AT-miehen tunnustus - Miksi en saa naisseuraa?

Anonyymi

Olen tässä vähän miettinyt menneitä. Jos ei ymmärrä menneitä, ei voi ymmärtää tulevaa. Mikä tapahtumasarja johti ajautumiseen naisasiossa alemman tason mieheksi (ATM)? Mitkä asiat ovat johtaneet naisettomuuteeni?

Varhaislapsuuteni oli tiettyyn pisteeseen asti normaali. Leikin naapuruston lapsien kanssa ja oli paljon kavereita, mutta jo ala-asteella kaverit vähenivät. Asuimme lähellä huonoa asuinaluetta ja kotona opetettiin, että ei saa ystävystyä luokkakaverien kanssa, koska he ovat huonoa seuraa. Se oli sinällään totta. Jo ala-asteella moni luokkakaveri kokeili tupakkaa ja alkoholia ja piirteli graffiteja. Luokkakavereilta olisi oppinut sen, mitä 80-luvun kerrostalolähiön kasvateilta voi oppia. Kaverittomuus johti ajautumiseen syrjään sosiaalisista kuvioista.

Yläasteella minua kiusattiin. En tänä päivänäkään ymmärrä, miksi minut otettiin silmätikuksi ja asia tuskin koskaan selviää. Väkivalta oli henkistä ja fyysistä. 90-luvun alussa opettajia ei paljon kiinnostanut, jos joku oppilas raahataan välitunnilla kulman taakse annetaan turpaan. Eivät uskaltaneet tulla väliin, etteivät itse saaneet turpaan. Kiusaaminen johti heikkoon itsetuntoon. Ei ollut kavereita. Tyttöjä katselin välitunnilla ja haaveilin siitä, että minulla joskus olisi tyttöystävä. Tytöt olivat kiinnostuneempia kiusaajista kuin kiusatusta. Se harmitti minua suunnattomasti. Lisäksi tytöt katselivat ylemmällä luokalla olevia kundeja, kun oman ikäiset olivat niin lapsellisia. Tiesin, että voisin saada naisseuraa, mutta en oman ikäisistä, vaan vuotta nuoremmista, mutta ei sekään mennyt niin.

Sitten alkoi lukio ja koulukiusaaminen päättyi. Tapasin kivan tytön ja välillämme oli sitä jotain. Juttu oli juuri muuttumassa seurusteluksi, kun tyttö hankkiutui raskaaksi ilmeisesti jonkun jännä-ähkijän toimesta ja kävi sairaalassa saamassa abortin. Hän ei puhunut minulle enää ja välimme kylmenivät. Hän ehkä häpesi aborttiaan. En tiedä. Minä ihmettelin, miksi ns. kiltti tyttö jakelee itseään kevytmielisesti ja sitten kääntää selkänsä minulle? Minulla ei tietääkseni ollut roolia hänen raskaaksituloon.

Lukiossa tyttöjä tuli katseltua välitunnilla. Kaikki jutut liittyivät tyttöihin. Ihailin tyttöjä ja haaveilin heistä päivin ja öin. Jotenkin tytöistä tuli liian saavuttamattomia ja heitä sai vain katsella sivummalta ja haaveilla, että joskus voisi saada seuraa. En uskaltanut tehdä aloitteita, kun itsetunto oli heikko koko yläasteen jatkuneen kiusaamisen takia ja lukiossa ihastukseni laittoi välit poikki, kuten edellä kerroin (tyttö tuli raskaaksi jonkun toisen kanssa, otti abortin eikä enää puhunut minulle). Olin aika yksin koko lukioajan. Ei ollut kavereita; ei poikia eikä tyttöjä.

Lukioaikana sairastuin pitkäaikaissairauteen. Häpesin huonommuuttani verrattuna terveisiin ihmisiin. Jouduin syömään lääkettä aamuin illoin. En kertonut kenellekään ja tein kaikkeni, ettei asia tule kenenkään tietoisuuteen, vaikka välillä jouduin sairaalahoitoon. Itsetunto heikkeni. Pidin itseäni erilaisena, huonompana kuin muut. Tunsin itseni kaikkialla ulkopuoliseksi. Katsoin tyttöjä ihailevasti, mutta tiesin, etten voi saada seuraa. Olin entinen koulukiusattu, lukiossa kiltiltä tytöltä pakit saanut, kroonisesti sairas ihminen.

Lukion ja armeijan jälkeen alkoi opiskelut uudella paikkakunnalla. Sain jätettyä taakseni historian painolastin paitsi sen, mitä kannoin mukanani. En ollut äänekäs enkä kova juomaan alkoholia, joten opiskelubileissä ei sauraa herunut. Lisäksi kokemattomuuteni naisasioissa alkoi jo tuntua taakalta. Olin 21-vuotias kundi, joka ei ollut koskaan käynyt treffeillä tai edes suudellut yhdenkään tytön kanssa. En uskaltanut lähestyä naisia eivätkä naiset lähestyneet minua. Olin yksin.

Opiskelujen päätyttyä muutin uudelle paikkakunnalla työn perässä. En tuntenut ketään. Kävin töissä ja olin illat yksin kotona. Se oli todella tylsää aikaa. 2000-luvun alussa ei ollut treffisivustoja eikä Tinderiä. Tuntui mahdottomalta tavata naisia, kun en tuntenut ketään. Baarista ei seuraa löytynyt. Se että edes yritti on yhtä tyhmää kuin Lottovoiton tavoittelu. Matemaattinen todennäköisyys voittaa on useimmille käsittämättömän pieni.

Palasin koulun penkille muutamaksi vuodeksi. Tässä vaiheessa kokemattomuus naisasioissa oli vielä suurempi stressin aihe minulle. Olin 25-vuotias, jolla ei ollut mitään kokemusta naisista. Olin kiinnostunut naisista, mutta kuvittelin, etten voi saada seuraa, koska olen niin kokematon. Ne ihan yksittäiset kerrat (olisiko tapahtunut yhteensä kaksi kertaa), kun sain bileissä huomiota humalaiselta opiskelutoverilta, olivat sellaisia naisia, että he eivät kiinnostaneet minua ollenkaan. Olin ilmaa niille tavallisen näköisille ja kilteille naisille, joista olin kiinnostunut.
jatkuu...

92

856

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      jatkuu...
      Palasin työelämään. Vuosi 2006 on historiallinen, koska olisin voinut saada elämäni ensimmäistä kertaa naiselta. Tein illan aikana oikeita asioita ilmeisesti vahingossa ja sain naisen käymään kuumana. Tapahtumapaikkana luonnollisesti baari eli alkoholilla oli osuutta aisaan. Toteutuessaan se olisi ollut yhden illan juttu. Naimisissa olevan naisen sekoilua sinkkumiehen kanssa. En olisi voinut katsoa itseäni peilistä, jos olisin sekoillut varatun naisen kanssa. Lisäksi tiesin, etten olisi mitenkään kyennyt salaamaan osaamattomuuttani ja kokemattomuuttani sängyssä, mikä olisi ollut vähän noloa 30-vuotiaalle miehelle. Soitimme yhteistuumin naisen aviomiehen noutamaan hänet kotiin baarista. Se oli hämmentävä ilta. Nainen olisi halunnut seksiä kanssani ja puoli tuntia myöhemmin avasin naiselle auton oven, kun hänen aviomiehensä tuli noutamaan. Tervehdin aviomiestä ja toivotin molemmille hyvää yötä.

      Sen jälkeen olen ollut vain muutaman kerran aloitteellinen, koska en ihastu helposti. Kiinnostavan näköisiä naisia toki näkee jatkuvasti, mutta se että on jotain kemiaa, on niin paljon harvinaisempaa. Niitä naisia joihin olen ihastunut, olen kyllä yrittänyt iskeä ja tehdä aloitteita, mutta turhaan. Naiset ovat antaneet pakit aina heti ensi kättelyssä. En ole koskaan ollut treffeillä, saati sen pidemmällä, naisten kanssa. Pakkien syyt ovat paljastuneet jälkikäteen: joku oli uskovainen ja etsi seuraa vain omasta lahkostaan, yksi toinen oli lesbo jne. Missä ovat normaalit naiset, jotka voivat lähteä treffeille? Eivät missään, kun minä ilmestyn paikalle. Olen oikea vastamagneetti naisille. Suorastaan työnnän heitä kauemmas minusta.

      Nyt eletään vuotta 2021 ja elämäni jatkuu 100 %:n naisettomana. Sosiaalinen eristäytyminen ja korona-ajan turvavälit eivät ole helpottaneet naisten kohtaamista viimeisen puolentoista vuoden aikana. Lisäksi tuntuu siltä, että kaikki ihmiset ovat siirtyneet nettiin. Joka paikassa, jossa voisi kohdata naisia ja avata keskustelua porukka kulkee nykyään langattomat napit korvilla ja katse älypuhelinta tapittaen. Kun istutaan paikallaan, pitää koko ajan striimata jotain jännää katsottavaa älypuhelimen näytölle, ettei vaan joudu millään tasolla kohtaamaan samassa huonetilassa olevia ihmisiä. Ne, jotka eivät tuijota puhelimensa näyttöä, katselevat kävellessään katua. Ihmiset välttävät katsekontaktia. Miksi ihmeessä? Ei kiinnosta mahdollisuus kohdata kiinnostavan näköisiä ihmisiä?

      En ymmärrä mihin suuntaan maailma on menossa. Ennen ihmiset puhuivat keskenään ja katsoivat toisiaan silmiin. Nyt keskustelu hoidetaan Whatsappin kautta ja katsekontaktia vältellään. Missä liikunkin tunnen itseni ulkopuoliseksi. Vähäiset sosiaaliset kuviot elämässäni ja muiden ihmisten katoaminen bittimaailmaan pitänevät huolen siitä, ettei tarvitse pelätä mukavan naisseuran löytämistä. Arjen tilanteissa ei enää tapahdu kohtaamisia entiseen malliin, kun maailma on muuttunut: ruokakassi ja pikaruoka tulee kotiovelle kuljetettuna, musiikki ja elokuvat netin kautta bitteinä. Se tarkoittaa sitä, että et voi kohdata naista ja ihastua kaupan hyllyjen välissä, pikaruokapaikan kassajonossa, Anttilan levyvalikoiman äärellä tai videovuokraamosta leffoja hakiessasi. Et kohtaa enää ihmisiä töissä, kun työt tehdään etänä kotoa käsin eikä neuvotteluhuoneen penkkejä kuluta potentiaalit kumppanit, kun tapaamiset hoituvat Zoomin kautta.

      Näyttää siltä, että moderni teknologia pitää huolen siitä, että ihmiset eivät enää kohtaa kasvotusten ja sosialisoi entiseen tapaan. Toki teknologia kehittyy ja saakin kehittyä, mutta jos se johtaa sosiaalisen elämän kuihtumiseen, on se monessa mielessä sääli. Nokia langattoman puhelinteknologian pioneerinä lähti aikanaan yhdistämään ihmisiä, mutta Nokian slogan Connecting People olisi pitänyt osata jo silloin kirjoittaa muotoon Disconnecting People. Yhteydenpito minne tahansa maailman kolkkaan on ehkä helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan ihmiskunnan historiassa, mutta samaan aikaan tuntuu siltä, että ihmiset ovat eristäytyneet muista ihmisistä ja läsnä tässä hetkessä vähemmän kuin milloinkaan. Puhelinta ei käytetä enää soittamiseen, vaan viestien lähettelyyn. En tiedä miksi? Ettei tarvitse kuulla toisen ihmisen puhuvan?
      jatkuu...

    • Anonyymi

      jatkuu...
      Lisäkiitos vielä Covid-19 -virukselle siitä, että ihmiset on eristetty niin tiukasti erilleen toisistaan, että ei mikään ihme, että sinkut ovat sinkkuja ja ovat myös jatkossa. Maski kasvoilla ihmiset pälyilevät pelokkaasti toisiaan, voiko tuolta tyypiltä saada tartunnan, jos se tulee lähelle? Maksi muuten peittää myös suuren osan kasvojen ilmeistä. Sanatonta viestintää tulee korona-aikana vain silmien alueelta, joten siinä mielessä silmäpelin olisi kuvitellut lisääntyvän. Itse ilmehdin myös maskin alla, mutta onneksi ne asiat jäävät muilta näkemättä. Jotkin ilmeet voitaisiin tulkita sopimattomiksi, vaikka kyseessä on estoton ihailun osoittaminen. Tulevaisuudessa kehitys jatkunee siihen suuntaan, että ihmisten fyysinen yhdessäolo vähenee ja kaikki hoituu netin kautta. Ehkä pian jo ensitreffitkin. Ja jos joskus tavataan kasvotusten, pääsee ensisuudelmaa kokeilemaan turvallisesti maskien kanssa. Se osaltaan vähentää suorituspaineita, kun maskit tulevat väliin eikä kosketusta pääse syntymään. Ei ole huonoa suutelijaa, on vain huonoja kirurgisia maskeja.

      • Anonyymi

        ATM:t ja YTM:t, kakaroita molemmat.


      • Anonyymi

        https://www.youtube.com/watch?v=Aor6Hdfi0-Y&t=632s

        1. Arvosta itseäsi
        2. Hanki mieskavereita
        3. Hanki naiskavereita
        4. Löydät tyttöystävän

        Minulla kavereita oli viimeksi lapsena ja siitä on kauemmin kuin koko lapsuuden kesto, joten homma jää siihen. Menisi 10 vuotta kehittää itseään edes vaiheeseen 2.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.youtube.com/watch?v=Aor6Hdfi0-Y&t=632s

        1. Arvosta itseäsi
        2. Hanki mieskavereita
        3. Hanki naiskavereita
        4. Löydät tyttöystävän

        Minulla kavereita oli viimeksi lapsena ja siitä on kauemmin kuin koko lapsuuden kesto, joten homma jää siihen. Menisi 10 vuotta kehittää itseään edes vaiheeseen 2.

        Kiitos vinkistä. Näillä eteenpäin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos vinkistä. Näillä eteenpäin!

        Siinä videossa oli kyllä asiaa. Noin se juurikin menee naisen saamisen kanssa. Toki jotain naisia voi pöllähtää eteen huonoitsetuntoiselle yksinäiselle mihellekin sattumalta, mutta se on äärimmäisen harvinaista(ainakin jos vähänkin siedettävän näköisestä naisesta kyse), ja etenkin jos ei ole huomiota herättävän hyvän näköinen naisten silmissä.


    • Anonyymi

      Jos tuohon kysymykseen nyt oikein lyhyesti vastaisi, niin tekstisi perusteella näyttäisi siltä, ettet ole yhtään miettinyt, mitä annettavaa sinulla olisi naiselle. Sen vuoksi et osaa lähestyä naisia, jotka kiinnostuisivat sinusta.

      🦄

      • Anonyymi

        En ole ap, mutta kuten pelimies veljeni totesi: "Itsensähän sitä annetaan", kun valitin ettei minulla ole mitään annettavaa naiselle. Hänen kanssaan kun kävi ravintolassa, naiset tulivat iskemään aina häntä vaikka oli aviossa ja liuta lapsia. Se ei tietenkään naisia koskaan haitannut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ole ap, mutta kuten pelimies veljeni totesi: "Itsensähän sitä annetaan", kun valitin ettei minulla ole mitään annettavaa naiselle. Hänen kanssaan kun kävi ravintolassa, naiset tulivat iskemään aina häntä vaikka oli aviossa ja liuta lapsia. Se ei tietenkään naisia koskaan haitannut.

        Pelimiehillä ja -naisilla on sama logiikka kuin AT-miehillä: naista tai miestä määrittää ensisijaisesti hänen sukupuolensa. Toinen näiden ryhmien edustajia yhdistävä piirre on, etteivät he tunnusta ihmissuhteiden vastavuoroisuutta. Sen vuoksi kummankaan ryhmän edustajat eivät pysty luomaan henkisesti tyydyttäviä ihmissuhteita.

        Itsensä jonkinlainen positiointi parisuhdemarkkinoilla ei ole tärkeää vain sen vuoksi, että sen avulla voisi tutustua itseä kiinnostaviin ihmisiin. Se on tärkeää erityisesti sen vuoksi, että vain sen avulla onnistuu luomaan ihmissuhteita, joissa molemmat oaapuolet ovat tyytyväisiä. Mikään markkinoilla tapahtuva kilpailu missään ei koskaan onnistu ilman, että miettii, miten erottautua kilpailijoistaan.

        Yllä antamassasi esimerkissä tämä tulee esille niin, ettei naimisissa oleva mies ehkä pystynyt luomaan haluamansa kaltaisia suhteita (joko vaimoonsa, lapsiinsa tai häntä iskemään tuleviin naisiin), vaan kysyntä ja tarjonta eivät kohdanneet.

        🦄


      • Anonyymi

        "tekstisi perusteella näyttäisi siltä, ettet ole yhtään miettinyt, mitä annettavaa sinulla olisi naiselle"

        Aivan totta. Olen keskittynyt elämään hedonistista elämää enkä koe siitä huonoa omaatuntua. Kuulemma nainen löytyy, kun vähiten etsii.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ole ap, mutta kuten pelimies veljeni totesi: "Itsensähän sitä annetaan", kun valitin ettei minulla ole mitään annettavaa naiselle. Hänen kanssaan kun kävi ravintolassa, naiset tulivat iskemään aina häntä vaikka oli aviossa ja liuta lapsia. Se ei tietenkään naisia koskaan haitannut.

        "Hänen kanssaan kun kävi ravintolassa, naiset tulivat iskemään aina häntä vaikka oli aviossa ja liuta lapsia. Se ei tietenkään naisia koskaan haitannut."

        On se vaan jännä, miten jotkut miehet vetävät naisia puoleensa kuin magneetti ja toiset miehet suorastaan työntävät pois. Juttelin joskus parin naisen kanssa. Sekin päättyivät siihen, että toinen naisista alkoi huutaa, että "lähde jo vi*****!" Pari tasokasta naista siis kyseessä. Onneksi vaihdoin maisemaa yhdestä kehotuksesta.

        En ymmärrä, miten tuollaiset huutelijat löytävät miesseuraa. Toki heidän löytämänsä miehet ovat samalla tasolla heidän kanssaan, joten ei siinä paljon hurraamista ole kummallakaan osapuolella loppupeleissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pelimiehillä ja -naisilla on sama logiikka kuin AT-miehillä: naista tai miestä määrittää ensisijaisesti hänen sukupuolensa. Toinen näiden ryhmien edustajia yhdistävä piirre on, etteivät he tunnusta ihmissuhteiden vastavuoroisuutta. Sen vuoksi kummankaan ryhmän edustajat eivät pysty luomaan henkisesti tyydyttäviä ihmissuhteita.

        Itsensä jonkinlainen positiointi parisuhdemarkkinoilla ei ole tärkeää vain sen vuoksi, että sen avulla voisi tutustua itseä kiinnostaviin ihmisiin. Se on tärkeää erityisesti sen vuoksi, että vain sen avulla onnistuu luomaan ihmissuhteita, joissa molemmat oaapuolet ovat tyytyväisiä. Mikään markkinoilla tapahtuva kilpailu missään ei koskaan onnistu ilman, että miettii, miten erottautua kilpailijoistaan.

        Yllä antamassasi esimerkissä tämä tulee esille niin, ettei naimisissa oleva mies ehkä pystynyt luomaan haluamansa kaltaisia suhteita (joko vaimoonsa, lapsiinsa tai häntä iskemään tuleviin naisiin), vaan kysyntä ja tarjonta eivät kohdanneet.

        🦄

        Sinä et kysy kalalta miten saada kalaa. Samoin ei tule kysyä naiselta, miten saada nainen. Mies joka onnistuneesti saa naisia, tietää miten saada naisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä et kysy kalalta miten saada kalaa. Samoin ei tule kysyä naiselta, miten saada nainen. Mies joka onnistuneesti saa naisia, tietää miten saada naisia.

        Naiset ovat biologisesti kovakoodattu lankeamaan tietyn tyyppisiin miehiin. Naiset katsovat asiaa liian läheltä ymmärtääkseen omaa tilaansa tai nähdäkseen sitä ulkopuolelta objektiivisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä et kysy kalalta miten saada kalaa. Samoin ei tule kysyä naiselta, miten saada nainen. Mies joka onnistuneesti saa naisia, tietää miten saada naisia.

        Pelimieslogiikkaa. Kaikki mitä totesin yllä pätee sanomaasi.

        🦄


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Naiset ovat biologisesti kovakoodattu lankeamaan tietyn tyyppisiin miehiin. Naiset katsovat asiaa liian läheltä ymmärtääkseen omaa tilaansa tai nähdäkseen sitä ulkopuolelta objektiivisesti.

        Naisia on erilaisia, samoin miehiä. Jos omat vahvuudet ovat tämän vastakkaisen sukupuolen "kovakoodauksen" marginaalissa tai jopa sen ulkopuolella, kannattaa laajentaa markkina-aluetta. Sillä tavalla saavutettu kilpailuetu on pysyvämpi kuin alkuperäisellä, "kovakoodauksen" määrittämällä markkina-alueella.

        🦄


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Hänen kanssaan kun kävi ravintolassa, naiset tulivat iskemään aina häntä vaikka oli aviossa ja liuta lapsia. Se ei tietenkään naisia koskaan haitannut."

        On se vaan jännä, miten jotkut miehet vetävät naisia puoleensa kuin magneetti ja toiset miehet suorastaan työntävät pois. Juttelin joskus parin naisen kanssa. Sekin päättyivät siihen, että toinen naisista alkoi huutaa, että "lähde jo vi*****!" Pari tasokasta naista siis kyseessä. Onneksi vaihdoin maisemaa yhdestä kehotuksesta.

        En ymmärrä, miten tuollaiset huutelijat löytävät miesseuraa. Toki heidän löytämänsä miehet ovat samalla tasolla heidän kanssaan, joten ei siinä paljon hurraamista ole kummallakaan osapuolella loppupeleissä.

        Mielestäni tuollainen käyttäytyminen noilta naisilta oli kaikkea muuta kuin tasokasta.

        🦄


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä et kysy kalalta miten saada kalaa. Samoin ei tule kysyä naiselta, miten saada nainen. Mies joka onnistuneesti saa naisia, tietää miten saada naisia.

        Markkinoinnissa noin ajateltiin teollistumisen ja massatuotannon alkuvaiheessa. Kysypä nykyään joltain yritykseltä, pitävätkö he asiakkaidensa mielipiteitä tärkeinä. 😁 Siitä lähdetään nykyään vasta liikkeelle.

        Tämä on taas sitä vastavuoroisuutta, joka AT-miehiltä ja pelimiehiltä puuttuu täysin.

        🦄


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä et kysy kalalta miten saada kalaa. Samoin ei tule kysyä naiselta, miten saada nainen. Mies joka onnistuneesti saa naisia, tietää miten saada naisia.

        Minun ainokainen kertani pitänee laskea onnenkantamoiseksi. Painelin juuri oikeista napeista naista ja muistan sen hetken, kun hän baaritiskillä kuiski korvaani, että hän haluaa olla tosi tuhma.

        Se on ollut koko elämäni ainut kerta, kun nainen avautuu estottomasti ja kertoo haluavansa! Loppu on historiaa: "Soitimme yhteistuumin naisen aviomiehen noutamaan hänet kotiin baarista. Se oli hämmentävä ilta. Nainen olisi halunnut seksiä kanssani ja puoli tuntia myöhemmin avasin naiselle auton oven, kun hänen aviomiehensä tuli noutamaan. Tervehdin aviomiestä ja toivotin molemmille hyvää yötä."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Naiset ovat biologisesti kovakoodattu lankeamaan tietyn tyyppisiin miehiin. Naiset katsovat asiaa liian läheltä ymmärtääkseen omaa tilaansa tai nähdäkseen sitä ulkopuolelta objektiivisesti.

        Siksipä tämäkin ketju olisi parempi, jos vain miehet kommentoisivat. Naisten on vaikea hamottaa maailmaa AT-miehen silmin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Markkinoinnissa noin ajateltiin teollistumisen ja massatuotannon alkuvaiheessa. Kysypä nykyään joltain yritykseltä, pitävätkö he asiakkaidensa mielipiteitä tärkeinä. 😁 Siitä lähdetään nykyään vasta liikkeelle.

        Tämä on taas sitä vastavuoroisuutta, joka AT-miehiltä ja pelimiehiltä puuttuu täysin.

        🦄

        Saako olla kuoriperunoita?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saako olla kuoriperunoita?

        Vähän riippuu mihin niitä aiotaan käyttää. Elintarvikkeeksi ne eivät sovi.

        🦄


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vähän riippuu mihin niitä aiotaan käyttää. Elintarvikkeeksi ne eivät sovi.

        🦄

        Uuniperunat kai tarjotaan kuorimattomina. Jos et ole nähnyt, poikkea täällä joskus, niin vien sinut ravintolaan syömään ja maksan lentolippusi mennen tullen.
        - ketjun aloittaja


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siksipä tämäkin ketju olisi parempi, jos vain miehet kommentoisivat. Naisten on vaikea hamottaa maailmaa AT-miehen silmin.

        Jos AT-miehellä on vaikeuksia saada naisseuraa, millä perusteella hän hyötyisi enemmän toisen AT-miehen kuin naisen näkökulmasta? 🙄

        Varsinkin kun saatavilla on näin nerokkaitakin naisen mielipiteitä?

        🦄


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uuniperunat kai tarjotaan kuorimattomina. Jos et ole nähnyt, poikkea täällä joskus, niin vien sinut ravintolaan syömään ja maksan lentolippusi mennen tullen.
        - ketjun aloittaja

        "Uuniperunat kai tarjotaan kuorimattomina."

        Niin. Se on kamalaa. 😵 Olen nähnyt sen ja pysytellyt niistä mahdollisimman kaukana. Kas kun eivät keksi vielä ripotella siihen uuniperunan päälle hieman rapsakkaa multaa ja pari pientä, likaista oksaa.... 🤔 Nyt, ihmiset. Lautanen ei ole biojäteastia!

        Kiitos kutsusta, mutta minulla on jo henkilökohtainen, enemmän tai vähemmän säännöllinen kuljetus ravintoloihin.

        🦄


      • Anonyymi

        "Mitä annettavaa" Siis mitä tuo tarkoittaa? Itse nyt olen parisuhteita saanut ja suhteessa yhä, mutta eihän tuo mitään kaupankäyntiä tai lahjontaa ole jos toiseen ihastuu. Sokerisuhteet asia erikseen, jos se on sinun juttusi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä et kysy kalalta miten saada kalaa. Samoin ei tule kysyä naiselta, miten saada nainen. Mies joka onnistuneesti saa naisia, tietää miten saada naisia.

        Ei naisen saaminen ole mitään kalastamista tai metsästämistä. Biologiset ominaisuudet takaavat "saannin". Jos vetäviä ominaisuuksia ei ole, niin vaikeaa on. Ne joilla taas on saavat tekemättä käytännössä mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei naisen saaminen ole mitään kalastamista tai metsästämistä. Biologiset ominaisuudet takaavat "saannin". Jos vetäviä ominaisuuksia ei ole, niin vaikeaa on. Ne joilla taas on saavat tekemättä käytännössä mitään.

        "Jos vetäviä ominaisuuksia ei ole, niin vaikeaa on."

        Olen juuri selostanut sekä sen, ettei asia ole mahdotonta, että sen, miten todennäköisyydet tuossa tilanteessa maksimoidaan.

        🦄


    • Anonyymi

      Tyttöihin tutustuu porukassa kun juo viinaa ja poltaa röökiä. Muuten alkaa kiusaaminen koska et ole samalainen kuin muut ja erilaista kiusataan heti. Baareissa sitten myöhemmin tapaa naisia ja siten niitä seksikokemuksia saa kun juo viinaa baareissa. Toki varmana kaikkia yritetään kiusata nuorena, minuakin yritettiin koska tulin toisesta koulusta uuteen kouluun neljännella luokalle mutta olin sen verran kova että annoin pataan ekalle, tokalle ja kolmannelle kiusaajalle jotka tulivat päätä aukomaan.

      Jotenkin sen jälkeen sain tyttöjä niin paljon etten tiennyt mitä tehdä mutta ihastuin vain yhteen tyttöön jonka kanssa olinkin vuosia. Viinaa ja kaljaa me juotiin jossain maauimalassa porukalla ja se tyttö asuikin minun naapurissa joten alettiin olee.


      T viinamies

      • Anonyymi

        Tämä on hyvä vinkki, jota jo ennenkin olet jakanut eräässä toisessa aloittamassani ketjussa. Alkoholi ja tupakka ovat askel sosiaaliseen elämään.


    • Anonyymi

      Ota huomioon että nykyään on some kanavia vaikka mitä ja tinderit ja kaikki niin naisten kriteerit on tuhat kertaa siitä mitä ne oli nuorena. Paras tapa tututua naisiin on baarit nykypäivänä koska niin tapaa naisen kasvotusten heti. Netissä naiset katsoo tuhansia miehiä eikä aikaa ole tutustua. Baarissa viinaa juomalla naiseen tutustuu kasvokkain ja monet kaverini löytäneet siten naisensa ja perustaneet perheen.

      T viinamies

      • Anonyymi

        Pitääpä lähteä katsomaan, mitä lähibaari tarjoaa näin tiistai-iltana.


    • Anonyymi

      Mistä tiedät, että se nuori lukiotyttö jakeli itseään jännä-ähkijälle? Voin informoida, että naisia ja tyttöjä myös raiskataan silloin tällöin ja myös raiskauksen seurauksena voi tulla raskaaksi.

      Noin muuten, jos kanssaihmisiin (joita naisetkin ovat) suhtautuu kuin marssilaisiin, niin onhan se tutustuminen aika hankalaa. Ei ole kovinkaan hankalaa nähdä, mihin homma tuon vuodatuksen perusteella kosahtaa, mutta en ala selvittämään ilmiselviä asioita. Sä joko hoksaat sen tai sitten et.

      En koskaan treffeilläkään kerro miehille todellisia syitä, miksi annan lopulta pakit. Kannettu vesi ei kaivossa pysy.

      • Anonyymi

        Vielä uskomattomampaa on ehkä se, että avaus ei paljasta koko totuutta. En minäkään koskaan, edes pseudonyymisti, kertoisi todellisia syitä, miksi olen ilman naisseuraa.


      • Anonyymi

        "Mistä tiedät, että se nuori lukiotyttö jakeli itseään jännä-ähkijälle?"

        Hän kertoi myöhemmin yhdenyönjutuistaan minulle, kun minä ja hän olimme samassa korkeakoulussa opiskelemassa. Tiemme siis kohtasi myös lukion jälkeen. Vedin silloin yhtäläisyysmerkit mielessäni yhdenyönjuttuja harrastavan opiskelijan lukioabortin johtuneen siitä, että hän haki jo silloin kokemuksia, joita tunnetusti tarjoaa vain jännä-ahkijät. Normimies etsii jo lukiossa seurustelukumppania, jonka kanssa viettää loppuelämänsä. Yhden naisen kanssa oleva mies ei pääse kerskumaan yhdenyön jutuillaan, kun niitä on tasan nolla kpl.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vielä uskomattomampaa on ehkä se, että avaus ei paljasta koko totuutta. En minäkään koskaan, edes pseudonyymisti, kertoisi todellisia syitä, miksi olen ilman naisseuraa.

        Eli pelkkää trollausta tämäkin. Miksi väännät tekaistun historiikin nettiin, kun itsekin tiedät, miksi olet kelvoton naissuhteisiin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Mistä tiedät, että se nuori lukiotyttö jakeli itseään jännä-ähkijälle?"

        Hän kertoi myöhemmin yhdenyönjutuistaan minulle, kun minä ja hän olimme samassa korkeakoulussa opiskelemassa. Tiemme siis kohtasi myös lukion jälkeen. Vedin silloin yhtäläisyysmerkit mielessäni yhdenyönjuttuja harrastavan opiskelijan lukioabortin johtuneen siitä, että hän haki jo silloin kokemuksia, joita tunnetusti tarjoaa vain jännä-ahkijät. Normimies etsii jo lukiossa seurustelukumppania, jonka kanssa viettää loppuelämänsä. Yhden naisen kanssa oleva mies ei pääse kerskumaan yhdenyön jutuillaan, kun niitä on tasan nolla kpl.

        Jos ”normimies” jo lukiossa etsii loppuiän parisuhdetta, niin niitä ”normimiehiä” on sitten äärettömän pieni määrä olemassa.

        Suurin osa lukiopojista kuitenkin hakee lähinnä kokemuksia mahdollisimman monelta tytöltä. Nekin, jotka seurustelusuhdetta hakevat, eivät todellakaan ajattele viettävänsä koko loppuelämää kyseisen tytön kanssa.


    • Anonyymi

      Siis JAKSOIKO joku todella lukea tuon vuodatuksen läpi?
      Hatunnosto jos jaksoit. Minä en.
      Oliko paljonkin eroa näihin lyhyempiin ruikutuspostauksiin joita tänne suolletaan pilvin pimein?

      Tämä palsta vilisee uhreja ja kaltoikohdeltuja äijiä, ei jaksa kiinnostaa.

      • Anonyymi

        Ei toi kovin pitkä avaus ollut. Ihmettelen ennemmin, miten kirjailijat saavat kasaan 500 sivuisen kirjan. Ei se ole vielä mitään, että naputaa 2,5 kpl 5000 merkin kommenttia.

        Sitäpaitsi aloitus ei ole vuodatus, vaan tarinani kaikessa lyhykäisyydessään.


      • Anonyymi

        Jos et lue "vuodatusta", mutta vaivaudut kirjoittamaan pilkkaavan vastauksen se kertoo lähinnä sinun vastenmielisestä ajatusmaailmastasi.
        Annas kun arvaan: Avainsanat naiseton, at mies, ei pääse suhteeseen jne riitti nostattamaan sinulle katkeran tapasi vastata. Avainsanat feminismi, liberaali, miesviha, v..tun persut jne olisi saanut sinut lukemaan, vaikka viikon mittaisen avauksen.
        Viha ja poliittis perusteinen katkeruus sai aikaan tuon "vastauksesi"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei toi kovin pitkä avaus ollut. Ihmettelen ennemmin, miten kirjailijat saavat kasaan 500 sivuisen kirjan. Ei se ole vielä mitään, että naputaa 2,5 kpl 5000 merkin kommenttia.

        Sitäpaitsi aloitus ei ole vuodatus, vaan tarinani kaikessa lyhykäisyydessään.

        Se oli vuodatus ja pitkä sellainen.
        Tuo aloitus enteilee sitä, että olet livekohtaamisissakin todella pitkäveteinen tyyppi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se oli vuodatus ja pitkä sellainen.
        Tuo aloitus enteilee sitä, että olet livekohtaamisissakin todella pitkäveteinen tyyppi.

        Edellinen kommentti ei ole minun eli ketjun avaajan kommentti. Mitä tulee livekohtaamisiin, niin olen sen verran kiireinen, että kohtaamisista tuskin tulee kovin tylsiä, kun ne eivät voi kestää pitkään.

        Harrastukset pitävät sen verran kiireisenä, että jos ehtisin tavata naisia, niin minuuttiaikataululla mentäisiin. Tuskin siinä ehtisi kumpikaan kyllästyä!


    • Anonyymi

      Pitää olla sosialista elämää eli harrastuksia jossa sa kavereita ja tapaa naisiakin. Mene kursseille ja liity johonkin urheilu jengiin jalista pelaamaan. Itse nuorena harrastin kaikkea koko ajan kuten jalkapalloa, pesistä salibandya ja sain paljon kavereita ja tutustuin samalla naisiin ja siten minä olen vaimoni tavannut. Kyllä me alkoholiakin juotiin bileissä ja sitä meininkiä oli ja siten myös naisiin tutustui. Hae rohkeutta kuntosalilta, ala nyrkkeilee ja nostaa puntteja ja vedä turpaan niitä kiusaajia. Itssekin nostin puntteja nuorena koska asuin 30 metrin päässä kuntosalilta. Vedin myös turpaan kiusaajia. Siten saa itseluottamusta, älä anna kenenkään aukoa päätä.

      • Anonyymi

        Se on hankalaa, kun on työ, joka vie aikaa 60 tuntia viikossa ja ainut harrastus on illanviettoa miesseurassa. Aivan taatusti ei harrastuksen merkeissä kohtaa naisia eli minun on mietittävä harrastukseni kokonaan uusiksi ja esim. alettava käydä kuntosalilla.


    • Kauheen pitkä alotus. Juu. Mutta mulla oli mielenkiintoinen tilanne. Kun oli peruskouluaikana yhdeksän vuotta samojen kanssa. Niin ykkösellä tytöt oli tosi mukavia ja ykskin sano että mä oon luokan kivoin poika. Niin sitten se jotenkin kiristy vuosi vuodelta. Ja ysillä, hyvä ettei repiny muo kappaleiksi. Enkä mä mitään selitystä saanu muuta kun että oon ällö. Lukioluokilla ihmiset vaihtu ja varmaan oiskin menny paremmin jos ois pelannu kortit oikein. Mutta kun toi lukio oli mun kummitädin toive ja se makso siis mulle että menisin, niin vihasin koko lukioo. Varsinaisesti kukaan ei muo oo kiusannu paitsi 1-2 vuosien ope. Mutta se oli sellanen erikoinen. Loppujen lopuksi ei haittaa vaikka naisettomaksi jäin, että se on oikeestaan vaan mielenkiintoista miten asiat menee.

      • Anonyymi

        Tuo on mielenkiintoista, miten suosikista tulee inhokki.

        Jotta saadaan vähän särmää ja yllätyksellisyyttä pitkään aloitukseeni on paljastettava, että ollessani lapsi, paras kaverini oli tyttö. On jotenkin ironista, että elämäni myöhemmässä vaiheessa en ole saanut naisseuraa ollenkaan, vaikka 5-6 vuotiaana leikin lääkärileikitkin tytön kanssa ja se on jäänyt elämäni ainoaksi kerraksi. Siis me oikeasti teimme "sen" leikkiemme yhteydessä, mutta en nyt lähde asiaa sen graafisemmin kuvailemaan, ettei tämä ketju muutu K-18 kategoriaan.

        Se on vähintään pieni jytki vetää tässä kohtaa ässä hihasta jo todeta, että olen yli 40-vuotias, joka ei ole koskaan ollut naisen kanssa, paitsi kuusivuotiaana. Tietääkseni monikaan sen ikäinen ei ole vielä seksuaalisesti aktiivinen, joten oikeastaan sain ikäluokkani ensimmäisten joukossa.

        Minulla siis sama tilanne kuin sinulla. Tipahdin esikouluiän supersuosikin asemasta hyljeksityksi ja hyljätyksi, kun koulutaipaleeni eteni ja ikää tuli lisää!


    • Anonyymi

      Kun juo nuorena viinaa pääsee mukaan porukoihin ja tapaa tyttöjä kylillä. Sieltä se ensimäinen tyttöystäväkin löytyy ja saa kokemusta.

