Tyttäreni uusi äitipuoli on epäreilu

Anonyymi

Tyttäreni käy isänsä ja tämän uuden perheen luona säännöllisesti, mutta nykyisin haluaa mennä yhä harvemmin isänsä luo, koska uusi äitipuoli suosii omaa lastaan.

Kyse on pienistä jutuista, esim. molemmat haluavat jätskiä ja toinen saa sen minkä haluaa ja tyttäreni tikkujäätelön, joka on halvempi (jos isänsä ei ole mukana).

Tai molemmat lapset haluavat saman mukin (kuvan takia) niin aina puolisisarus saa sen äidiltään.

Nämä on toki pieniä juttuja ja olen tyttäreni isälle puhunut tästä ja jopa tämän uudelle naisystävällekin, ihan ystävällisessä hengessä, mutta ei kuulemma ole muutosta tapahtunut.

Tuntuu kurjalta, että oma tytär joutuu sorsittavaksi puolisisaruksen äidin taholta.

Mitähän voisin tehdä? En minä halua tyttöä pakottaakaan isän kotiin, kun hänestä tuntuu pahalta mennä sinne.

Isä toki on tasapuolinen ja reilu ja on alkanut enemmän huomioida tytärtämme, mikä on hienoa, mutta aina kun isä ei ole paikalla, tyttäremme jää heti syrjään.

Hirvittää ajatellakin, millainen hänen puolisisaruksestaan tulee, kun äiti suosii tätä enemmän.


Ja meilläkin on uusi perhe ja puolisisarus, mutta tyttö ei ole kertonut minulle tai isälleen, että isäpuoli olisi epäreilu.

Isäpuoli on aina ollut reilu kummallekin.
Jos minä en ole ollut kaupassa mukana, niin saattaa molemmat muksut tulla tyytyväisinä kaupasta kun ovat saaneet jotain kivaa sieltä.

Olen tämän asian tiimoilta jutellut tyttäreni kanssa ja pyytänyt kertomaan suoraan minulle, ihan kahden kesken millainen isäpuolensa on ja ainoat huonot jutut on, että haisee joskus työpäivän jälkeen pas**lle, on nimittäin viemäröintihommissa.

Olen rohkaissut tyttöä kertomaan avoimemmin isälleen ja äitipuolelleen tunteensa, koska uskon että jo sillä voisi olla positiivinen vaikutus äitipuoleen, jos tyttö avoimesti ja rohkeasti kertoisi tälle mielipahastaan.


Mitä muuta voisin asian hyväksi tehdä?

8

664

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siihen investoidaan ketä rakastaa. Tietysti silti pitäisi olla tasapuolinen lapsille. Harva niin kypsä.

    • Anonyymi

      Kuin niin, me äitipuolet kasvatetaan toisten lapsia ja ruokitaan ja yöpyvät ilmaiseksi, pyykitkin pestään kun on pakko. Miten voit haukkua meitä epäreiluiksi, kun kaikkemme tehdään kun sinunlaiset äidit ei viitsi, kapakkaan juoksevat ja heittävät kersat äidipuolen vastuulle.

      Huomaa että ongelmallisia on lapset kun kinuavat sitä ja tätä, ja mikään ei kelpaa eikä totella äitipuolta vaikka kaikkensa tekee. Kun käskee siivoon saunaa tai pihaa niin ei tehdä, ei puhutakkaan ätiipuolelle, eikä toella. Huudetaan ja sotkevtaan ja ruokaei kelpaa.

      Me sentään hoidamme ja opastamme lapsia ja heidän äitejään tekemään kuin sanomme, mutta sitäkään ei tedhä. Hankalai on lapset ja heidän äitinsä. Mies sanookin että onneksi läyty uusi äiti lapsille kun entinen ei osannut mitään.

      Ölö syytä meitä vika on teissä ja lapsissa. Me jos nyt hylkäisimme lapset he menisvät aian huonolle teille, ja mitään ei oppsisi, meidän käsissä on teidän lasten oppiminen ja syömäänkin opetteleminen.

      • Anonyymi

        taas tuon saman jatkuvaa purukumin jauhantaa.


    • Anonyymi

      Sellasta se on kun joku kolmas rikkooo toisten onnellisen perheen. Miehet ei ole isämateriaalia, kun hylkäävät omat lapset jonkun kantturan takia. Surullista katsoa kun lapset kärsii.
      Ei muuta kun rikot itsekin jonkun perheen, tulee hyvä mieli kun saa kostaa. Ei tarvi tuntee huonoa oloa kun voi tehdä jollekin samoin kun on itelle tehty. Lapsethan siinä kärsii ja mies itse kun ei ole enää lapsia eikä lasten äitiä, joten mies on se suurin menettäjä. Huonoja kantturoita on paljon ja sille ei voi mitään.

      • Anonyymi

        Sellasta se on kun joku kolmas rikkooo toisten onnellisen perheen. Naiset ei ole äitimateriaalia , kun hylkäävät omat lapset jonkun häntähessun takia. Surullista katsoa kun lapset kärsii.
        Ei muuta kun rikot itsekin jonkun perheen, tulee hyvä mieli kun saa kostaa. Ei tarvi tuntee huonoa oloa kun voi tehdä jollekin samoin kun on itelle tehty. Lapsethan siinä kärsii ja nainen itse kun ei ole enää lapsia eikä lasten isää , joten nainen on se suurin menettäjä. Huonoja häntähessuja on paljon ja sille ei voi mitään.


    • Anonyymi

      Hyvällä pohjalla ainakin minun mielestäni kuulostaa olevan kun voitte asiasta jutella ja olet tukena ja kannustat. Ei ole helppoja tilanteita kellekään. Luulen, että asiasta juttelu edelleen on ratkaisu tilanteeseen. Jotenkin saada äitipuoli ymmärtämään syvemmin, että pienillä teoillakin on merkitystä.

      • Anonyymi

        Kyllä, äitipuoli osaa kaikki jutut tosi hyvin, ihmetellä täytyy että mies vielä jaksaa kuunnella entistä muijaansa joka ei osannut mitään.
        Äitipuolet on heitä jotka tarttuvat miehen perheen ongelmiin joita on ja paljon, ja kasvattaa miestä ja lapsia ja ohjaa heidän äitiään ja hoitelee hänen raha asioitaan.
        Hunningolla olisi lapet ellei äitipuoli tarttuisi niihin ongelmiin ja kasvatukseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä, äitipuoli osaa kaikki jutut tosi hyvin, ihmetellä täytyy että mies vielä jaksaa kuunnella entistä muijaansa joka ei osannut mitään.
        Äitipuolet on heitä jotka tarttuvat miehen perheen ongelmiin joita on ja paljon, ja kasvattaa miestä ja lapsia ja ohjaa heidän äitiään ja hoitelee hänen raha asioitaan.
        Hunningolla olisi lapet ellei äitipuoli tarttuisi niihin ongelmiin ja kasvatukseen.

        Kyllä, isäpuoli osaa kaikki jutut tosi hyvin, ihmetellä täytyy että nainen vielä jaksaa kuunnella entistä äijäänsä ,joka ei osannut mitään.
        Isäpuolet on heitä jotka tarttuvat naisen perheen ongelmiin joita on ja paljon, ja kasvattaa naista ja lapsia ja ohjaa heidän isää ja hoitelee hänenkin raha asioitaan.
        Hunningolla olisi lapset ellei isäpuoli tarttuisi niihin ongelmiin ja kasvatukseen.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      78
      1443
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1225
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      105
      1103
    4. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      954
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      141
      939
    6. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      164
      866
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      31
      824
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      804
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      796
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      685
    Aihe