Huomenna pitää ostaa henkilövaaka

Anonyymi

Minä en yhtään tiedä mitä painan joten on aika jännä nähdä paljonko sitä läskiä on kertynyt korona aikana. Sitten alan laihikselle heti huomenna myös.

22

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minäpäs yhteen aikaan elämässäni punnitsin itseni lähes päivittäin teollisuusvaa'alla. Käytännössä olisi saanut melko paljon lihoa, ennen kuin vaaka olisi kyykännyt. Max. taisi olla 2500Kg. 30Kg onnistuin laihduttamaan pelkällä ruokavaliolla. Lääkärikin tuumasi verikokeiden jälkeen, että älä syö enää niitä diapetes lääkkeitä, mutta tarkkaile kuitenkin veren sokereita. Diapetes ei poistu koskaan, mutta ilman lääkkeitäkin pärjää.

      • Anonyymi

        Niin voi pärjätä jos on kakkostyypin diabetes .


    • Anonyymi

      Aloitin treenaamisen lomalla ja painoa on tullut lisää 2 kg.
      Normaalia painonkehitystä joka pysähtyy vasta kun solukossa on tapahtunut muutos toimettomuudesta aktiiviseen olomuotoon. Painoa ei kannata tarkkailla liikaa, pitää ymmärtää mistä painon lisäys tai vähennys on tullut. Urheillessa paino voi nousta 5-6 kg siitä mitä se on ollut ennen urheilua. Tämäkin on normaalia. Paino ei ole ulkonäöllisesti pahasta jos se on oikeassa muodossa mutta toki kilot kuormittavat sisäelimistöä olkoon kysymys sitten lihaksista tai läskistä. Parastahan oli se terveellinen taso joka on noin oma pituus -100 riipuen siitä onko mies tai nainen ja mitkä olisivat geneettiset perustat painoon mitä vaaka näyttää.

      • Anonyymi

        Totta paino nousee treenatessa, lihas solukko rikkoutuu ja ne kerää nestettä. Se on hetkellistä ja hyvä asia!


    • Anonyymi

      Kyl pitäis laihduttaa. Söin kesällä aika paljon jäätelöö ja join coca colaa. Siitä tulee jo 7 kg ylipainoa. viime viikolla söin 2 pussia sipsii. Päätin että nyt en syö mitään herkkua tänä vuonna ja ostan vaan paljon hedelmiä ja vihanneksia.

      • Anonyymi

        Mm. vadelmat on hyvä korvike. Olen viimeaikoina tehnyt niin, että kun on mieli tehnyt suklaata tai jäätelöä, olen ostanut vadelmarasian. Maukkaita ovat tähän aikaan vuodesta ja kaupoissa tällä hetkellä valikoimissa ihan kotimaisia, ilman mitään säilöntäaineita kasvaneita. :)

        Kirjautumaton palstalutka


    • Anonyymi

      No nyt on vaaka ostettu ja jännitys oli hurjaa kun astuin vaa alle. Se näyttikin lukemaa 88 kg. Voi että mä olen yllättynyt kun luulin että menee reilusti yli 95 kilon. Tosin olen minä liikkunut fillarilla 20 km joka päivä mutta en uskonut että se vaikuttaa koska tunnen itseni läskiksi. Lihaksia tosin minulla ei ole enää.

      • Anonyymi

        Mihin ne lihakset meni?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mihin ne lihakset meni?

        Kai ne katoaa jos ei nostele puntteja. En ole juuri treenannut salillakaan kahteen vuoteen. Muistan kun treenasin salilla joskus niin lihasta tuli 6 kg lisää mut nyt niitä lihaksia ei ole koska en ole treenannut. Oon mä pyöräillyt ja kuntopyörää polkenut kuitenkin. 80 kg olis kuitenkin mulle sopiva paino ja siihen aion pyrkiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mihin ne lihakset meni?

        Ne polki v**tuun.


    • Anonyymi

      Se mitä en ymmärrä miten ja mistä syystä ne kilot yht´äkkiä juuri korona-aikana on alkanut kaikille kertyä? Taitaa olla vaan tekosyy!
      Minä en ole lihonut yhtään, päin vastoin jopa pudottanut 2 kiloa huomaamattani ja siitä lääkäri ei tykkää. Vaatimus tai ainakin tiukka kehotus olisi hankkia painoa 56 kiloon asti, painan 53 ja olen suht pitkä, 168 cm.
      Sitten olisi kuulemma "turvallinen paino".
      Omaan painooni ei korona ole vaikuttanut sitä eikä tätä enkä elämäntapoja tai ruokavaliota muuttanut mitenkään siihen suuntaan että pitäisi mitenkään painossa näkyä.
      Olen nyt toista vuotta pitänyt kotikonttoria, se muutos on tapahtunut. Muuten liikun kuten ennenkin. Juoksen maastossa, lenkkeilen, kävelen koiran kanssa. On helppo suunnata sinne missä ei ole paljon väkeä, joten tartunnanvaarankaan takia ei saa tekosyytä olla liikkumatta. sitä paitsi rakastan liikuntaa.
      Ruokavalioni on ollut jo vuosia vegetaarinen, alkoa en käytä (sehän kyllä turvottaa), syön vatsani täyteen mutta en pysty suuria annoksia kerralla syömään joten pieniä aterioita viisi kertaa päivässä.
      Syön kerran viikossa 150g suklaalevyn yksin, se on hemmotteluhetkeni sekä näin kesällä on jäätelöä kulunut. Ei näy painossa.
      Minulla ei ole vaakaa kotona mutta harkinnassa hankkia hyvä sellainen. Nuo markettien halvat härpäkkeet näyttää mitä sattuu, ei todellakaan luotettavia.

