Syö vain kerran viikossa niin et ole hölmö

Anonyymi

On turhaa syödä joka päivä varsinkin jos on helle.Riittää että syö Lidlin hefrlmätiffeets 5:vsii kiloa kellarissa kerran viikossa koska 68943 kaloria riittää viikoksi ja laihtuu.On tyhmää syödä joka päivä koska se vie aikaa pyöräilyltä jota pitää tehdä 9X 7259. caloria - 354 = 388 yksi rasvakilo tarkasti laskettuna.tämän enempää ei tarvi koska heti alkaa lihoa jos ei laske pihtimitalla mitä syö TARKASTI ja oikeamääräisesti oikeaan kellon aikaan.Oikea kellonaika on pe kello 5.23.45 srekunttikellolla mitattuna.Tpmän jälkeen syötynä ruoka LIHOTTAA. Minä syön näin ja LAIHDUN koko ajan.En ymmärrä miksi naiset on niin tyhmiä että syö MONTA KERTAA viikossa,siten ei ehdi pyöräillä koko päivää ja aika menee hukkaan kun syö.Teen pyörästäni juuri sähköistettyä kiinnittämällä siihen sähkövatkaimen moottorin.Ylämäet nousee nopeasti turpovaihteella ja suolla voi lentää kuin ilmatyynyalus hetteikönnyli.Sama tulee suksiin kunhan saan ongittua ne suon silmäkkeestä.

10

196

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyvä matikkapää mansikkakakkufanaatikolla. 😂😂😂

  • Anonyymi

   Tämä hedelmäkarki kuuri tuntuu toimivan paremmin kuin mikään muu aikaisemmin.Galorimäärät pysyy hyvin pienenä eli 58884 Cilokarolia vaikka syökin hyvin ja ruoka on hyvää.Yöunetkin ovat olleet hyvät ja nukun 3,35.22 minuuttia sekuntttikellolla mitattuna.ja tajuttomuus on tullut nopeasti.Aamulla saan itseni käyntiin defigrillaattorilla.Kävin ostamassa sen pilteemasta.Se tekee hyvää aivoille kun veri yhtäkkiä alkaa KIERTÄÄ.

   Tämän nerokkaan keksinnön tein koska sokerilla toimivat superaivoni keksi vahingossa sähkösokin aikana huomasin että entinen ohjelma JA päivällä syöminen tai edes kerran päivässä EI toimi näin helteellä vaan tarvitaan kehittynyttä tekniikkaa.
   Pyöräily betonirenkaat selässä ja edessä ja takana pyörässä ja vanilia jäätelöt tarakalla käy paremmin viileille ilmoille ja vesisadekkkkaan ei haittaa eikä jäätelö sulaa heti.Mitä nyt aiheuttaa oikosulun defiborllaattoriin jos vanilia jäätelöä valuu sinne.Nyt liikuntana oli vain kävelyä 23 lme tuntia ja syön VAIN HEFELMÄTOFFEETA mutta olen lisännyt toffeen määrää kahdella kilolla koska kannattaa syödä vain YÖLLÄ koska se laihduttaa ENITEN.olen nyt vasta huomannut tämän että vain TÄMÄ toimii laihduvalla vaihduttajalla eikä ruokaa KANNATA syödä kunnon helle.
   Jos olisin käyttänyt ennenkin tätä syöntitapaa eli 74567 cilo karolia päivässä ja sydän käyntiin defiprillaattorilla olisin laihtunut jo vuosi sitten.Nyt painan jo 345,3 lme kiloa.kum mittasin alavatsan ja ylävatsan ja peräreijon kohdalta kahdesti päivällä ja kerran yöllä ja päivällä olen nyt napostellut vain suklaalla ja salmiakilla koska niiden kaloripitoisuus on hyvin pieni.Noitä menee vain 250 mentä krammaa ja suklaata 700 taa krammaa Hedelmäkarkit pitää syödä YÖLLÄ.Laiskat ja pulleat naiset NUKKUU eivätkä pyöräile niin eivät siksi laihdu.

   • Anonyymi

    Tarkoitin teitysti PERÄREIKÄÄ enkä peräreijoa jota kaikilta peräreijoilta ja reijoilta pyydän syvästi anteeksi.Nääppisvirhe,ei tietopuolen vajaus.


  • Anonyymi

   Tämän sällin elämään ei näemmä ole vielä sisältöä tullut ja hakee täältä sosiaalista verkostoa lässyttämällä pas. kaa..

   Tsemiä sulle, palaan 10 vuoden päästä katsomaan miten haaskaat edelleen elämääsi "hauskuuttamalla" analnyymejä netissä kun se nyt on vaa nii kivaa ja hauskaa ja ei koko aikaa jaksa pippeliikää veivaa.

  • Anonyymi

   On hauska parodia. 😄😄😄
   Pihtimittaajanamusetä näkyy olevan kovin närkästynyt ja kovin puutteessa kun katsonut varmaan kellarissa koko yön lesbopornovideoita samalla kun ahmii hedelmäkarkkeja. Alkoholismi voi kompensoitua myös seksiriippuvuutena. Kuusikymppisellä on kuitenkin olemattomat mahdollisuudet sitä kenenkään vapaaehtoisen kanssa harrastaa niin jää tatinhakkaamiseksi. Kyllä sekin kuluttaa kaloreita. Jaksaa taas pyöräillä päivän suolla.

  • Anonyymi

   Murheensa kullakin! Miten saan pysäytetyksi painoni putoamisen.
   Nyt 172cm, niukka 80kg, mies. Vaakanäyttö pienenee vaikka yritän rypistellä vastaan.
   Tätä syöksyä on nyt jatkunut kymmenisen vuotta ja viime vuosina vain pahentunut.
   Siis, en hallitse painoani.
   Mittarissa pian 80v ja odotettavissa luurankomainen olemus.

  • Anonyymi

   Syökö aloittaja kaakauta ja spakettia ja vanilia jäätelöä? Päälle ketsuppia. 😅

   • Anonyymi

    Vain oikeamääräisesti eli Lidlin 2 hden litran vanilia jäätelö paketti päivässä. Spakettia vain kaakaun ja täytekakku kahvien kanssa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vain oikeamääräisesti eli Lidlin 2 hden litran vanilia jäätelö paketti päivässä. Spakettia vain kaakaun ja täytekakku kahvien kanssa.

    Onko kukaan poika nuollut pilluasi vai käytätkö vain omia sormiasi? Jätä vanhat ukot rauhaan, nuorempiakin löytyisi. Et ole ruma, vaan lihava.


  • Anonyymi

   Joko saa syödä?

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huhhuh! Antonio Flores oikoo huhuja: "Että Pekka Haavisto on pelastanut mut jostain bungalowista..."

   Aikamoisia juttuja sitä kiertää julkkiksista. Huhhuh tosiaan… Onneksi Antonio Flores osaa ottaa asiat huumorilla: https://www.suomi24.fi/viihde/huhhuh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   6628
  2. Erika ja Danny jälleen yhdessä

   rakastavaisina. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Hellaa-halailua-Danny-ja-Erika-Vikman-viihtyivat-yhdessa-laivalla-kuvat-Seiskassa/1166199
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   3180
  3. Koneyrittjä ja tilitoimisto syytteessä

   Aikamoisia summia veivanneet arvioi erikoissyyttäjä. Tarjolla nyt ehdotonta vankeutta ja isoja korvauksia. Ilmeisen luotettava tilitoimisto kun tälla
   Kajaani
   21
   1993
  4. Onpa sinulla nainen hyvä piilo?

   En saa mitenkään yhteytä.
   Ikävä
   76
   1084
  5. Suloisen Sofian tämä päivä menee Hangossa

   Siellä Martinan heppatilalla mitä rakasti hulluna. Voi voi kun siellä ulkoilee nyt kauniissa maisemissa Sofia ja kehrää Stefun kainalossa❤️ En varmaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   1074
  6. Martinan stoori

   Ei toi ole nyt tervettä huudella voi v…, Todellinen hyvinvointi valmentaja!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   946
  7. PS:n kannatus romahti

   YLE:n gallupissa puolueen kannatus vain 14,3% kun Keskustalla 17,7%. Kokoomus porskuttaa omissa yli 22% luvuissa. Keskusta puolustaa uskottavimmin maa
   Maailman menoa
   408
   911
  8. Marinin kannattaa pitää nyt turpa kiinni!

   Eikä sotkeutua ulkopolitiikkaan, kun se ei hänelle kuulu. Kassatytön järjellä hän järjestää Suomen sotaan, kun puuttuu aikuisten asioihin.
   Maailman menoa
   293
   886
  9. Miten ja missä

   Asennossa haluat rakastella kaivattuasi?
   Ikävä
   50
   816
  10. Ilta Sanomien ylimielistä kolumnistia pelottaa jo vääristellyn koronauutisoinnin jälkipyykki

   Reijo Ruokanen ilmoittautuu ensimmäiseksi katuvaiseksi yksipuolisen koronainformaation jakajaksi. Ylpeys ja ylimielisyys vielä paistaa läpi mutta ju
   Maailman menoa
   240
   812
  Aihe