Syö vain kerran viikossa niin et ole hölmö

Anonyymi

On turhaa syödä joka päivä varsinkin jos on helle.Riittää että syö Lidlin hefrlmätiffeets 5:vsii kiloa kellarissa kerran viikossa koska 68943 kaloria riittää viikoksi ja laihtuu.On tyhmää syödä joka päivä koska se vie aikaa pyöräilyltä jota pitää tehdä 9X 7259. caloria - 354 = 388 yksi rasvakilo tarkasti laskettuna.tämän enempää ei tarvi koska heti alkaa lihoa jos ei laske pihtimitalla mitä syö TARKASTI ja oikeamääräisesti oikeaan kellon aikaan.Oikea kellonaika on pe kello 5.23.45 srekunttikellolla mitattuna.Tpmän jälkeen syötynä ruoka LIHOTTAA. Minä syön näin ja LAIHDUN koko ajan.En ymmärrä miksi naiset on niin tyhmiä että syö MONTA KERTAA viikossa,siten ei ehdi pyöräillä koko päivää ja aika menee hukkaan kun syö.Teen pyörästäni juuri sähköistettyä kiinnittämällä siihen sähkövatkaimen moottorin.Ylämäet nousee nopeasti turpovaihteella ja suolla voi lentää kuin ilmatyynyalus hetteikönnyli.Sama tulee suksiin kunhan saan ongittua ne suon silmäkkeestä.

13

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvä matikkapää mansikkakakkufanaatikolla. 😂😂😂

    • Anonyymi

      Tämä hedelmäkarki kuuri tuntuu toimivan paremmin kuin mikään muu aikaisemmin.Galorimäärät pysyy hyvin pienenä eli 58884 Cilokarolia vaikka syökin hyvin ja ruoka on hyvää.Yöunetkin ovat olleet hyvät ja nukun 3,35.22 minuuttia sekuntttikellolla mitattuna.ja tajuttomuus on tullut nopeasti.Aamulla saan itseni käyntiin defigrillaattorilla.Kävin ostamassa sen pilteemasta.Se tekee hyvää aivoille kun veri yhtäkkiä alkaa KIERTÄÄ.

      Tämän nerokkaan keksinnön tein koska sokerilla toimivat superaivoni keksi vahingossa sähkösokin aikana huomasin että entinen ohjelma JA päivällä syöminen tai edes kerran päivässä EI toimi näin helteellä vaan tarvitaan kehittynyttä tekniikkaa.
      Pyöräily betonirenkaat selässä ja edessä ja takana pyörässä ja vanilia jäätelöt tarakalla käy paremmin viileille ilmoille ja vesisadekkkkaan ei haittaa eikä jäätelö sulaa heti.Mitä nyt aiheuttaa oikosulun defiborllaattoriin jos vanilia jäätelöä valuu sinne.Nyt liikuntana oli vain kävelyä 23 lme tuntia ja syön VAIN HEFELMÄTOFFEETA mutta olen lisännyt toffeen määrää kahdella kilolla koska kannattaa syödä vain YÖLLÄ koska se laihduttaa ENITEN.olen nyt vasta huomannut tämän että vain TÄMÄ toimii laihduvalla vaihduttajalla eikä ruokaa KANNATA syödä kunnon helle.
      Jos olisin käyttänyt ennenkin tätä syöntitapaa eli 74567 cilo karolia päivässä ja sydän käyntiin defiprillaattorilla olisin laihtunut jo vuosi sitten.Nyt painan jo 345,3 lme kiloa.kum mittasin alavatsan ja ylävatsan ja peräreijon kohdalta kahdesti päivällä ja kerran yöllä ja päivällä olen nyt napostellut vain suklaalla ja salmiakilla koska niiden kaloripitoisuus on hyvin pieni.Noitä menee vain 250 mentä krammaa ja suklaata 700 taa krammaa Hedelmäkarkit pitää syödä YÖLLÄ.Laiskat ja pulleat naiset NUKKUU eivätkä pyöräile niin eivät siksi laihdu.

      • Anonyymi

        Tarkoitin teitysti PERÄREIKÄÄ enkä peräreijoa jota kaikilta peräreijoilta ja reijoilta pyydän syvästi anteeksi.Nääppisvirhe,ei tietopuolen vajaus.


      • Anonyymi

        Biltemasta saa defigrillaattoreita edullisemmin kuin muista kaupoista.Voi vaihtaa ketjut ja vaihtajan ja kampiakselit itse.Siihen on työkalutkin.On vähän hankala laittaa itseään käyntiin jos on tajuton.


    • Anonyymi

      Tämän sällin elämään ei näemmä ole vielä sisältöä tullut ja hakee täältä sosiaalista verkostoa lässyttämällä pas. kaa..

      Tsemiä sulle, palaan 10 vuoden päästä katsomaan miten haaskaat edelleen elämääsi "hauskuuttamalla" analnyymejä netissä kun se nyt on vaa nii kivaa ja hauskaa ja ei koko aikaa jaksa pippeliikää veivaa.

    • Anonyymi

      On hauska parodia. 😄😄😄
      Pihtimittaajanamusetä näkyy olevan kovin närkästynyt ja kovin puutteessa kun katsonut varmaan kellarissa koko yön lesbopornovideoita samalla kun ahmii hedelmäkarkkeja. Alkoholismi voi kompensoitua myös seksiriippuvuutena. Kuusikymppisellä on kuitenkin olemattomat mahdollisuudet sitä kenenkään vapaaehtoisen kanssa harrastaa niin jää tatinhakkaamiseksi. Kyllä sekin kuluttaa kaloreita. Jaksaa taas pyöräillä päivän suolla.

    • Anonyymi

      Murheensa kullakin! Miten saan pysäytetyksi painoni putoamisen.
      Nyt 172cm, niukka 80kg, mies. Vaakanäyttö pienenee vaikka yritän rypistellä vastaan.
      Tätä syöksyä on nyt jatkunut kymmenisen vuotta ja viime vuosina vain pahentunut.
      Siis, en hallitse painoani.
      Mittarissa pian 80v ja odotettavissa luurankomainen olemus.

    • Anonyymi

      Syökö aloittaja kaakauta ja spakettia ja vanilia jäätelöä? Päälle ketsuppia. 😅

      • Anonyymi

        Vain oikeamääräisesti eli Lidlin 2 hden litran vanilia jäätelö paketti päivässä. Spakettia vain kaakaun ja täytekakku kahvien kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vain oikeamääräisesti eli Lidlin 2 hden litran vanilia jäätelö paketti päivässä. Spakettia vain kaakaun ja täytekakku kahvien kanssa.

        Onko kukaan poika nuollut pilluasi vai käytätkö vain omia sormiasi? Jätä vanhat ukot rauhaan, nuorempiakin löytyisi. Et ole ruma, vaan lihava.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko kukaan poika nuollut pilluasi vai käytätkö vain omia sormiasi? Jätä vanhat ukot rauhaan, nuorempiakin löytyisi. Et ole ruma, vaan lihava.

        Hieno viesti, samaa mieltä.


    • Anonyymi

      Joko saa syödä?

    • Anonyymi

      Tämä toimi viime kesänä joten sen täytyy toimia tänä kesänäkin.Laihdutin tällä viime kesänä viimeistä 3 mea kiloa ja nyt taas laihdutan viimeistä 3 mea kiloa.Olen itseasiassa laihduttanut 3 mea kiloa viimeisten 45 den vuoden ajan.Jos joku pilailee tähän niin se en ole minä vaan joku muu.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3184
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2131
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2054
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1905
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe