kristo naapanki ja kaunuun idiootti valehtelevatt haaastettu oikeuteen thai pomijoita

Anonyymi

saatana siat luulette olevanne lain ylä puolella ette oo .. hallinto ylilääkäri kiistää en ole antanut mitään lupaa vaikka naapan ka ja kristo yrittävät vakivalloin ja uhkausien avulla viestittiiää sellaista.. eikä myöskään brosa keneltä olette luvan saaneen kun kainuus sanomissa niin kerroitte että lks .. henkilö antoi luvan siirtoon niin se nimi nyt kuka se oli.. se saatanan nimi ..oikeudess nähnää mätö liha poro rista trenobyl myyjä b ja poimijat coronssa pomivat vieläkin sanoitte vaikka se on kielle ttyy .. taitaa olla kotimaassakin terroristeja kun eivät lakia kunnioita ..

MILLÄ HELVETIN KOULUTUKSELLA KAINUUN PANDEMIA PÄÄLLIKKÖ PUHUU EI OLE LÄÄKÄRI EIKÄ VIROLOGI,, JUOPPO LUUSERI SEKÖ SIIRROISTA PÄÄTTI ELI MAKSU MIEHEKSI..

67

5139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja Yle jatkaa:
      "Marjanpoimintayritykset Arctic International ja Polarica ovat siirtäneet ainakin 260 ulkomaalaista marjanpoimijaa Lapista Kainuuseen ja Pohjois-Karjalaan, kertoo Lapin sairaanhoitopiiri."

      Löytyykö vastuunalaisia vastaamaan?

      Google:
      Arctic International Oy Sotkamo Finder:
      Päättäjätiedot
      Vastuuhenkilöt
      Toimitusjohtaja
      Janne Mikael Naapanki

      Google:
      Finder Polarica Marjahankinta Oy
      Toimitusjohtaja
      Jukka Matias Kristo

      Entäs Kainuun sote - mitäpä mieltä tapahtuneesta?

    • Anonyymi

      Marjayritykset saivat perjantaina määräyksen ja ohjeet siitä, miten koronavirukseen sairastuneiden ja sille altistuneiden marjanpoimijoiden eristyksestä ja karanteenista tulee huolehtia. Väärinkäsitysten vuoksi yritykset päätyivät siirtämään poimijoita maakunnasta toiseen.

      – Ohjeet olivat, että viipymättä pitää laittaa karanteenit kuntoon ja me viipymättä laitoimme ne, sanoo Arctic Internationalin toimitusjohtaja Janne Naapanki.

      Rovaniemen hallintoylilääkäri Paula Reponen otti vastuulleen epäselvän ohjeistuksen. Hänen mukaansa marjayrityksille jäi perjantaina epäselväksi se, että yritysten täytyy hyväksyttää karanteenitilat tartuntatautiviranomaisella.

      – Siitä otan kyllä vastuun itselleni, etten ole riittävän selväsanaisesti siitä viestinyt, hän kertoo.

      Lue myös: Altistuneet marjanpoimijat eristettiin yhteen tilaan, nyt 70 prosentilla on korona – infektioylilääkäri: "Lakia ei ole onnistuttu noudattamaan"

      Yritykset luulivat toimivansa oikein
      Marjayritykset kiistävät, että he olisivat ainakaan tahallaan rikkoneet viranomaismääräyksiä.

      – Omasta mielestämme toimimme ihan viranomaisohjeiden mukaan, Naapanki sanoo.

      Hän jäi käsitykseen, että marjayrityksen tulee taata majoitus yksikkötasolla. Hänen mukaan sopivat tilat olivat Kainuussa, joten yritys siirsi poimijoita sinne.

      Polarican toimitusjohtajan Jukka Kriston mukaan hän sai jo viime viikon keskiviikkona kaupungin tartuntatautihoitajalta luvan siirtää poimijoita uusiin tiloihin. Kriston mukaan osa poimijoiden siirroista oli toteutettu jo ennen perjantaista kokousta, jossa hän myös asiasta kertoi. Kriston mukaan siirto ei aiheuttanut keskustelua kokouksessa.

      Kriston mukaan sairastuneiden määrä on alhaisempi kuin sairaanhoitopiirin ilmoittamissa luvuissa. Kriston mukaansa Polarican poimijoista noin 50 on saanut tartunnan ja 69 henkilöä on altistunut. Sairastuneet ja altistuneet siirtyivät Kainuuseen omissa autokunnissaan.

      – Olemme yrittäneet nimenomaan minimoida tartuntojen lisääntymisen, Kristo sanoo.

      Kriston mukaan poimijoiden siirron syynä oli se, ettei Rovaniemen kaupungilla ollut osoittaa poimijoille karanteenitiloja riittävän ripeästi. Hänen mukaansa kaupungin osoittamissa tiloissa ei ollut esimerkiksi sänkyjä, joten ne eivät olleet käyttökelpoisia marjanpoimijoiden käyttöön.

      Kaupunki selvittää tilannetta
      Rovaniemen kaupunki selvittää parhaillaan Rovaniemeltä muualle siirrettyjen poimijoiden tilannetta. Kaupunginjohtaja Ulla-Kirsikka Vainion mukaan nyt varmistetaan, että poimijoiden karanteeni toteutuu, eikä sairauden leviämisen vaaraa ole.

      Kainuun sotesta kerrotaan, että ulkomaiset koronaan sairastuneet ja koronalle altistuneet poimijat siirrettiin Kainuuseen parempien tilojen takia. Kainuun soteen ei ole oltu yhteydessä etukäteen eikä siirron aikana.

      – Kainuuseen tuotiin Kainuun soten saamien tietojen mukaan kaikkiaan 134 poimijaa. Sairastuneiden tilaa tarkkaillaan Kainuun soten puolesta ja paikalla käydään kerran päivässä. Marjanpoimijat eivät poimi marjoja, vaan asiassa mennään Lapin sairaanhoitopiirin ohjeiden mukaan, sanoo pandemiapäällikkö Olli-Pekka Koukkari.

      Karanteeniin määrätyt 83 henkilöä ovat Ristijärvellä ja Sotkamossa. 51 eristykseen määrättyä koronaan sairastunutta marjanpoimijaa on Sotkamossa.

      Paula Reposen mukaan hän on maanantaina saanut tiedot siitä, karanteeni ja eristykset toteutuu myös uusissa tiloissa.

      – Minä en usko, että tässä on kukaan tahallisesti toiminut väärin. Karanteeni- ja eristysasiat ovat muutenkin aika monimutkaisia.

      Soten mukaan laskun poimijoiden hoidosta maksaa yhteiskunta.

      Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru
      Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd.) haluaa, että marjanpoimijoiden tartuntaryväs tutkitaan perin juurin. Kuva: Petteri Sopanen / Yle
      Kiuru: "Asiat eivät ole menneet putkeen"
      Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd.) pitää marjanpoimijoiden tartuntatilannetta ja mahdollista karanteenisääntöjen rikkomista huolestuttavana. 263 henkilön joukosta on todettu jo 170 tartunnan saanutta.

      – Käytännössä poimijoista 65 prosenttia on sairastunut. Se kertoo siitä, että suojelutoimet eivät ole onnistuneet, Kiuru toteaa.

      Ministeri Krista Kiuru: "On suuri riski, että tauti edelleen leviää ryhmässä ja että tauti leviää laajemminkin"

    • Anonyymi

      Tutkintapyyntö ja rikossyyte yrityksiä vastaan.

      HALLINTOLÄÄKÄRILLE POTKUT. MAKSETTIIKO HÄNELLE JA MILLÄ MAKSETTIIN SUKULAINEN

      • Anonyymi

        panemia päällikkö koukkari valehtelee avoimesti ettei ne poimi corosaasa marjoja kainuusanomissa kristo ja naapanki sannoo ett ne poimii marjoja .. haaste oikeutee eroa lääkäri pandemia pelle


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        panemia päällikkö koukkari valehtelee avoimesti ettei ne poimi corosaasa marjoja kainuusanomissa kristo ja naapanki sannoo ett ne poimii marjoja .. haaste oikeutee eroa lääkäri pandemia pelle

        koukkarihan nai lapsia pedari se on


      • Anonyymi

        No niitä rikossyytteitä tuli. Lääkärt teki työtään korkeapaineella vielä vuosi siten. Syyttelyhalut siihen suuntaan tukehtuvat heti omaan mahdottomuuteen.
        Kristo oli huono-onnisempi marjayrttäjistä.
        Naapanki onnistui paremmin itsensä puolustamisessa. Tais olla pelkkää tuuria.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        koukkarihan nai lapsia pedari se on

        Aika sekopäisiä syytöksiä edellisvuonna marjanpoimijoiden ympärillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        panemia päällikkö koukkari valehtelee avoimesti ettei ne poimi corosaasa marjoja kainuusanomissa kristo ja naapanki sannoo ett ne poimii marjoja .. haaste oikeutee eroa lääkäri pandemia pelle

        Anal lube-tuoksuinen marja / orjaihmiskauppaongelma havaittiin elokuussa 2021 ensi kerran, koronan vanavedessä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        koukkarihan nai lapsia pedari se on

        Mistä nyt oikein on kyse kun marjanpoiminta ei vieläkään ole selvitetty. Miksi marhanpoimijat olisivat maanomistajien murheenkryyni?


    • Anonyymi

      Kainuun sanomissa nimen omaan sanottiin, että vaikka sairastunut poimii, niin tauti ei tartu marjojen välityksellä. Tämäkin asia oli muuttunut tässä yhteydessä. Tätä ennen sanottiin, että sairastuneiden marjoja ei välitetä eteenpäin🤪

      • Anonyymi

        Edellisvuotiset marjat on jo syöty.


      • Anonyymi

        Mahtoiko korona huuma osaltaan vaikuttaa vielä viime syksyn pitkäaikaiseen ja tyhjään päähän päätyneeseen rikostutkintaan?


    • Anonyymi

      Kyllä on uutispäivä lukea ja kuunnella taas tänään. Aamulla luin näiden marjanpoimijoiden siirrosta.Nyt siellä ei Kainuu-Karjala linjalla enää haitannutkaa, oli suorastaan hyvä, että ne sairaat kuljetettiin sinne, vaikka ei ilmoitettukkaan. Ne ilmeisesti alkaa nyt poimimaan siellä marjoja, kun ei Broaksen tapaista bossia löydy sieltä. Koronakaan ei enää heidän mukaan tartu marjoihin. Ihan keksittyjä juttuja. Onkohan rahalla sovittu Rovaniemen kaupungin, marjakeisareiden ja Kainuun sairaanhoitopiirin kanssa asioita. Kaikki tuntuukin olevan niin hyvin jo tänään.
      Toinen tämä Sime, se on kans tähän asti toitottanu, kuinka terveysturvallisesti kaikki on järjestetty. Tänään ei enää kuulostanutkaan siltä. Ihmiset saadaan juottaa ensin anniskelualueella ja lopussa pusketaankin kaikki yhdelle pienelle alueelle viime tunnin ajaksi.
      Kyllä on tiedossa jo etukäteen, mitä tästä kaikesta seuraa. Että onneksi olkoon meille kaikille.

      • Anonyymi

        Soraiselle jäi jälkipyykki pestäväksi.


    • Anonyymi

      Onneksi Jukolan viestiin viikonloppuna matkaavat suunnistajat ja kisayleisö tuovat iloa ja piristystä Rovaniemelle...

      • Anonyymi

        jalat katkee miina kentässää ,, kuka maksaa.. naarattaaa..


    • Anonyymi

      rovaniemen hallitusta ta johtaa keskuat terrosristi k- market kauppias rahoineen pelottelee. varokaa lapsille käy huonosti jo ette tottele--

      • Anonyymi

        lukekaa lapinkansa poliisi uutiset,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        lukekaa lapinkansa poliisi uutiset,

        Kyllä Koukkarin linja omalukunsa. Antaa luvan poimia niin sairaat kun altistuneet.... kehuu oikein , että hyvä kun tulivat Kainuuseen. On tämä hommaa ja testit muuten maksaa veronmaksajat ELI ME.... tehkää nyt tutkintapyyntöjä ja ilmoituksia viranomaisille muutkin !!!!

        Miten voi toimia noin eri tavalla sotet ?????


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä Koukkarin linja omalukunsa. Antaa luvan poimia niin sairaat kun altistuneet.... kehuu oikein , että hyvä kun tulivat Kainuuseen. On tämä hommaa ja testit muuten maksaa veronmaksajat ELI ME.... tehkää nyt tutkintapyyntöjä ja ilmoituksia viranomaisille muutkin !!!!

        Miten voi toimia noin eri tavalla sotet ?????

        Kyllä . Olen tarkastanut asian ja testejä ei maksa yrittäjät.
        Laittakaa tämä mieleen.


    • Anonyymi

      boikottiin kristo ja poron lihat ja marjat polarica..maksaa emme ostaa poroa mätö corona poroa..

    • Anonyymi

      Mielenkiintoista olisi lukea
      Arktiset Aromit ry
      Kiantaman Jaloste Oy
      Kainuun ELY
      Yms.
      asianomaisten kannanottoja ja selosteita viikonlopun ja menossa olevan viikon marjabisnestoiminnoista.

      Paljonko on otettu esim. koronatestejä poimituista marjaeristä, poimijoilta ja muilta marjoja käsitelleiltä henkilöiltä?

    • Anonyymi

      Polarica menee kiinni tämmöisten pöhlöjen käsissä. no firman toimintahan on ollut jo vuosia ala-arvoista. itse en osta yhtään marjaa enkä lihaa tuosta firmasta koska tiedän kuinka huonosti ja kierosti asioita on vuosia hoidettu.vanhaa paskaa pakettiin ja lyödään uudet parastaennen päiväykset:-(

      • Anonyymi

        Sutkuttelu ja suhmurointi on nyt tarkkaulun kohteena.


    • Anonyymi

      aivan kauheeta linnaan koko sakki

    • Anonyymi

      rikolliset linnaan lks hallintopääällikkö ero eikö lespo tajuu tyhymä kuin saapas

      pandeniapäälliköt lks.. kainuu,, juoopo hullut kadultaa nostetut ilima minkääläista lääkäri..ym koulutusta huutelevat ja ovat päälliköitä.... jo on helevetti sodassa nu ammuttas ot koulutetut johtaa ei juopot..raisikarit..

    • Anonyymi

      Arvonnan ratkaisi Sorainen.
      Naapanki jäi kuin nalli kalliolle.

    • Anonyymi

      Nää marjakeisarit vois viedä saunan taakse ja päästää tuskistaan!

      • Anonyymi

        Ajantasalle ulisijat. Mistähän päästä aloitetaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ajantasalle ulisijat. Mistähän päästä aloitetaan?

        Ulisijoita ilmenee koko ajan lisää. Pitäiskö aloittaa äänekkäimmistä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ulisijoita ilmenee koko ajan lisää. Pitäiskö aloittaa äänekkäimmistä?

        Huutokuorossa äänekkäimmät saavat parhaiten asiansa esitettyä, eikö?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ajantasalle ulisijat. Mistähän päästä aloitetaan?

