Sairaanhoitajalta apua masennukseen?

Moikka! Sain tossa alkukeväällä lähetteen lasten ja nuorten talolle masennuksen takia ja puhelimessa kun asiaa kyselin sain käsityksen että olen menossa psykiatrille. Minulle selvisi vasta paikanpäällä että kyseessä oli sairaanhoitaja eikä psykiatri. Rupesin sitten jälkeenpäin miettimään että voiko sairaanhoitaja edes tietää näistä asioista tarpeeksi pystyäkseen antmaan apua kun ei ollut kuraattorista eikä koulu psykologistakaan apua? Jos joku osaisi vastata olisi kiva etten turhaa tuhlaa aikaani käymällä kerran kuukauteen juttelemassa hänen kanssaan!

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei voi. Psykologi on pätevämpi; on opiskellut vuosia pisempään ja pelkkää psykologiaa. Sh on sairaanhoitaja eli opiskellut vähän sitä sun tätä sen lisäksi, että tietää jotakin psyykkisistä sairauksista.

    • Anonyymi

      PAREMPI VARMAANKUN SAA JUTELLA JONKUN KANSSA ENNENKUIN JOUTUU
      PAKKOHOITOON JA PUMPATAAN LÄÄKKEITÄ JOISSA IHAN MIELETTÖMÄT HAITTAVAIKUTUS MAHDOLLISUUDET NIIN SIINÄ HELPOSTI KÄY.

    • Anonyymi

      Etko tajua että psykiatria on maapallon suurin hujaus.
      Freud myi opioideja psyykkelääkkeksi tiskiltään oman opioidi orjuutensa rahoittamiseksi.
      Orjat sai vieroitus oire kivut ja vapinat, freud valehtli, se on psykosomatia,
      Ja seuraavana aamuna psykosomatia kirjat oli printtaamossa, että lisää opioidi orjia saadaan ja haistä rahaa tohtorien taskuun,

      Psykiatriassa on kyse aina manipulaatiolla tai väkivallalla tehtävästä ihmiskaupasta, jossa valhe teorioilla sinulle uskotellaan että sinulla on masennus, kun masennus pillerin hinta laskee, ja saat liikaa serotoniinia pilleristäsi ja siitä manian, ruokottoman morqqlittomat psykiatrit ei myönnä, että SSRI serotoniini sotkijat tekee maniaa ja ainoa oikea hoito olisi kaikkien psyykke pillerien kauppa kielto,
      Psykiatrit rahastaa sinua tekemällä mania diaknoosin ja syöt serotoniini, litiumi ja muita kauhu myrkkyjä joista elimistösi saa sellaisen kemiellisen epätasapainon ja tulet kärsimään lopun ikääsi traumatisoivista pidätyksistä, koska psykiatrit ja apteekkarit ei siedä, että heidän tuotto objekti sinä, lopettaa rahan tuoton, ei, sinitqkit tulee noutamaan sinut yhtä mota kertaa kuvottqvimpiin ja sadisttisimpiin psykiatrien kidutus keskuksiin, ja sinua pilkataan, ivataan, näyryytetään ja traumatisoidaan ja ennen kaikkea kiristetään että ulos et pääse kunnes tuotat rahaa syömällä parikymmnetä maksaa, munuaisiasi ja tervettä mieltä ja henkistä hyvinvointia tuhoavia puoskarien määräämiä pillereitä.

      Olet tyhmä, jos uskot uhtä aimutta psykiatrin sanaa, sillä jokainen psykiatrian sana on valhe "sinulla on kmiallinen epätasapaino" jota ei mitata labrassa, tiedät he valehtelee, he leimaa, he ovat lääketehtaan puoskareita, jotka on myyneet opioideja, (zylklon kaausu hoito kiellettiin ja kalloharpilla skitso diaknoosien teko)
      Eutanasiaa jatkettiin injektoimalla normaali sokeri potilaat insulini shokkiin, joista 5% kuoli heti, annosta lisättiin ja 20 nes shokki sisälsi niin suuren insuliini annoksen et varmasti viimstäån siihen kuoli.

      Freoni qineesta nitriitistä tehtiin nitrazolea, jota käytettiin psyykke kääkkeenä.
      Nykyiset dobamiini sulkijat tuhovoiman voit lukea patkisonin tauti oireet lukemalla, silla parkinsonismissa dobamiini sulkeutuu ja ilman dobqmiinia potioas kuolee.
      Psykiatrit sulkee dobamiinin, että kauppatavarasta, tulee oppimiskyvytön, huono muistinen, depressoitunut, liki liikunta kyvytön, koska heille tehdään kmiallinen parkinson.

      Depressio lääkkeet teke sinulle manian, ja saat siihen kammottavat tuholaismyrkyt.

      Varo koululäketiedettä, se on aina ollut sosiaali darvinisti, joka eutanoi evoluutiossa kehitys kelvottomat myrkyilllä kuin putin pois.
      Evoluutiossa Kehitys kelvottomuuden se määrittelee katsmalla naaamaasi tai kehon kivusta, koska kaikki taudit tekee moninaisia kipuja, evoluutiossa kehitys kelvottomaksi voidaan leimata mistä tahansa ohi kiitävän viruksen kivuista.
      Varo koululääketiedettä, se on yhä natsi joka leimaa mistä vaan.
      Varo, se leimoillaan akitoi tohtorit ja hoitajat vihaan sinua kohtaan,
      Silllå leima on kuin daqvidin tähti, se estää valtion terveyden hoidon tutkimukset lopuksi ikää, eli kukaan ei ota syöpä oireitasi tosissaan, koska leima on syöpä patin päällä, ja jos menet kertmaan syöpå oireistasi, sinulle tuhqjhdetaan kuin SS sotilas juutalaiselle "mielisairas" koska psykiatrit oli juuri mitanneet kaloharpilla hänen kallon pituuden, josta psykiatrit oli varmoja, että kalloharppi näyttåä parantumattoamat gnettiset skitsofrnian, joka parani qinoastaan kaasuttamalla.
      Nyt on kaaustomat kqmmiot, mutta leimaaminen, nujerrus, nöyryytys, daavidin tåhtien eli lemojen asettelu on sama.
      Varo koululääketiedettä, älä ole naivi, he ei ole kiinnostuneita snun hyvin voinnista, he on kiinnistuneet tuhoamaan sinut hermomyrkyin ja kauppaamaan sinut limoilla kuin juutalaisen kaasulla leilman jälkeen, nyt kaasu on korvattu hitqqmmin tqppavila aineilla, jotka tuhoaa maksasi, haimasi ja munuisesi ja sinä kärsit, mutta apteekkarit ja psykiatrien itsnsäkin omistamat myrkkytehtaat saa rahaa.
      Tällä hetkllå välinpitåmätön eugnismia jatkava valtiomme maksaa 11 biojnaa vuodessa.n 5,3% BKT stä evoluutiossa khitys kelvottomiksi psykiatrien leimqqmien ihmisten myrkyttmisestä.

      Pidä eroa valtioon myös, ole niin vähän kuin mahdollista tallaisen eugnisti valtion kanssa, maksa verot, mutta älä mene kipujas halittelee verojas vastaan, ne on natsi kskuksia, jossa thtorit on noitavainoisia ja näkee milisairauksa kakkialla, varo, varo, opiskele luontais lääketiedettä ja hoida kasvieilla tqutisi ja likkaukset yksityisllä, sillä vqltiomme on täysin itsnäisyyteen kelpaamaton natsi, joka lajittelee kehon kivusita mistå vaan.

      Onnllsin olet jos käyt vain yksityisllå, se ei oo natsi, koska kaikki asiakkaat katoaisi, jos se olisi kuin suomen natsi valtio, joka liuku hihnalla odotus huonessa lajittelee ja leimaa kuin saksan eugenisti psykiatrit ihmisiä kehitys kelvottomiin kallohatpilla ja suomen valtio ilman kalloharppia.

      Pelkää ja vapise suomen kaheutta ja maksa verosi,

      • Anonyymi

        Anteeksi, kännykän näyttö on niin pieni, ettei kirjoitus virheitä näe, ja vanhat kädet kömpelöt että eivät osu pieniin näppäimiin, sorry.

        Mutta sanon, jos olisin tiennyt millaisia kärsimyksiä teorioistaan super vainoharhaiseksi ja sairaaksi tullut isänmaa tuottaa, en olisi kertaakaan jalallani astunut moraaliltaan näin alhaisen valtion terveyden hoitoon, joka leimaa odotus huoneessa ennen eka verikoetta mielisairaaksi ympäristöstä aivoihin tulleista virus tulejduksista, joilla ei ole mitåån tekemistä näkymättömän sisimmän eli ylös noisevan ikuisen sieluni kanssa, jossa ei takuu varmasti ole sairauksia.

        Mutta isanmaani on vainoharhainen kuin stalin joka näki agentteja kaikkialla ja vangitsi, isånmaani näkee mielisairauksia kaikissa virus taudeissa ja vangitsee kuin stalin.

        Eli he sairastui brutaaliksi marxin teorioista ja suomi freudin ja kalle ahaneen teorioista. Sillä psyykke sana on ainastaan kaupallinen termi, jolla on tehty vain rahaa,
        Ja lapsista askain koululääketiede tuhoaa koko suomen kansan äärimmäisen vaarallisilla psyykkemyrkyillä.
        Tosiasiassa siis mitään psyykkeä ei ole olemassakaan,
        On huijari lauma, joka valheellisesti esiintyy ylösnousvan ikuisen sielun tuomarina, mutta kun kukaan ei usko että sielu saa ylösnousmus voimaa psyykke myrkyistä,
        Kauppamiehet alkoi nimittää sielua psychksi, jonka yksin lääketehtaan kauppamies psykiatri muka tuntee.
        Apteekkarien bulvaanit psykiatrit tietenkin näkee mielisairauksia joka kehon kivussa ja kerätäkseen max määrän euroja apteekkareille, rahankeruu bulvaanit psykiatrit ovat listanneet joka kehon kivunkin päästä varpaisiin mielisairauden merkiksi, eli 100% valheilla psykiatrit rahaa tekevät.

        Jos olisin tiennyt kuinka sadistiseksi tohtorit tulevat niitä kohtaan jotka he itse leimaa, ja kuinka kauheat trauamat psykiatrien brutalismi, barbarismi ja sadiatisuus tekee.
        Ainoa oikea johtopäätös on että psykiatria on sadistinen sairaus , ja sadismi ajaa heitä takaa kuin pallosalama leimaamaan ihmisiä kehon kivuista mistä vaan, jokainen älykäs tajuaa että he ovat pissin seuloja,
        Viha teorioiden akitaattoreita, jotka vihaa kaikkea ihmisrotua niin paljon että halauvat leimata aihokalvon tulehduksista ja syövistä ja estää leimoillaan hoito, eli psykiatrit nauttii kivun ja kuoleman tuotosta, se näkyy siinä, että kun viet oikean diaknoosin yksityseltå julkiselle ja vaadit puoskareita korjaamaan ali- ihmis leimoja kortistostani pois, puoskari lyö luurin kiinni ja aivokalvon tulehdus paperi katoaa kirtistosta ja hullun paperit jätetty,
        100% merkki siitä että psykiatrit sadismissaan leimaaa, koska nauttivat siitä että yksilö ei saa verovaroin koskaan tutkimuksia ja näin psykiatrit saa sadisminsa takia teetettyä hyvin suuret yksityslaskut niile joita he vihaa.

        potilas vastustaa valtavia lisäkuluja, pilkkaa ja ivaa ja sadismia, nöyryytystä, nujerrusta harjoittavia psykiatreja, jota he tekee kaikille jotka vastustaa hidän sairaita noita vainoisia, teorioita ja tekee kymmenien tuhansien lisälaskut yksityis hoitoina potilaille, valtio on yhtä tyhmä kuin natsi saksa joka ajautui kaasutuksiin
        sairaista teorioistaan. Joka toistuu, kohta.
        Eli psykiatri ei pysty kuvittlemaan mitä on olla sokea ja valtavissa kivuissa aivoissa olevan tulehduksen takia, niin nämä yliviisaat puoskarit akitoi leimoillaan muut tohtorit pilkkaamaan potiasta että viruksen tekemät kivut ja kävelykyvyttömyys ja väliaikainen sokeus on muka mielisairautta.

        Valtiomme on ihmisoikeus rikollisuus keskus ja yhtä julma ja sairas teorioistaan kuin neukkula marxin teorioista.

        Kun maa tällå tavalla kohtelee, eikun siperian reissu ja siellä kun virkamies sairastuu, niin pilkkaa ja ivaa niskaan että oireet mielisairautta ja jos valittavat eikun hyvin sadististen psykiatrien kidutukseen lukkojen taa rangaistuksena siitä että ovat valittaneet raakalaisesta kohtelusta ja hoitamattomuuteen tappoyrityksestä psykiatrian teoriaa (eli valheeseen perustuvaa teoriaa)
        Kayttåen tappoyritykseen, johon s on tehtykin.

        Kuinka monta mijoonaa kuoli opioidien yliannostukseen, kun se oli psyykkelääke?
        Kuinka monta kuoli kaasuleirillä, jossa psykiatrit kalliharpilla ja silmävärikartalla teki skitso diaknoosja ja työsni kaasu uuniin leimattinsa?

        Kuinka moni kuoli insuliini myrkky hoitoon, jota annettiin normaali sokeri potilaille?

        Kuinka moni kuolee neurolepteihin vanhainkodissa nyt, koska neuroleptit laske valkosolut HIV potilaan tasolle että potilas saa taappavan tulehduksen?

        Kuinka moni kuolee sähköshokkiin?
        Kuinka moni nuori kuolee leponex,iin?

        Psykiatriassa ei ole koskaan ollut kuin lääkkeksi valheellisesti nimettyjä murha hoitoja, murhia tekee sitekimmät pimeyden hnkivallat.

        Jokainen psykiatri tuomitaan murhistaan ja heillå on taivaassa paljon pidempi murha rekisteri kuin pamottelu tai sarja murhaajalla.

        Psykiatrit on kuin putin, he ajattelee että myrkyttäminen ei ole murha.
        Viimeisllå tuomiolla heille näytetåän jokainen leimattu ja sanotaan, sinä heiluit junalana maan päällä, sinun osa on tulijärvi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anteeksi, kännykän näyttö on niin pieni, ettei kirjoitus virheitä näe, ja vanhat kädet kömpelöt että eivät osu pieniin näppäimiin, sorry.

        Mutta sanon, jos olisin tiennyt millaisia kärsimyksiä teorioistaan super vainoharhaiseksi ja sairaaksi tullut isänmaa tuottaa, en olisi kertaakaan jalallani astunut moraaliltaan näin alhaisen valtion terveyden hoitoon, joka leimaa odotus huoneessa ennen eka verikoetta mielisairaaksi ympäristöstä aivoihin tulleista virus tulejduksista, joilla ei ole mitåån tekemistä näkymättömän sisimmän eli ylös noisevan ikuisen sieluni kanssa, jossa ei takuu varmasti ole sairauksia.

        Mutta isanmaani on vainoharhainen kuin stalin joka näki agentteja kaikkialla ja vangitsi, isånmaani näkee mielisairauksia kaikissa virus taudeissa ja vangitsee kuin stalin.

        Eli he sairastui brutaaliksi marxin teorioista ja suomi freudin ja kalle ahaneen teorioista. Sillä psyykke sana on ainastaan kaupallinen termi, jolla on tehty vain rahaa,
        Ja lapsista askain koululääketiede tuhoaa koko suomen kansan äärimmäisen vaarallisilla psyykkemyrkyillä.
        Tosiasiassa siis mitään psyykkeä ei ole olemassakaan,
        On huijari lauma, joka valheellisesti esiintyy ylösnousvan ikuisen sielun tuomarina, mutta kun kukaan ei usko että sielu saa ylösnousmus voimaa psyykke myrkyistä,
        Kauppamiehet alkoi nimittää sielua psychksi, jonka yksin lääketehtaan kauppamies psykiatri muka tuntee.
        Apteekkarien bulvaanit psykiatrit tietenkin näkee mielisairauksia joka kehon kivussa ja kerätäkseen max määrän euroja apteekkareille, rahankeruu bulvaanit psykiatrit ovat listanneet joka kehon kivunkin päästä varpaisiin mielisairauden merkiksi, eli 100% valheilla psykiatrit rahaa tekevät.

        Jos olisin tiennyt kuinka sadistiseksi tohtorit tulevat niitä kohtaan jotka he itse leimaa, ja kuinka kauheat trauamat psykiatrien brutalismi, barbarismi ja sadiatisuus tekee.
        Ainoa oikea johtopäätös on että psykiatria on sadistinen sairaus , ja sadismi ajaa heitä takaa kuin pallosalama leimaamaan ihmisiä kehon kivuista mistä vaan, jokainen älykäs tajuaa että he ovat pissin seuloja,
        Viha teorioiden akitaattoreita, jotka vihaa kaikkea ihmisrotua niin paljon että halauvat leimata aihokalvon tulehduksista ja syövistä ja estää leimoillaan hoito, eli psykiatrit nauttii kivun ja kuoleman tuotosta, se näkyy siinä, että kun viet oikean diaknoosin yksityseltå julkiselle ja vaadit puoskareita korjaamaan ali- ihmis leimoja kortistostani pois, puoskari lyö luurin kiinni ja aivokalvon tulehdus paperi katoaa kirtistosta ja hullun paperit jätetty,
        100% merkki siitä että psykiatrit sadismissaan leimaaa, koska nauttivat siitä että yksilö ei saa verovaroin koskaan tutkimuksia ja näin psykiatrit saa sadisminsa takia teetettyä hyvin suuret yksityslaskut niile joita he vihaa.

        potilas vastustaa valtavia lisäkuluja, pilkkaa ja ivaa ja sadismia, nöyryytystä, nujerrusta harjoittavia psykiatreja, jota he tekee kaikille jotka vastustaa hidän sairaita noita vainoisia, teorioita ja tekee kymmenien tuhansien lisälaskut yksityis hoitoina potilaille, valtio on yhtä tyhmä kuin natsi saksa joka ajautui kaasutuksiin
        sairaista teorioistaan. Joka toistuu, kohta.
        Eli psykiatri ei pysty kuvittlemaan mitä on olla sokea ja valtavissa kivuissa aivoissa olevan tulehduksen takia, niin nämä yliviisaat puoskarit akitoi leimoillaan muut tohtorit pilkkaamaan potiasta että viruksen tekemät kivut ja kävelykyvyttömyys ja väliaikainen sokeus on muka mielisairautta.

        Valtiomme on ihmisoikeus rikollisuus keskus ja yhtä julma ja sairas teorioistaan kuin neukkula marxin teorioista.

        Kun maa tällå tavalla kohtelee, eikun siperian reissu ja siellä kun virkamies sairastuu, niin pilkkaa ja ivaa niskaan että oireet mielisairautta ja jos valittavat eikun hyvin sadististen psykiatrien kidutukseen lukkojen taa rangaistuksena siitä että ovat valittaneet raakalaisesta kohtelusta ja hoitamattomuuteen tappoyrityksestä psykiatrian teoriaa (eli valheeseen perustuvaa teoriaa)
        Kayttåen tappoyritykseen, johon s on tehtykin.

        Kuinka monta mijoonaa kuoli opioidien yliannostukseen, kun se oli psyykkelääke?
        Kuinka monta kuoli kaasuleirillä, jossa psykiatrit kalliharpilla ja silmävärikartalla teki skitso diaknoosja ja työsni kaasu uuniin leimattinsa?

        Kuinka moni kuoli insuliini myrkky hoitoon, jota annettiin normaali sokeri potilaille?

        Kuinka moni kuolee neurolepteihin vanhainkodissa nyt, koska neuroleptit laske valkosolut HIV potilaan tasolle että potilas saa taappavan tulehduksen?

        Kuinka moni kuolee sähköshokkiin?
        Kuinka moni nuori kuolee leponex,iin?

        Psykiatriassa ei ole koskaan ollut kuin lääkkeksi valheellisesti nimettyjä murha hoitoja, murhia tekee sitekimmät pimeyden hnkivallat.

        Jokainen psykiatri tuomitaan murhistaan ja heillå on taivaassa paljon pidempi murha rekisteri kuin pamottelu tai sarja murhaajalla.

        Psykiatrit on kuin putin, he ajattelee että myrkyttäminen ei ole murha.
        Viimeisllå tuomiolla heille näytetåän jokainen leimattu ja sanotaan, sinä heiluit junalana maan päällä, sinun osa on tulijärvi.

        Tällaista on mielisairaus!


    • Anonyymi

      Komppaan edellistä kirjoittajaa, vaikka teksti onkin välillä vaikeaselkoista ja menee joissakin kohdin vähän överiksi. Perusasioissa olet oikeassa, ja ne jotka ovat olleet psykiatriassa ns. pohjalla tietävät kyllä mistä puhuvat. Varoitus on aiheellinen. Vaikka ei nuorta kannattaisikaan säikäyttää näillä.

    • Anonyymi

      En tiedä mitä psykiatrilta odotat, mutta alla oleva linkki voi olla ihan lukemisen arvoinen.

      https://madinfinland.org/perusongelmia/

      Psykiatrisessa hoidossa lähtökohtana on se, että jokaiselle psykiatrin vastaanotolle saapuvalle kaivetaan joku diagnoosi ja “diagnoosispesifi” lääkitys psykososiaalisen tuen ollessa toissijaista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8604
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      126
      2331
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1714
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1529
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe