Mies keskittyy vain omaan nautintoonsa

Anonyymi

15 v parisuhteen jälkeen mies ilmoitti että minun tapani saada orgasmi on väärä. On ärsyyntynyt siitä että joutuu näkemään vaivaa muutamia minuutteja . Siirtyy suoraan nyt yhdyntään ja siitä nukkumaan, vaikka tietää että en saa siitä itselleni mitään. Ei suostu puhumaan aiheesta. Eniten hämmentää se, että hän teki tietoisen päätöksen olla tuottamatta minulle nautintoa, kun ei se 10 sekunnin sisään ulos missään oikeasti tunnu. Tai tuntuu paskalle koska itse jään hämmentyneenä valvomaan kun toinen nukahtaa. Itsetyydytys toki toimii, mutta ei ole sama asia.

7

198

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Haarat kiinni. Toimii kummasti. Siinä samalla lähtee jonnin ajan päästä mieskin, mutta mitäpä sinä tuollaisella mulkulla enää teetkään. Win-win.

  • Anonyymi

   Ehdota miehelle, että hoitelette sitten molemmat hommat itsekseen tyydytellen. Tai sanot, että sinä ensin ja sitten voi hänkin saada.

  • Anonyymi

   Jokainen vastuussa omasta nautinnosta, myös nainen.

   • Anonyymi

    No se taisi olla jutun juoni tässä aloituksessa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No se taisi olla jutun juoni tässä aloituksessa?

    Niin, vaimoni jo nuorena koitti lopussa saada mut tiettyyn asentoon helpottaakseen orgasmin saantia ja toimi lähes aina.


  • Anonyymi

   Enpä kyllä vaivautuisi harrastamaan seksiä, ellen itse saisi siitä mitään irti. Joskus voi toki keskittyä enemmän toisen nautintoon, mutta sen täytyy sitten toimia toisinkin päin. Eli jos välillä keskitytään enemmän miehelle nautinnon tuottamiseen, niin välillä sitten keskitytään enemmän naiselle nautinnon tuottamiseen.

   Missään nimessä en suostuisi harrastamaan enää seksiä, jos kumppani jättäisi minut kerran toisensa jälkeen täysin huomiotta. Eikä suostu edes puhumaan asiasta? Palstalla varsin kulutettu lausahdus mutta sopii tähän täydellisesti: jätä se.

   Mikäli suhteessa ei kykene (enää) kommunikoimaan kumppanin kanssa niin ollaan heikoilla jäillä.

   • Anonyymi

    Eipä ole noita ongelmia juuri ollut ja itse ainakin miehenä tykkään kuin nainenkin on nauttinut, siitä saa itsekin uutta puhtia. On toki ollut kertoja kun ei ole muijakaan orgasmeja saanut mutta ei ole siitä ainakaan juuri mitään pärinää pitänyt, kunhan maininnut et eipä saanut tällä kertaa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoin Sofian peffa ikuistettu ilman filttereitä

   Jenner pökät ei taida puristaa peffaa kasaan samalla tavalla kun kalsarit joita yleensä pitää😂 https://aijaa.com/re6HIq
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   3535
  2. 95
   2795
  3. Miksi et enää halunnut kohdata mua?

   Miksi välttelet mua?
   Ikävä
   149
   2108
  4. Oho! Tanssii Tähtien kanssa saa oman "realityn" - Tätä tiedossa!

   Tanssii Tähtien Kanssa uusi kausi alkaa elokuussa. Ja ohhoh, luvassa on myös ajan henkeen sopivasti uusi reality-henkinen pläjäys kulissien takaa. Ki
   Viihde ja kulttuuri
   25
   1390
  5. Missä ravintolassa Martina hakkasi Sofian?

   Ollaan lasten kanssa katseltu youtubesta sitä videota missä Martina pidätetään ja heitetään pihalle sen jälkeen kun hän on hakannut Sofian. Mikä tuo r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   1379
  6. Viimeinen viesti

   Mitä lukee viimeisimmässä viestissä jonka HÄN on sinulle laittanut? Ap aloittaa: viimeisessä viestissä häneltä on kolme numeroa.
   Ikävä
   67
   1010
  7. Tiedän ettei tilanne

   Ollut optimaalinen kun tavattiin. Oikeastaan se oli aika sekava tilanne. Silti teit tosi ison vaikutuksen tunteisiini nainen. Olen pahoillani siitä e
   Ikävä
   42
   975
  8. Taisin menettää kaikki mahdollisuuteni suhun?

   Tämmöisiä ajatuksia ollut tässä viimepäivinä.
   Ihastuminen
   25
   972
  Aihe