Miehen perhe/suku ei hyväksy

Anonyymi

Ollaan oltu yhdessä miehen kanssa jo yli 6 vuotta. Ikää hänellä on nyt 25 ja itsellä 24. Alkusuhteen jälkeen alkoi tulla varsin selväksi etten ole toivottu henkilö miehen puolisoksi. Välit on huonot erityisesti miehen äitiin mutta myös isänsä ja sisaruksensa ovat olleet etäisiä aina eivätkä ole puhuneet. Se alkoi piilovittuilulla miehen vanhempien luona käydessä. Aluksi mies ei nähnyt sitä ollenkaan ja puolusteli heitä mutta myöhemmin hän myönsi tilanteen itsekin ja asettui puolelleni. Syitä miksi en kelpaa voi vain arvailla mutta epäilen että minä ja perheeni eivät ole tarpeeksi korkeassa asemassa. Olen vain amkissa kun miehen suvussa arvostetaan akateemisuutta ja korkeaa asemaa. Ihannoidaan myös kauneutta, pituutta ja hoikkuutta ja itse taas olen lyhyempi enkä mitenkään hoikka vaikken lihavakaan. Tämäkin saattaa olla syynä etten ole heidän mielestään riittävän hyvä miehelle.

Myös miestä on arvosteltu suvustaan kun lopetti yliopistossa ja siirtyi ammattikoulu ammattiin. Mies kertomansa mukaan meni opiskelemaan painostettuna ja minun tukemanani uskalsi valita työn ja reitin jota haluaa tehdä.

Nykyään mietimme mieheni kanssa naimisiin menoa ja lasten tekoa. Miehen suku on vanhoillista jossa suuret juhlat ovat itsestäänselvyys ja se olikin kaikille katastrofi kun ilmoitimme ettemme pidä juhlia vaan haluamme vain mennä maistraatissa avioon. Tämä on miehen perheen ja suvun mukaan häpeällistä ja olen saanut vastaikään myös soiton miehen äidiltä jossa hän syytteli minua siitä että vein poikansa väärille teille kuten painostin häntä lopettamaan opiskelun vaikka se oli miehen oma tahto. Olen kuulemma suvun pilaaja kun takiani eivät saa viettää poikansa häitä ja lapsetkin teemme liian aikaisin ja pilaan mieheni elämän. Vaikka mies haluaa olla kanssani ja hänkin haluaa ilman suuria juhlia naimisiin ja tehdä lapsia. Tätä ei miehen suku ymmärrä vaan minusta on tehty musta lammas kaikkeen. Kuulemma takiani poikansa elämästä ei tullut sellaista kuin pitäisi. Tämä oli ensimmäinen kerta kun hänen äitinsä näin suoraan sanoi ja johtui varmaan kun poikansa kertoi kesällä ettei hääjuhlia ole ja kohta teemme lapsia.

Harmittaa suunnattomasti että myös miehen välit sukuunsa ja perheeseensä ovat viilenneet. Itse en tapaa heitä kuin pakon edessä eikä mieskään jaksa usein tavata yksinkään kun kuulee vain arvostelua minusta ja valinnoistaan. Suvussaan voivotellaan että voi harmi miten kävi hänelle nyt näin ja varmasti minua joka perheessä suvussaan syytellään.

Miehellä on erittäin lämpimät välit perheeseeni ja kyläillessä välillä tuntuu kuin olisi kuulunut aina perheeseen. Alusta asti hyvin otettiin vastaan. Onkin todella harmi ettei sama tilanne ole miehen perheen kanssa. On todella raskasta elää kun koko sukunsa vihaa minua vaikka mitään en ole kenellekkään tehnyt ikinä. En vain ole tarpeeksi hyvä ilmeisesti. Asia huolettaa myös lasten kannalta tuleeko heillä ikinä olemaan yhteyksiä miehen perheeseen ja hyväksytäänkö heitäkään. Jos ei niin miten senkin selittää.

Loppuun mainittakoon vielä että miehen kaksi siskoa niin heidän miehiään ylistetään ja on toivotettu tervetulleeksi sukuun ja puhutaan siihen sävyyn että ovat mahtavia kun taas minua arvostellaan. Koulutus näillä miehillä on myös amk kuten minullakin mutta ilmeisesti se ei haittaa heidän kohdallaan mutta haittaa minun kohdallani. Kun vain tietäisin syyn miksi näin on. Välillä myös tunnen syyllisyyttä että takiani miehenkin välit perheeseen ja sukuun viilenneet. Toisaalta mieskin sanonut että tuntuu paremmalta kun ei tarvitse tekemisissä olla.

3

737

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ihan oikein teette..tämä lyhyt elämä on teidän ja teette siitä itsellenne mukavan..rauhaa ja rakkautta teille..itse myös valinnut samoin..elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa..siunausta teille..

  • Anonyymi

   Mikähän siinä on että se on aina näin päin että naista ei hyväksytä miehen suvussa tai perheessä. Harvoin jos koskaan toisin päin. Tuntuu olevan tyypillistäkin että varsinkaan anopin ja miniän suhde ei ole koskaan hyvä tai jos jollakin on niin kuuluu harvoihin onnekkaisiin. No kuitenkin teidän täytyy tehdä omat ratkaisunne ja elää itsenne vuoksi. Aiheuttaa vain harmia jos väkisin joutuu olemaan epämukavien ihmisten seurassa. Onneksi miehesi on puolellasi sillä näitäkin on joilla puoliso ei koskaan mene edelle ja aletaan jopa itsekin uskoa että puoliso on liian huono. Valitettavasti ikäviltä ihmissuhteilta ei voi välttyä ja se on aluksi vaikeaa etenkin jos lapsuudessa ja nuoruudessa välttynyt niiltä. Kaikista parhaimmalla pääsette kun annatte heidän kinastella keskenään ja keskitytte omaan elämäänne. Mihinkään miehen suvun kissanristiäisiin ei ole mikään pakko osallistua. Tuollaisten ihmisten läsnäolo aiheuttaa vain mt ongelmia pidemmän päälle.

  • Anonyymi

   Sinun elämä.Kukaan ei pysty sanomaan mitä siinä on.Ei tarvitse syyllistää itseään.Olet ihan hyvä.Sen ongelma kuka näkee asiat niin, ei sinun.Hyvä kun olet onnellinen miehesi kanssa.Suvusta viis.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

   On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
   Maailman menoa
   298
   3229
  2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

   Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
   Sinkut
   234
   1743
  3. By the way, olet

   mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
   Ikävä
   91
   1285
  4. J-miehelle toivon

   Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
   Ikävä
   85
   1253
  5. Onko kaivattunne suosittu?

   Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
   Ikävä
   78
   1159
  6. Haluatko S

   vielä yrittää?
   Ikävä
   59
   1148
  7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   48
   1056
  8. Onkohan sulla enää tunteita

   kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
   Ikävä
   36
   964
  9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

   Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
   Haapavesi
   46
   906
  10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

   kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
   Ikävä
   64
   821
  Aihe