      Raitis mies ei juo viinaa eikä ole mukana porukoissa. Tyttöjä hän ei tapaa ja vielä kolmekymppisenäkin on kokematon naisasioissa.

      t. viinamies

    • Anonyymi

      Osaat kaiketi "medialukea" (=tulkita) asiassasi eri palstaveteraanien, viinamies ym. sekalaisia horinoita... ;)

      Joo. Luonteesta se pitkälti on kiinni. Toisille sosiaalisten taitojen kehittäminen on työläämpää kuin toisille. Tunnustuksesi mukaan olet vähän hajuton ja väritön. Miten käsität sanan nörtti -merkityksen?
      On ylempänä muuan pointtikin: "mitä annettavaa Sulla olisi naiselle"
      Et kerro, mihin sairastuit. Olen joskus kommentoinut palstalla as-piirteisen kanssa, esim.vastavuoroisuuden käsitteestä. Vähitellen selvisi, ettei hän ymmärtänyt siitä juurikaan. Keskustelut olivat ja ovat silloin puhuvan pään oloisia, papukaijamaisia, ei synny henkistä kontaktia. Jututkin enimmältään puujalkavitsejä (jotka vaan toisia samanlaisia miehiä loppumattomiin huvittaa)

      Toimiva parisuhde perustuu nykyisin enempi henkiseen puoleen, ns.kemiaan, no... siihen keskinäiseen vuorovaikutukseen; jos ei puolin ja toisin saa mitä haluaa, suhde purkaantuu. Vastakohtana vanha aika, naisen oli "pakko" toimeentulon ja ehkä(?) sosiaalisen paineen vuoksi pariutua. Puhemies saattoi miehen puolesta hoitaa homman. Nyt on eri aika.
      Vuorovaikutus edellyttää jotain yhteistä toimintaa tai *aitoa* kiinnostusta asioihin. Vastakohtana ns.leipäpappi. Nainen vaistoaa herkästi bluffin.
      Tässä viitteenomaisesti jotain pointteja, joita Sun tulee miettiä. Voit tietenkin avata tarkemmin kohtaasi halutessasi.

      • Anonyymi

        "On ylempänä muuan pointtikin: "mitä annettavaa Sulla olisi naiselle""

        Kiitos. Vaikka itse sanonkin, pystyn joskus poimimaan isosta määrästä informaatiota juuri ne seikat, joilla on merkitystä.

        🦄


      • Anonyymi

        En tiedä on sillä väliä, miten minä ymmärrän sanan nörtti. Wikipedian mukaan "Nörtti-sanaa on suomen kielessä käytetty 1980-luvusta lähtien merkityksissä 'saamaton nahjus, nynny', 'yli-innokas koululainen, hikipinko' ja 'innokas tietokoneiden harrastaja'."

        "Stereotyyppisessä merkityksessään nörtti on harrastukseensa syventynyt ja sosiaalisesta elämästä hieman syrjäytynyt." Tämä määritelmä sopii minuun täydellisesti.

        Olisi typerää ryhtyä väittämään, että minulla olisi sen enempää annettavaa naisille kuin kenellä tahalla tavallisella miehellä, jolla on tavallinen työ, tavallinen palkka ja tavallinen ulkonäkö. On erikoista olla samaan aikaan "ihan tavis", mutta kuitenkin niin kaukana tavallisesta, ettei ole pelkoa naisseuran löytämisestä, vaikka suurin osa naisista on juurikin ihan tavallisten miesten kumppaneita.

        Mitä tulee nörtteihin, niin edellinen ihastukseni oli yksi naisnörtti: Aivan tavallisen näköinen silmälasipäinen kirjanpitäjä, mutta hän sitten paljastui myöhemmin enemmän naisiin (tai oikeastaan vain naisiin) kiinnostuneeksi naiseksi. Oli hänkin siis aika kaukana tavallisesta, jos olen minäkin. Siksi olisimme sopineet hyvin yhteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "On ylempänä muuan pointtikin: "mitä annettavaa Sulla olisi naiselle""

        Kiitos. Vaikka itse sanonkin, pystyn joskus poimimaan isosta määrästä informaatiota juuri ne seikat, joilla on merkitystä.

        🦄

        Se on kato kun on yksisarvinen, niin tietoa osaa poimia aloituksestani ihan eri tavalla kuin muut tavikset.


      • Anonyymi kirjoitti:

        "On ylempänä muuan pointtikin: "mitä annettavaa Sulla olisi naiselle""

        Kiitos. Vaikka itse sanonkin, pystyn joskus poimimaan isosta määrästä informaatiota juuri ne seikat, joilla on merkitystä.

        🦄

        Kyllä mä kääntäisin tuon oikeastaan toisin päin ja lähtisin selvittämään mitä annettavaa jollain random naisella olisi miehelle. Se on sitten toinen juttu jos naisen mielestä miehellä ei ole mitään annettavaa, mutta sekin varmasti selviää ja luultavasti ennemmin kuin myöhemmin.


      • Anonyymi
        scrg kirjoitti:

        Kyllä mä kääntäisin tuon oikeastaan toisin päin ja lähtisin selvittämään mitä annettavaa jollain random naisella olisi miehelle. Se on sitten toinen juttu jos naisen mielestä miehellä ei ole mitään annettavaa, mutta sekin varmasti selviää ja luultavasti ennemmin kuin myöhemmin.

        Tässä on just se, että tavallisella miehellä on yhtä paljon annettavaa naiselle kuin tavallisella naisella on annettavaa miehelle. Eiköhän se riitä yhdessä oloon, että kemiat kohtaa ja puuhataan kaikkea kivaa yhdessä: käydään ravintolassa, teatterissa, leffassa, taidenäyttelyssä, ulkoillaan ja matkustetaan ympäri maailmaa.

        Kun vielä pankkitilin saldo on aina plussalla, asuntolaina jo maksettu ja tallissa saksalainen auto, niin eipä siinä tavallisella miehellä sen kummallisempaa annettavaa tavalliselle naiselle voi ollakaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tässä on just se, että tavallisella miehellä on yhtä paljon annettavaa naiselle kuin tavallisella naisella on annettavaa miehelle. Eiköhän se riitä yhdessä oloon, että kemiat kohtaa ja puuhataan kaikkea kivaa yhdessä: käydään ravintolassa, teatterissa, leffassa, taidenäyttelyssä, ulkoillaan ja matkustetaan ympäri maailmaa.

        Kun vielä pankkitilin saldo on aina plussalla, asuntolaina jo maksettu ja tallissa saksalainen auto, niin eipä siinä tavallisella miehellä sen kummallisempaa annettavaa tavalliselle naiselle voi ollakaan.

        Mä en tiedä onko ne juuri nuo asiat, mutta jollekin voi olla. Naiset ovat mystisiä, ei niistä voi tietää mitä kukakin on vailla.

        En minäkään osaa itse vastata, mitä annettavaa mulla olisi. Suurimmalle osalle ei varmasti yhtään mitään.


      • Anonyymi
        scrg kirjoitti:

        Kyllä mä kääntäisin tuon oikeastaan toisin päin ja lähtisin selvittämään mitä annettavaa jollain random naisella olisi miehelle. Se on sitten toinen juttu jos naisen mielestä miehellä ei ole mitään annettavaa, mutta sekin varmasti selviää ja luultavasti ennemmin kuin myöhemmin.

        "Kyllä mä kääntäisin tuon oikeastaan toisin päin ja lähtisin selvittämään mitä annettavaa jollain random naisella olisi miehelle."

        Olet myöhässä kääntämistesi kanssa. Vinkki on muodostettu tuosta nimenomaisesta kysymyksestä kääntämällä se miehiä koskevaksi.

        🦄


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä on just se, että tavallisella miehellä on yhtä paljon annettavaa naiselle kuin tavallisella naisella on annettavaa miehelle. Eiköhän se riitä yhdessä oloon, että kemiat kohtaa ja puuhataan kaikkea kivaa yhdessä: käydään ravintolassa, teatterissa, leffassa, taidenäyttelyssä, ulkoillaan ja matkustetaan ympäri maailmaa.

        Kun vielä pankkitilin saldo on aina plussalla, asuntolaina jo maksettu ja tallissa saksalainen auto, niin eipä siinä tavallisella miehellä sen kummallisempaa annettavaa tavalliselle naiselle voi ollakaan.

        "Eiköhän se riitä yhdessä oloon, että kemiat kohtaa ja puuhataan kaikkea kivaa yhdessä: käydään ravintolassa, teatterissa, leffassa, taidenäyttelyssä, ulkoillaan ja matkustetaan ympäri maailmaa."

        Ei se riitä.

        🦄


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Eiköhän se riitä yhdessä oloon, että kemiat kohtaa ja puuhataan kaikkea kivaa yhdessä: käydään ravintolassa, teatterissa, leffassa, taidenäyttelyssä, ulkoillaan ja matkustetaan ympäri maailmaa."

        Ei se riitä.

        🦄

        Nämä nolla-miehet välttelee tunteista puhumista viimeiseen saakka. Joku kemia on vielä ok ja sitten pitäisikin siirtyä suoraan sellaiseen 10 vuotta yhdessä olleen pariskunnan suhdemalliin. Kun ahdistaa ja pelottaa ne tunteet.
        Vaan kun sitä ihastumista, hullaantumista ja rakastumista on pakko olla. Samalla on pakko ottaa se riski, että tulee satutetuksi ja pahasti. Sitä nämä sössöttäjät eivät kestä ja siksi yrittävät vetää mutkat suoriksi suhteen saamisessa. Ei se auto tallissa auta yhtään mitään, jos rakkautta ei ole.


      • Anonyymi

        Nainen ei ole mikään eläin tai avaruusolio joka omaisi meedion kykyjä "vaistoaa". Jos näin olisi nainen "vaistoaisi" komeiden miehien pelimies pyrkimykset jne. Erikoista, että se "vaistoaminen" koskee pääasiassa rumia miehiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nainen ei ole mikään eläin tai avaruusolio joka omaisi meedion kykyjä "vaistoaa". Jos näin olisi nainen "vaistoaisi" komeiden miehien pelimies pyrkimykset jne. Erikoista, että se "vaistoaminen" koskee pääasiassa rumia miehiä.

        Ei se naisen näkökulmasta ole yhtään erikoista. Kaikki miehet, jotka ovat kohdelleet minua hyvin, ovat olleet keskimääräistä paremman näköisiä.

        🦄


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nämä nolla-miehet välttelee tunteista puhumista viimeiseen saakka. Joku kemia on vielä ok ja sitten pitäisikin siirtyä suoraan sellaiseen 10 vuotta yhdessä olleen pariskunnan suhdemalliin. Kun ahdistaa ja pelottaa ne tunteet.
        Vaan kun sitä ihastumista, hullaantumista ja rakastumista on pakko olla. Samalla on pakko ottaa se riski, että tulee satutetuksi ja pahasti. Sitä nämä sössöttäjät eivät kestä ja siksi yrittävät vetää mutkat suoriksi suhteen saamisessa. Ei se auto tallissa auta yhtään mitään, jos rakkautta ei ole.

        Ei pidä paikkaansa. Minäkin elän naisen kanssa ja heti alettiin olemaan niin kuin vanhat kaverit. Hullaantumisista ja rakastumisesta ei ainakaan koskaan ole puhuttu. Ehkä jotain pientä ihastumista on voinut olla, mutta ei siitäkään mitään puhenumeroa tarvinnut pitää.

        Vanhoina kavereina alusta hautaan. Hän ompelee napit, minä käännän juuresmaan, hyvin sujuu.


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Kyllä mä kääntäisin tuon oikeastaan toisin päin ja lähtisin selvittämään mitä annettavaa jollain random naisella olisi miehelle."

        Olet myöhässä kääntämistesi kanssa. Vinkki on muodostettu tuosta nimenomaisesta kysymyksestä kääntämällä se miehiä koskevaksi.

        🦄

        Sä mun mielestä otit esille markkinoinnillisen näkökulman ja positioinnin. Mutta kun ei se mene niin. Jos mulla on "käsissäni" tuote, jota ei ole varsinaisesti kehitetty ketään ajatellen, niin on aika mahdotonta tietää onko sellaisella kellekin millaista käyttöä tai tarvetta. Mun mielestäni siinä tilanteessa pitää kunnioittaa asiakasta ja hyväksyä että mä en tiedä, mitä hän tarvitsee eikä se selviä kuin "kysymällä", mitä sitäkään ei voi tehdä suoraan. Siinä sitä vaan käännellään vuoroin kortteja avoimeksi ja katsotaan muodostuuko niistä jonkinlainen voittava käsi vai ei.


      • Anonyymi
        scrg kirjoitti:

        Sä mun mielestä otit esille markkinoinnillisen näkökulman ja positioinnin. Mutta kun ei se mene niin. Jos mulla on "käsissäni" tuote, jota ei ole varsinaisesti kehitetty ketään ajatellen, niin on aika mahdotonta tietää onko sellaisella kellekin millaista käyttöä tai tarvetta. Mun mielestäni siinä tilanteessa pitää kunnioittaa asiakasta ja hyväksyä että mä en tiedä, mitä hän tarvitsee eikä se selviä kuin "kysymällä", mitä sitäkään ei voi tehdä suoraan. Siinä sitä vaan käännellään vuoroin kortteja avoimeksi ja katsotaan muodostuuko niistä jonkinlainen voittava käsi vai ei.

        "Jos mulla on "käsissäni" tuote, jota ei ole varsinaisesti kehitetty ketään ajatellen, niin on aika mahdotonta tietää onko sellaisella kellekin millaista käyttöä tai tarvetta. Mun mielestäni siinä tilanteessa pitää kunnioittaa asiakasta ja hyväksyä että mä en tiedä, mitä hän tarvitsee eikä se selviä kuin "kysymällä", mitä sitäkään ei voi tehdä suoraan."

        Samaa mieltä kaikesta muusta paitsi suoraan kysymisestä. Se on tämän tuotteen ydinosaamista, ja sitä tämä tuote vaati myös niiltä, jotka aikoinaan harrastivat markkinointia tämän tuotteen suuntaan.

        🦄


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Jos mulla on "käsissäni" tuote, jota ei ole varsinaisesti kehitetty ketään ajatellen, niin on aika mahdotonta tietää onko sellaisella kellekin millaista käyttöä tai tarvetta. Mun mielestäni siinä tilanteessa pitää kunnioittaa asiakasta ja hyväksyä että mä en tiedä, mitä hän tarvitsee eikä se selviä kuin "kysymällä", mitä sitäkään ei voi tehdä suoraan."

        Samaa mieltä kaikesta muusta paitsi suoraan kysymisestä. Se on tämän tuotteen ydinosaamista, ja sitä tämä tuote vaati myös niiltä, jotka aikoinaan harrastivat markkinointia tämän tuotteen suuntaan.

        🦄

        Joo, mutta kun ei kukaan voi tai ei kenenkään kannata säätää ns. markkinointia jonkun tietyn asiakkaan suuntaan. Monesti se ensimmäinen käännetty kortti jo paljastaa että ei kannata jatkaa. Unohda ja siirry seuraavaan "asiakkaaseen". Niitähän maailmassa on loputtomasti, mutta vain aikaa on rajallisesti.


      • Anonyymi
        scrg kirjoitti:

        Joo, mutta kun ei kukaan voi tai ei kenenkään kannata säätää ns. markkinointia jonkun tietyn asiakkaan suuntaan. Monesti se ensimmäinen käännetty kortti jo paljastaa että ei kannata jatkaa. Unohda ja siirry seuraavaan "asiakkaaseen". Niitähän maailmassa on loputtomasti, mutta vain aikaa on rajallisesti.

        Ei tietenkään kannata, eikä tuollaisesta ollut edes puhetta. Kohderyhmän edustaja kannattaa silti profiloida, koska markkinointia ei voi suunnata "kaikille".

        🦄


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei tietenkään kannata, eikä tuollaisesta ollut edes puhetta. Kohderyhmän edustaja kannattaa silti profiloida, koska markkinointia ei voi suunnata "kaikille".

        🦄

        Minusta tässä markkinoinnissa ei kannata keskittyä paljonkaan kohderyhmään, koska haussa on lopulta vain yksi "asiakas". Tarjottua tuotettahan ei voi monistaa eikä lisäasiakkaista ole mitään hyötyä.


      • Anonyymi
        scrg kirjoitti:

        Minusta tässä markkinoinnissa ei kannata keskittyä paljonkaan kohderyhmään, koska haussa on lopulta vain yksi "asiakas". Tarjottua tuotettahan ei voi monistaa eikä lisäasiakkaista ole mitään hyötyä.

        Kyllä kohderyhmään kannattaa keskittyä, koska se yksi ja ainoa asiakas on aina jonkin ryhmän jäsen. Kohderyhmään keskittymisen tarkoituksena on vain auttaa löytämään tuo tärkeä asiakas.

        🦄


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä kohderyhmään kannattaa keskittyä, koska se yksi ja ainoa asiakas on aina jonkin ryhmän jäsen. Kohderyhmään keskittymisen tarkoituksena on vain auttaa löytämään tuo tärkeä asiakas.

        🦄

        Yksilötasolla on ole koskaan sen kummemmin miettinyt kenenkään muun markkinointia kuin omaani. Joten siitä näkökulmasta vain osaan kommentoida. En mä tänä päivänä tiedä oikein osaa jakaa naisia sellaisiin ryhmiin, joita osaisin nimetä ja joista sitten osaisin valita kohderyhmän.

        Jos lähdetään koko populaatiosta liikkeelle, niin tietysti muutamat demografiset seikat tietysti määrittelevät ryhmän jotenkin: siis ikä ja paikka. Ja seuraavaksi sitten status, eli onko kyseinen asiakas yleensäkään sillä hetkellä vailla mitään "tuotetta". Mutta sulla varmaan tuon määrittelyn jälkeenkin on jonkilainen ajatus siitä, millaisia kohderyhmiä porukasta voisi nimetä?


      • Anonyymi
        scrg kirjoitti:

        Yksilötasolla on ole koskaan sen kummemmin miettinyt kenenkään muun markkinointia kuin omaani. Joten siitä näkökulmasta vain osaan kommentoida. En mä tänä päivänä tiedä oikein osaa jakaa naisia sellaisiin ryhmiin, joita osaisin nimetä ja joista sitten osaisin valita kohderyhmän.

        Jos lähdetään koko populaatiosta liikkeelle, niin tietysti muutamat demografiset seikat tietysti määrittelevät ryhmän jotenkin: siis ikä ja paikka. Ja seuraavaksi sitten status, eli onko kyseinen asiakas yleensäkään sillä hetkellä vailla mitään "tuotetta". Mutta sulla varmaan tuon määrittelyn jälkeenkin on jonkilainen ajatus siitä, millaisia kohderyhmiä porukasta voisi nimetä?

        Nimeämisestä en tiedä, mutta kohderyhmiä voi määritellä esimerkiksi seuraavien kriteerien mukaan:

        - maailmankuva ja ihmiskuva
        - älykkyyden ja älyllisen uteliaisuuden aste
        - hoivavietti ja hoivavietin tarve
        - tavoitteet elämässä
        - suhde omaisuuteen ja rahaan
        - ulkoinen tai sisäinen kontrollikäsitys
        - itsenäisyyden ja riippuvuuden tarve
        - sosiaalisen kanssakäymisen tarve
        - sosiaalisten kontaktien määrä ja laatu
        - poliittisen aktiivisuuden aste ja suuntautuminen
        - uskonnollisen/henkisen aktiivisuuden aste ja suuntautuminen
        - tieteellisen/taiteellisen aktiivisuuden aste ja suuntautuminen
        - fyysisen aktiivisuuden aste ja suuntautuminen
        - ruokailutottumukset, juomatottumukset
        - suhde päihteisiin
        - käsitys viihteestä ja laadukkaasta vapaa-ajasta
        - käsitykset rakkaudesta, parisuhteesta ja muista ihmissuhteista

        Eipä tuo nyt mikään tyhjentävä lista ole, mutta kyllä tuosta jo muutaman kohderyhmän saa määriteltyä.

        🦄


      • Anonyymi kirjoitti:

        Nimeämisestä en tiedä, mutta kohderyhmiä voi määritellä esimerkiksi seuraavien kriteerien mukaan:

        - maailmankuva ja ihmiskuva
        - älykkyyden ja älyllisen uteliaisuuden aste
        - hoivavietti ja hoivavietin tarve
        - tavoitteet elämässä
        - suhde omaisuuteen ja rahaan
        - ulkoinen tai sisäinen kontrollikäsitys
        - itsenäisyyden ja riippuvuuden tarve
        - sosiaalisen kanssakäymisen tarve
        - sosiaalisten kontaktien määrä ja laatu
        - poliittisen aktiivisuuden aste ja suuntautuminen
        - uskonnollisen/henkisen aktiivisuuden aste ja suuntautuminen
        - tieteellisen/taiteellisen aktiivisuuden aste ja suuntautuminen
        - fyysisen aktiivisuuden aste ja suuntautuminen
        - ruokailutottumukset, juomatottumukset
        - suhde päihteisiin
        - käsitys viihteestä ja laadukkaasta vapaa-ajasta
        - käsitykset rakkaudesta, parisuhteesta ja muista ihmissuhteista

        Eipä tuo nyt mikään tyhjentävä lista ole, mutta kyllä tuosta jo muutaman kohderyhmän saa määriteltyä.

        🦄

        No jos mä nyt lopusta poimin muutaman tekijän, joiden perusteella muodostan kohderyhmän:
        - fyysisen aktiivisuuden aste ja suuntautuminen
        - suhde päihteisiin
        - käsitys viihteestä ja laadukkaasta vapaa-ajasta
        - käsitykset rakkaudesta, parisuhteesta ja muista ihmissuhteista

        Menen siis tarjoamaan itseäni fyysisesti kohtuullisen mutta ei fanaattisen aktiivisille, päihteitä hyvin vähän käyttäville naisille, joiden mielestä vapaa-aikaa voi ihan hyvin käyttää kumpikin tahoillaan lukemassa jotakin tai tekemällä yhdessä jotakin kiireetöntä ja stressitöntä ja joka pitää tavoitteellisena pitkäaikaista monogamista suhdetta. Siis miten ihmeessä tällaisen kohderyhmän rajaus käytännössä onnistuu?


      • Anonyymi
        scrg kirjoitti:

        No jos mä nyt lopusta poimin muutaman tekijän, joiden perusteella muodostan kohderyhmän:
        - fyysisen aktiivisuuden aste ja suuntautuminen
        - suhde päihteisiin
        - käsitys viihteestä ja laadukkaasta vapaa-ajasta
        - käsitykset rakkaudesta, parisuhteesta ja muista ihmissuhteista

        Menen siis tarjoamaan itseäni fyysisesti kohtuullisen mutta ei fanaattisen aktiivisille, päihteitä hyvin vähän käyttäville naisille, joiden mielestä vapaa-aikaa voi ihan hyvin käyttää kumpikin tahoillaan lukemassa jotakin tai tekemällä yhdessä jotakin kiireetöntä ja stressitöntä ja joka pitää tavoitteellisena pitkäaikaista monogamista suhdetta. Siis miten ihmeessä tällaisen kohderyhmän rajaus käytännössä onnistuu?

        No vaikka tällä tavalla:

        - Unohdat viinamiehet ja viinanaiset sekä heidän vinkkinsä pariutumiseen.
        - Pidät silmäsi auki liikuntapaikoissasi (paitsi jos havaitset fanaatikon).
        - Kirjoitat tuon kohderyhmäkuvauksen seuranhakuilmoitukseesi.
        - Kuuntelet tarkalla korvalla kaikkien tuttujesi puheita heidän ympärillään elävien ihmisten suhdekuvioista.

        Sinun täytyy vielä perustella itsellesi ja kohderyhmällesi, miksi myös naisen vapaa-ajan tekemisen pitäisi olla ”kiireetöntä ja stressitöntä”, jos kerran voitte viettää vapaa-aikaanne myös omilla tahoillanne. Kyllähän tuohon kuvioon teknisesti sopisi myös sosiaalisesti aktiivinen ja kiireinen nainen. Tai kiireinen, joka ei ole sosiaalisesti aktiivinen.

        Käsitykset parisuhteesta tai rakkaudesta kannattaa selvittää ensimmäisten keskustelujen aikana, jotta et hukkaa aikaasi vääränlaisiin ihmisiin.

        🦄


      • Anonyymi kirjoitti:

        No vaikka tällä tavalla:

        - Unohdat viinamiehet ja viinanaiset sekä heidän vinkkinsä pariutumiseen.
        - Pidät silmäsi auki liikuntapaikoissasi (paitsi jos havaitset fanaatikon).
        - Kirjoitat tuon kohderyhmäkuvauksen seuranhakuilmoitukseesi.
        - Kuuntelet tarkalla korvalla kaikkien tuttujesi puheita heidän ympärillään elävien ihmisten suhdekuvioista.

        Sinun täytyy vielä perustella itsellesi ja kohderyhmällesi, miksi myös naisen vapaa-ajan tekemisen pitäisi olla ”kiireetöntä ja stressitöntä”, jos kerran voitte viettää vapaa-aikaanne myös omilla tahoillanne. Kyllähän tuohon kuvioon teknisesti sopisi myös sosiaalisesti aktiivinen ja kiireinen nainen. Tai kiireinen, joka ei ole sosiaalisesti aktiivinen.

        Käsitykset parisuhteesta tai rakkaudesta kannattaa selvittää ensimmäisten keskustelujen aikana, jotta et hukkaa aikaasi vääränlaisiin ihmisiin.

        🦄

        Omalla kohdallani aihe ei ole mitenkään ajankohtainen, mutta olen joskus muinaisuudessa seuran etsintää harrastanut.

        "- Unohdat viinamiehet ja viinanaiset sekä heidän vinkkinsä pariutumiseen. "

        Päinvastoin. Viinamies on perusviestissään koko lailla oikeasti. Minä, joka en kovin paljon käytä alkoholia, olen tavannut naisia, jotka eivät myöskään käytä paljon alkoholia, nimen omaan paikoissa, missä juodaan viinaa. En mä heitä missään muuallakaan olisi voinut tavata. Se on paradoksi. Ja jos olisi enemmän harrastuneisuutta viinan juontiin, niin paljon kotoisampi olo noissa paikoissa olisi ja varmasti paljon enemmän kohtaamisiakin.

        "- Kirjoitat tuon kohderyhmäkuvauksen seuranhakuilmoitukseesi. "

        Olen sellaisenkin kirjoittanut. Jopa pariin tai kolmeen kertaan. Ilmoituksella ei ole paljonkaan merkitystä, koska ei sen perusteella kukaan nainen ota yhteyttä. Ei niitä kovin moni edes lue. Jos itse otat yhteyttä, niin sitten joku saattaa lukea ja jopa vastata.

        Sekin varmaan on totta, ettei ainakaan itselläni nuorempana ollut edes noin jäsentynyttä kuvaa kohderyhmästä. Mutta vaikka olisi, niin en silti näe sillä suurta hyötyä.

        "Käsitykset parisuhteesta tai rakkaudesta kannattaa selvittää ensimmäisten keskustelujen aikana, jotta et hukkaa aikaasi vääränlaisiin ihmisiin. "

        Minusta ollaan jo varsin pitkällä, jos jotakuta kiinnostaa keskustella moisista asioista.


      • Anonyymi
        scrg kirjoitti:

        Omalla kohdallani aihe ei ole mitenkään ajankohtainen, mutta olen joskus muinaisuudessa seuran etsintää harrastanut.

        "- Unohdat viinamiehet ja viinanaiset sekä heidän vinkkinsä pariutumiseen. "

        Päinvastoin. Viinamies on perusviestissään koko lailla oikeasti. Minä, joka en kovin paljon käytä alkoholia, olen tavannut naisia, jotka eivät myöskään käytä paljon alkoholia, nimen omaan paikoissa, missä juodaan viinaa. En mä heitä missään muuallakaan olisi voinut tavata. Se on paradoksi. Ja jos olisi enemmän harrastuneisuutta viinan juontiin, niin paljon kotoisampi olo noissa paikoissa olisi ja varmasti paljon enemmän kohtaamisiakin.

        "- Kirjoitat tuon kohderyhmäkuvauksen seuranhakuilmoitukseesi. "

        Olen sellaisenkin kirjoittanut. Jopa pariin tai kolmeen kertaan. Ilmoituksella ei ole paljonkaan merkitystä, koska ei sen perusteella kukaan nainen ota yhteyttä. Ei niitä kovin moni edes lue. Jos itse otat yhteyttä, niin sitten joku saattaa lukea ja jopa vastata.

        Sekin varmaan on totta, ettei ainakaan itselläni nuorempana ollut edes noin jäsentynyttä kuvaa kohderyhmästä. Mutta vaikka olisi, niin en silti näe sillä suurta hyötyä.

        "Käsitykset parisuhteesta tai rakkaudesta kannattaa selvittää ensimmäisten keskustelujen aikana, jotta et hukkaa aikaasi vääränlaisiin ihmisiin. "

        Minusta ollaan jo varsin pitkällä, jos jotakuta kiinnostaa keskustella moisista asioista.

        "Minä, joka en kovin paljon käytä alkoholia, olen tavannut naisia, jotka eivät myöskään käytä paljon alkoholia, nimen omaan paikoissa, missä juodaan viinaa."

        Sama juttu minulla. Mutta viinamiehen vakiovinkki on nimenomaan juominen. Se kannattaa unohtaa.

        🦄


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Minä, joka en kovin paljon käytä alkoholia, olen tavannut naisia, jotka eivät myöskään käytä paljon alkoholia, nimen omaan paikoissa, missä juodaan viinaa."

        Sama juttu minulla. Mutta viinamiehen vakiovinkki on nimenomaan juominen. Se kannattaa unohtaa.

        🦄

        Noh, mä en itse ole sellainen, että jotenkin rohkaistuisin viinan voimalla. Mutta juottolat ovat siitä hyvä paikka, että niissä on Suomessa sosiaalisesti hyväksyttyä käyttäytyä tavalla joka nyt monessa muussa paikassa on hyväksyttyä muuallakin. Tarkoitan siis esim. ennestään tuntemattomille ihmisille puhumista.

        Mutta vaikka mä itse en "hyödy" alkoholista mitenkään, niin monet muut se saa vapautumaan, jolloin juomisellakin on hyviä vaikutuksia. Tietysti myös niitä huonoja.


    • Anonyymi

      Nainen valitsee miehen hajun perusteella. Miehen pitää haista hyvälle.

      • Anonyymi

        Miehellä on ominaishaju, joka viehättää naista. Hajua ei ole , jos käy joka päivä suihkussa. Käykää suihkussa vähemmin ja kalsarit vaihdetaan kerran viikossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miehellä on ominaishaju, joka viehättää naista. Hajua ei ole , jos käy joka päivä suihkussa. Käykää suihkussa vähemmin ja kalsarit vaihdetaan kerran viikossa.

        Täsmää minuun. En ole mikään puhatusneurootikko, mutta myönnettävä on, että käyn tietysti suihkussa joka päivä ja myös pesen itseni saippualla. En vain seisoskele valuvan vesisuihkun alla. Ei mikään ihme, jos ei ole ominaishajua.

        Jos jotain positiivista, voin varauksettomasti mainostaa minun ja värkkini olevan Suomen puhtaimpien joukossa, mutta tunnetusti sillä tosiasialla ei ole mitään vaikutusta asiaan. Yhtä vähän miehissä herää kiinnostus, jos joku nainen kertoo olevansa joka paikasta Suomen puhtain. Toki hienoa, mutta ei kiihottavaa.


      • Anonyymi

        Näin on.


      • Anonyymi

        Miehen pitää haista (tuoksua) oikealle.


    • Anonyymi

      "tavallinen:
      - työ (60t/vko!), palkka
      - ulkonäkö,
      - introvertti
      - nörtti,... "
      tavallinen ajatusmaailma, arvelen?
      (osalla palstapoikia murkkuikäisen ajatusmaailma, sellainen jo riittää AT-ämmyyteenkin asti )

      Eli Sulla paljosta kiinni ole. Tuollainen työ on pieni ongelma kyllä, yhdistyykö työ ja harrastus (nörttipiirre)?
      (toki työnantaja mielissään)
      Sosiaalisesti virkeämpi työn ulkopuolinen elämänpiiri tekisi terää.
      Tavallinen parisuhde -ko!?
      Parisuhteen olemukseen kuuluu, ainakin naisenpuolelta, ettei se olisi tavallaan tavallinen, sanotaan näin. Eli ei käy laatuun, että kunhan on joku. Kun mieheltä löytyisi jokin positiivinen ¨persoonallisuuspiirre tai ominaisuus, mikä antaisi virtaa suhteeseen; kemiaa ei joko synny tai ei pysy yllä muuten. Palstamiesenemmistö sanoisi, että "raha" (riittää). Houkutus varmaan olisi kokeilla sitäkin, mutta riski ilman muuta potentiaalia pidemmän päälle on lopultakin sata!! Kohtuullinen yleissivistys, sosiaaliset taidot ja työelämän ulkopuolinen osallistuminen, mahd.eri aktiviteetit on jo kova sana. Viitseliäisyyttä vaatii tietty, mutta siinä yksi resepti.

      • Anonyymi

        Pitää jatkossa vähän laajentaa sosiaalisen elämän kuvioita ja harrastaa enemmän. Nämä ovat hyviä neuvoja ja kiitos niistä!


    • Anonyymi

      Tunnistan tässä vähän itseni. Olen jo yli 35 v oleva mies ja elämä on muuttunu kyllä näin vanhempana. Ei ole kavereita yhtään. Lapsena kiusattu. Aika heikot sosiaaliset taidot olen ujo ja oudoksi sanottu. Oppimisvaikeutta. Naisia oli alle 30 aika kivasti ja oon seurustellu. Kummasti naiset kaikki kadonnu vaan. Musta tuntuu et karkotanko kaikki vai enkä yhtään kiinnosta. Tavallisen näkönen mies ja käyn töissä. Ilmeisesti pitäs olla toisenlainen. Itse aina kiinnostun naisista mutta yleensä naiset ei vastaa ja tuntuu haluavat musta karkuu.. noo pakko elää yksin.

    • Anonyymi

      Olen myös aika ujo kaveri ja naisten lähestyminen on ollut aina vaikeaa varsinkin baarissa. Töissä ihastuin kuitenkin erääseen tosi kauniiseen työkaveriin ja hänkin tuntui pitävän minusta. Töihin ilmestyi kuitenkin maahanmuuttaja musta mies josta tämä työkaveri kiinnostui heti ja alkoi sitten olemaan hänen seurassaan. He alkoivat melkein heti seurustelemaan ja hän ei töissä paljon enää puhu kanssani. Sen verran mainitsi kerran että on kuulemma vaikea istua pitkää aikaa paikoillaan kun takapuoli on taas niin kipeä kun tällä mustalla miehellä on niin iso muna.

    • Anonyymi

      En vain ymmärrä miten ne muut löytää kumppaneita. En vain millään löydä enkä jaksa enää ettiä. Tulee jos tullakseen. Nyt on elämässä töitä ja jonku harrastuksen vois katella.

      • Anonyymi

        Samaa mietin usein, kun näen pariskunnan: "Missä ihmeessä he ovat tavanneet toisensa? Miksi he ovat yhdessä? Mitä tuo toinen näkee toisessa?" jne.

        En silti ymmärrä ihmisten valintoja muutoinkaan, joten ei ihme, että pariutumiseen liittyvät asiat jäävät minulta myös ymmärtämättä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mietin usein, kun näen pariskunnan: "Missä ihmeessä he ovat tavanneet toisensa? Miksi he ovat yhdessä? Mitä tuo toinen näkee toisessa?" jne.

        En silti ymmärrä ihmisten valintoja muutoinkaan, joten ei ihme, että pariutumiseen liittyvät asiat jäävät minulta myös ymmärtämättä.

        Sitä minäki ihmettelen usein.


    • Anonyymi

      Ei noilla lukioiän saati vielä aiemmilla kokemuksilla vastakkaisesta sukupuolesta ole mitään merkitystä, aika suuri osa ihmisistä ei edes seurustele vielä tuon ikäisenä. Sitte parikymppisenä vasta se kriittinen vaihe, että jos siinä ei tule lainkaan seurusteltua, se kynnys kasvaa. Sillon pitäis olla aktiivinen ja sosiaalinen, kun samanikäisillä se haku päällä, niin mahdollisuudet osua yksiin suunnilleen sopivan kanssa ovat parhaat. Ihan tavallisia ihmisiä niin naimisiin päätyvät kuin naimattomiksi jäävät. Ja tilanteeseensa tyytymättömiä löytyy varmasti kummastakin joukosta. Samanlaiset leikkii parhaiten, joten etsit ehdokasta omista ympyröistä, joita ehkä voit laajentaa johonkin mieluisaan suuntaan. Ihminen joka on kiinnostunut jostain, on kiinnostava. Tee itsestäsi ihmisen, josta kiinnostuu haluamasi kaltainen tyyppi.

    • Anonyymi

      Opettele keilaamaan keilahallilla, siellä tapaa miehiä sekä naisia harrastuksen parissa.
      Monessa sellaisessa paikassa löytyy myös baari, josta voi ostaa monenlaista evästä.

      Biljardihalleissa samoin, kumpaakin sukupuolta olevia pelaajia ja henkilökuntaa jotka opettaa ensikertalaistakin pelin saloihin.

    • Anonyymi

      YTM on ylityömies, pitää tehdä ylitöitä jotta elää.

      Sandaalin kengän koko on silloin small, ei edes medium, largesta nyt puhumattakaan.

      Joo huvitti kaupassa hansikkaita ostamassa katsoin kokoja large, small, medium :D
      Otin medium :D

    • Anonyymi

      Todella jooh, nuoret naiset ovat unilääke itselleni, ala ajattelemaan jotain kummallisia kysymyksiä ja vastauksia, niin uni tule ajatellessa.

      Muuten joo jos haluaa pelata jotain lentokonejuttuja IBM = International Business Machines... lentosimulaattori kunnon ohjaimella.

      Hauskoja maisemia tuoss pelissä.

    • Anonyymi

      Naisseuraa saa baareista. Pitää olla sen verran rohkeutta että menee juttelee naisille. Siihen ei muuta keinoa ole vaan kyllä sinun itse se aloite pitää tehdä naiselle vaikka olisit paska housussa ja jännittäisi niin kukaan ei sinua auta vaan itse sun pitää tehdä asialle jotain. Alkoholi voi auttaa jännitykseen mutta itse kohtaat pelkosi lopulta tai et koskaan pääse naisiin tutustumaan.

      • Anonyymi

        Mitäs jos ei huvita mennä baareihin ja juoda?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäs jos ei huvita mennä baareihin ja juoda?

        Missä naisiin tutustua? Jos ei oo kavereitakaa.


    • Anonyymi

      Noin huumorismielessä aloittaja, Sinulla on sen verran ikää että muistanet tv-sarjan Fakta homma.
      Aiheena tavalliset suomalaiset ja arkinen elämänmeno.
      On tullut joskus -80 luvun loppupuolella. Juutuubissa siitä löytyy pätkiä nytkin.

      Tuli vaan mieleen neljän päänäyttelijän poppoosta Heka, se mies kun oli kumisaappaat ja nurin käännetty armeijan lippis aina päässä, ei paljon turhia puhunut. Vaimo Pirre ei taas ei paljon puheita pantannut.
      Googleta huviksesi tavallista suomalaista pariskuntien arkirealismia. Muistutatko Hekaa ;)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      344
      3601
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      233
      2203
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1722
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1617
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      85
      1454
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      294
      1315
    7. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      87
      1165
    8. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      84
      1149
    9. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1141
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      996
    Aihe