Onko tämä Sallassa kuikankin yleistä

Anonyymi

Olikos siellä Sallassa joku itse kirjoittanut testamentin määräten kaiken itselleen. Vieläpä jakamattomasta kuolinpesästä, väittäen sen olevan jaetun vaikka ei sitä ole ollut. Allekirjotuttanut sen muistisairaalla 95v täysin heistä riippuvaisella henkilöllä. Muistitestikin kuulemma vasta sitten kun testamentti allekirjoitettu, vaikka kehoituksia muistitestiin useammasta paikasta jo ennen testamenttia. Näin toimien ei testamenttia voisi purkaa vedoten muistitestiin. Siellä näköjään hallitaan nämä asiat.
Entäs ne henkilökemiat kaiken tuon jälkeen, eikös omatunto kolkuttele.
Mutta sanotaanhan kun moraali kuolee, on oikeuskin vääryyden ase.
Näinkös siellä Sallassa haalitaan maallista mammonaa

3

510

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   En tiedä aloittajan sijoitusta perintökaaressa, mutta jos epäilet rikoksen tapahtuneen ja olet itse asianomistajana niin suosittelen kääntymään asianajajan puoleen. Laki on sama koko suomessa ja kuvailemasi tapaisia mahdollisia asiakirjaväärennöksiä tai väärinkäytöksiä tapahtuu kyllä ihan globaalisti eikä näin ollen ole siis sallalainen erikoisuus.

  • Anonyymi

   Onhan nämä tapaukset ikäviä tapahtuivatpa ne missä päin suomea tahansa. Siksi oliskin hyvä jos testamentin teksi asiantuntija vähintään OTM.
   Olemme tottuneet luottamaan eri ammattiryhmiin kuten lääkäreihin, poliisiin, opettajiin sekä lisäksi lakia lukeneisiin. Heillä kuvittelemme olevan korkean moraalin jostakin syystä.
   Ihanne tapaus olisi jos lakiasiantuntija olisi omasta perhepiiristä, sillon vaikka tässä tapauksessa 95 vuotias vanhus olisi voinut luottaa asiantuntemukseen. Eikä olsii tarvinnut kysellä mitä pahaa olen tehnyt. Tai vähääkään huoneesta poistumisen jälkeen alkaa laskemaan rahavarojaan.
   Myöskin testamentin julkistamis tilaisuudessa olisi voinut hymyssä suin ilmoittaa "Nyt ei tarvi riidellä"
   Meillä on vielä paljon opittavaa jotta oppisimme käyttämään asiantuntija palveluita, lisäksi pankissa on hyvä todistuttaa testamentin aitous on sen tehnyt kuka tahansa.
   Näin toimien saadaan pois se omanedun tavoittelu, osaahan vaikka OTM ottaa huomioon myös muut perilliset. Eivätkä täten he jää vaikka perinnöttömisi pahimmassa tapauksessa vieläpä maksun puolelle.
   Järvikylissä nämä asiat on ratkaistu näin jo vuosikymmeniä.

