Mitä mieltä exän käytöksestä?

Anonyymi

Moi,

Oltiin noin 7 vuotta suhteessa ja yhteinen lapsi. Pari viimeistä vuotta oli vaikeuksia, mutta jatkettiin ja välillä oli parempiakin jaksoja.

Eron jälkeen meidän piti vielä asua yli kuukausi saman katon alla kunnes exän uusi vuokrasopimus alkoi. Pari viikkoa eron jälkeen sain kautta rantain tietää, että oli jo viestitellyt uuden tyypin kanssa ja yökyläillyt tämän luona.

Lisäksi oli suoraan valehdellut minulle tekemisistään, sanoi olevansa aivan muuaalla.

Tiedän, että ei ns. ole tilivelvollinen enää minulle, mutta ei mielestäni ole kovin kunnioittavaa käytöstä. Sanoi vielä aiemmin, että tämä henkilö on vain "kaveri" ja ei todellakaan ole kiinnostunut hänestä eikä toinenkaan osapuoli.

Hän kuitenkin on nähnyt ja tietää, että olen aivan paskan tästä erosta. Ei edes pyytänyt anteeksi tekoaan vaan pahoitteli sitä, että minusta tuntuu pahalta. Sanoi vain, että ei ole tehnyt mitään väärää.

Lopputuloksena sitten sanoin, että ei tarvitse enää olla yhtään yötä täällä kodissa (mun omistama kämppä).

Aiemmin vielä puhui, että haluaa olla hyvissä väleissä ja nähdä eronkin jälkeen. Eikö ajatellut, että tämä asia saattaa pikkasen vaikeuttaa mun suhtautumista häneen.
En vaan ymmärrä, että miksi ei olisi voinut odottaa siihen asti, että on muuttanut omilleen eikä enää olla ns. päivittäin tekemisissä. Jotenkin uskoin, että olisin ollut sen arvoinen näin pitkän historian jälkeen.

9

2839

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      tyyppihän ei enää majaile kattosi alla, eihän?

      Delettaa se kokonaan pois ajatuksistasi.
      Tuo kappale on jo historiaa. Ikävä vain kun se loppui noin ala-arvoisella tavalla, mutta nyt se on loppu.

      Hanki aivoillesi mitätahaansa älykkäämpää tekemistä; nyt on loistava aika kun kurssit ja koulutukset alkavat eri kansanopistoissa (Ilmaisia tai lähes ilmaisia!!!!!!!!!!) kirjottaudu joka, jotkut kurssit netissä, päivälle yksi uusi oppikurssi joka pakottaa sinut aivotyohon päivittäin.

      Aivan varmasti tulet tapaamaan ihmisen joka vastaa asettamiasi tavotteita , mitä tulee ystävyyteen!

    • Anonyymi

      Mikä hitto teitä ihmisiä vaivaa ihan oikeasti. Ei hän ole sinulle millään tapaa tilivelvollinen ja tiedät sen itsekkin, te olette eronneet ja vaikka ette olisikaan silloin vielä olleet niin kukaan ei voi omistaa toista ihmistä. Uskomattoman heikkolahjaista ja heikkoälyistä porukkaa täällä. Hänellä on ollut jo tunteita toista ihmistä kohtaa ja jatkanut omaa elämäänsä sen mukaan. Opettele käsittelemään vastoinkäymisiä ja mielipahaa, niitä tulee elämässä asiassa jos toisessakin. Kasva aikuiseksi.

      • Anonyymi

        Jotenkin tuntuu ja vaikuttaa siltä, kuin ketjun aloittaja olisi halunnut voittaa sosiaalisessa mielessä ja vielä kun hän mainitsi " omistavansa kämpän " eli koko suhde on perustunut siihen ikävään olettamaansa että se suhteen toinen osapuoli on jotekin aloittajan otteessa ja kynnysmattona. joten ei ihme, ettei lähtevä osapuoli halua riitoihin kun tietää mikä tämä jätetty on.


      • Anonyymi

        Idioottimaisia tälläiset vastaukset. Enemmänkin kertoo, että sinunkaltaiset ihmiset ovat niitä keskenkasvuisia henkilöitä, joiden pitäisi kasvaa aikuiseksi.

        Se, ettei ole "tilivelvollinen" toiselle henkilölle, kun parisuhde päätyy eroon ei tarkoita sitä, ettei sillä entisellä puolisolla olisi yhä tunteita ja toisen näkeminen uudessa parisuhteessa sattuu. Ei niitä tunteita voi jollain on-off nappulalla laittaa pois sinä hetkenä, kuin erotaan (paitsi jos on se erolle panija).

        Sitäpaitsi jos se eksä on viestitellyt ennen eroa jonkun toisen kanssa ja sitten päätyy tämän henkilön kanssa yhteen, niin varmasti herää pettämisepäilyt.. Ja henkinen pettäminen on pettämistä, ei se ole pelkästään pettämistä että harrastaa seksiä toisen ihmisen kanssa.

        Fiksu ihminen arvostaa sitä entistä kumppania ja odottaa vähintään 3-6kk riippuen edellisen suhteen kestosta, ennen kuin alkaa näkyvästi deittailemaan uutta ihmistä. Se antaa sen entisen päästä eron pahasta olosta ylitse ilman lisä pahaa oloa.

        Vain heikkolahjaiset ja heikkoälyiset ihmiset eivät tajua noita asioita.


    • Anonyymi

      Olitteko uusperhe?

    • Anonyymi

      Mitä lapselle tapahtui? Hänhän on tärkein osapuoli tuossa yhtälössä.

      Aikuiset voivat sekoitella elämäänsä niin paljon kuin haluavat mutta heillä EI ole oikeutta aiheuttaa siitä pahoinvointia lapselle!

      Kenen luona lapsi nyt on? Kuka huolehtii, rakastaa ja ohjaa nyt lasta!

    • Anonyymi

      Exäsi oli minusta oikeassa. Sinänsä hän ei ole mitään pahaa tehnyt. Olisihan hän tietysti voinut hetken odottaa, mutta mitä se olisi loppupeleissä muuttanut.

      Älä yritä kontrolloida kaikkea. Ja vaikka omistatkin kämpän, on hänellä oikeus siinä asua kohtuullinen aika vaikka parisuhteenne on loppu. Tuskinpa hän haluaa siinä asua yhtään pidempään, kuin on pakko.

    • Anonyymi

      Minusta on vähän outo vaatimus tuo että "Saat asua täällä, mutta vain jos et tapaile muita". Tai että kyllä se mielestäni pitäisi ainakin ihan erikseen sopia, eikä sellaista voisi vain olettaa.

      Olet itse hyväksynyt asian, että hän asuu omistamassasi kämpässä vielä hetken aikaa eron jälkeen. Ihan reiluahan se on, jos hänellä ei ollut mitään muutakaan paikkaa mihin mennä, ja olihan se nyt hänenkin kotinsa, vaikka sinä sen virallisesti omistat.

      Exäsi ei ole tehnyt mitään väärää. Hän on eron jälkeen vapaa näkemään ketä tahtoo, eikä se ole edes epäkunnioittavaa. Vähän harmillistahan se on sinun kannaltasi, mutta turha tuota sen kummemmin enää kannattaa miettiä. Ei hänen elämänsä kuulu enää sinulle. Ja pian se on pieni asia menneisyydessä varsinkin sitten, kun itsekin löydät uuden kumppanin.

      Me exäni kanssa ihan yhteisesti sovimme, että kun eroamme, niin molemmat ovat vapaita tekemään mitä haluaa, vaikka asuimme myös samassa asunnossa jonkin aikaa vielä eron jälkeen. Molemmat kuitenkin hyödyimme taloudellisesti, kun vuokrasta tarvitsi maksaa vain puolet.

      • Anonyymi

        Kyllä se on epäkunnioittavaa, varsinkin jos lusmuilee toisen omistamassa kämpässä. Sellainen henkilö on itsekäs henkilö joka ajattelee vain omia tarpeitaan.

        Varmasti sun tilanteessa oli helppo sopia tuollaisista asioista, kun sovitte erosta yhdessä, mutta jos ero oli yksipuolinen niin silloin ei tunnu kivalta, kun se eksä alkaa seurustelemaan sen henkilön kanssa, jonka kanssa oli viestitellyt sun selän takana.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5670
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3597
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      210
      1732
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1712
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      92
      1176
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1135
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe