Digiplaza kokemus

Anonyymi

Haluan kirjoittaa tämän varoituksena muille epätoivoisille työnhakijoille, jotka ovat kyseisen firman työilmoituksen jostain bonganneet. Plazalla on menossa jatkuva rekrytointi ja etätyö puhelinmyyjänä kuulostaa houkuttelevalta. Ainoa työntekijöiden palaute löytyy firman omilta sivuilta, jossa tietysti ylistetään mm. työilmapiiriä ja palkkausta. Työssä itsestään ei ole valitettavaa: ihan tavallista puuduttavaa puhelinmyyntiä, jota kyllä jaksaa tehdä jos ei parempaakaan löydy.

Muutama suhteellisen isohko ongelmakohta kuitenkin löytyy: ensinnäkin palkkaus. Ehdot pohjapalkan saamiselle ovat kohtuuttomat, eikä niitä tavallinen myyjä saa täytettyä. Ehdot käydään kyllä läpi, mutta ei kerrota, kuinka hankala niitä on saavuttaa (annetaan olettaa, että ehdot kyllä täyttyvä kunhan tekee ahkerasti töitä). Esimerkki: keskimääräinen puhelun kesto tulee olla yli 2 minuuttia, mutta suurin osa kontakteista katkaisee jo muutaman sekunnin kohdalla eikä tähän voi itse kovin paljoa vaikuttaa. Lisäksi palkka maksetaan aina 2 kk "myöhässä", eli esim. tammikuun palkka tulee tilille vasta maaliskuun alussa. Näin kesätyöläinen saa sopivasti tietää ansaitsemansa rahamäärän mahdollisesti vasta työsuhteen päätyttyä.

Toiseksi suurin ongelma on manipulointi. En viitsi kovin yksityiskohtaisesti tätä eritellä, mutta tiiminvetäjät osaavat kyllä oikein mallikkaasti hyödyntää kiristystä, uhkailua ja lahjontaa mikäli uskallat kyseenalaistaa firman toiminnan. Esim. jos olet huolissasi ehtojen täyttämisestä, niin saatat kuulla motivaation puutteesta ja huonosta myyntihengestä.

Sitten vielä yksi hassu pointti: jokaisella Plazan sometilillä ja nettisivuilla kehtaavat mainostaa hyvää työilmapiiriä ja esimerkiksi työntekijöiden yhteisiä tapaamisia livenä. Tosiasiassa töitä tehdään yksin kotona ja zoom-palavereissa ainoastaan tiiminvetäjillä on mahdollisuus puhua. Muihin puhelinmyyjiin on käytännössä mahdotonta saada minkäänlaista kontaktia.

59

12738

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Samoja kokemuksia. Palkkaa eivät maksaeet, jos pidit minuutin vessatauon, niin heti tuli chattiin viesti, että miksi puhelin ei soi, työsopimuksen tekoa vältettiin.
      Pitkän jankkaamisen jälkeen sanoin, etten aio jatkaa töitä ennenkuin kirjoitetaan se työsopimus, niin eivät vastanneet enää siihen mitään.
      Myöhemmin lopettamisen jälkeen laitoin sähkopostia vielä perään, että missä palkkani oikein viipyy, vastasivat että se maksetaan seuraavan kuun lopussa. Joo, tulihan sieltä euro.

      • Anonyymi

        Jos puhuu tuntitolokulla täytyyhä sitä vettä juua välillä, mut sit ku alakaa pissdittäää pitääks pissii housuun?


    • Anonyymi

      Ja palkkaukseen MONEEN kertaan toistivat, että ”ei haittaa jos joku päivä on huonompi myynti, sillä sinulla on aina 50e/per tehty työpäivä turvana”

    • Jep, mullekkin luvattiin takuupalkka provikat, mutta ei oo näkyny

    • Anonyymi

      Mulle ainakin on tullut joka kuukausi palkka oikein, ajoissa ja kuten pitää. Ei mitään valitettavaa firmassa. Tienestit ovat olleet 1200-1800, osa-aikaisena :)

      • Anonyymi

        Sait tietty ne soittolistat jotka varmasti vastaa, jos heti alkuun miellytit pomoo ja myit vähän puoliväkisin vanhuksille ja muuten ns puolustuskyvyttömille tuotteita johan ne tykkäsi susta ja sait hyviä soittolistoja. Mitä jos sun lähiomaiset joutuu joskun kokeen saman kohtalom mitä nämät puhelinmyyntifirmat tekee?


    • Anonyymi

      En tiiä, mutta kun kattoo niiden tilikauden tulosta, niin ei kovin hyvin mene kun miinusta näyttää aika reippaasti, enkä ihmettele jos ei ole varaa maksaa palkkaa :D

      • Anonyymi

        Monilla kasvavilla yhtiöillä tulos syötetään kasvuun. Wolt oli miljoonia miinuksella ja ihan hyvin heillekin kävi :)


    • Anonyymi

      Hain kyseiseen firmaan töihin. Sanoin jo heti haastattelussa, että opiskelen ja sen takia en pysty täysiä päiviä tekemään. Luvattiin että minulle voidaan räätälöidä työvuorot siten, että se ei häiritse opiskelujani.
      Kuitenkin työt alkoi 8h päivillä 5pv viikossa.
      Työt silti tein, kuten minulle määrättiin ja sain myytyäkkin hyvin.
      Laitoin muutaman päivän jälkeen viestiä työvuoroistani, että en pysty viittä päivää viikossa tekemään 8h päivässä. Luvattiin taas että räätälöidään työvuorot opiskelujeni ohelle. Seuraava viikko oli taas täysipäiväistä viisi päivää viikossa.
      Tätä jatkui aika kauan, kunnes itsellä meni hermot kun en pystynyt paneutumaan opiskeluihini täysillä.. lopetin työt, kun sain muualta töitä (onneksi). Tästä varmaan ottivat nokkiinsa, kun palkanmaksussa oli ongelmia. Muutaman kuukauden sain soitella palkkani perään, mutta loppujen lopuksi en saanut sieltä mitään. Vaikkakin olin tehnyt työni niinkuin pitää ja myynnitkin oli hyviä. En saanut mitään.
      Tänä päivänä ei kannata lähteä puhelinfirmaan töihin, kun asiakaspalvelu- ja telemarkkinointialaa koskeva työehtosopimus ei ole yleissitova.

    • Anonyymi

      Samoja kokemuksia mitä muilla. Palkkaa ei maksettu vaikka kaikki sopimuksessa olevat ehdot täyttyi. Puheluihin/s-postiin ei vastata kun asiasta haluaa kysyä.

    • Anonyymi

      Ei kunnollista työsopparia, ja kouluttaja selittelee huuhaata :D

    • Anonyymi

      Vieläkö on samoja ongelmia siellä, eivätkö maksa palkkaa??.

      • Anonyymi

        Ylläpito poistanut kommentteja tästä keskustelusta joissa ei sanoja kaunisteltu. Luultavasti ovat yrityksessä huomanneet keskustelun ja valittaneet. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että palkkaa ei maksettu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ylläpito poistanut kommentteja tästä keskustelusta joissa ei sanoja kaunisteltu. Luultavasti ovat yrityksessä huomanneet keskustelun ja valittaneet. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että palkkaa ei maksettu.

        Venäjä meininkii ei saa sanoo mitää negatiivista


    • Anonyymi

      Olishan se hyvä jos saisi vaihtaa kuulumisia toistenkin myyjien kanssa ja saisi ns vertaistukea heiltä. Ei hyvä työilmapiiri tuossa firmassa. Kerran viikossa voiivat pitää palkallisen työpaikkapalverin jossa jokkainen saisi sanoa mitä on sanottavaa.

    • Anonyymi

      Samat on kokemukset osittain. Hyvin ikävä tapa kohdella työntekijöitä, ei ihan nykyaikaa.

    • Anonyymi

      Viime kuussa 28e/tunti! Tykännyt todella kovasti paikasta ja siitä, että saa etänä rymytä vaikka Espanjassa, missä olen nytkin XD

      Lehtimyynti ei sovi kaikille, mutta ne ketkä pärjää, pärjää hyvin! Suosittelen lämpimästi ja on omia kokemuksia. En muutenkaan lukisi kokemuksia jostain netin keskustelupalstalta DigiPlaza kokemuksia keskustelu -hakusanoilla. Varmasti iso osa on väritettyä totuutta suoraan kilpailijoilta. Reilu työpaikka ja varmasti sanovat, jos kysyt asioista.

      • Anonyymi

        Ongelma vaan että lupasivat auttaa kehittymään hyväksi myyjäksi vaikka ei ollut aikaisempaa kokemusta. Ei siinä, myyntiluvut nousi pikkuhiljaa mutta silti uhkasivat kk jälkeen potkuilla. Että se siitä tukemisesta. Ja toi keskustelupalsta juttu, niin kuulostaa kyllä aika vainoharhaiselta että kilpailijat kirjoittelisivat ikäviä kommentteja.


      • Anonyymi

        "Varmasti iso osa on väritettyä totuutta suoraan kilpailijoilta. "

        Heh, oman (pitkän) elämänkokemukseni mukaan ainoastaan huijarit käyttävät tuota lausetta!
        : D


      • Anonyymi

        Mikaelko se siinä?


    • Anonyymi

      Haluaisin kuulla kokemuksia

    • Anonyymi

      Onko uusia kokemuksia kellään?

      • Anonyymi

        Löytyi tällainen työpaikkailmoitus. Tehtävänä on aikakauslehtien levikkimyynti soittotyönä. Ensinnäkin samaa lehtimyyntiä tekee kymmenittäin muitakin firmoja. Just olin tällä viikolla haastattelussa yhdessä niistä.

        Palkkataulukko on laadittu siten, että on jokseenkin mahdoton tienata muutamaa satasta enempää. Nythän puhelinmyyntitilaus pitää vahvistaa erikseen uuden lain takia. Ennen riitti pelkkä puhelu. Tilaukse peruuttaminen on vielä helpompaa kuin ennen. Siitä ei sitten makseta provisiota, jos tilaus peruuntuu.

        Kannattaa uskoa aiempia kommentteja.


    • Anonyymi

      Kun silloin tällöin erehdyn lukemaan näitä ketjuja puhelinmyyntifirmasta X, niin välillä mietin, että miksi puhelinmyyntialalla ei ole enää yhtään rehellistä firmaa, joka ajallaan maksaa edes jotain pohjapalkkaa eikä kuseta omia työntekijöitään eikä asiakkaitaan?

      Sitten tajusin että syy johtunee siitä, että puhelinmyynti ei ole enää kohta 2 vuosikymmeneen (tai ainakin 10-15 vuoteen) ollut kannattavaa toimintaa ja jäljellä ovat enää nämä kusetusfirmat, jotka riistävät työntekijöitään. Rehelliset firmat ovat lähteneet pois internetin yleistyessä, jolloin ihmiset ovat entistä enemmän alkaneet hintavertailemaan ja ostamaan tuotteita netistä puhelinmyynnin sijaan.

    • Anonyymi

      Suosittelen ohittamaan tämän työpaikan. Kaikki ylläolevat on totta.

    • Anonyymi

      Arvostakaa itseänne ja etsikää joku toinen työpaikka. Älkää hakeko digiplazalle. Palkanmaksussa ongelmia.

    • Anonyymi

      Työtä haettaessa mainitaan takuupalkasta 50e/päivä.
      Tämä yksinkertaisuudessaan ei ole totta ja on erittäin harhaanjohtavaa lupailla takuupalkkaa työtä haettaessa.
      Älkää allekirjoittako työsopmimusta missä on tälle takuupalkalle ehtoja ja tavotteita. Lukekaa se tarkkaan läpi ja huomioikaa myös koeajalla olevat ehdot ja tavoitteet.

      Otan muualle yhteyttä ja kysyn onko tälläinen laillista.

      • Anonyymi

        Voisiko joku laittaa tänne nettiin sen työsopimuksen niin voisimme yhdessä katsoa sen laillisuutta, peitä toki nimi, pvm ja muut osat joista sinut voisi tunnistaa.


    • Anonyymi

      Missä vaiheessa olette kirjoittaneet työsopimuksen? Jos kaikki tapahtuu etänä?

      • Anonyymi

        Ei mitään hyvää sanottavaa tästä.


      • Anonyymi

        Muutama päivä työn aloittamisen jälkeen saa tietää tavoitteet ja muuttuneen "takuupalkan".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei mitään hyvää sanottavaa tästä.

        Ei mitään muuta, kuin hyvää sanottavaa tästä.
        Olen ollut viisi kuukautta töissä ja kaikki on toiminut kuten pitää.
        Yritys antaa ennen töihinottoa ohjeet ja tavoitteet paljonko pitää tehdä ja kouluttaa hommiin. Töitä siellä pitää tehdä, vaikka etänä onkin. Onkohan se syynä kommentteihin täällä?

        Ei valittamista. Lähden armeijaan tammikuussa ja hommissa aion olla vuoden loppuun asti.
        t: 2822 Tietäjät tietää ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei mitään muuta, kuin hyvää sanottavaa tästä.
        Olen ollut viisi kuukautta töissä ja kaikki on toiminut kuten pitää.
        Yritys antaa ennen töihinottoa ohjeet ja tavoitteet paljonko pitää tehdä ja kouluttaa hommiin. Töitä siellä pitää tehdä, vaikka etänä onkin. Onkohan se syynä kommentteihin täällä?

        Ei valittamista. Lähden armeijaan tammikuussa ja hommissa aion olla vuoden loppuun asti.
        t: 2822 Tietäjät tietää ;)

        Saitko 20€ lahjakortin valitsemaasi liikkeeseen? ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei mitään muuta, kuin hyvää sanottavaa tästä.
        Olen ollut viisi kuukautta töissä ja kaikki on toiminut kuten pitää.
        Yritys antaa ennen töihinottoa ohjeet ja tavoitteet paljonko pitää tehdä ja kouluttaa hommiin. Töitä siellä pitää tehdä, vaikka etänä onkin. Onkohan se syynä kommentteihin täällä?

        Ei valittamista. Lähden armeijaan tammikuussa ja hommissa aion olla vuoden loppuun asti.
        t: 2822 Tietäjät tietää ;)

        Saitko 20€ lahjakorin valitsemaasi liikkeeseen? :)


      • Anonyymi

        Sähköinen soppari. Allekirjoitetaan puhelimella


    • Anonyymi

      Joo kyllä on niin kusetus firma kun olla voi. Puolustavat kommentit ovat 100% varmasti Plazan "kouluttajalta", joka on tekopirteä mulk**. Palkka maksettiin kyllä, mutta ei sääntöjen mukaisesti. Menkää mihin vain muualle kuin tähän puljuun töihin.

    • Anonyymi

      Uskaltaako tältä firmalta ottaa töitä vastaan ja jos ottaa, niin pärjääkö ilman, että joutuu hakemaan tt-tukea?

      • Anonyymi

        Ei kannata tosiaan tähän puljuun uhrata sekuntiakaan. Lue tän ketjun viestit niin ymmärrät kyllä. Tuntuu siltä et kyseinen firma vaa räpiköi pinnalla ja tekee kohtuuttomii työsopimuksii et sais ees jossain säästettyä. Vähän jopa naurattaa/säälittää niiden lässytys ”tehokkaasta automaatiomarkkinoinnista” Joku räkänen, alkeellinen botti koittaa hommata diilejä, mut ei oo tainnu ihan lähteä homma lentoon kun miinuksella ollaan niin että kolisee. Sit kompensoidaan huonoa liiketoimintaa epätoivosella lehtimyynnillä, jossa käytetään käytännössä orjatyövoimaa. Etänä tehdään, ettei tarvii vuokraa tiloja tai tarvikkeita, pohjapalkan saavuttamiseen vaadittavat ehdot kohtuuttomia. Tekopyhyys ja manipulointi on kans sellasta että terve! Alussa ollaan niin mukavia ja tekopirteitä tiiminvetäjän puolesta mut sitten kun kauppa ei jostain syystä käy (yllätys puhelinmyynti…), niin uhkaillaan potkuilla ja vedetään itkupotkuraivareita. En suosittele tätä kellekään.


      • Anonyymi

        Ei. Älä ota töistä vastaan täältä. Juokse tosi lujaa eri suuntaan.


    • Anonyymi

      Voin vahvistaa tämän tiedon. Aivan paskaa hommaa esimies on aluksi persettä lipova kuspää ja sitten kun viikon työnteon jälkeen harjoittelevana työntekijänä jokin ei mene ihan prikulleen niin soitetaan veeittuuntuneena että mikä homma kun sulle on tästä ja tästä jo sanottu. Manipulointia tosiaan tapahtuu no mitäpä olettaa ihmisestä joka työkseen aivopesee asiakkaita puhelimen kautta niin miksei sama ihminen tekisi sitä työntekijöille. Minullekin toitotettiin että pohjaehdot on helppo täyttää joko puhut 2h50min tai teet myyntiä tietyn määrän ja etenkin tosta puheajasta sanottiin että on pohjan pohja arvio ja todella helppo saada täytettyä no kuinkas kävi: Parin viikon työskentelyn jälkeen pyydetään puheluun ja näytetään lukuja että en ole minään päivänä täyttänyt sitä pohjan pohjaa (eli sopparin mukaan en siis olis oikeutettu palkkaan kun ei myyntikään helppoa ollut) vaikka luvattiin että sitä ei tartte miettiä ja on helppo täyttää ja 7h kumminkin istuin siinä koneen ääressä ja puhuin....

      • Anonyymi

        Siis aivan käsittämätöntä kohtelua ja työntekijän pilkkana pitämistä. Varsinkin, että on uhrannu ton paskaduunin eteen jopa kaks viikkoa ja sit kehdataan sanoa sen jälkeen et ei oo oikeutettu palkkaan… noi kyl tietää mitä ne tekee ja tiedostaa varsin hyvin et noi pohjapalkkaan vaadittavat ehdot on aivan helvetin vaikee saavuttaa. Toivottavasti joku ulkopuolinen taho pystyisi puuttumaan noin epäeettiseen toimintaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis aivan käsittämätöntä kohtelua ja työntekijän pilkkana pitämistä. Varsinkin, että on uhrannu ton paskaduunin eteen jopa kaks viikkoa ja sit kehdataan sanoa sen jälkeen et ei oo oikeutettu palkkaan… noi kyl tietää mitä ne tekee ja tiedostaa varsin hyvin et noi pohjapalkkaan vaadittavat ehdot on aivan helvetin vaikee saavuttaa. Toivottavasti joku ulkopuolinen taho pystyisi puuttumaan noin epäeettiseen toimintaan.

        Sun täytyis ilmottaa tästä eteenpäin ja ainakin työkkäriin ja työsuojeluun. Ne tekee jotain häiriöilmoituksia paskafirmoista ja ehkä joskus pääsemme eroon näistä kusipäisistä kynänpyörittäjistä :D


      • Anonyymi

        Samaa paskaa se jauho mullekkin. Josse herrä jotain osaa niin valehtelusta täydet pisteet.


    • Anonyymi

      Joo tekis kyä mieli lähtee käymään vähän seinäjoella...siellä on kuulemma hienot markkinat muutamana aikana vuodesta ja tosiaan arvostakaa itseänne elkääkä menkö tänne töihin. Oli sulla sit millanen elämäntilanne tahansa ja rahaongelmia mitä vaan niin TÄMÄ ei todellakaan edesauta sua elämässsä millään tavalla. Saat vaan karenssin.

    • Anonyymi

      ”Emme kommentoi asiaa enempää” teillä on kyl yhtä paksu nahka kun keskiverto kastemadolla :D teidän koko konsepti perustuu ihmisten kusettamiseen ja teette rikosilmoituksen siitä kun joku vähän kritisoi. Tsemppiä vaan tuleville vuosille!

