Jänisjahti

Anonyymi

Nyt on jänisjahdin aika .En ole milloinkaan syönyt jänistä , jota ennen kuulemma valmistettiin padassa ja uunissa .
Miltä jänis maistuu?

61

1556

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jänispataa a la Buena Mujer, elikkä hyvän emännän tavalla: ruskista jäniksen palat (nyljetyn, paloitellun ) padassa , heitä joukkoon pekonia, herkkusieniä, timjamia, rosmariinia, salviaa, sipulia, porkkanaa, valkosipulia ja punaviiniä. Lihalientä pari desiä. Suurusta pienellä määrällä maizenaa tai vehnäjauhoja. Hauduta, kunnes liha on mureaa, Tarjoa perunoiden tai riisin kera. Herkullista .

      • Anonyymi

        Vaikuttaa tosi herkulliselta ja maukkaalta mausteineen . Mistähän sitä jänistä saisi , ehkä kauppahallista kun ei tunne metsästäjiä.


      • Paljon tarvitaan näköjään mausteita peittämään jäniksen lihan makua.
        Ei tulisi mieleenkään syödä mitään muitakaan tassueläimiä; kissaa, koiraa, minkkiä, kettua, sutta, rottaa ...


      • Anonyymi kirjoitti:

        Vaikuttaa tosi herkulliselta ja maukkaalta mausteineen . Mistähän sitä jänistä saisi , ehkä kauppahallista kun ei tunne metsästäjiä.

        Lapsena iskä toi metsästä ja äiti valmisti uunissa, ilman kaikkia noita mausteita joita ei ollut varmaan edes kaupoissa.
        Sittemmin olen valmistanut tuon ohjeen mukaan, uudenvuoden aterialle, joskus kauan sitten, jossain kaukana. Jäniksen ostin pakastettuna ja valmiiksi paloiteltuna lihakauppiaalta.
        Jäniksenmaku on mieto ja pehmeä, hieman kanaa muistuttava. Ei paha riistan maku. Varsinaisesta riistasta laitan vain poronkäristystä ja jonkun yksittäisen hirvipaistin olentehnyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaikuttaa tosi herkulliselta ja maukkaalta mausteineen . Mistähän sitä jänistä saisi , ehkä kauppahallista kun ei tunne metsästäjiä.

        Isoimpien markettien pakastealtaasta voi löytyä, jollei paikkakunnallasi ole erillistä lihakauppaa.

        Jäniksen liha maistuu miedolta riistalihalta. Ei nääs ole syötetty millään rehulla eikä annettu antibiootteja. 🐇


      • Paloma01 kirjoitti:

        Lapsena iskä toi metsästä ja äiti valmisti uunissa, ilman kaikkia noita mausteita joita ei ollut varmaan edes kaupoissa.
        Sittemmin olen valmistanut tuon ohjeen mukaan, uudenvuoden aterialle, joskus kauan sitten, jossain kaukana. Jäniksen ostin pakastettuna ja valmiiksi paloiteltuna lihakauppiaalta.
        Jäniksenmaku on mieto ja pehmeä, hieman kanaa muistuttava. Ei paha riistan maku. Varsinaisesta riistasta laitan vain poronkäristystä ja jonkun yksittäisen hirvipaistin olentehnyt.

        Poro ei ole varsinainen riistaeläin, vaan kotieläin, jonkun omaisuutta toisin kuin varsinaiset riistaeläimet.


      • Anonyymi
        Paloma01 kirjoitti:

        Lapsena iskä toi metsästä ja äiti valmisti uunissa, ilman kaikkia noita mausteita joita ei ollut varmaan edes kaupoissa.
        Sittemmin olen valmistanut tuon ohjeen mukaan, uudenvuoden aterialle, joskus kauan sitten, jossain kaukana. Jäniksen ostin pakastettuna ja valmiiksi paloiteltuna lihakauppiaalta.
        Jäniksenmaku on mieto ja pehmeä, hieman kanaa muistuttava. Ei paha riistan maku. Varsinaisesta riistasta laitan vain poronkäristystä ja jonkun yksittäisen hirvipaistin olentehnyt.

        Veljeni on innokas jänisten metättäjä, ja he laittavat sitä uunissa karjalanpaistin tapaan, sianlihaa joukkoon, eikä luultavasti maustepippuria kummasempia mausteita.


      • Anonyymi

        Pitääpä tilata veljeltä jänis ja tehdä siitä ohjeesi mukaan pataa.
        kiitos ohjeesta

        Pirre


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Poro ei ole varsinainen riistaeläin, vaan kotieläin, jonkun omaisuutta toisin kuin varsinaiset riistaeläimet.

        Arktisiin eineisiin tottunut poro söisi mielellään vain jäkälää. Luulisi, ettei siinä olisi mitään vitamiineja ja suoja-aineita. Kuitenkin jäkälässä on ravintoaineita. Valitettavasti jäkälä hyvin hidaskasvuisena imaisee helposti myös radioaktiivisia yhdisteitä ilmasta.

        Kun ydinreaktori pöllähtää jossakin lähialueilla, toisessa valtiossa puoliksi ilmaan, sen hiukkaspäästöt kulkeutuvat tuulien mukana jäkäläkasvustoonkin.
        Sama tietysti muuhunkin luontoon.
        Tsernobylin reaktorikatastrofin jälkeen savon mies kertoi, että ahvenet tikittävät enemmän kuin isännän perintökello, taskunauris.


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Poro ei ole varsinainen riistaeläin, vaan kotieläin, jonkun omaisuutta toisin kuin varsinaiset riistaeläimet.

        On vai, ei me tiedettykään?
        Voiko porosta valmistaa jänispaistin?


      • Anonyymi kirjoitti:

        On vai, ei me tiedettykään?
        Voiko porosta valmistaa jänispaistin?

        Tokihan Te tiedätte kaiken (montako Teitä siinä lienee), mutta hän, jolle vastaukseni oli, ei nähtävästi tiennyt, koska kirjoitti: """Varsinaisesta riistasta laitan vain poronkäristystä ja jonkun yksittäisen hirvipaistin olentehnyt."""

        Onko sinun jotenkin vaikeaa seurata mihin kommenttiin mikäkin vastaus on?
        Hahmotushäiriökö? Vai onko vieäkin niin kiire vastata, kun näet nikkini jossain, ettet malta katsoa mistä on kysymys.


    • Anonyymi

      Jänis on kananlainen liha mutta ehkä, siis ehkä, miedompi. Metsä miedosti maistuu siinä. Mutta jänis ammutaan haulikolla ja hauleja on vaikea ruokaa laitettaessa löytää, joten syö varovaisesti.

    • Anonyymi

      vanhemmassa jänössä on voimakas metsän maku siksi se kannatta liottaa
      jääkaapissa maidossa yön yli, niin tulee hyvää
      nj

      • Minä varmaan ole mitään villijänistä syönyt kuin lapsena. Tuo ohje on kanipaistiin tarkoitettu, joka ei varmaan ole kauheesti metsässä laukannut :)


      • Anonyymi
        Paloma01 kirjoitti:

        Minä varmaan ole mitään villijänistä syönyt kuin lapsena. Tuo ohje on kanipaistiin tarkoitettu, joka ei varmaan ole kauheesti metsässä laukannut :)

        Kasvatetaanko jossain jäniksiä vai mistä se jänis sinne pakastealtaaseen oli joutunut?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kasvatetaanko jossain jäniksiä vai mistä se jänis sinne pakastealtaaseen oli joutunut?

        Jäniksiä taidetaan vain metsästää ja pakastealtaista löytyvä jänis on kania, siis kasvatettua lihaa, joka maistuu miedommalle kuin villijänis.


