Onkohan kukaan

Anonyymi

Löytänyt työpaikalta elämänsä rakkauden?
Tavannut kumppanninsa työpaikalla ja jatkaneet vielä samassa työssä? Onko Se edes mahdollista?
Kertokaa kokemuksia.

13

796

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Upea henkilö löytyi samasta työpaikasta. Erotiikka kukkii edelleen ja katoamme päivittäin useampaan kertaan kateellisten kollegojen silmistä pikaisille. Ilmapiiri vain on kateellisen myrkyttynyt onnemme tieltä. Emme polta joten on ihan oma asiamme mitä teemme "tupakka" tauolla.

    • Anonyymi

      Tiedän kaksi pariskuntaa, jotka töissään tavanneet. Kummatkin tapaukset kiertelivät ja karttoivat toisiaan vuoden töissä, mutta pareiksi päätyivät ja pitkään olleetkin yhdessä.
      Keskustelutaitoiset, kiltit ja fiksut pärjäävät kyllä samalla työpaikalla pariskuntina. Hoitavat työnsä ja vapaa-aikanaan tekevät mitä haluavat.
      Monilla työpaikoilla on samat arvot omaavia ihmisiä, työn raskaus on tiedossa molemmilla ja nähdään paljon. Ei rakkautta kannata ohittaa jos töissä kaks sinkkua tapaavat, eikä liikaa miettiä. Asiat selviää vain puhumalla. Jos oot aloittaja ihastunut niin mene ihmeessä puhumaan ja kysy vaikka kahville.

      • Anonyymi

        Lisään muuten tähän vielä semmoisen, että muiden mielipiteitä näissä ei tarvitse kuunnella. Tai jos parista aletaan puhua niin puhukoot, rajan voi myös semmoisille vetää ihan suoraan ja sanallisesti, eli jos on asiaa tai kysyttävää niin tulkaa ihmeessä kysymään suoraan jne.. Itsestään tekevät naurettavan jos ei muuta puhuttavaa ole kuin juoruta rakastuneista selän takana.


    • Anonyymi

      Onhan niitä paljonkin, ja mikä ettei.

    • Anonyymi

      Ei ikinä! Pari sellasta nähnyt kun meneekin pieleen ja sitten alkaa roskan puhuminen, vainoominen ja sekoilu.

      • Anonyymi

        Höpö höpö, tervepäiset osaavat myös erota käyttäytyen. Eli ei kannata pelkän ihastumisen tunteelle luoda mitään vaan eksyä fiksun ihmisen seuraan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpö höpö, tervepäiset osaavat myös erota käyttäytyen. Eli ei kannata pelkän ihastumisen tunteelle luoda mitään vaan eksyä fiksun ihmisen seuraan.

        Ehkä nään sellaisenkin ihmeen vielä.


    • Anonyymi

      Anneko se siellä? :)

    • Anonyymi

      Minä kans mietin tätä joskus mutta sitten huomasin miten vähän työkavereita töissä oppii tuntemaan. Yllätti miten erillaisia ovat vapaalla. Se karisi se haave nopeesti sitten ja ihan hyvä niin. En halua olla koko-ajan toisen kanssa kuitenkaan niin oikeen hyvä etten alkanut siihen. Mietitytti vielä että joutuis exää kattelemaan töissä jos ei toimikaan.

      • Anonyymi

        Sama


    • Tiedän useampia tapauksia, joilla on onnistunut. On mahdollista

    • Anonyymi

      Minäkin tiedän, omalta työpaikaltani näin äkkiä ajatellen kaksi pariskuntaa, ja sitten tuttavapari joka tapasivat myös työpaikalla.
      Tämä viimeksimainittu on tuorein tapaus. Mies meni työhön firmaan jossa nainen oli ollut jo muutaman vuoden. Löysivät toisensa kiinnostaviksi, alkoivat tutustua lähemmin ja viimein mies muutti naisen luo missä asui jo vaimon kaksi poikaa edellisestä suhteesta.
      Menivät sitten naimisiin ja saivat vielä yhteisen pojankin. Kaikkien yllätykseksi (sillä päinvastaista veikattiin) ovat edelleen yhdessä ja onnellisia. Ja samassa työpaikassa.
      Nämä kaksi pariskuntaa omalta työpaikalta ovat jo veteraaneja siinä asiassa, vuosia yhdessä olleita ja vakiintuneita aviopareja. Ja työpaikka on sama vaikka eri hommissa ovat.
      Mikä ihme ettei voisi parinsa löytää vaikka mistä? Kun se oikea osuu kohdalle ei se kysy paikkaa eikä aikaa.

    • Anonyymi

      En minä tietenkään voi sanoa mitään kenenkään toisen ihmisen "elämän rakkaudesta". Jotkut saattavat hyvin pysyä yhdessä hieman vaatimattomammallakin vaatimustasolla.

      Vaan siis vastaus kysymykseen: kyllä, ilmeisesti se on mahdollista. Itse tunnen ainakin neljä pariskuntaa, jotka ovat tavanneet työpaikalla, jatkaneet samassa työssä ja pysyneet yhdessä.

      Yksi noista pariskunnista tosin työskentelee rakennustyömailla ja työkohteet vaihtelevat. Eli eivät siis työskentele jatkuvasti samassa paikassa. Muut taas ovat erilaisissa toimistotöissä, eli ihan käytännössä samoissa tiloissa toistensa kanssa. En kylläkään osaa sanoa miten läheisesti siellä päivittäin työskennellään. Nuo kaikki pariskunnat ovat olleet yhdessä useita vuosia.

      Sanoin ainakin neljä pariskuntaa, kun en osaa ihan varmaksi sanoa miten kaikki muut tuntemani pariskunnat ovat toisensa tavanneet.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4649
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4260
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2790
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1679
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1670
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1625
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1583
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1531
    Aihe