Galaktinen liitto tiedottaa

Anonyymi

Edellisestä viestistä on pitkä aika syystä, että olemme kertoneet näissä viesteissä hyvin seikkaperäisesti asioita jotka ovat jo tapahtuneet keskuudessanne ja jotka ovat tapahtumassa lähitulevaisuudessa. On toki uusiakin asioita joista kerromme tässä viestissä. Aloitetaan ekologisista tulevista tapahtumista. Ilmaston muutos on tosiasia, jota ei voi mitenkään kiistää, sillä jokainenhan sen tahollaan jo näkee, etteivät asiat mene niin kuin on totuttu ne näkemään ja kokemaan. Tulevaisuus on vielä karumpaa, sillä vaihtelevat poikkeavat sääilmiöt tulevat entisestään voimistumaan. Kuivuus koettelee monia mantereita ja ruokapula tulee olemaan suuri viljasatojen tuhoutuessa. Vesipula tulee olemaan vaikea sillä sateet joihin on totuttu, jäävät tulematta. Toisaalla taasen vettä sataa niin paljon, että alavat maat jäävät veden alle, tulvien huuhtoessa maita ja mantereita. Maan liikkeet mannerlaatta-alueilla voimistuu ja maanjäristyksiä tulee lähitulevaisuudessa paljon lisä ja entistä voimakkaampina vieden paljon sieluja mukanaan ja aiheuttaen suurta aineellista tuhoa. On siis suuren muutoksen aika odotettavissa ekologisessa mielessä. Sodat ovat keskuudessanne lisääntyneet voimakkaasti ja tulevat vain entisestään lisääntymään, sillä Eurooppa on ajanut Venäjän siihen tilanteeseen, ettei heillä ole enää kunniallista ulospääsyä pakotteiden tieltä. Näin ollen, heidän ainoana mahdollisuutenaan on puolustautua osaamallaan tavalla, jossa ajatuksena on, hyökkäys on paras puolustus.

Neuvottelu tie on käyty lähes loppuun ja seuraukset tulevat olemaan katastrofaaliset. Näistä tilanteista tulevaisuudessa Eurooppa ja myös Venäjä tulevat kärsimään ja kokemaan suuria vaikeuksia niin kuolonuhreina kuin materiaalisessa mielessä. Amerikka on yhtenä aiheuttamassa kaaosta käyttäen Natoa puskurinaan piiloutuen sen taakse mukamas olemalla sivussa tulevista konflikteista kuitenkin ollen päätekijänä tulevissa vaikeuksissa joita Eurooppa, Suomi mukaan luettuna tulee kohtaamaan.

Tämä kaikki on tulevaisuutta jolta ei voi välttyä, sillä pakotteet vastapakotteet ja sotiminen on jo niin suuressa mittakaavassa, ettei tältä tieltä ole neuvottelemalla paluuta. On vain yksi tie, se on vaikeuksien tie, joka ihmiskunnan on koettava ja läpikäytävä. Ainoastaan vaikeuksien kautta voi ihmisen mieli henkisesti kehittyä ja jalostua. Hyvinvointi tuo vain laiskuutta ja eripuraa ihmisten välille, sen on historia osoittanut hyvin selvästi. Ihmiskunta on suuren muutoksen edessä. Tämä muutos prosessi on hyvin raskas ja vaikea. Ei ole olemassa muuta tietä, joka voisi tuoda rauhan ja onnellisuuden keskuuteenne. Me Galaktisen liiton edustajat ja jäsenet seuraamme jatkuvasti mitä keskuudessanne tapahtuu ja minkälaisia ratkaisuja päättäjänne eri maissa ja maanosissa tekevät. Tähänastiset päätökset ovat tuoneet viime vuosina vain sotaa ja lamaa, emmekä me usko asioiden keskuudessanne paremmaksi muuttuvan. Päinvastoin tulevaisuus näyttää hyvin vaikealta ja synkältä. Maan värähtely taso on tällä hetkellä niin raskas, ettei kohoaminen uusiin taajuuksiin ole mahdollista, vaan tätä synkkää ja mustaa energiaa on tavalla tai toisella saatava purettua. Tämä keino on vain ja ainoastaan maan kuoren ja mannerlaattojen liikehtiminen, jotka tulevat aiheuttamaan voimakkaita tsunameja ja maanjäristyksiä sekä tulivuoren purkauksia. Näillä tavoin tulee puhdistus tapahtumaan ja maapallon värähtelytaso kohoamaan niin, että planeetasta tulee tulevaisuudessa rauhan ja harmonian tyyssija jollaiseksi luojamme Isä Jumala on sen aikojen alussa tarkoittanut.

Ihmisen vapaan tahdon laki on vain mennyt väärään suuntaan jo vuosituhannet eivätkä ihmiset ole osannut elää sovussa ja rauhassa, minään aikakautena koskaan ihmiskunnan olemassa olon aikana. Aina on sodittu ja tapettu niin menneinä aikoina kuin tänään ja lähimenneisyydessä. Nyt on vain tilanne toinen, sillä aseiden tuhovoima on sitä luokkaa, ettei maaplaneetalla ole siitä mahdollisuuksia suursodan syttyessä selvitä, vaan koko planeetta samalla tuhoutuisi. Näin ei saa, eikä tule käymään, sillä Isä Jumalan suuressa suunnitelmassa on hyvissä ajoin, ennen katastrofia puhdistaa maapallo sitä uhkaavista tuhoaseista ja saasteista. Tähän on keinona suuret luonnonmullistukset, jotka muuttavat asetelmat aivan toisenlaisiksi kuin ne tällä hetkellä ovat.

✌️👽👽👽🛸

24

195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siirappia hihnaan niin kyllä se siitä....

    • Anonyymi

      Valon Galaktinen Liitto on ehdottomasti todellinen satojen tuhansien tähtikansojejn muodostama liittouma josta yhä useammat ihmiset ovat tänä päivänä jo tietoisiakin.

      Valon Galaktinen Liitto ei kuitenkaan ole täsmälleen sama asia kuin Taivaallinen hallinto, josta Hengellisen Hierarkian/Valon Galaktisen liiton tiedotteissa käytetään yleensä nimitystä ”Taivas”. Uskonnot viittavat juuri tuohon Taivaalliseen hierarkiaan puhuessaan Jumalasta ja Enkeleistä.

      Jumala voidaan ajatella kokonaiuudeksikin joka tietoisena Henkenä sisältää kaiken olemassaolevan maailmankaikkeudessa, mutta Henkiset Hierarkiat ovat konkreettisempi asia ja vain sitä kautta voi ymmärtää kokonaisuuttta edes jossain määrin.

      Alempien ulottuvuuksien maailmoja valvovat aina (henki-)olennot jotka ovat peräisin korkeampien ulottuvuuksien maailmoista, mutta he eivät ole avaruusolentoja sanan varsinaisessa merkityksessä, koska he ovat peräisin niistä maailmoista joista ihmisen sielukin on kotoisin, vaikka henkimaailmat ovatkin jakautuvat hyvin moniin tasoihin.

      Alemman värähtelytason maailmoissa vallitsevat kaksinaisuuden polariteetit ja niin ollen hyvän ja pahan vastakkainasettelukin on selvästi korostunutta verrattuna korkeammin kehittyneisiin maailmoihin, joissa universaaleja henkisiä lakeja tunnetaan ja kunnioitetaan yleisesti.

      Korkeampien maailmojen asukkaat tiedostavat ja ymmärtävät sen, että he ovat henkisiä olentoja ja niin ollen vastuussa myös henkimaailmassa teoistaan ja valinnoistaan.

      Teosofiassakin tunnetaan yleisesti ”henkiset Hierarkiat”- käsite. Teosofisten uskomusten ja oppien mukaan on olemassa planetaarisia hierarkioita, solaarisia hierarkioita jne.

      Kun Valon Galaktinen Liitto toimii esimerkiksi niissä tapauksessa joissa jokin planeetta on ns. ”ylösnousemusprosessissa” – kuten maaplaneetta juuri nyt on – niin he toimivat aina yhteistyössä Henkisten Hierarkioiden, eli Taivaan kanssa. Ehkä joku uskonnollinen ihminen näkee tässä suurtakin ristiriitaa uskomustensa kanssa, mutta tämä asia voi olla ihan normaalilla terveellä järjelläkin ajateltuna ainostaan tällä tavoin.

      Näin ollen niidenkin uskovien jotka nyt eivät usko ufoalusten olemassaoloonkaan – tai pitävät ufoluksia miehistöineen ”saatanan henkivaltoina” – on muutettava käsityksiään viimeistään siinä vaiheessa kun ufojen ja maanulkopuolisen elämän olemassaolo virallisestikin paljastetaan.

      Valon Galaktinen Liitto yhdessä Henkimaailman ja suurten kosmisten olentojen (enkelien yms) kanssa muodostavat juuri ne ”Taivaan joukot” joista Raamattukin puhuu.

      • Anonyymi

        Lisää siirappia hihnaan.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Siistin näköinen elli. Jakais muuta kuin tietoa.


    • Anonyymi

      O kyllä lapsellista porukkaa Kemijärvellä.

      • Anonyymi

        Kehittymättömistä voi tuntua siltä mutta nämä ovat ”seuraavan” tason oppeja.


      • Anonyymi

        Niillä luistaa hihnat.


    • Anonyymi

      He,kertovat samaa.
      Olin täällä ennen tätä elämääni ja tiedän saman.
      Sanon teille,ilman muita : Äiti maa voi huonosti,en ole mikään vihreä turinapaska kehäkolmosen sisällä ja vihreät ei edes ymmärrä mitään maasta vaan he ovat kaupunki roskaa.
      Kaupungit on syy maan läpenemiseen,asfatti jokapuolella,isot talot jossa ilma ei kierrä.Kaupunki on roska-asumista ja pahaa luonnolle,siellä ihmiset ei ymmärrä luontoa.
      Toki on saastuttaminen,valtiot.
      Tiedän,jonain päivänä te pakenette kauoegeista,ne on niin kuumia ja menette maalle..Opettelette toisia aisoita mitä Äiti maa tarkoittaa opiksenne.

      https://www.youtube.com/watch?v=u4DCFvaK7LA

    • Anonyymi

      Nurmikumpu kirjoitti ufoista

      • Anonyymi

        Nurmikumpu kirjoitti ufoista

        Onko heitä?
        Mitä mieltä olette?
        Olemmeko yksin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nurmikumpu kirjoitti ufoista

        Onko heitä?
        Mitä mieltä olette?
        Olemmeko yksin?

        Emme ole. Naapuri on aivan selvästi uffomies.


    • Anonyymi

      No, huh huh. Kovin on eriskummalliset jutut teillä :D

      • Anonyymi

        Kauniit avaruusnaaraat ja mielistimulantit, aaaaaaaaijaaaaaiih 😝💦


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kauniit avaruusnaaraat ja mielistimulantit, aaaaaaaaijaaaaaiih 😝💦

        Senkin pellet! Avaruusolennot eivät koske ihmisiin eivätkä harjoita seksuaalisuutta. Ne tutkivat vain tarkkailemalla korkeintaan, kuten sanoi tämä kontaktihenkilö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Senkin pellet! Avaruusolennot eivät koske ihmisiin eivätkä harjoita seksuaalisuutta. Ne tutkivat vain tarkkailemalla korkeintaan, kuten sanoi tämä kontaktihenkilö.

        Olet vaan kateellinen paskarannankiiski 👻


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet vaan kateellinen paskarannankiiski 👻

        Voi nenä. Nuoruudessa hiihtelin pöylijärvellä ja tuli kirkas valo, jonka jälkeen menetin tajuntani. Heräin aluksella alastomana perse pystyssä ja harmaa ufomies ronkki peräreikää. Tämän jälkeen hän menetti peppuneitsyytensä ja teki hänestä miehen. Aluksi tapahtuma jännitti mutta pian se alkoi tuntumaan oikein hyvältä. Ei ollenkaan pelottava kokemus ja jopa erittäin virkistävä. Kiitos kiitos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi nenä. Nuoruudessa hiihtelin pöylijärvellä ja tuli kirkas valo, jonka jälkeen menetin tajuntani. Heräin aluksella alastomana perse pystyssä ja harmaa ufomies ronkki peräreikää. Tämän jälkeen hän menetti peppuneitsyytensä ja teki hänestä miehen. Aluksi tapahtuma jännitti mutta pian se alkoi tuntumaan oikein hyvältä. Ei ollenkaan pelottava kokemus ja jopa erittäin virkistävä. Kiitos kiitos.

        Senkin sikojesika nimimerk ki kärsinyt jo paljon joulujuhlassa sukulaisten käytöksen takia juoppo sisaren poika häpeä nyt matkit vielä pitääkö alkaa juoda hänen sitäkä tahdot? Hän ei koskaan ole kirjoittanut mitään ufo asioita, ne on huu haa juttuja! Älä mahki kansan rakastamaa nimi Erkkilä nimi nimimerkkiä automaattinen kirjoitus tekee virheet!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Senkin sikojesika nimimerk ki kärsinyt jo paljon joulujuhlassa sukulaisten käytöksen takia juoppo sisaren poika häpeä nyt matkit vielä pitääkö alkaa juoda hänen sitäkä tahdot? Hän ei koskaan ole kirjoittanut mitään ufo asioita, ne on huu haa juttuja! Älä mahki kansan rakastamaa nimi Erkkilä nimi nimimerkkiä automaattinen kirjoitus tekee virheet!

        Näytä miten miehinen muna seisoo ja pane poikaa persheseeen.


    • Anonyymi

      Nurmikumpu epäonnekseen tuli sotketuksi teosofiaan ja moninkertaiset väärinymmärrykset olivat seurauksena. Taakse , poistu, jarrut kuntoon mutta oohiljaa, se siitä

    • Anonyymi

      Galaktinen liitto tiedottaa..

      Maa tiedottaa takaisin.

      Maailman ilmasto on muuttunut aina vai oletteko tyhmiä?
      Tanskaan kuuluva Grönland,eli nimensä on vihreä saari oli todellakin vihreä saari 800v sitten ja ns.viikingit vetäytyi pois sieltä,kun ilmasto muuttui kylmäksi.
      Etä pallopäät,eiku nää gaksi pekat: Maailman napaisuus vaihtuu aika-ajoin ja on nyt siirtynyt pohjois navalta pois ja liikkuu kohti etelää.
      Tämäkin on tapahtunut aika-ajoin jolloin ei vihreät tajunnut mitään,kuin olivat isänsä kives pusseissä odottamassa syntyjä ja tien tukkimisia.
      Galaktinen roskatorvi, lue tiedettä..Aseiden tuhovoima on suuri mutta ennen olivat isommat ja tätäkään galaktinen kottikärry,et tienny:)
      Nyt ja aina suurin tappaja on ollut Neuvostoliitto sama kuin Venäjä.
      Tiedätte kottikärryn lentäjät,että moni kävelee ryssissä ulos ikkunasta vapaaehtoisesti ja moni ottaa novitchokcoktailin..
      On siellä huudeltu,että ampukaa minut etuovelle ja näin kävi,sekä ihan ulkomaita myöten ovat saaneet laiskan läksyjä putlerilta ja menehtyneet.
      Joten arvoisa galaktinen mikä lie,niin työnnä Putinille porkkana perseeseen ja kolme perunaa.

      • Anonyymi

        Vois vaikka jatkaa että haisen niin hyvälle koska olen siivonnut Ajaxilla.
        Nimittäin sun jutussa on järkeä mutta sitten sekoitit juttuusi Putinin vaikka Navalnyitä tarkoitit , kai. Anteeksi, onhan se loukkaavaa tulla kritisoimaan toisten aatoksia. Mutta kun ihminen on vain ihminen, ei Jumala.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vois vaikka jatkaa että haisen niin hyvälle koska olen siivonnut Ajaxilla.
        Nimittäin sun jutussa on järkeä mutta sitten sekoitit juttuusi Putinin vaikka Navalnyitä tarkoitit , kai. Anteeksi, onhan se loukkaavaa tulla kritisoimaan toisten aatoksia. Mutta kun ihminen on vain ihminen, ei Jumala.

        Kuka tietää keitä olemme? Ihminen on apinan ja possun yhdenillan tulos mutta mikä on tajuntamme eli sielu?


    • Anonyymi

      Voi nenä. Juopolla siskon pojalla on hyvä varustus. Tekisi ihan mieli, huh huh.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3075
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      106
      2431
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      367
      2227
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2005
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1827
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1267
    7. 166
      1255
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe