Mistä aloittaa?

Anonyymi

Mitä mediaa suosittelette ihmiselle, joka etsii älykästä, syvällistä ja kilttiä tavallista miestä?

En ole varsinaisesti uskovainen, mutta kristilliset arvot (perhe, koti, ihmisten kohteleminen niin kuin haluaisit itse tulla kohdelluksi, uskollisuus, tunnollisuus, ahkeruus).En pistä painoa-arvoa ulkonäölle tai statukselle. Itse olen korkeasti koulutettu ja hyvä paikkainen. Minulle on sama vaikka mies olisi ihan tavallinen duunari, jos älyä löytyy ja oma koulutukseni ei ole itsetunnolle haaste. Etsin keskustelutaitoista, -haluista miestä, joka pitää läheisyydestä, kosketuksesta ja läsnäolosta. Itse olen ikäluokassa 45-50v ja lapsista pienin on vielä päiväkodissa, siis mikään jälkiteini- tai eläkeläiseovellus ei ole toimiva.

En ole koskaan testannut edes Tinderiä, mutta ajatuksena ihmisen valinta sekunnissa kuvan perustella on kaikkea sitä vastaan mitä parin valinnalta haluan. Missä ihmisten välille syntyy aitoa keskustelua?

18

892

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sama toistuu kaikissa medioissa, kaksiulotteisuus kunniassaan eli kuva kaikki kaikessa.
   "Kuvaton" henkilö, häntä ei ole olemassakaan :), suorastaan hirtehisen hauskaa.
   Persoonallisuutta ei anneta tulla esiin eikä sille anneta tilaisuutta esiintuloon, linjaksi olen itse ottanut sen ellei ns.idealamppu syty vastapuolella niin olkoon sitten syttymättä. Terveisin Henry Moonin sukulaissielu, mottona "mitäs täällä roikut" ;D

   • Anonyymi

    En tunne tuota elokuvaa tai sen juonta. En tiedä onko kuva vain naisten vaatimus. Itseäni ulkonäkö ei viehätä, ja harvoin se edes säilyy samanlaisena kuin lyhyellä tai korkeintaan keskipitkällä aikajänteellä. Ulkonäkö ei lämmitä vällyjen välissä, ei takaa älyä eikä keskustelutaitoa, tervettä mieltä tai hyvää sydäntä.


  • Anonyymi

   Mahtaako sellaista mediaa olla olemassa? Olen tässä puoli vuotta itse selvitellyt 'sopivinta mediaa' mutta ei sellaista ole, netin yli kun on mahdollisuus olla mitä tahansa. Lavatanssit taitaa olla ainoa paikka jossa heti selviää miten arvokkaasti itse kukin kilonsa/itsensä kantaa ja vastaukset saa heti eikä viikon päästä

   • Anonyymi

    Lavatanssi ei ole korona-aikaan niin ihastuttava vaihtoehto. Muuten kävisin varmaan kokeilemassa, tosin pitäisi eka mennä tanssikurssille, ettei riko kenenkään varpaita. 😂

    Ihmisen sisin ja arvot selviää juttelemalla, mutta tunteiden syttymiseen ja kipinän löytymiseen ”oikea” ihon tuoksu ja syvä katsekontakti ratkaisee yhteen sopivuuden. Tanssiharrastuksessa pääsee heti testaamaan tuon puolen ja sitten jos kolahtaa, voi jatkaa juttelua lopun selvittämiseksi.


  • Anonyymi

   Et sinä täältä saa sitä vastausta.
   Elä elämää ja löydä se oikee sieltä. Jos löydät.

   • Anonyymi

    Oikean voi löytää, mutta se ei riitä. Tunteen pitäisi olla molemmin puolinen ja kummankin vielä olla suhteen aloitukselle sopivassa elämäntilanteessa. Baarista rakkautta ei löydä tällä iällä kuin hyvällä tuurilla ja kun olen käynyt ulkona viimeksi 11/2019 ja sitäkin ennen 1-3krt/v ei tuon varaan kannata laskea. Baarissakaan tutustuminen alussa ei perustu kuin ulkoiseen, ja iso osa siellä olevista on tässä iässä puolijuoppoja pikkujoulu- ja kesätersssiaikaa lukuunottamatta.

    Harrastus tai varsinkin työ on edes jollain tavalla otollisia paikkoja kunhan etätyöt vaihtuu taas normaaliksi. Onneksi olen alalla, jolla on paljon miehiä ja älykkäitä miehiä. Eipä tuo silti helppoa tule olemaan…


  • Anonyymi

   Olen 46 v kiltti tavallinen duunari. Harmi vaan ettei naiset halua tälläisiä kilttejä tavis miehiä. Naiset toisaan valitsee miehen sekunnissa ja kuvan perusteella.
   Eihän naiset halua uskollisiakaan miehiä vaan aina jonkun komean top 10 miehen joka pettää koska saa helposti muita naisia. Sulla on lapsi mutta olet sinkku. Eli teit lapsen sellaisen pettäjä miehen kanssa. Naiset sanoo haluavansa kiltin tavis miehen mutta tarkoittavat että haluavat sen komeimman pettäjä miehen.

   • Anonyymi

    Ei pidä paikkansa. Ero oli minun aloitteeni, ex oli aloittaessa lähes parisuhdekokematon kiltti keski-ikäinen mies. Ei tosiaan petä, mutta eipä ollut parisuhdettakaan (ei kiinnostusta keskustella tai kuunnella, tai olla henkisesti läsnä tai millään tapaa koskettaa edes ei-seksuaalisesti).


  • Anonyymi

   Väärä palsta. Hae irl.ei täältä🤩

  • Anonyymi

   Löydät fiksun miehen vankilasta. Kirjoita sinne niin saat varmasti vastauksia.

  • Anonyymi

   Ei kannata mitään mediaa seurata eikä uskoa koska netissä monet sanoo sitä mitä haluat kuulla että ovat kilttejä jotta pääsisivät treffeille mutta ovatkin ihan toisenlaisia kun olet lankennut. Etsi se mies jostain harrastuksista tai vaikka salilta tai jostain kaupasta tai terassilta menet vaan juttelee niin neät heti millainen se on. Olen muuten mies enkä ole netistä koskaan seuraa etsinyt.

  • Anonyymi

   Moi.Olin Suomi 24 treffi palstalla.Ja sieltä löytyi ihana mies.Kummallakaan meistä ei ollut kuvaa siellä.Hänellä oli enemmän tietoja itsestään kuin minulla.
   Siitä se lähti kun laitoin kysymyksen miten uusi vuosi on lähtenyt käyntiin.
   Sitten kirjoitettiin siellä vähän aikaa , kunnes siirryttiin sähköpostiviesteihin ja siitä sitten whattsappiin.Helmikuussa jo tapasimme eka kerran. Juttu luisti yllättävän hyvin.
   Ei ollut yhtään väkinäistä hetkeä.
   Aika samanlaiset arvot on elämässä kummallakin.Ehkä se helpottaa sitä olemista ja elämistä.
   Ei mennyt kauaakaan kun jo huomasimme rakastavamme toisiamme.
   Olemme etä suhteessa kun asumme eri paikkakunnilla.Mutta se ei häiritse meitä yhtään.Meille tämmöinen suhde malli sopii kun haluamme sitä omaakin aikaa.
   Hyvin on aina tapaamiset sovittu.Ja niihin myös panostetaankin erilailla kun ei joka viikko nähdä.
   Kumpikin pitää keskusteluista eri aihe alueista.Myös fyysinen puoli suhteessa toimii äärettömän hyvin.Sekä molemmin puolinen kunnioitus toista ihmistä kohtaan.
   Ei nalkutuksia eikä toisen aliarvioimisia.
   Alusta alkaen rehellinen ,lämmin kahden aikuisen välinen suhde.
   Ja siitä ulkonäöstä vielä niin kummatkin tykkäävät toistensa ulkonäöstä.
   Onhan se mukavaa olla toisen silmissä viehättävä tai komea ja saada vielä kehuja siitä.Se riittää meille.Ei meidän tarvitse muiden silmissä olla niitä.
   Sillä meidän suhteessa ollaan vaan me kaksi eikä muuta.
   Olemme kyllä hyvin onnellisia,että satuimme toisemme löytämään sieltä netti viidakossa.
   Kyllä siellä vastaan tulee jos jonkinlaista ihmistä.Kaikki eivät vaan käy kaikille.Eikä pidäkkään.
   Mutta ainahan voi tutustua uusiin ihmisiin.
   Eihän siinä mitään häviäkkään.
   Kyllä sitä sitten huomaa jos kemiat ei natsaa kun siellä kirjoitelllaan.
   Asiallisuus on myös tärkeää siellä.Voihan sitä nätisti kertoa jos ei nyt kiinnosta ja toivottaa hyvää jatkoa ,etsimiseen.Onnea etsintään.

   • Anonyymi

    Kirjoitustaito ja oikeinkirjoitus näytti olleen minun vahva puoleni. Toki myös kai kiehtova ammattini.
    Viimeisenä työvuotenani kirjoittelin tiiviisti erään inssinaisen kanssa, joka tarvitsi ajankulua kipsattua jalkaansa parannellessaan. Kirjoitettiin kumpikin töistämme yms. Ehdin jo miettiä miten saan lopetettua kirjoittelumme sujuvasti, mutta kun tuo nainen pääsi kipsistään, lopetti hän kirjoittelunsa. Hyvä niin!


  • Anonyymi

   Nykyään nimella Valo treffipalsta, sieltä löydin uskovan miehen, siis on kristillinen.

  • Anonyymi

   Joku tietämätön paukapää vaahtoaa täällä että ette voi tietää onko muilla tuhansia mätsejä tinderissä.

   Siis jos on otettu kuvakaappaus ja siinä on 1652 osumaa, niin silloinhan niitä mätsejä on tuhansia. Osumat siis näkyy mutta mätsit ei erikseen näy. Miten voi olla näin vaikeeta ymmärtää tämä asia?

  • Anonyymi

   Terve olin rehvisovellukuksessa noin kuukauden ajan kesällä.Oli kyllä aika pettymys .Muutamat miehet oli aika törkeitä ja viimeinen oli kaiken huippu joka arvosteli kuvaani en ymmärrä niksi ihminen ei ymmärrä jos toinen ei ole kiinnostunut niin jättää rauhaan En kirjaudu enää näihin olen ennen yksi .

   • Anonyymi

    Katkeria, ongelmaisia jakojäännöksiähän noissa enimmän pyöriikin ja käytöksensä on sen mukaista.


  • Anonyymi

   Itse koen, että valeprofilien ja rehellisten henkilöiden erottaminen on tosi vaikeaa 😪tämä epätietoisuus syö motiivia kun joutuu pähkäilemään onko oikea vai ei varsinkin maksullisilla 😩

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   275
   2639
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2257
  3. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   94
   1112
  4. Emännän rauhootus aika,

   Pörrö itse huuvellut tubessa hellustansa, nyt tämä resupekka vaatii että asiasta oltaisiin hiljaa, ensikerran sai tuheroa syntymänsä jälkeen ja kertoi
   Tuusniemi
   82
   751
  5. Olen rakastunut sinuun mies

   Niin vieläkin, eikö ole hassua. Ikävä on kova!
   Ikävä
   50
   706
  6. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   45
   668
  7. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   220
   622
  Aihe