Mies ei halua lasta eikä naimisiin

Anonyymi

Olen 29 vuotias lapseton nainen. Syy miksei lapsia vielä ole on se, etten nuorempana halunnut vielä ja nyt viime vuosina sopivaa miestä ei ole löytynyt ja lähes kaikki parisuhdemiehet on jo varattuja ja jäljellä on vain huonompia.

Tapasin kuitenkin tuossa alkuvuodesta 33-vuotiaan miehen, joka oli eronnut entisestä vaimostaan viime vuonna ja etsi nyt uutta puolisoa. Hänellä on exänsä kanssa myös 7-vuotias poika, joka onneksi on tykännyt minusta ja ottanut minut hyvin vastaan vaikka oma äitinsä hänelle äiti onkin.

Minua kuitenkin harmittaa, ettei lapsi ole omani vaikka pidän hänestä todella ja haluan lapsen myös itse ja olen puhunut tästä miehen kanssa, että hankittaisiin lapsi yhdessä. Haluaisin myös naimisiin, koska sekin on ollut itselle aina tärkeää sitten kun lasta alkaa yrittää. Mies ei kuitenkaan innostu asiasta yhtään. Hän sanoo, että edellisestä avioliitosta on niin vähän aikaa eikä tiedä haluaako enää naimisiin. Ei myöskään ole innokas toisen lapsen suhteen. Minä kyllä treffaillessa tein lapsihaaveeni selväksi, mutta hän väittää, että luuli sen riittävän että hänellä on lapsi. Ei halua edes keskustella juuri asiasta ja jankkaa kuinka pikkulapsiarki on rankkaa, ei halua uusioperhettä ja kuulemma ikäeroa hänen poikaansa olisi liikaa.

Eli hän ei selvästikkään tajua, ettei se ole sama asia, että uudella puolisolla on jo lapsia valmiina kuin että tehtäisiin omia. Itse haluan äidiksi ja sitäkin olen jankannut että itsellä alkaa kohta hedelmällisyys laskea, koska 30 jälkeen se todella alkaa laskea ja puolison löytäminen ei ole helppoa. Olin niin onnellinen kun tapasimme ja tuolloin mies kertoi ymmärtävänsä lapsihaaveeni niin tullut täytenä järkytyksenä ettei hän nyt haluakkaan naimisiin ja lapsia.

Pitäisikö yrittää vielä suostutella sillä hän on täydellinen isä pojalleen ja olisi meidänkin yhteiselle lapselle. En voi odottaa enää vuosia, että jospa hän joskus suostuisi ja tätä hän ei ymmärrä vaan jankkaa että nuorihan mä vielä olen. Ja jos pitäisi löytää vielä joku toinen niin kiirettä pitäisi pitää. Pelottaa, että loppuu aika enkä löydä ketään enkä saa kokea äidiksi tuloa koskaan.

11

865

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sinuna en jäisi suostuttelemaan. Mies voi hyvin sanoa, että joo mietitään myöhemmin, mutta totuus silti, ettei halua.

      Jos sulle oikeasti on tärkeä saada lapsi niin älä tuhlaa aikaa vastahakoisiin miehiin. Kyllä niitä halukkaita miehiä löytyy. Sä et ole vielä edes vanha ensisynnyttäjäksi (Suomen tilastoissa) ja miehet ovat yleensä vielä pikkasen naisia vanhempia saadessaan ensimmäisen.

    • Anonyymi

      Hedelmällisyysklinikalle Tanskaan. Saa laatuspermat kohtuuhintaan.

    • Lasten hankkiminen on vastuullinen kokonaisuus joka jakautuu tasan kahdelle. Molemmat tekee oman päätöksen, kunnioita sitä.

    • Anonyymi

      Jatka etsintää, löydät aivan varmasti miehen joka haluaa lapsen juuri sinun kanssasi.

      Ainoa jka tuossa säälittää, on pikku poika.
      Hän on hyväksynyt sinut jo osaksi elämäänsä. Nyt kun poistutkin kuvioista (aiheellisesti, tosin) lapsen on vaikea ymmärtää sitä. Hänen kuvansa luotettavista aikuisista saa pahan särön!

      Poistuessasi miehen elämästä, varoita häntä esittelemästä lapselleen mahdollisia naisia uusina peheenjäseninä, ennenkuin kumpikin heistä aivan varmasti tietää mitä haluavat tulevaisuudeltaan.

    • Anonyymi

      En sinuna jäisi odottelemaan ja suostuttelemaan. Lapsiasia on tärkeä ja iso juttu ja voi olla, että pelkkä tärppääminenkin kestää, vaikka seksielämä olisi kumppanin kanssa säännöllistä. Tee johtopäätökset ja etsi lisääntymishaluinen mies.

    • Anonyymi

      Miksi rikoit lapsiperheen????? Ihan oma vikasi että veit lapsiltä isän ja vaimoltamiehen ja nyt juoruut täällä heidän asioita??? Häpee ihminen.

      Ei ole sun asia kujertaa täällä muiden asioita, lähde pois ja etsi uusi mies jolla ei ole lapsia, et ole ansainnut miestä jolla on lapsia, he vaan kärsivät kun sinä haukut heitä ja heidän äitiä. Ymmärrätkö että lapset kärsii ja mies kaikista eniten, kun rikoit hänen perheen.
      Hän on täydellinen isä lapselleen kunnes sinä menit jha hajoitit perheen janyt kuvittelet että saisit siellä asua? Olet pelkkä laastari, kunnes mies läytää uudennaisen, toivottasti ymmärrät ja poistut ennenkjuin kaikki asiat on solmussa. tai ne on jo.

      Eikö sulla ole mitään rajaa? Kuvittele et joku rikkoo sun perheen!!!! Lapsi kärsii ja kasvaa kieroon kun jakuvasti haukut häntä ja kuvittelet että kuulut siihen perheeseen. Mies rakastaa entistä vaimoa ja lastaan ei sinua.

      • Anonyymi

        Huonoin vastaus pitkään aikaan. Kuulostaa tuolta samalta, katkeralta, vanhan purukumin jauhajalta.


      • Anonyymi

        Miksi rikoit lapsiperheen????? Ihan oma vikasi että veit lapsiltä äidin ja mieheltä vaimon ja nyt juoruut täällä heidän asioita??? Häpee ihminen.

        Ei ole sun asia kujertaa täällä muiden asioita, lähde pois ja etsi uusi nainen jolla ei ole lapsia, et ole ansainnut naista jolla on lapsia, he vaan kärsivät kun sinä haukut heitä ja heidän isää Ymmärrätkö että lapset kärsii ja nainen kaikista eniten, kun rikoit hänen perheen.
        Hän on täydellinen äiti lapselleen kunnes sinä menit jha hajoitit perheen ja nyt kuvittelet että saisit siellä asua? Olet pelkkä laastari, kunnes nainen löytää uuden miehen toivottasti ymmärrät ja poistut ennenkjuin kaikki asiat on solmussa. tai ne on jo.

        Eikö sulla ole mitään rajaa? Kuvittele et joku rikkoo sun perheen!!!! Lapsi kärsii ja kasvaa kieroon kun jakuvasti haukut häntä ja kuvittelet että kuulut siihen perheeseen. Nainen rakastaa entistä miestään ja lastaan ei sinua.


    • Anonyymi

      Itsellä oli jo lapsi edellisestä liitosta, kun tavattiin nykyisen kanssa. Hänellä siis ei. Sanoin jo tavatessamme etten lisää lapsia sillä haavaa halua. Aikamme seurusteltiin ja alkoi tuntua itsestäkin, että voisihan se kiva niitä sisaria olla. Hän ei hirveästi painostanut asiassa, mutta oli kyllä selvää, että lapsen halusi. Niinpä sitten tehtiin yksi yhteinen lapsi ja vielä yksi iltatähtönenkin tuli hiljattain. Eli ei kannata luovuttaa, jos on muuten täydellinen kumppani. Olet vielä kuitenkin nuori ja ehditte hyvin hankkia lapsen. Tutuskaa kunnolla toisiinne ja viettäkää kahden keskistä aikaa, niin varmuus ja halu lastenhankkimiseen voi tulla miehellekin ja kestätte pikkulapsiajan paremmin, kun ette säntää siihen kiireellä. Selin voi miestä askarruttaa, koska on rankkaa aikaa monella tavalla.

      • Anonyymi

        Ja vielä lisäyksenä, että puolisoni oli 34v, kun tavattiin. Ja hyvin siis kaikki ehdittiin tehdä.


    • Anonyymi

      Älä ainakaan mene naimisiin jos asia mietityttää. Vaikka mies haluaisi ennenkuin kuin tuo lapsi asia itsellesi selvä. Itse mietin vielä samalla viikolla kun oli häät että perunko ne koska tiesin haluavani lapsia. Tiesin että mies haluaa lapsia mutta lykkäsi asiaa . Olin kuitenkin jo 30 .Sekä tiesin että voi toista pakottaa eli minun on päätettävä mitä haluan elämältäni. Ikä kysymys oli itselleni myös hankala juttu. Lopulta kuitenkin mieskin oli valmis siihen että lapsi saa tulla jos on tullakseen ja nykyään niitä on kaksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      76
      1362
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1195
    3. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      934
    4. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      906
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      78
      848
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      31
      794
    7. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      162
      793
    8. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      776
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      774
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      675
    Aihe