetat.

    • Anonyymi

      Monesti nämä omatekoiset profeetat ovat - hm - haksahtaneita. Heillä ei ole tervettä elämää, siis psyyke on harhaisten mielikuvien valllassa. he kuvittelevat itsestään, että ovat Suuria Profettoja, Vanhan Tekstamentin malliin!
      Voi sokeutta, pimeyttä, harhaisuutta.

    • Anonyymi

      Poikkeavuudella onkin paha perustella inhoittavuutta.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1505
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1311
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1302
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1237
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      32
      1215
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1126
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1086
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1062
    Aihe