      • Anonyymi
        Paloma01 kirjoitti:

        Jäniksiä taidetaan vain metsästää ja pakastealtaista löytyvä jänis on kania, siis kasvatettua lihaa, joka maistuu miedommalle kuin villijänis.

        Olen syönyt kanipaistia Suomessa ja Puerto del Cruz:ssa , ja hyviä oli molemmat, josta kiittäminen kokin taitoa hyvin maustettua kastikelientä.


      • Anonyymi
        Paloma01 kirjoitti:

        Jäniksiä taidetaan vain metsästää ja pakastealtaista löytyvä jänis on kania, siis kasvatettua lihaa, joka maistuu miedommalle kuin villijänis.

        että sinun jänis muuttuikin kaniksi...............


      • Anonyymi kirjoitti:

        että sinun jänis muuttuikin kaniksi...............

        Jänis ja kani, lähisukulaisia, mutta leopardi ei pääse koskaan täplisyään eroon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        että sinun jänis muuttuikin kaniksi...............

        Niin ne muuttuu jutut hovissa.


      • Anonyymi
        Paloma01 kirjoitti:

        Minä varmaan ole mitään villijänistä syönyt kuin lapsena. Tuo ohje on kanipaistiin tarkoitettu, joka ei varmaan ole kauheesti metsässä laukannut :)

        olet tainnut syödä rusakkoa
        nj


      • Anonyymi
        Paloma01 kirjoitti:

        Jäniksiä taidetaan vain metsästää ja pakastealtaista löytyvä jänis on kania, siis kasvatettua lihaa, joka maistuu miedommalle kuin villijänis.

        Kaniako oikein kasvatetaan jossain syötäväksi?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kaniako oikein kasvatetaan jossain syötäväksi?

        Eiköhön lihakania kasvateta Suomessakin ruuaksi. Maailmalla se on yleistä.


      • Paloma01 kirjoitti:

        Eiköhön lihakania kasvateta Suomessakin ruuaksi. Maailmalla se on yleistä.

        Kuuluu olevan niitäkin vapaina juoksevia helposti lisääntyviä citykaneja ihan riesaksi asti, kunhan ehtivät pyydystämään ja pakastamaan.


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Kuuluu olevan niitäkin vapaina juoksevia helposti lisääntyviä citykaneja ihan riesaksi asti, kunhan ehtivät pyydystämään ja pakastamaan.

        Suomessa ei kasvateta kaneja ruoaksi. Lemmikeiksi kyllä. Ranskasta ainakin tuodaan pakastettuja kaneja ruoaksi.

        Pari vuotta sitten pyydystettiin citykaneja ja tutkittiin ovatko ihmisravinnoksi kelpaavia. Mitä lie syövätkään. Ei pahoja haitta-ainepitoisuuksia havaittu.
        Pyydystetään edelleenkin (?), mutta eivät päädy kauppaan vaan eläintarhojen asukkaiden ravinnoksi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Suomessa ei kasvateta kaneja ruoaksi. Lemmikeiksi kyllä. Ranskasta ainakin tuodaan pakastettuja kaneja ruoaksi.

        Pari vuotta sitten pyydystettiin citykaneja ja tutkittiin ovatko ihmisravinnoksi kelpaavia. Mitä lie syövätkään. Ei pahoja haitta-ainepitoisuuksia havaittu.
        Pyydystetään edelleenkin (?), mutta eivät päädy kauppaan vaan eläintarhojen asukkaiden ravinnoksi.

        Kissojen ja koirien ruokia ainakin valmistetaan myös kanista.
        Kissani ei suostunut syömään mitään sellaista ruokaa, joitten yhtenä aineosana oli kani. Nuuhkaisi vain ja jätti siihen. Muuten oli vähän liiankin ahne ruuan perään.


      • Anonyymi kirjoitti:

        olet tainnut syödä rusakkoa
        nj

        Rusakko on ok. Russakkaa en haluaisi syödä.