    • Anonyymi

      Mä en halua olla suhun Mikaeli millään tavalla yhteydessä. Tuskin kovin moni muukaan haluaa teihin päin olla yhteydessä. Palkka on huonompi kuin 4h/päivä valtion työpajalla kuin teillä puhelinmyyjänä VAIKKA myyntiä olisi ollut eikä myyntiäkään voi työntekijä tarkastaa koska nehän saattavat peruuntua ni aika touhua. Jatkakaa toki lehtien myyntiä 80-vuotiaille kaihia sairastaville ihmisille ja sanojasi lainaten täytyisi olla röyhkeä ja myydä välittämättä ostajasta. Mun moraali ei moista paskaa kestä. Kiitos ku vastasit tänne omalla nimellas.

      Ps: Eniten vituttaa se, etten tallentanu niitä sun puheluita mitä mulle soitit. Ne ku ois laittanu eteenpäin ni voi jehna.

      Pss: tän kirjottamisee ei hirveen montaa minuuttia mee. Kyä mä enemmänki nautin muiden ihmisten stooreista täällä mitkä todistaa saman minkä itse todistin.

    • Anonyymi

      Kannattaa googlettaa "DigiPlaza Oy taloustiedot", joka kertoo kaiken oleellisen :D

    • Anonyymi

      Viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisena pakko kommentoida täällä näitä Päällikön itsensä vastauksia, että ehkä nyt olisi kohtuullinen aika harkita johtamiskoulutusta?

      Jos työntekijä ei uskalla lähestyä esimiestä työsuhdeasioissa, vika mitä useimmiten löytyy sieltä vastaajasta. Yllä olevan keskustelun perusteella kokemus tästä johtoportaan manipuloivasta tai syyllistävästä käytöksestä ei edes ole uniikki. Pitäisikö puolustelun ja hyökkäävän asenteen sijaan pohtia, mikä omassa yrityksessä vaatii kohentamista jos näin monilla on jäänyt teistä pahaa sanottavaa? Nasevat vastaukset siitä, miten "kannattaa soittaa ja puhua asiat puhtaaksi" kuulostavat haastavilta, uhkaavilta ja vieläpä äärettömän lapsellisilta.

      Yritysjohtajalla ja työnantajalla on aina VASTUU työntekijän olosuhteista ja palkanmaksusta. Tämän keskustelun valossa rikosoikeudellinen uhkailu yrityksen johtajalta nettikirjoittelun hiljentämiseksi kuulostaa hullulta. Ongelmako todellakin on aanonyymeissa nettitrolleissa, vai voisiko vika löytyä ihan peiliin katsoessa?

      Ironian huippuhan tässä blogitekstissä on syyttää puhelinmyyjiä huonosta asenteesta heikkojen tulosten edessä, kun itse yrityksen johtaja esittelee tällä surkuhupaisalla tekstisisällöllä omia itkupotkuraivareita kun työntekijöiden vapaa keskustelu ei olekaan ylistävää ja ihailevaa, kuten toivottiin.

      Mitäpä jos nyt Päällikkö M. ottaisi oman asenteen haltuun ja opettelisi johtamaan, ennen kuin rekryää lisää porukkaa? Ihan vaan ajatuksena.

      Blogitekstien, oman egon kanssa tuseeraamisen ja mielikuvitetrollien jahtaamisen ynnä muun, ei niin johtavaa tahoa imartelevan, käytöksen sijaan suosittelisin myös opiskelemaan kriisiviestintää ja yrityksen imagon kohennuskeinoja ammattilaisen tavoin. Ilmainen vinkki tähän alkuun: Yritystä kannattaa olla kehumassa joku muu kuin sen omistaja itse...


      PS. Läheiseni on myös yksi DigiPlazan entisistä työntekijöistä ja sivusta seuranneena voin allekirjoittaa nämä yleisimmät mitä keskustelussa mainittiin palkanmaksuongelmista työtuntiongelmiin ja manipulointiin.

      • Anonyymi

        Helvetin hienosti kirjotettu. Mikaelinki pitäs tuosta jo ymmärtää tosin on senverran luupää, et taitaa men toisest koevast pihalle :D


    • Anonyymi

      Joo noilla digiplazan taloustiedoilla ei oo ihme, ettei edes makseta "takuupalkkaa" :DDD

    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1476
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1194
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe