Mistään ei löydä kunnollisia naisten juoksuvaatteita

Anonyymi

Oletteko te toiset naissukupuolen edustajat törmänneet kanssa siihen ongelmaan, että naisten juoksu vaatteet on tosi huononlaatuisia, värivalikoima on suppea, ne on liian paljastavia ja mielestäni leikkaukseltaan sellaisia, että naisia esineellistetään, kun pitäisi panostaa siihen että urheiluvaate päällä on hyvä juosta ja se kestää sen juoksusuorituksen ajan ja sen jälkeenkin.

Olen tässä tämän kesän ajan yrittänyt löytää polveen saakka pitkiä juoksucapreja joissa olisi puhelin tasku ja avaintasku, koska juostessa kaikki ylimääräinen helinä häiritsee, mutta se on osoittanutunut lähes mahdottomaksi tehtäväksi koska juuri missään markkinoilla tällä hetkellä olevissa naisille tarkoitetuissa housuissa ei ole molempia vain toinen jolloin on pakko valita sen asian välillä että kantaako matkassaan puhelinta ja jättää avaimet kotia vai toisinpäin. Kaupungissa asuvan ihmisen on pakko valita avaimet, koska asunnon ovi on lukossa jolloin ihmiset ei tavoita juoksulenkin aikana.

Värivalikoimakin on todella suppea ja pääasiallisesti punaisen erisävyjä tai mauttomia pastillisävyjä. Olenko minä ainoa, joka rakastaa kirkkaita neonkeltaisen sävyn värejä sekä vihreää ja sinistä urheiluvaatteissa vai eikö sisäänostajat vain uskalla ostaa kunnon värisiä vaatteita?

Urheilutopit on liian avoimia ja niistä paistaa tissit kirkolta kotia. Pienirintaisena ja muutenkin tosi konservatiivisena haluan peittää rintavarustukseni.

Kengät: Nekin on heikonlaatuisia ja varmaan yksinomaan siksi, että kaikki olettaa naisten juoksevan niin hiljaa, että vaimentavuutta ei juurikaan tarvita. Väärin, kyllä monet naiset juoksee oikeasti tosi lujaa ja silloin lenkkarissa pitäisi olla riittävän paksu pohja, että se vaimentaa töminää ja ne jalassa voi juosta lujaa.

Lukija varmaan ihmettelee, että no mistä minä sitten ostan urheiluvaatteeni, kun listasin juuri miten surkeita naisten juoksuvaatteet on. No miesten osastolta tietenkin, siellä on hyvän värisiä, laadultaan kaikintasoin parempia ja hintalaatusuhdekkin on kohdallaan. Ongelmaksi vain jää se, että olen tosi pienikokoinen ja sinisten tai vihreiden lenkkarien löytäminen vaatii vähintään puolen vuoden metsästyksen kun miesten kenkäkoot alkaa useimmiten koosta 40 ja minun jalka on vain kokoa 36-37 mallista riippuen ja viimeksi ostin lenkkarini lasten osastolta, kun naisille ei myydä kuin vain mustia tai punaisia juoksukenkiä. -.-" Tosi mieltä ylentävää joutua ostamaan lasten osastolta kengät, kun naisille ei myydä vihreitä, sinisiä tai keltaisia lenkkareita.

Nyt lukija varmaan ajattelee, että no miksi sitten valitan, kun kerta ongelma on ratkaistu sillä että ostan miesten osastolta vaatteet: no valitan siksi, että toivon toistenkin naisten pitävän naisten huonoista juoksuvaatteista meteliä, että urheiluvaatekauppojen sisäänostajat ostaisivat jatkossa naisillekkin enemmän paremman laatuisia vaatteita että naistenkin olisi hyvä juosta jatkossa.

"Nätti" vaate, kun ei kauheasti sävähdytä, kun urheilusuoritus kärsii sen takia, ettei vaatteesta löydy taskua avaimille, kangas on niin ohutta ja heikkoa että housut repeää kun ne vetasee reippaasti jalkaan, topit on liian avoimia ja värisävyt semmosia, että oksettaa. Urheiluvaatteissa käytännöllisyyden tulisi olla se asia, joka merkkaa kaikkein eniten, ei se että onko se jonkun mieleestä nätti ja toivon että naisten urheiluvaatteiden käytännöllisyyteen ja laatuun panostettaisiin jatkossa enemmän eikä siihen että onko se jonkun mielestä nätti. Juoksulenkki, kun ei ole mikään catwalk vaan hyvä tapa purkaa päivänaikana pakkautunut stressi ja tapa ylläpitää fyysistä kuntoa.

Toivon, että tämä kirjoitus tavoittaa teidät toiset naiset jotka on kanssa tyytymättömiä naisten urheiluvaatteiden tasoon ja tekin laittaisitte palautetta urheiluvaatteita myyville liikkeille joiden myymien naisten juoksuvaatteiden taso on heikonlaista siinä toivossa, että jatkossa me sinistä, vihreää ja keltaista väriä rakastavaa ihmisetkin saisimme itsellemme mieluisan värisiä vaatteita naisten osastolta ja että vaatteet olisivat käytännällisiä eikä olisi pakko valita että ottaako matkaan puhelimen vai avaimet vaan molemmille olisi oma erillinen tasku ja että urheiluvaatteet eivät olisi niin paljastavia kuin mitä nämä nykyaikana markkinoilla olevat on ja ne päällä olisi oikeasti juosta. Todellinen sukupuolten välinen tasa-arvo tässä asiassa saavutetaan vasta sitten kun molemmille sukupuolen edustajille on tarjolla kunnollisia ja oikeasti hyvänlaatuisia vaatteita, kun ei viittis aina puolta vuotta metsästää että löytää joskus hyvällä onnenkantamoisella kirpputorilta jonkun hyvän vaatteen kun isot kauppaketjut ei tarjoa naisille kunnollisia urheiluvaatteita!

10

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tilaa ulkomailta.

      • Anonyymi

        Suomessa urheiluliikkeiden sisäänostajat myyvät kaikille samanlaista, maalaisille ja työläisille harmaata massaa jolla ei erotu muista.


      • Anonyymi

        Niin kai se häytyy tehä, kun ei täällä ole kunnollisia vaatteita myytävänä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomessa urheiluliikkeiden sisäänostajat myyvät kaikille samanlaista, maalaisille ja työläisille harmaata massaa jolla ei erotu muista.

        Totta. Mistäköhän se johtuu, että ne niin pelkää värejä? Sitähän on vuosikausia tutkittu miten väreillä on pääasiallisesti myönteisiä vaikutuksia vain ihmisiin.


    • Anonyymi

      osta lidlistä.
      ei paljastavaa.

      • Anonyymi

        Pitääkin käydä taas katsomassa Lidli:n naisten juoksuvaate tarjonta, kiitos vinkistä. :)


    • Anonyymi

      Tilaa verkkokaupoista. Siellä on valikoimaa ja vaihtoehtoja mistä valita. Useimmat tilaavat Stadiumilta, Sportamorelta ja Zalandosta tmv. Myös valmistajien verkkokaupoista kannattaa katsella: juuri nyt Niken verkkokaupassa jo alennetuista vielä lisäalennus -25%. Adidaksella on jatkuvasti alennuskuponkeja, joita löytyy mm. Suomi24-sivulta.

      • Anonyymi

        Olen katsonut noiden kyseisten nettisivujen juoksuvaate valikoiman, mutta en löytänyt sieltä mieleisiä vaatteita. :/ Ei ollut toivomaani avain ja puhelintaskua, housut oli liian lyhyet, topit liian avoimia. x.x Värivalikoima oli liian köyhä.


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5580
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1672
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1656
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1102
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      819
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe