Ensitreffit alttarilla Miika

Anonyymi

Olenko ainut joka jaksaa kummastella tuota, että miten naisilla on aina sama käsitys siitä minkälainen on ihannemiehen persoona?
Kun lukee vauva-palstan kommentteja niin sieltä on heti nähtävissä että Miikan kaltainen kiltti ja rauhallinen mies on naisten silmissä epäitsevarma, liian kiltti, liian anteeksipyytelevä.
Onko tämä syy siihen miksi naiset valittavat niin usein miesten huonosta käytöksestä, koska aina on pakko saada jännittävä alfatyyppi eli enemmän tuollainen kuin Sami ja Lari?
Miksi valittaa jos Miikan kaltaiset kunnolliset miehet eivät kelpaa?
Miksi naiset eivät osaa nähdä miehen persoonan muita hyviä puolia, miksi se itsevarman jännä alfapersoona on ainoat millä on oikeasti merkitystä?

36

575

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "hissukka peräkammarinpoika joka ei vie ja viihdytä"
   Lisää vauva-palstan kommentteja..

  • Anonyymi

   Eipä tuota enää oikein jaksa edes kummastella. Naiset ovat niin oman persoonansa lumoissa että miehelläkin tulee olla samanlainen ajatus omasta erinomaisuudesta. Tosin eipä ne suhteet enää toimi edes niiden alfojen kanssa.

  • Anonyymi

   "Tuula on halunnut kiltin ja rauhallisen mutta Miika vaikuttaa niin konfliktinkammoiselta ettei uskaltaisi silmiin katsoa jos joku kysyisi että saako puristaa Tuulaa perseestä. Toisaalta mies se tulee pelkuristakin vaan ei tyhjännaurajasta."
   Huh huh mitä johtopäätöksiä..

   • Anonyymi

    Tälläistäkö siellä päiväkodissa on nykyään? Missä ne tädit on?


  • Anonyymi

   "naisten yleisimmin miehessä tavoittelema ominaisuus eli tietyn sortin perinteinen maskuliinisuus olisi kunnossa. Edes flegmaattiset naiset eivät halua itsensä kaltaista miestä. "

  • Ensimmäisen kerran elämässäni näin eilen kyseisen sarjan jakson..

   Eikö ne kaikki ukot ollu kilttejä ja rauhallisia?

   • Siis mitä jännä ja alfaa niissä muissa muka oli? Eikö se jännyys täällä tarkoita väkivaltaisuutta..

    Ja en siis ole nähnyt kuin sen yhden jakson sattumalta, en tiedä oliko uusinta..


  • Anonyymi

   "Maskuliinisuus ei synny miehekkäistä harrastuksista, vaan energiasta, jonka pystyy aistimaan näemmä jo tv-ruudun välityksellä. Jos saisin miehestä sellaisen tunteen, mitä Miikasta kymmenen sekunnin aikana, heittäisin kaiken toivoni. Olisihan se mukavaa, jos kauden aikana tulisi selväksi, että naamion takaa paljastuu jotain muuta. "
   "perässävedettävä vätys"

   • Anonyymi

    Miksi miestä pitää aina väkisin vetää perässä?


   • Anonyymi

    maskuliinisuus ei vaadi miessukupuolta


  • Anonyymi

   "Miikalla on huono iho, hampaat vinksallaan, huono ryhti ja veltto olemus."

   • Anonyymi

    Ei ole varmaan mersuakaan. Mikä mies se sellainen on?


  • kyllä kommentissasi on toinen puoli totta. Narsisteissa on paljon niitä piirteitä, joihin naiset rakastuvat. Kuulin tämän viimeksi psykologian tohtori, oikeus- ja kriminaalipsykologian dosentti, psykoterapeutti ja tietokirjailija Helinä Häkkänen-Nyholmin sanomana.

   Kertomasi toistui myös pari kautta sitten, kun iltapäivälehden (nais)kommentaattorit moittivat osallistujamiestä siitä, että hän jäi kotiin pesemään ja ripustelemaan pyykkiä, kun nainen meni töihin.

   Tietysti toinen puoli asiassa on se, että naiset telkäävät saavansa parisuhteeseen perässävedettävän kivireen, joka ei keksi mitään tekemistä.

  • Anonyymi

   Eiköhän ne vaimot eroa koska mies on kiltti tossukka kun halusivat komean väkivaltaisen narsistin itselleen ja tuleekin pettymys kun sellaista ei saanut.

  • Anonyymi

   Tästähän on palstallakin koitettu puhua, että kiihkeimmätkin feministit haluavat perinteisen partriarkaatin tai toksisen maskuliinisen miehen eikä mitään pehmeää miestä, vaikka naiset muuta tapaavatkin väittää. Naisten puheet vaihtuu aina asiayhteyden tai kuukautiskierron mukaan. Kun haukutaan yhdessä hiljaista miestä perässävedettäväksi, kaikenlainen supermaskuliinisuus on silloin jees. Mutta kun puhutaan feminismistä ja patriarkaatin pahuudesta, sama maskuliinisuus onkin taas toksista.

  • Anonyymi

   Miika on kaunis nimi, tykkään siitä : )

   • Anonyymi

    Kiima on myös kaunista.


  • Anonyymi

   Minulle ei olisi soveltunut yksikään Ensitreffit-ukko!

  • Anonyymi

   Johtopäätelmä:
   On olemassa vain kahden laisia miehiä, hiljaisia tossukoita joita saa vetää perässä tai sitten väkivaltaisia jännämiehiä.
   Ei mitään siltä väliltä.
   Tämä on miesten itsensä kauppaama totuus, ei naisten.
   Mihin kategoriaan sitten itsensä asettavat - varmaan sitten näihin hissu-hiiriin koska eiväthän nämä suinkaan ole jännämiehiä ja väkivaltaisia.

  • Anonyymi

   Kaikilla naisilla on samanlainen ihannemies. Pitkä komea top 10 mies ja jännämies vielä.

  • ånyo

   Kyselytutkimuksin on havaittu, että ihmisten toiveet ovat ristiriitaset, siis sellaiset, jotka eivät voi toteutua yhtaikaa.

   Kun kysytään kokonaissuhtautumista toiseen, syntyy tietty ihanne, kun kysytään osa-asia kerrallaan syntyy toinen, joka ei ole yhtäpitävä edellisen ihanteen kanssa.

   Sen lisäksi todellinen käytöksessä ilmenevä suhtautuminen on ihan eri kuin kumpikaan kyselyllä saatava. Siis toimipa nainen/mies kuinka tahansa, puoliso on yleensä aina tyytymätön, koska EI OLE KIINTEÄÄ TOIVOMUSLISTAA.

   Ennen ilmiötä nimitettiin oikutteluksi, mutta nykyisin sanaa harvemmin käytetään.

  • MCMLXXVI

   No millainen se ihannemies persoona sitten on?

   • Anonyymi

    "Hän"=halipusimies vie parhaan daamin alttarille saakka. Näin se on.

    T.Pimpsu


   • MCMLXXVI
    Anonyymi kirjoitti:

    "Hän"=halipusimies vie parhaan daamin alttarille saakka. Näin se on.

    T.Pimpsu

    Kuka se halipusimies niistä on? En ole katsellut telkkaria kuukausiin.

    Rämpsy


   • Anonyymi
    MCMLXXVI kirjoitti:

    Kuka se halipusimies niistä on? En ole katsellut telkkaria kuukausiin.

    Rämpsy

    En nyt tarkoittanut telkkaria😉

    Oma unelmamies ei ole mikään jyystärikarju, vaan herkkä ja huomaavainen joka viihtyy petipuuhissa vähän pidempäänkin.

    Että siinä mielessä kumpikaan noista ääripäistä EI ole aito halipusimies.


   • MCMLXXVI
    Anonyymi kirjoitti:

    En nyt tarkoittanut telkkaria😉

    Oma unelmamies ei ole mikään jyystärikarju, vaan herkkä ja huomaavainen joka viihtyy petipuuhissa vähän pidempäänkin.

    Että siinä mielessä kumpikaan noista ääripäistä EI ole aito halipusimies.

    Aa, okei. Mahtaaks sellasia olla vai onko ne vallan taruolentoja?


  • Anonyymi

   Tuos ohjelmas on nähty miten pienistä syistä nainen voi miehen jättää. Miehel voi olla huono sisustus, huono työ, huono ulkonäkö tai luonne ei sovi vaikka mies on huomaavainen ja täysin normaali joka ei juo viinaa eikä tupakoi. Miehen pitäis olla enemmän renttumainen ääliö jotta olis kemiaa naisen kanssa.

  • Anonyymi

   Autofiksari ei tule kelpaamaan hoitsulle. Mikä on sinänsä sääli. Mut veikkaan ettei noilla onnistu?

  • Ihmisillä on aina kaikenlaisia vaatimuksia. Miettiikö kukaan pystyykö itse täyttämään samat kriteerit?

  • Anonyymi

   Jatkoa:
   Miika on kyllä niin suomimies kuin vain olla voi. Ulkonäkö roimasti alle eurooppalaisen keskitason ja käytös metsäläisen

   Miikassa ei kiinnosta mikään. Ulkonäkö 2/10, käytös epävarmaa ja häilyvää, ääni maalaispoikamainen ja olemus ennakoi lapsellista käytöstä, neuroottisuutta ja puhumattomuutta vaikeissa tilanteissa. Paska valinta.

   Hyvin kuvattu se "huonoryhtinen mumiseva tuppisuu". Ihmettelen, et moni koittaa kauniisti kuvata vastaavan vain ujoksi ja araksi. Niin, pitää harjoitella, kehittyä, parantaa esim. ryhtiä, puheilmaisua jne. Ei ne taikaiskusta tule. Mumiseminen ja töksäyttely on epäkohteliasta. Miksi ajatellaan et sellainen olis sopiva pari avoimelle ja sosiaaliselle naiselle. Ettäkö nainen koulisi ja koutsaisi miehensä kuntoon?

   Voi että tuota reppana Miikaa. Varmasti jokainen tähän ohjelmaan hakeutuva nainen odottaa, jos nyt ei unelmien prinssiä, niin ainakin kypsää, aikuista, miestä. Ja sitten alttarilla vastassa on arka pikkupoika joka ei uskalla puhua ja töksäyttelee ikävyyksiä peitelläkseen epävarmuuttaan. Jos jatkaa tuota tölväyttelyä tuohon malliin niin saattaa vielä vahingossa loukata ja noin konfliktikammoisena tuskin uskaltaa asioita kohdata ja selvittää tuulan kanssa.

  • Anonyymi

   "Miika on klassinen peräkamarinpoika. Elämä käy sellaisen kanssa raskaaksi, ellei ole valmis toimimaan äidinkorvikkeena miehelle."

  • Anonyymi

   Tuota vauva-palstan ketjua kun on lukenut niin voi todeta, että kilttien miesten valitukset naisille kelpaamattomuudesta pitävät täysin paikkansa ottaen huomioon miten paljon Miikaa ollaan haukuttu. Erikoisia aikoja eletään kun kunnollinen tavismies herättää noin suurta inhoa.

   Olen aina myös ihmetellyt sitä, että miten naiset osaavat löytää niin huonosti käyttäytyviä miehiä, mutta ei kai se mikään ihme ole jos kiltteys ja kunnollisuus on noin suuri inhotuksen aihe.

  • Kyllä mäkin kaljasta tykkään, mutta juon sen mieluummin paremmassa ympäristössä.

  • Anonyymi

   "Niin julmaa kuin se onkin, niin minä arvelen että tuo Miikaan kohdistuva nuiva suhtautuminen johtuu ihan puhtaasti ulkonäöstä. Näkeehän sen siinä, että esim. Samia tai sitä toissakauden Ollia ei ole haukuttu vaan päinvastoin ylistetty, vaikka hekin ovat tuollaisia herkempiä, kiltin oloisia miehiä eivätkä niin machoja. Mutta kun heidän ulkonäkönsä vetoaa naisiin (ovat "charmantteja hippejä" ja viehättäviä "boheemeja miehiä", joilla on pehmeät kasvonpiirteet) niin heitä vain kehutaan ihanan herkiksi, täydellisiksi helmiksi, henkeviksi jne. Miika taas on enemmän "kirveellä veistetyn" näköinen eikä niin hienopiirteinen naamastaan, joku täällä kutsui "metsäläisen näköiseksi". Joten hänen herkkyytensä ja ujoutensa onkin yhtäkkiä heikkous eikä vahvuus, hönet nähdään nössönä tai töykeänä jne.

   Näin pinnallisia me naiset vain olemme. :( Itsekin olen nainen, jolla on herkkä ja ujompi mies, joka ulkoisesti ihan komea. Varmaan jos hänkin olisi kasvoistaan rujompi, niin olisi helposti tullut alussa jotenkin tylympi kuva hänestä, vaikkei se olisi totta ollutkaan."

  • Anonyymi

   Nämä ovat IS:sän sivulta:
   Miika myöntää olevansa introvertti ja tarvitsevansa aikaa siihen, että jutustelu alkaa soljua omalla painollaan ja että hän saa selville ”onko toinen lintu vai kala”.

   Miika lähetti tulevalle vaimolleen ennen häitä kirjeen, jonka mukana oli kuva kahvikupista. Tuulaa kiinnostaa, kertoiko kuva siitä, että Miika juo runsaasti kahvia.

   – Kahvi on mulla aika tärkeä juttu. Juot sä kahvia? Miika vastaa.

   – En, Tuula töksäyttää.

   – Ei se haittaa. Onks sulla kahvinkeitin? Miika kiirehtii sanomaan.

   – Mulla on kaksi. Mulla on ihan Moccamaster, että kyllä löytyy, Tuula kertoo ylpeänä.

   Tieto ei kuitenkaan saa Miikaa vaikuttuneeksi, vaan päinvastoin.

   – Mä oon nähnyt painajaisia Moccamasterista. Se on jotenkin hirveä kahvinkeitin. Ei millään pahalla, Miika pamauttaa.

   – Mikä siinä on vikana? Tuula ihmettelee.

   – Se on jotenkin vaikeakäyttöinen ja sellainen kova, Miika selittää hämmästyneelle vaimolleen.

   Sitten kun ottaa huomioon että mies vielä kiemurtelee tuskissaan, on "konfliktikammoinen" eli ei osaa/halua selvittää ristiriitoja-ongelmatilanteita ja on vielä innoissaan autoista..
   Ei millään pahalla mutta tämä mies antaa vähän autismikirjon viboja ja normaalinaisella pitää olla pitkä pinna mahdollisessa opastamisessa..
   Normaalimiehet EIVÄT ole tällaisia.

   • Anonyymi

    Sitä on usein täysin mahdotonta myöntää edes itselleen, mutta totuus on, että siihen on aina syynsä miksi jotkut ovat (iki)sinkkuja. Jotkut valuviat ovat vain niin hankalia ja/tai luotaantyöntäviä, ettei niiden kanssa ihmissuhteet luonnistu. Tämä on vain niin kipeä asia, että sitä kumppania haetaan vaikka väkisin, vaikka moni näkee jo otsallaan ettei edellytyksiä suhteeseen ole. Elämä ei ole oikeudenmukaista eikä reilua, ei ole koskaan ollut eikä tule koskaan olemaan ja joillakin käy parempi onni geenilotossa kuin toisilla.

    - Exp


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tokmanin johtaja avauti työntekijäpulasta

   Huuskosen mukaan Tokmannilla on ollut vaikeuksia löytää työvoimaa myymälöihin ja varastoihin, jonka seurauksena tavaratoimituksia on jouduttu jättämää
   Maailman menoa
   342
   8891
  2. Upeaa Martina ja Stefu!

   Onpa upeaa huomata, että ex-pariskunta pystyy juhlimaan yhdessä yhteisen tyttärensä synttäreitä! Ovat ilmeisesti aikuisia ihmisiä, jotka pystyvät haut
   Kotimaiset julkkisjuorut
   272
   2514
  3. 117
   1393
  4. Oho! Iina Kuustonen ja Mikko Leppilampi "häähumussa", Mikko-isä kuittaa viiltävästi: "Totaalinen..."

   Iina Kuustonen on heittänyt hulvattoman idean Instagramissa. Tällä porukalla on kyllä sarkasmi hallussa! https://www.suomi24.fi/viihde/oho-iina-kuusto
   Kotimaiset julkkisjuorut
   2
   1228
  5. Hyvä olkoon sitten niin!

   Minä lopetan sussa roikkumisen ja kiellän ikuisesti kaikki tunteeni sua kohtaan. En tiedä kuka edes olet enää ja jos tulet juttelemaan niin käännän se
   Ikävä
   64
   846
  6. Poliisioperaatio kansanedustajan kotona

   Riikka Slunga-Poutsalon poika säilytti kovia huumeita ja myyntivälineitä äitinsä asunnossa. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a23dec18-05ef-4ab2-b
   Maailman menoa
   261
   822
  7. Etäisyys kaivattuusi ?

   Oma ihastukseni ( mies ) asuu 250 km päässä, menee autolla 3,5 tuntia ajaessa. Ikävä on koko ajan, nähdään yleensä viikonloppuisin. Miten lähellä/kauk
   Ikävä
   57
   820
  8. Syy miksi en kysele perääsi

   Johtuu siitä että olen ns. Kaikkiruokainen. Voin kyllä ottaa toisenkin naisen jos sinua ei kiinnosta olla mun kanssa. Odotan vain. Se on meinaan niin
   Tunteet
   80
   818
  Aihe