        Tästä sitten tällä kertaa. Helmikuussa oli ulisijoita huutokuorossa.
        Miten tänään, lokakuussa?


    • Anonyymi

      Ei ihme että ruoka on kallista jo logistiikka kustannukset älyttömiä kun joka kulmassa on pikku K-Marketit, ne pitäs lopettaa tyystin. Isommat jättikaupat toimii paremmin volyymilla hinnat tippuis ja samalla logistiikka kustannukset sen seurauksena polttaineen kulutus vähenis ja ympäristöäkin säästys. Näitä paska kauppoja jotka nippa nappa tulevat toimeen vielä yhteiskunnan rahoilla tuetaan ei mitään järkeä ei muutako lopettaa kaikki kannattamattomat K-Marketit niitä täällä lapissa paljon jopa rovaniemellä keskustassa yhteiskunnan tukemia K-Market kauppoja siis haloo veromaksajat maksaa tuplana näille kusipää kauppialle sossu pummeille.Maksetaan SIKSI RUOKA ON KALLISTA KAUPPIAS ON AHNE YHTEISKUNNAN RAHOILLA ELÄVÄ SYÖPÄ K-MARKET KAUPPIAAT
      KESKUSTALAISET MAATALOUDEN TAPPAJAT LAPIN TAPPAJAT

    • Anonyymi

      Ei ihme että ruoka on kallista jo logistiikka kustannukset älyttömiä kun joka kulmassa on pikku K-Marketit, ne pitäs lopettaa tyystin. Isommat jättikaupat toimii paremmin volyymilla hinnat tippuis ja samalla logistiikka kustannukset sen seurauksena polttaineen kulutus vähenis ja ympäristöäkin säästys. Näitä paska kauppoja jotka nippa nappa tulevat toimeen vielä yhteiskunnan rahoilla tuetaan ei mitään järkeä ei muutako lopettaa kaikki kannattamattomat K-Marketit niitä täällä lapissa paljon jopa rovaniemellä keskustassa yhteiskunnan tukemia K-Market kauppoja siis haloo veromaksajat maksaa tuplana näille kusipää kauppialle sossu pummeille.Maksetaan SIKSI RUOKA ON KALLISTA KAUPPIAS ON AHNE YHTEISKUNNAN RAHOILLA ELÄVÄ SYÖPÄ K-MARKET KAUPPIAAT
      KESKUSTALAISET MAATALOUDEN TAPPAJAT LAPIN TAPPAJAT

    • Anonyymi

      "ihmiskaupasta vähintään neljä kuukautta ja enintään kuusi vuotta vankeutta. törkeästä ihmiskaupasta vähintään kaksi ja enintään kymmenen vuotta vankeutta"

      • Anonyymi

        Sutkuttelu ja suhmurointi on yhä tarkkailun kohteena.


    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      dddddd

      • Anonyymi

        Kirjoita mieluummin ajantasalla mielipiteesi, kukaan edistystä ja rehellisyyttä tavoitteleva lukija ei ymmärrä höökäsen pöläystä aakkosleikistäsi.
        Yritetään olla aikuisia vaikka vähän lapsettaisikin joskus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjoita mieluummin ajantasalla mielipiteesi, kukaan edistystä ja rehellisyyttä tavoitteleva lukija ei ymmärrä höökäsen pöläystä aakkosleikistäsi.
        Yritetään olla aikuisia vaikka vähän lapsettaisikin joskus.

        no mikSi hakkaat akkas ja nait lapsias .NAAPURI


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        no mikSi hakkaat akkas ja nait lapsias .NAAPURI

        Tä? . Kyllä hakkaat nyt väärää puuta.' Ajantasalla' vaatii huomiosi.
        Naapuri taitaa olla paluumuuttaja.


    • Anonyymi

      Mitenköhän tässä sotkussa oikein käy?
      Niitä artikkeleita on lehdissä, että poimijoilta on nyysitty isot summat "kuluihin".
      Joo painaneet töitä suoli pitkällä, ja käteen jäänyt koko kesästä pelkät suolarahat.

      Hyvä että tuli kansan tietoisuutee tämä asia. En ole sen koommin ostanut näiden yritysten tuotteita.

      • Anonyymi

        Tasapainoilee huutokuoro oikean suhtautumistavan löytääkseen.
        Janne Naapanki pääsi telkkaanki esittämään oman näkökulman.
        Kristo vuosi sitten suljettiin vankilaan eikä media juuriaan hänen näkökulmaa kuunnellut .
        Sitten tuli viuluongelma, jäävuoren huipulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tasapainoilee huutokuoro oikean suhtautumistavan löytääkseen.
        Janne Naapanki pääsi telkkaanki esittämään oman näkökulman.
        Kristo vuosi sitten suljettiin vankilaan eikä media juuriaan hänen näkökulmaa kuunnellut .
        Sitten tuli viuluongelma, jäävuoren huipulla.

        Vieläköhän viulunlainaus pidättelee hallintoneuvos Soraista palkallisella virkavapaalla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tasapainoilee huutokuoro oikean suhtautumistavan löytääkseen.
        Janne Naapanki pääsi telkkaanki esittämään oman näkökulman.
        Kristo vuosi sitten suljettiin vankilaan eikä media juuriaan hänen näkökulmaa kuunnellut .
        Sitten tuli viuluongelma, jäävuoren huipulla.

        Balticconnektor taisi hiljentää marjanpoimijat.


      • Anonyymi

        Toiminta on jatkunut vuosikausia. Kaukaa on tullut poimijoita.
        Ukrainalaisia sittemmin sodan keskeltäkin mansikkapelloille mutta nyt on joku raja tullut vastaan.


    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      Vittu mitä riistäjiä. Linnaan vaan ja moneksi vuodeksi.

      • Anonyymi

        Jaa. Huutoon osallistujatko?


    • Anonyymi

      aSH

    • Anonyymi

      zsad

    • Anonyymi

      Nehän teki kiihtyvällä vauhdilla tarkastuksia poimijoiden majoitustiloihin.
      Jokunen ei enää ottanut majoitukseen, koska tilat ei kestä päivänvaloa.

    • Anonyymi

      efg

    • Anonyymi

      zzzz

    • Anonyymi

      SAC vf

    • Anonyymi

      No nyt Lappiin tulee hillanpoimijoita . Thaimaan ongelmapoimijat saa kilpailijoita, ensi kesänä tuo hillahomma hoituu vapaaehtoisen eksoottisten poimijoiden toimesta...

      • Anonyymi

        Vai tuleeko napalmia taivaalta?


    • Anonyymi

      hhhh

    • Anonyymi

      ttt

    • Anonyymi

      Naapanki taitaa olla tuolta Muonionjoki varresta

    • Anonyymi

      Eikös tämä kaksikko saanut tuomion ihmiskaupasta...tosi sikamainen kaksikko

      • Anonyymi

        Ei varmaan ole tullut vieläkään syytettä. Helsingin herrat painii asioiden kanssa kun ihmiskauppaa on niin vaikea tunnistaa.


    • Anonyymi

      sss

    • Anonyymi

      Että sellaista.

    • Anonyymi

      Voi kun tietäisitte mitä aikoinaan tapahtui Arctic internationalin kaa, kun olin siellä töissä. Jos viranomainen tietäisi sen ajan tapahtumat mitä... Linnassa ois kaikki johtajat ja yksi muu Valtimolainen jo vuonna 2018

      • Anonyymi

        Voin uskoa tuon. Huijaus tuli tosi selkeästi nettikuvioihin mukaan juuri vuonna 2018


    • Anonyymi

      sdafdgfhgh

    Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4689
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2279
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1804
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1526
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1024
    Aihe