      Niin ja olen siis aikuinen nainen, kilpirauhasen vajaatoimintaa sairastan, (on kontrollissa. Tämä jo yli 20 vuotta, 14-vuotiaana todettu) olen synnyttänyt kaksi lasta. Näistäkään en kuitenkaan saa tekosyytä lihoa.

    • Oman kehon tilaa ei näe vaa'asta, vaan kokovartalopeilistä.

    • Anonyymi

      Itse heitin vaa'an mäkeen vuosia sitten. Totesin, että henkilövaaka ja minä emme sovi yhteen. Podin tuolloin keskuvaikeaa masennusta, purin pahaa oloani liikuntaan ja paino alkoi pudota huomaamatta. Lähes koko aikuisikäni pullukkana olleena se oli minulle jotenkin euforinen kokemus ja mä jäin suorastaan kiinni siihen vaa'an tuijottamiseen. Paino putosi lopulta n.35 kiloa viidessä kuukaudessa, n. 95kg:sta 60kg:aan. Jossain kohtaa heräsin onneksi ihan itse tajuamaan sen touhun järjettömyyden. Tutkailin ruokapäiväkirjojani siltä ajalta ja mä elin kuukausitolkulla alle 800 kalorilla päivässä, samalla kun nostin punttia ja tein päivittäin 10-20 km:n lenkkejä. Nykyään en tajua miten mun kroppa kesti sen, kun tollasella kalorimäärällä en jaksaisi tehdä juuri yhtään mitään.

      No anyway, mulle henkilövaa'at ovat nykyään ehdottomassa pannussa ja mä tuijotan vain peiliä, sekä housujen sopivuutta ja yritän olla miettimättä niitäkään turhan usein.

    • Anonyymi

      Joskus aloin treenaamaan ja olin läski 114 kg painoin. Sitten aloin treenaamaan ja putos 80 kiloon 5 kuukaudessa. Ostin ihan vaan kuntopyörän ja sitä poljin joka päivä vuoden ajan kotona ja paino putosi. Lopulta se kuntopyörä hajosi koska poljin sen loppuun noin 14000 km poljin. Jokaisen kilsan laitoin paperille ylös mutta ostin sitten kyllä uuden kuntopyörän.

      Nyt painan jotain 88 kiloa et korona kiloja tullut kyllä mutta salilla olis tarkoitus mennä kun korona juttu ei ole niin paha enää. Nyt ei vaan uskalla vielä salille mennä.

    • Anonyymi

      Erittäin väsyneenä tein tärkeämmän teon kuin Sauli Niinistö ei ikinä olisi uskaltanut tehdäkään: menin kaupungin tyttöjen luokse ja noudin tilaamaani polukuyörän uudet renkaat.

      Oli peloittsava operaatioa.

    • Anonyymi

      Mutta niin kaupungin tytöt aina hassuja...

    • Anonyymi

      Kun maaseudulta muutaman 435534 hehtaaria, niin menee omiskelemaan: täysin hirviöitä nämä kaupungin tytöt :D

    • Anonyymi

      Naistren on syytä laihduttaa koska muuten miehet ei halua panna teitä.

    • Anonyymi

      Salilla pitäis alkaa käydä, oon aika rapakunnossa.

    • Mulla ei oo vaakaa, mut mä tiedän että se on jääny tohon 60kg. Ei se siitä mihinkään nouse. Erikoinen juttu että mulla on kuitenkin voimaa aika paljon. Ja toi koostumusmittarikin näytti että en oo laiha vaan lihaksikas, melkein atleettisen rajalla. Että ihneelliset on noi mittarit. Kun moni kaveri painaa sen sata, että mikä on kun mun paino ei nouse.

      • Anonyymi

        Mullon sama homma! 68 painan ja seittemänkympin yli ei pysyvästi pääse millään. Onhan se syönnin jälkeen mutta siitä ei jää mitään.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      66
      5187
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      54
      3451
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      147
      2577
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      105
      2106
    5. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      87
      1774
    6. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1257
    7. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      21
      1229
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      194
      1182
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      90
      1179
    10. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      173
      1126
    Aihe