Voiko netistä löytää parisuhteen?

Anonyymi

Minkälaisia kokemuksia teillä on siitä, voiko näistä nettitreffipalveluista tai Tinderistä löytää parisuhteen?

Eräällä miespuolisella tuttavallani oli kuukauden ajan ilmoitus pannukakussa. Ilmoitus oli kuvaton, lyhyt tekstiltään eli aika mitään sanomaton. Hän pommitteli kiinnostavia naisia viesteillä ympäri Suomea. Tapasi ainoastaan kaksi naista, joista toisen kanssa ollut nyt parisuhteessa. Ihmettelen vain hänen tuuriaan (tai kohtaloaan), miten onnistui löytämään itselleen parisuhteen noinkin helposti.

Itse naisena olen ollut vuoden aktiivisena muutamissa nettitreffipalveluissa ja viimeiset puoli vuotta Tinderissä. Olen käynyt treffeillä yli kymmenen miehen kanssa, toisten kanssa useamminkin, mutta sen pidempiä juttuja niistä ei ole kehkeytynyt. Olenkin miettinyt, että onko kyse vain huonosta tuurista vai onko minussa jotain, miksi miehet eivät kiinnostu. En hae mitään komeaa miestä, vaan kaikki tapaamani miehet ovat olleet ihan tavallisen näköisiä, liikunnallisia ja rauhallisia luonteiltaan. Sellaisia kommentteja olen heiltä saanut kuulla, että olen liian rauhallinen heille, muistutan liikaa heidän exää tai että ei vain ole tuntunut sitä kipinää. Olen kuitenkin kivannäköinen ja normivartaloinen nainen, joka on myös saanut kehuja ulkonäöstä miehiltä eli siitäkään ei pitäisi aina jäädä kiinni.

20

623

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuullostaa hieman oudolta, että miehet ovat antaneet pakkeja sinulle kun yleensä se on niin, että naiset antavat pakkeja miehille kun mies ei ole tarpeeksi komea tai jännä, mutta ehkä miehet ovat halunneet vain seksiseuraa. Mene ja tiedä.

      Naiset menee nettitreffipalveluissa ja tinderissä aika paljon ulkonäkö edellä, jolloin kolikolla on aina se kääntöpuoli eli nainen kelpaa vain seksiseuralaiseksi, varsinkin silloin jos mies on naista tasokkaampi. Miehet kun ovat valmiita panemaan alas päin. Miehillä alas päin paneminen ei tarkoita pariutumista alas päin. Miehilläkin on vaatimuksia naisille jos he etsivät parisuhdetta ja miehet voivat aivan hyvin harrastaa seksiä joidenkin naisten kanssa. Sitä naista ei välttämättä edes haluta parisuhteeseen. Naisilla se taas menee niin, että se mies jonka kanssa harrastetaan seksiä: halutaan myös parisuhteeseen.

      Riippuu niin paljon miehestä voiko mies löytää parisuhteen. Jos mies on komea, niin ei ole mitään vaikeuksia löytää parisuhdetta ja seksiseuraa. Jos mies taas on tavis, niin riippuu paljon minkä tason tavis on, jos mies on ylemmän tason tavis eli siis semikomea, niin varmasti saa parisuhteen, mutta jos alemman tason tavis, niin parisuhteen saaminen on vaikeeta, mutta ei mahdotonta. Alemman tason taviksen on otettava pakkeja vastaan. Ehkä jossain vaiheessa löytyy nainen joka kelpuuttaa miehen parisuhteeseen. Tuon tason miehillä ei vaan hirveästi ole mätsejä, jolloin mies on naiselle yksi kymmenistä tai sadoista eli jo treffeille pääseminen on vaikeeta. Etuna alemman tason taviksella on tietysti se, että suurin osa naisista etsii parisuhdetta, varsinkin kun alemman tason tavis ei kuulu komeimmistoon ja jos alemman tason mies tykkäyksen saa, niin vastapuolella on melko varmasti parisuhdetta etsivä nainen. Sitten kun ja jos alemman tason tavismies pääsee treffeille, niin miehen on vain yritettävä vakuuttaa nainen, että tässä on hyvä tyyppi. Sekään ei välttämättä riitä. Liian kiltit miehet ei kiinnosta naisia. Pitää kuulua komeimmistoon ja mielummin sitä on ok näköinen ja jännä kuin ok näköinen ja kiltti.

      • Anonyymi

        Mitä tarkoitat ylemmän tason ja alemman tason miehillä ja naisilla? Koulutusta? Älyä? Luonnetta? Varallisuutta? Yhteiskunnallista asemaa? Sosiaalisia taitoja? Kuuluisuutta? Minkä mukaan se määräytyy, onko mies tai nainen ylempi- vai alempitasoinen?


      • Anonyymi

        Mistä sinä tiedät että naiset yleensä menevät treffipalveluissa ulkonäkö edellä?

        Jos sinä olet tavallisen näköinen etkä saa naisseuraa, niin ensinnäkin se, ettet sinä saa naisseuraa, ei tarkoita ettei kukaan tavis saa naisseuraa. Ja toiseksi sinä et voi tietää mikset sitä naisseuraa saa, onko syynä ulkonäkösi vai joku muu.

        Vai ovatko naiset treffipalvelussa lähettäneet sinulle sellaisia viestejä, että olet muuten ihan ok, olet kiva ja kiltti ja fiksu, mutta et ole tarpeeksi komea? Jos saat joltain naiselta tuollaisen viestin, niin se nainen epäilemättä blokkasi sinut ulkonäön perusteella. Mutta sekään ei vielä tarkoita, että ne muut naiset, jotka ovat blokanneet sinut, ovat tehneet sen siitä samasta syystä.

        Etkä edelleenkään tiedä miten muilla taviksilla nettideittailussa sujuu, etkä tiedä sitäkään miten komeilla miehillä menee. Etkä tiedä minkälaisiin miehiin naiset ottavat yhteyttä, kenen kanssa käyvät treffeillä ja mitä siellä treffeillä tapahtuu. Sinä ET TIEDÄ noita asioita.

        Tiedät tuollaiset asiat vain jos olet hakkeri joka murtautuu toisten tietokoneisiin. Ja hakkerointi on rikos.


    • Anonyymi

      Voi löytää jos mies on rikas ja kuuluisia mutta suurin osa on taviksia ja rumia joten naisia ei kiinnosta tutustua miehiin koska ovat pinnallisia eivätkä myännä että ovat samantasoisia rumia.

      • Anonyymi

        Meikit sun muut nostaa naisten tasoa väliaikaisesti. Mahtaa olla aamulla pettymys sille panoalfalle kun nainen on pessyt meikit pois.


    • Voi. Tapasin exän netistä. Hän ei ollut rehellinen minulle, valehteli paljon mutta kivaa oli.

    • Anonyymi

      Itse löysin kyllä. Alkoi kevyesti, mutta syveni sitten, kun huomasimme molemmat, miten hyvin sovimme yhteen.

      • Anonyymi

        Ja olin siis ihan alle viisi muuta ehtinyt tavata sitä ennen, että ei mitään kymmeniä. Tuuristahan se on kiinni, sattuuko löytymään ja millon


    • Anonyymi

      Tiedän pareja jotka ovat löytäneet toisensa netin kautta.

    • Anonyymi

      Käy treffeillä kymmenien ja kymmenien kanssa niin eiköhän se sieltä vähitellen löydy.

    • Anonyymi

      Jaa, minä nyt en nettideiteissä tai Stinderissä ole pyörinyt, sinkkuna jo kuusi vuotta ihan omasta tahdosta. Ei ollut tarkoitus ryhtyä mihinkään mutta…tuli livenä vastaan nainen joka on aivan järjettömän ”kiva” ja oli aivan pakko tutustua ja aivan käsittämätön tyyppi hän on. Alkutaipaleella ollaan ja molemmat haluaa lisää niin kyllä tämä katsotaan läpi olisiko tässä nyt jotain enemmän.

    • Anonyymi

      MAHDOTONTA

      hyviä ihmisiä ei ole enää olemassa
      netti on vanhentunut juttu

      porukat istuvat netissä huvin vuoksi odottamatta mitään vakavaa

    • Anonyymi

      kysy äidiltäsi mieluummin että ehkä hän neuvoo joku mies

    • Anonyymi

      Parisuhdetta etsivä mies on harvinaisuus treffipalveluissa, ne viedään heti kättelyssä. Naisella käy tosi hyvä tuuri, jos sattuu sellaisen löytämään.

      • Anonyymi

        Höpön löpön. Semikomea työkaverini etsii nimenomaan parisuhdetta ja on ollut vaikka kuinka monilla treffeillä. Ikinä hän ei ole saanut pakkeja vaan jokainen nainen olisi halunnut aloittaa hänen kanssaan. Joten on kukkua ettei tavismies.lltdä ketään. Tämä tavismies ainakin löytää niin monta että on varaa sanoa naisille että kiitos mutta ei kiitos. Naiset ovat myös ehdottaneet treffeillä seksiä mutta hän ei tahdo koska ei harrasta irtosuhteita.


      • Anonyymi

        Ei pidä paikkaansa. Olen ollut vaikka kuinka monilla treffeillä parisuhdetta etsivien miesten kanssa.


    • Anonyymi

      Miehen on helpompi löytää parisuhde kuin naisten, jotka siis tavoittelevat vain ja ainoastaan komeita panoalfoja parisuhteisiin. Naisilla jää luu käteen, koska komea panoalfa ei pysty parisuhteeseen naisen kanssa. Seksiä vain haluaa.

    • Anonyymi

      Ihan ensiksi. Itse löysin parisuhteen Tinderistä, vaikka olin etsimässä vain panoja.

      Sitten pohdintaasi:

      "Eräällä miespuolisella tuttavallani oli kuukauden ajan ilmoitus pannukakussa. Ilmoitus oli kuvaton, lyhyt tekstiltään eli aika mitään sanomaton. Hän pommitteli kiinnostavia naisia viesteillä ympäri Suomea. "

      Noissa on jonkinlainen ristiriita...ehkä. Olisi mukava nähdä hänen ilmoitus, koska olen aika varma, ettei kuvattomalla mitäänsanomattomalla ilmoitukselta saa naisilta juurikaan viestejä, ellei siinä ole jotain taikasanoja, kuten esimerkiksi, että olen lääkäri tai lentäjä.

      Toisaalta et sanonutkaanhänen saaneen paljon vastauksia, vaan kerroit hänen pommitelleen naisia.

      "tapasi ainoastaan kaksi naista, joista toisen kanssa ollut nyt parisuhteessa. Ihmettelen vain hänen tuuriaan (tai kohtaloaan), miten onnistui löytämään itselleen parisuhteen noinkin helposti."

      Siihen voi olla monta syytä. Hän on taitava kirjallisesti ja pystyy erottamaan jyvät akanoista jo viestittely/puheluvaiheessa. Hän voi myös itse olla kompromissihaluinen, eli hänellä ei ole pitkiä vaatimuslistoja kumppanin suhteen tyyliin: ei saa tupakoida, ei saa olla ylipainoa, pitää olla hyvä koulutus. Mikäänhän ei myöskään sano, että parisuhde tulee kestämään. Ehkä hän vain haluaa keskittyä yhteen naiseen kerralla, eikä pyörittää nykyajalle niin tyypillistä rulettia.

      "onko kyse vain huonosta tuurista vai onko minussa jotain, miksi miehet eivät kiinnostu. En hae mitään komeaa miestä, vaan kaikki tapaamani miehet ovat olleet ihan tavallisen näköisiä, liikunnallisia ja rauhallisia luonteiltaan."

      Tässä "tavallisen näköinen " luokittelussa piilee pieni sudenkuoppa etenkin naisilla. Joku taho (OK Cupid) tutki asiaa, miten ihmiset luokittelevat vastakkaisen sukupuolen edustajia ulkonäön perusteella. Naisten kohdalla tulos oli aika hämmästyttävä Naiset luokittelivat 80 % miehistä keskimääräistä rumemmiksi eli jos sinun arvosteluasteikkosi noudattaa tuota samaa, niin tapailet vain 20% komeimmista miehistä.

      Myös tuota small talk osaa ei kannata ehkä ottaa liian kirjaimellisesti:
      "olen heiltä saanut kuulla, että olen liian rauhallinen heille, muistutan liikaa heidän exää tai että ei vain ole tuntunut sitä kipinää."

      Ensinnäkin kaikki mitä tuollaisessa tilanteessa sanotaan voi olla ihan potaskaa, kun vaan halutaan nätisti eroon toisesta.

      Liika rauhallisuus voi tarkoittaa, että tulin etsimään panoa, mutta sinä haluat vain tutustua ja keskustella.

      Kipinän puute on ehkä maailman yleisin tekosyy. Silloin ei tarvitse ottaa kantaa mihinkään, Ei ulkonäköön ei haisevaan hengitykseen.

      "Olen kuitenkin kivannäköinen ja normivartaloinen nainen, joka on myös saanut kehuja ulkonäöstä miehiltä eli siitäkään ei pitäisi aina jäädä kiinni."

      Tässä kannattaa muistaa kaiken suhteellisuus. Se mikä yhdelle ihmiselle on kaunista voi toiselle olla vastenmielistä ja sitten kohteliaisuuksia vain sanotaan.

      Tyttäreni joskus naureskeli nettiä, kun joku on suohirviön näköinen, niin häntä saatetaan kehua ihanaksi jne. 4-kymppinen nainen saattaa 3-kymppiselle olla mummomainen, mutta 6-kymppiselle ihanan nuorekas. Minäkin olen useita kertoja kehunut naisen ulkonäköä tarkoittamatta sitä oikeasti.

      Tuosta vartalosta vielä. Olen usein sanonut, että nykyaikana hoikka = entinen normivartaloinen, Normivartaloinen = muutama kilo liikaa, muutama kilo liikaa on jo lihava, muut tämän yli menevät ovat sitten jo sairaalloisen lihavia.

      Koska ihmiset ovat yksilöitä, voi olla, että mikään noista ei päde sinuun ja tuttavaasi, ja niitä hyviä parisuhdetta etsiviä miehiä ei oikeasti ole tarjolla.

    • Anonyymi

      ""Naisten kohdalla tulos oli aika hämmästyttävä. Naiset luokittelivat 80 % miehistä keskimääräistä rumemmiksi""

      Tämä on kyllä kumma. 80% miehistä siis vedetään nettideiteillä ja tinderissä suorilta sivuun ja tavoitellaan vain parasta 20% parisuhteeseen, koska parhaalta 20% saadaan seksitykkäyksiä. Sitten itse ollaan niin täydellisiä ja tämä kaikki miesten antaminen seksitykkäysten takia. Seksitykkäys tarkoittaa tykkäystä, että voi vaan panna, ei muuta.

      Pariutuminen on paskottu täysin. Tinderissä ja muissa puolet suomen miehistä ei pääse naisten kanssa minkäänlaiseen kanssakäymiseen eli puolet suomen miehistä ei saa parisuhdetta, koska ylemmän tason miehet panevat alas päin, jolloin naiset tavoittelevat heitä parisuhteeseen. Parisuhdeiden määrä nuorissa (alle 40v) on laskenut kun verrataan vaikka vuoteen 2000 ja kun parisuhdeiden määrä on laskenut, niin myös suomen syntyvyys laskenut todella rajusti.

      Niiden parisuhteet, jotka lapsia nykyään tekevät: ei kestä. Tänä päivänä kun teet lapsia, niin 5v päästä 70% parisuhteista on päättynyt eroon. Toista se oli ennen: esim. omat vanhemmat ovat 70v ja ovat olleet 40v yhdessä, niin myös kaverieni vanhemmat. 80-luvulla parisuhteen sai helpommin ja parisuhde kesti. Tänä päivänä parisuhteen saaminen on vaikeampaa, varsinkin joillain miehillä. Ulkonäön puolesta parhaaseen A-luokkaan kuuluvat miehet saavat parisuhteita helposti, mutta parisuhteet ei kestä. Kun alfa siittää naisen, niin yhärin on vaikea löytää parisuhteeseen enää uutta alfaa. Naisten onni, että tavismiehissä on hännystelijöitä ja muita ruskeakielisiä.

    • Anonyymi

      Tutustuin deittipalstalla mieheen jonka kanssa nyt aviossa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      147
      2547
    2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      415
      2204
    3. Pimahdan kohta ihan kunnolla

      Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
      Ikävä
      44
      2084
    4. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      121
      1382
    5. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      233
      1320
    6. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      119
      1189
    7. Vanhemmalle naiselle

      Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
      Ikävä
      56
      1133
    8. Jos et kaipaakaan minua täällä

      Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
      Ikävä
      11
      1097
    9. Koen, että minua tavallaan vainotaan

      Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
      Ikävä
      124
      1074
    10. Morning has broken

      Simmut aukaistaan. Ja noustaan päivään valkeaan. Hyvää huomenta. 😊☀️🍳☕❤️
      Ikävä
      66
      998
    Aihe