Teuvo Sunin harhaopetukset (Osa 6) Mies, joka sortui manipulointiin ja aivopesuun!

Anonyymi

Tämä on Osa 6 , Sunia koskevien analyysien ja arviointien sarja. Edellinen osa 5
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17015345/teuvo-sunin-harhaopetukset-(osa-5)-suni-raikeimmat-rienaukset (Muut osa 1-4, linkit tämän aloituksen lopussa.)


Ei pilkkaamista!

On todettava tässä yhteydessä, etteivät kirjoittamani analyysit Sunista täytä millään mittarilla ”pilkkaamisen” tuntomerkkejä. Jokainen lukutaitoinen ja normiälyinen voi sen todeta. (Jos joku harjoittaa kroonista pikkaamista, se on Suni itse!)

Sunin tapaus vain on niin överiäksi ”paisunutta” eksytystä, että pitää julkisesti totella Raamatun sanaa: (Jaak 4:7)

• ”Olkaa siis Jumalalle alamaiset; mutta VASTUSTAKAA perkelettä, niin se teistä pakenee.”

Onhan näytetysti niin, että paholainen on saanut Sunissa niin totaalisen otteen, että hän on kuin personoitunut pahuuden paketti! Pilalle turmeltunut ”puu”, joka vieläkin koettaa tuoda julkiseen tarjontaan ”mätiä” hedelmiä.

Sekä, tartuntoja (hengellisesti) täynnä olevia ”harhaisia oppejaan”! Onneksi uskovat ovat niin valaistuneet, että sivuuttavat nuo harhat, joissa ISOILLA AAKKOSILLA paholainen yrittää!


Oireiden tutkimus antaa vastauksia!

Kun erilaisissa ammateissa törmätään normitilasta poikkeaviin näkymiin, olipa kyseessä sitten fyysinen sairaus, mielen sairaus, henkinen häiriö, rikolliset teot? - On tutkittava ”oireistoa”.

Näin lääkärit, rikostutkijat, sosiologit, kriminaalipsykiatria ja kriminaalipsykologia, ym., rakentavat kustakin tapauksesta ns. persoonan profiloinnin.

Oireet ja niiden adekvaattiset taustat henkilöhistoriassa! Mitä enemmän tietoa, sen helpompaa on profilointi! Ja ellei ”oireisto” ole selkeästi julkinen, henkilöhistoria vahvistaa ns. sekundaariset ”oireet”. Käänteiset käytösmallit!
(Esimerkiksi Suni on projisoinut ja ”kääntänyt” kokemansa 40-vuotisen vihaamisen ”paketin” kaikkiin muihin ihmisiin kohdistuneena maksimaalisena ”vihamissiona”! Koko maailman kristittyjen halveksumiseen!)

Mitä tulee tapaukseen Teuvo Suni, hän on niin runsain määrin (yhä uudelleen) toistanut varhaishistoriansa traumaattisia asioita, ja ”henkinen elämän pilantumista” ( = Sunin oma ilmaus!) että (tämän hetken) äärimmäiseksi pilaantunut tapaus on hänen ”oman historiansa summa”!

Kuitenkin niin, että paholainen sai lujan otteen ja muovasi Sunista sen ”rienaajan”, jota kaikki totiset kristiyt kauhistuvat! Kauhistuvat. Voiko tuollaista rienaajaa olla? Ja vielä esiintyy kuin ”jumalan erikoisagenttina”? Järkyttävää!

Viittaan aiempiin analyyseihini, joissa olen Sunin persoonavaurioita ja – ongelmia esittänyt.
2) Miten viha-apostoli kehittyi? https://keskustelu.suomi24.fi/t/17008332/teuvo-sunin-harhaopetukset-(osa-2)--miten-viha-apostoli-kehittyi

3) Teuvo Suni: sairas puu – sairas hedelmä!
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17009804/teuvo-sunin-harhaopetukset-(osa-3)---sairas-puu----sairas-hedelma

(jatkuu...)

79

1242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      (jatkoa aloitukseen…)

      Suni – paholaisen manipuloima, aivopesty – pimeyden vanki!

      Kun tutkii Sunin traumaattisia taustatekijöitä, ei kukaan ammatti-ihminen ihmettele sitä, miksi Paholainen on saanut Sunista näin vankan ja vakiintuneen ”palvelijan”`? - Niin perin juurin antautuneen, ettei Suni näe enää muuta kuin pelkkiä ”saatanoita” joka taholla!

      Suni oli lapsellinen ja liian hyväuskoinen? Hän luuli palvelevansa VAIN Jumalaa? Ja kun hän ei valvonut eikä kunnioittanut Raamatun Sanaa, hän eksyi. Paholainen saattoi kylvää sekaan mitä vain? Ja Suni -parka luuli, että Jumala hänelle puhui! Se oli käärme, paratiisin kavala viettelijä. Nyt?
      • Jumala ei enää puhu Sunille (eikä ole pitkään aikaan puhunut)
      • Jumala ei enää tee MITÄÄN yhteistyötä Sunin kanssa...
      • Jumala on hänen hyljännyt oman onnensa varaan… koska?
      • Suni hylkäsi ja halveksi Raamatun Sanaa. . . hän eksyi!

      Jeesus vastasi ja sanoi heille: Matteus 22:29
      • "Te eksytte, koska te ette tunne kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa.”

      Sunille on tapahtunut se sama kohtalo, joka näkyi muinaisen kuningas Saulin kohdalla! Hän lankesi tottelemattomuuteen, ei totellut Herran sanaa, joka tuli profeetta Samuelin suusta!
      • ”Sillä tottelemattomuus on taikuuden syntiä, ja niskoittelu on valhetta ja kuin kotijumalain palvelusta. Koska sinä olet hyljännyt Herran sanan, on myös hän hyljännyt sinut, etkä sinä enää saa olla kuninkaana." ( 1. Sam 15:23, 16:14)

      • ”Mutta Herran henki poistui Saulista, ja Herran lähettämä paha henki vaivasi häntä.”

      Suni on tätä nykyä traaginen ja varoittavat esimerkki siitä, mitä ylpeys ja kapina Raamatun Sanaa vastaan lopuksi aiheuttaa? Ylimielisyys, itseriittoisuus ja itsensä korottaminen Yli Kaiken ja Kaikkien sumuttaa järjenkin!

      Mikään eikä kukaan voi (lopuksi) tällaista onnetonta alamäkeä pysäyttää? Sunin vauhti tuntuu vain kiihtyvän (loppua) kohden? Rienaamiset ovat uskomattomia!

      Suni koettaa kehua että hänellä on Pyhä Henki. Kukaan ei usko sitä. Paha henki riivaa häntä, ja hän esiintyy fanaattisena, paatuneena. Kovakorvaisuus Raamatun Sanan totuuksille on pimentänyt hänet äärimmäiseen itsepetokseen ja pimeyteen!

      Paavali valotti tällaista asiaa: 2. Korintt 4:3-4
      • ” Mutta jos meidän evankeliumimme on peitossa, niin se peite on niissä, jotka kadotukseen joutuvat, niissä uskottomissa, joiden mielet tämän maailman jumala on niin sokaissut, ettei heille loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista, hänen, joka on Jumalan kuva. ”


      Sunin ylpeys ja kapina – ja sen valitettava loppufinaalin näkymä?

      Suni on ”uskottomuudellaan” (Jumalaa, Jeesusta Kristusta ja Raamatun sanaa kohtaan) joutunut tilaan, jossa paholainen on hänet ”sokaissut”. Hänestä tuli optimaalinen kohde pahuuden ruhtinaan manipuloinnille, aivopesulle. Surullinen kohtalo. . .

      Jossakin vaiheessa Suni ehkä (?) oli lähellä Jumalan valtakuntaakin? Saattoi kokea jotakin hurmoksellistakin? Mutta sitten? Hän ylpistyi, teki syntiäkin (tahallisen aviorikoksenkin) ja näin paholainen sai hänet koukkuunsa… Ylpeyden kukkulalta, julkisten puheiden korokkeelta on (lähes ) mahdotonta nöyrtyä JULKISEEN rehelliseen parannukseen? Näin Raamattu valaisee, Heb 6:4-8

      • ”Sillä mahdotonta on niitä, jotka kerran ovat valistetut ja taivaallista lahjaa maistaneet ja Pyhästä Hengestä osallisiksi tulleet ja maistaneet Jumalan hyvää sanaa ja tulevan maailmanajan voimia, ja sitten ovat luopuneet - taas uudistaa parannukseen, he kun jälleen itsellensä ristiinnaulitsevat Jumalan Pojan ja häntä julki häpäisevät.

      • Sillä maa, joka särpii sisäänsä sen päälle usein tulevan sateen ja kantaa kasvun hyödyksi niille, joita varten sitä viljelläänkin, saa siunauksen Jumalalta; mutta se, joka tuottaa orjantappuroita ja ohdakkeita, on kelvoton ja lähellä kirousta, ja sen loppu on, että se poltetaan. ”
      Apostoli Pietari, 2 Piet 2:20-22

      • ”Sillä jos he meidän Herramme ja Vapahtajan Jeesuksen Kristuksen tuntemisen kautta ovat päässeetkin maailman saastutuksia pakoon, mutta niihin taas kietoutuvat ja tulevat voitetuiksi, niin on viimeinen tullut heille ensimmäistä pahemmaksi.

      • ” Parempi olisi heille ollut, etteivät olisi tulleet tuntemaan vanhurskauden tietä, kuin että sen tunnettuaan kääntyvät pois heille annetusta pyhästä käskystä. Heille on tapahtunut, mitä tosi sananlasku sanoo:
      • "Koira palaa oksennukselleen", ja:
      • "Pesty sika rypee rapakossa."

      (jatkuu...)

      • Anonyymi

        Ei suotta eli ei turhaan Raamatussa muistaakseni Paavali kehoita Timoteusta valvomaan opetustaan.
        Kyllä, näin se meni:
        ” Valvo itseäsi ja opetustasi, ole siinä kestävä; sillä jos sen teet, olet pelastava sekä itsesi että ne, jotka sinua kuulevat.”
        1 Tim 4:16

        Näin Teuvo ei ole tehnyt. Johtuneeko siitä, että hän on demonisoinut Paavalin kirjoitukset?


      • Anonyymi

        Teuvo ei tunne Kirjoituksia. Siksi hän eksyy ja ehkä vähän eksyttääkin.


      • Anonyymi

        Se on just noin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei suotta eli ei turhaan Raamatussa muistaakseni Paavali kehoita Timoteusta valvomaan opetustaan.
        Kyllä, näin se meni:
        ” Valvo itseäsi ja opetustasi, ole siinä kestävä; sillä jos sen teet, olet pelastava sekä itsesi että ne, jotka sinua kuulevat.”
        1 Tim 4:16

        Näin Teuvo ei ole tehnyt. Johtuneeko siitä, että hän on demonisoinut Paavalin kirjoitukset?

        Kuitenkin Jumalan vahva perustus pysyy lujana, ja siinä on tämä sinetti: "Herra tuntee omansa", ja: "Luopukoon vääryydestä jokainen, joka Herran nimeä mainitsee."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Teuvo ei tunne Kirjoituksia. Siksi hän eksyy ja ehkä vähän eksyttääkin.

        Sillä Herra tuntee vanhurskasten tien, mutta jumalattomain tie hukkuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei suotta eli ei turhaan Raamatussa muistaakseni Paavali kehoita Timoteusta valvomaan opetustaan.
        Kyllä, näin se meni:
        ” Valvo itseäsi ja opetustasi, ole siinä kestävä; sillä jos sen teet, olet pelastava sekä itsesi että ne, jotka sinua kuulevat.”
        1 Tim 4:16

        Näin Teuvo ei ole tehnyt. Johtuneeko siitä, että hän on demonisoinut Paavalin kirjoitukset?

        Kaiken ikäni minä ylistän Herraa, minä veisaan Jumalani kiitosta, niin kauan kuin elän.


      • Anonyymi

        ”Minä suullani kiitän suuresti Herraa, ja monien keskellä minä ylistän häntä.”
        Psalmi 109:30


      • Anonyymi

        Kysymys kuuluukin, miten kauan Jumala sallii Teuvon pilkata Raamatun totuuksia?


      • Anonyymi

        Teuvo on itsensä ylentänyt ja siksi hänet myös alennetaan.


      • Anonyymi

        ”Herra auttaa heitä ja vapahtaa heidät, vapahtaa jumalattomista ja pelastaa heidät; sillä he turvaavat häneen.”
        Psalmi 37:40


      • Anonyymi

        ”Herra on minun väkevyyteni ja ylistysvirteni, ja hän tuli minulle pelastajaksi.”


      • Anonyymi

        ”Taivas paljastaa hänen pahat tekonsa, maa nousee häntä vastaan.”
        Job 20:27


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Teuvo ei tunne Kirjoituksia. Siksi hän eksyy ja ehkä vähän eksyttääkin.

        ” Älä ota peräti pois minun suustani totuuden sanaa, sillä sinun oikeuteesi minä panen toivoni.”


      • Anonyymi

        Just


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kysymys kuuluukin, miten kauan Jumala sallii Teuvon pilkata Raamatun totuuksia?

        Hyvä kysymys!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ”Minä suullani kiitän suuresti Herraa, ja monien keskellä minä ylistän häntä.”
        Psalmi 109:30

        Aamen kiitos Jeesus 🌿❣️


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei suotta eli ei turhaan Raamatussa muistaakseni Paavali kehoita Timoteusta valvomaan opetustaan.
        Kyllä, näin se meni:
        ” Valvo itseäsi ja opetustasi, ole siinä kestävä; sillä jos sen teet, olet pelastava sekä itsesi että ne, jotka sinua kuulevat.”
        1 Tim 4:16

        Näin Teuvo ei ole tehnyt. Johtuneeko siitä, että hän on demonisoinut Paavalin kirjoitukset?

        Kyllä niin on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä niin on.

        Jep jep


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuitenkin Jumalan vahva perustus pysyy lujana, ja siinä on tämä sinetti: "Herra tuntee omansa", ja: "Luopukoon vääryydestä jokainen, joka Herran nimeä mainitsee."

        Se pysyy!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei suotta eli ei turhaan Raamatussa muistaakseni Paavali kehoita Timoteusta valvomaan opetustaan.
        Kyllä, näin se meni:
        ” Valvo itseäsi ja opetustasi, ole siinä kestävä; sillä jos sen teet, olet pelastava sekä itsesi että ne, jotka sinua kuulevat.”
        1 Tim 4:16

        Näin Teuvo ei ole tehnyt. Johtuneeko siitä, että hän on demonisoinut Paavalin kirjoitukset?

        ”Mutta me uskomme Herran Jeesuksen armon kautta pelastuvamme, samalla tapaa kuin hekin."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuitenkin Jumalan vahva perustus pysyy lujana, ja siinä on tämä sinetti: "Herra tuntee omansa", ja: "Luopukoon vääryydestä jokainen, joka Herran nimeä mainitsee."

        Perustus on vahva!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuitenkin Jumalan vahva perustus pysyy lujana, ja siinä on tämä sinetti: "Herra tuntee omansa", ja: "Luopukoon vääryydestä jokainen, joka Herran nimeä mainitsee."

        Perustus kestää tulvankin tullessa! 😁


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei suotta eli ei turhaan Raamatussa muistaakseni Paavali kehoita Timoteusta valvomaan opetustaan.
        Kyllä, näin se meni:
        ” Valvo itseäsi ja opetustasi, ole siinä kestävä; sillä jos sen teet, olet pelastava sekä itsesi että ne, jotka sinua kuulevat.”
        1 Tim 4:16

        Näin Teuvo ei ole tehnyt. Johtuneeko siitä, että hän on demonisoinut Paavalin kirjoitukset?

        JÄRKYTTÄVÄÄ on tämä HAVAITA.


      • Anonyymi

        Jos joku haluaa tietyltä henkilöltä vastauksen kysymykseensä, on varmasti tarpeen ja viisasta nimetä tämä henkilö, jolta vastausta haluaa.
        Muutenhan olisi sama kuin kyselijä menisi esim. ruuhkaiselle torille tai mihin tahansa väenpaljouteen huutelemaan ja olettaisi sieltä vastausta saavansa. Sellaista kyselijää pidettäisiin varmasti omituisena.

        Nyt, kun olen osoittanut kysymykseni nimetylle henkilölle, kaikki tietävät, kenelle kysymys on tarkoitettu. Loogista, eikö? 😊

        Toinen esimerkki: kun lähetät kirjeen, jossa on kysymys, johon haluaisit vastauksen, jätätkö laittamatta kirjekuoreen sen henkilön nimen, jolle haluat sen lähettää? Eli et kirjoita kirjekuoreen mitään? Sinua pidettäisiin silloin vallan tyhmänä!


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Teuvo ei tunne Kirjoituksia. Siksi hän eksyy ja ehkä vähän eksyttääkin.

        Ilman Pyhää Henkeä EI VOI ymmärtää Jumalan sanaa.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei suotta eli ei turhaan Raamatussa muistaakseni Paavali kehoita Timoteusta valvomaan opetustaan.
        Kyllä, näin se meni:
        ” Valvo itseäsi ja opetustasi, ole siinä kestävä; sillä jos sen teet, olet pelastava sekä itsesi että ne, jotka sinua kuulevat.”
        1 Tim 4:16

        Näin Teuvo ei ole tehnyt. Johtuneeko siitä, että hän on demonisoinut Paavalin kirjoitukset?

        Nimenomaan. Näin on käynyt. Oman oppinsa uhri.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei suotta eli ei turhaan Raamatussa muistaakseni Paavali kehoita Timoteusta valvomaan opetustaan.
        Kyllä, näin se meni:
        ” Valvo itseäsi ja opetustasi, ole siinä kestävä; sillä jos sen teet, olet pelastava sekä itsesi että ne, jotka sinua kuulevat.”
        1 Tim 4:16

        Näin Teuvo ei ole tehnyt. Johtuneeko siitä, että hän on demonisoinut Paavalin kirjoitukset?

        Paavali sanoikin näin:
        ”Mutta sentähden minä sain laupeuden, että Jeesus Kristus minussa ennen muita osoittaisi kaiken pitkämielisyytensä, esikuvaksi niille, jotka tulevat uskomaan häneen, itsellensä iankaikkiseksi elämäksi.”


    • Anonyymi

      (jatkoa aloitukseen..)

      LOPUKSI

      Vaikka se on traagista ja surullista näkymää, miten paholainen saa otteen ja lopuksi täyden vallan jossakussa ihmisolennossa, niin herää ajatus, että ilmeisesti tarvitaan tällaisia ”varoittavia esimerkkejä”? Paavalikin muistutti, 1 Kor 10:11

      • ”Tämä, mikä tapahtui heille, on esikuvallista ja on kirjoitettu varoitukseksi meille, joille maailmanaikojen loppukausi on tullut. Sentähden, joka luulee seisovansa, katsokoon, ettei lankea.”

      JEESUS on herrain Herra ja kuningasten Kuningas!

      Kun Suni sepittää absurdia valhetta näin: ( = Ristillä ja Jeesuksesta vuodattamalla verellä Saatana on sitonut kaikki syntiset ikuisesti omakseen.”)
      - tuollaiset valheet palavat touuden tulen ja Totuuden Sanan likeissä poroksi! S–a ei onnistunut ”sitomaan”! Ei! Kirjoitettu on, Ilm 5:9-10

      • "Sinä olet arvollinen ottamaan kirjan ja avaamaan sen sinetit, sillä sinä olet tullut teurastetuksi ja olet verelläsi ostanut Jumalalle ihmiset kaikista sukukunnista ja kielistä ja kansoista ja kansanheimoista ja tehnyt heidät meidän Jumalallemme kuningaskunnaksi ja papeiksi, ja he tulevat hallitsemaan maan päällä".

      • ”He sotivat Karitsaa vastaan, mutta Karitsa on voittava heidät, sillä hän on herrain Herra ja kuningasten Kuningas; ja kutsutut ja valitut ja uskolliset voittavat hänen kanssansa." (Ilm 17:14)

      • ”Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä.” (Matteus 28:18-20)

      Pahuudella ja paholaisella on toki rajattua ”valtaa” maan päällä, mutta kiitos ja kunnia olkoon Pyhän Jumalan,
      - että vain Jeesukselle on annettu KAIKKI VALTA. Ylemmäksi kaiken pahuuden.
      Näin paholainen ja sen kannattajat saavat lopuksi loogisen kohtalonsa, Ilm 20:10

      ”Ja perkele, heidän villitsijänsä, heitetään tuli- ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti. ”

      (analyysien sarja jatkuu, osassa 7)

      4) Harhaoppista karta!
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17013166/teuvo-sunin-harhaopetukset-(-osa-4)----harhaoppista-karta!

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16961275/koettelua-ja-analyysia----teuvosunin-julkisesta-esityksesta

    • Anonyymi

      Teuvo on todellakin niin kunnianhimoinen, että hän luulee kykenevänsä haastamaan koko maailmanlaajuisen kristinuskon yhteisön ja kristinopin Jeesuksen sovitustyöstä.

      • Anonyymi

        Ei hyttysen ininä tehoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei hyttysen ininä tehoa.

        Hyttysen piston kutina voi olla joskus hiukan ärsyttävä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyttysen piston kutina voi olla joskus hiukan ärsyttävä.

        Viisasta on karttaa. Sunin höperyydet ovat niin älyttömiä etsi kai kukaan tosiuskova niitä noteeraa. Pitää kyllä vastalause sanoa. Niin Jesuskin teki. Mene pois saatana. Ja se meni..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viisasta on karttaa. Sunin höperyydet ovat niin älyttömiä etsi kai kukaan tosiuskova niitä noteeraa. Pitää kyllä vastalause sanoa. Niin Jesuskin teki. Mene pois saatana. Ja se meni..

        <TeuvoSuni
        26.04.2021 19:23
        UUSI

        Minulle hän ei ole tuota käskyä antanut, koska lähes kaikki hänen opetuksensa menettivät merkityksen, kun Temppelin väliverho repesi, ja papit heitettiin Saatanalle.>>


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyttysen piston kutina voi olla joskus hiukan ärsyttävä.

        No sen kyllä kestää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei hyttysen ininä tehoa.

        Kiusallisia silti pahimmillaan lähinnä mökillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viisasta on karttaa. Sunin höperyydet ovat niin älyttömiä etsi kai kukaan tosiuskova niitä noteeraa. Pitää kyllä vastalause sanoa. Niin Jesuskin teki. Mene pois saatana. Ja se meni..

        Jeesukseen voi luottaa.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei hyttysen ininä tehoa.

        No ei.


    • Anonyymi

      Suni on oikea profeetta ja sanoo totuuden. Siksi häntä vainotaan ja herjataan täällä.

      ei-lahkolain

      • Anonyymi

        Näihin uskon asioihin en ota sen kummemmin kanntaa. Sanonpahan vaan, että soitin kerran tälle Teuvo Sunnille, ja vaikutttti oikein lupsakkaalta mieheltä. Mitä lienee arvioinnit hänen pitkäaikaisesta 14 v oppipojastaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näihin uskon asioihin en ota sen kummemmin kanntaa. Sanonpahan vaan, että soitin kerran tälle Teuvo Sunnille, ja vaikutttti oikein lupsakkaalta mieheltä. Mitä lienee arvioinnit hänen pitkäaikaisesta 14 v oppipojastaan.

        Teuvo ja rauhan ja totuuden mies. Jumalanmies.


      • Anonyymi

        Suni on väärä profeetta ja valehtelee. Siksi hänbtä vainotaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näihin uskon asioihin en ota sen kummemmin kanntaa. Sanonpahan vaan, että soitin kerran tälle Teuvo Sunnille, ja vaikutttti oikein lupsakkaalta mieheltä. Mitä lienee arvioinnit hänen pitkäaikaisesta 14 v oppipojastaan.

        Teuvo osaa vetää kahta roolia. Nämä Teuvon nettijutut eivät ole mitään lupsakoita. Kaukana siitä.


    • Anonyymi

      En ole koskaan tavannut niin vihamielistä ihmistä kuin Teuvo on.

      • Anonyymi

        Se on Jumalan kuluttava tuli, joka tulee kun profeetta Teuvo Suni puhuu Jumalan sanoja.
        Jumala vihaa kaltaisiasi väärämielisiä ja harhaoppisia lahkolaisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on Jumalan kuluttava tuli, joka tulee kun profeetta Teuvo Suni puhuu Jumalan sanoja.
        Jumala vihaa kaltaisiasi väärämielisiä ja harhaoppisia lahkolaisia.

        Se on JUmalan kuluttava tuli, jossa Suni nyt tulee testamaan kestoaan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on Jumalan kuluttava tuli, joka tulee kun profeetta Teuvo Suni puhuu Jumalan sanoja.
        Jumala vihaa kaltaisiasi väärämielisiä ja harhaoppisia lahkolaisia.

        Teuvo ei ole profeetta. Sinua on huijattu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on JUmalan kuluttava tuli, jossa Suni nyt tulee testamaan kestoaan!

        Jokainen koetellaan.


    • Anonyymi

      On huomionarvoista, että kun Teuvo ja hänen haalimansa porukka kokoontui, se jäi samalla ensimmäiseksi ja viimeiseksi tapaamiseksi. Syy on jäänyt hämärän peittoon, mutta se on ainakin selvää, ettei Jumala tuota kasvia ( lahkoa ) ollut istuttanut.

    • Anonyymi

      Teuvo nimenomaan väittää, että häntä herjataan, kun hänen kirjoituksiaan kritisoidaan.

      • Anonyymi

        No niinhän se juuri on. Jokaisen pitäisi kestää kritiikki.


    • Anonyymi

      Hyvä analyysi, joka osuu niin lähelle totuutta kuin näillä pohjatiedoilla on mahdollista päästä..

      • Anonyymi

        Aivan!


    • Anonyymi

      Ei riitä, että Suni sanoo itse olevansa profeetta. Pitäisi olla jotain näyttöä. Suni vain kiroaa kaikki ihmiset maan päällä. Oikea Jumalan profeetta ei toimi niin. Siis Suni on väärä profeetta ja joutuu aikanaan tuomiolle..

    • Anonyymi

      Juuri näin.

    • Anonyymi

      Oikea ilmaus: överiksi on todellakin Teuvolla mennyt.

      • Anonyymi

        Ja loppua kohden vain pahentumaan päin.....


    • Anonyymi

      Hyvä neuvo: unohda Teuvo!

      • Anonyymi

        Eli ignooraa.


    • Anonyymi

      ”Me siis kiitämme sinua, meidän Jumalaamme; me ylistämme sinun ihanaa nimeäsi.”
      1 Aikak 29:13

      • Anonyymi

        No Hunks on parempi nimi jos Teuvolta kysellään
        YMCA on hänen mieleensä


    • Anonyymi

      Varokaa väärää profeettaa! Lipevä on hänen kielensä mutta totuus on hänestä kaukana!

    • Anonyymi

      Jumalan kiitoa, totuus tästä T:n harhaopetuksesta on nyt tullut kaikille selväksi!

    • Anonyymi

      Teuvo ei osaa enää katua.

      • Anonyymi

        Eikä hävetä.


    • Anonyymi

      Ikävä kyllä niin on.
      Suomi24 Pyhä Henki palstalla hänen kirjoituksensa ovat kammottavaa rienausta.

    • Anonyymi

      Aamen!

      • Anonyymi

        On niin väärä väärä profeetta, ettei enää vääremmäksi voi tulla.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Onpahan sentään ainakin yksi, joka arvosttaa Teuvo Sunin teosta. Käsittääkseni ollut myötävaikuttamassa, asiaan jotta teos saatiin julkaistuksi.

        Uskonnot ja uskomukset
        Kirkosta eroaminen

        LUKEKAA TEUVO SUNIN KIRJA
        Devout
        05.03.2007 10:55

        Kirjaa on parjattu raivokkaasti, syystä siitä, että siellä on paljastettu paljon vääryyksiä, alkaen siitä, kun piispa pötki pakoon, tarkastukseen kuuluvalta seurakunnan kyselytunnilta, kun näki Sunin olevan paikalla..

        Kirja tuo esille "rautalankamallina" Raamatun Totuuden, asettaen Raamatun ja vain Raamatun, yli kaiken.

        Lukekekaa, mitä kaikkea kätkeekään sisäänsä, tämä rauhalliseksi luultu havumetsien maa!

        http://galleria.suomi24.fi/TeuvoSuni

        31

        1120
        Äänestä


    • Anonyymi

      On kyllä totta, että jos ihminen ei kaikesta kehotuksesta huolimatta ojentaudu ja tee parannusta, voi Herra lopulta päättää olla säästämättä niin nuorukaista, neitosta, vanhusta kuin harmaapäätäkin. (2. Aikak. 36:17)

      Mutta siihen asti Herra kyllä raamatussa kehottaa meitä näillä sanoilla:

      Nouse harmaapään edessä ja kunnioita vanhusta... (3. Moos. 19:32) Älä nuhtele vanhaa miestä ankarasti, vaan neuvo häntä kuin omaa isääsi... (1. Tim. 5:1)

      • Anonyymi

        Katumus ei enää auta tuollaista herjaajaa. Älkää siis kehoituksiakaan sellaisesta hänelle antako, ettei hän siitäkin saisi lisää polttoainetta herjoihinsa.


    • Anonyymi

      Aivan!

    • Anonyymi

      Teuvo on oikea profeetta. Siksi häntä herjataan täällä jatkuvasti, kun pitäisi kiittää ja siunata.

      Matt. 23:34

      "Kuulkaa siis: Minä lähetän teidän luoksenne profeettoja, viisaita miehiä ja lainopettajia. Toiset heistä te tapatte ja ristiinnaulitsette, toisia ruoskitte synagogissanne ja ajatte takaa kaupungista toiseen.

      • Anonyymi

        Aivan.


    • Anonyymi

      Kyllä niin on.

      Onhan se tietysti vainajaa vastaan aika helppoa. Vainaja kun ei hirveästi ole vastaan laittamassa.
      Apostoli Paavali on ja on ollut aina erittäin merkittävä henkilö kristinuskon kannalta ja Raamatun sisällön kannalta ja maailmanlaajuisen kristityn seurakunnan kannalta.
      Jeesus pelasti, kutsui palvelukseensa ja lähetti Paavalin viemään pelastuksen sanomaa.
      Sotimalla Paavalia vastaan Teuvo ja muut vastustajat sotivat Jeesusta Kristusta vastaan ja saavat suuren vahingon sielulleen iankaikkisesti, kuten apostoli Pietari sanoi.

      2 Piet 3:16
      ”niinkuin hän ( Paavali ) tekee kaikissa kirjeissään, kun hän niissä puhuu näistä asioista, vaikka niissä tosin on yhtä ja toista vaikeatajuista, jota tietämättömät ja vakaantumattomat vääntävät kieroon niinkuin muitakin kirjoituksia, omaksi kadotuksekseen.”

    Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      67
      2914
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      412
      2812
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      99
      2247
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      87
      2014
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1904
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1834
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1830
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      151
      1785
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1613
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1602
    Aihe