  • Anonyymi

   Kun moraali on kohdallaan kaikki on mahdollista!
   Yleensä tällaiset tapaukset sattuvat lähipiirissä, jossa pahimmat vanhuksien ja muiden heikommassa asemassa olevien henkilöiden väärinkäytökset esiintyvät. Paljon esiintyy henkistä ja taloudellista väkivaltaa, joissakin tapauksissa vanhukislla täytyy pelätä myös fyysistä väkivaltaa. Vaikka aina ei esiinnykään fyysitä väkivaltaa, voidaan sanoa henkisen uhkausien olevan samaa luokkaa. Mikäli henkilö on täysin riippuvainen testamentin saajasta, on hyvinkin toimivia konsteja saada alamainen kuuliaiseksi, eikä kukaan ulkopuolinen huomaa mitään. Lisäksi kun nämä tapahtuvat perhepiirissä niitä hävetään, ja halutaan pitää pimennossa. Tällä tavalla vain edistetään väärinkäyttäjien mahdollisuuksia.
   Mikäli joku haluaisi puuttua asiaan, tekee narstinen ihminen myös hänen asemansa vaikeammaksi.
   Näihin asiohin ei oikeuslaitoksista löydy apua, suurimmat hyötyjät ovat vain asianajajat. Kun moraali laitetaan tarpeeksi alas, oikeuttakin käytetään vain väärinkäytöksien hyväksymiseen.
   Vain yleinen julkisuus, voi ehkä olla varoittavana esimerkkinä tällaisissa tapauksissa.
   Tavallisella taatelintallaajalla on näistä asioista turhan ruusuinen kuva, ettei väärinkäytöksiä voisi tapahtua. Kaikki on mahdollista, sellainenkin ettei mitkään tapahtuneet asiat väärinkäytöksessä kestä normaalijärkisen ihmisen mielestä päivänvaloa.
   Järivikylissä nämä asiat hallitaan, odotetaan vain milloin joku hokasee ja kirjoittaa opaskirjasen miten kavallat sisarosuudet. Siten ettei toisille jää centtiäkään, puhumatta kotikylän yli 200 hehtaarin maatilasta plänttiäkään.
   Sisaruus rakkaus mitäs se sellainen on. Tiedän yhdenkin tapauksen, jossa sisarukset asuivat toistensa naapureina yli 30 vuotta. Eikä toisen perheen herrasväki käynyt naapurissa kertaakaan. Isovanhempienkin tuli katsella vain järvelle päin.
   Ei ollut siihen aikaan sitä Supernannyä joka olisi selvittänyt ongelmat silloin lapsuudessa. Kun sellaista ei ole siihen aikaan ollut, ongelmat vain ovat pahenneet ja niistä joutuvat kärsimään vielä jälkipolvetkin. Vaikka lakiasioilla yritetään nämä tekoset kääntää oikeutetuiksi, sitä ne eivät kuitenkaan ole.
   Testamentti on väärinkäytettynä hyvinkin yksinkertainen toimenpide kunhan tiedät perusasiat eli legaatit. Kirjoitat vain testamentin yksinkertaisen, talutat vanhuksen pankkiin, jossa vielä muutama vuosi sitten vanhistettiin testamentteja. Pankilla ei ole minkäänlaista vastuuta tuosta tapahtumasta, he vain todistavat henkilön olevan henkilö A. Vaikka tapaisivat 95 vuotiaan ensimmäistä ja viimeistä kertaa voi lausumana olla, täysissä ruumiin ja sielun voimissa.
   Tänä päivänä netistä löytyy paljonkin varoittavia esimerkkejä joihin käyttäytymismalleihin tulee kiinnittää väärinkäytöstapauksissa huomiota. Jotta väärinkäytökset tulisivat ajoissa esille.
   https://www.suvantory.fi/wp-content/uploads/2017/03/OpasA4_valmis.pdf

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   217
   2531
  2. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   92
   1415
  3. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1406
  4. Toivottavasti Martina antaa Hannulle vielä toisen mahdollisuuden

   Martina lähti reissuun varmasti myös selvittämään omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Reissun jälkeen ehkä sitten päättää, miten suhteen käy. Toivottavast
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   1064
  5. Luksusrouva hotellissa jo

   Siellä se Sohvi Bambin kanssa hotellissa taas pyörii. Lemppasiko Stefu taas rouvan ja laukut kahdella kierteellä kerien ulkoruokintaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   996
  6. Tiedoksi nainen,

   Minulle ei ole koskaan annettu pakkeja, tästä lähdetään ......
   Ikävä
   83
   923
  7. Hannu festareilla, Martina paniikissa Marbellassa

   Vanhalle Maralle taisi tulla hätä kun Hannu festareilla eikä yksin kotona itkemässä, piti alkaa mielisteleen Möllille ja vielä ihan julkisesti -nolo!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   875
  8. Maran ruho ihan loppu

   Mut silti jaksaa laittaa videota storyyn. Ihme ettei laittanut et oli niin siisti pyörälenkki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   875
  9. Tuomo Ylipulli kuollut

   Aika vähälle jäänyt huomio, oli vasta 56v. Mikähän sairaus lie ollut, eipähän se sivullisille kuulu, ihmetyttää vaan nämä urheilijoiden kuolemat niin
   Maailman menoa
   32
   838
  10. Martinan valkopesu taas

   Lukee tätä palstaa. Ei ollut mitenkään suunnittelut reissua, eli lähti ex tempore. Täällä kirjoiteltu miksei koskaan tee mitään lastensa kanssa. Nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   776
  Aihe