      • Anonyymi

        Noin minäkin olen tehnyt

        Pirre


    • Riistasta puheen ollen, laitoin eilen uusiseelantilaista peuraa kun noi miehet halusivat. Samasta firmasta kuin poronkäristys. Ei hyvää. Miehet tykkäsivät; valmistin kuin poronkäristystä , käristin pannulla runsaan sipulin ja pekonin kera ja tarjosin karpalohyytelön kera, En pystynyt edes maistamaan itse, koska hajukin kuvotti.

      • Anonyymi

        Syksyn tullen kauppoihin tulee hirvenlihaa myyntiin, jollei kuulu hirviporukkaan tai on maanvuokraajana.
        Hirvipaisti ja etenkin nuoren hirven lihasta tulee uunissa todella herkullista. Vanha hirvi on sitkasta.



      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Sekään uusiseelantilainen peura ei luultavasti mitään riistaa ollut, vaan kasvatettua.

        https://yle.fi/uutiset/3-10068303

        Suomessa myyvät uusiseelantilaista Saksanhirveä valmiiksi silputtuna vajaan kilon pusseina pakastettuna.
        Se on tarhattua ja osittain ruokittua, vähän kuin poro, jota Lapissa heinällä syötetään talvella.
        Saksanhirvi on paljon halvempaa kuin poronliha.
        Nyt ollut kaupoissa venäläistä poroa, jota on sieltä raijattu Suomeen ja Ruotsiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Syksyn tullen kauppoihin tulee hirvenlihaa myyntiin, jollei kuulu hirviporukkaan tai on maanvuokraajana.
        Hirvipaisti ja etenkin nuoren hirven lihasta tulee uunissa todella herkullista. Vanha hirvi on sitkasta.

        Saksan hivestä tehtyä hivenkäristystä söin mieheni syntymäpäivä juhlissa, en tykännyt, ei vastannut täkäläisestä hirvestä tehtyä käristystä.
        Ideanani oli tarjota syntymäpäivillä hänen metsästys muistoja herättävää ruokaa, ei oikein onnistunut.
        Mieheni oli silloin jo aika huonokuntoinen eikä olluyt päässyt metsälle enää vuosiin.
        Pirre


    • Anonyymi

      Minä olen syönyt riistaeläimistä vain hirven lihaa, ja se oli tosi hyvää. Minua kiinnostaisi syödä joskus sorsapaistia, mutta en ole katsonut saisiko sorsaa kaupan pakastealtaasta.

      • Anonyymi

        Kyllä sorsia löytyy isojen kauppojen pakastealtaista, sekä kani .


    • Anonyymi

      Jänistä on tullut syötyä ja Campolla Venetzuelassa grillattua koiraa ja vähän muutakin kun olin nuori , mutta se on toinen juttu :D

      Per-kel

    • Hyvältä se maistui,
      vuosia, vuosia sitten kuljin Kuusamossa jänismetällä.
      useampia saatin yhdellä reissulla.
      Ne jänikset, jotka itse ammuin jouduin itse metsässä suolistamaan, koira sai sydämen heti kiitokseksi hyvästä ajosta.
      Sitten jänistä aitan seinustalla sitä hetki roikotettiin ja nahat lähti sukkana pois.
      Pannulle ja uuniin, niihin jänispaisteihin laitettiin nesteeksi pilsneriä, suolan ja pippurin , sipulin lisäksi ei muita paljon muita mausteita laitettu, että riistan oma pehmeä maku maistuisi. Jos oli hauleja, niin ne luutkin olivat aika pikkusia.

      • Anonyymi

        En ole ikuna syönyt jänöä. En pystyisi, kun pihapiirissä pyörii pari rusakkoa. Ei niitä saisi jahdata...🐇🐇🐇
        Beng
        Villiä sikkoo olen syönyt, mutta entrsötee on parempaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ole ikuna syönyt jänöä. En pystyisi, kun pihapiirissä pyörii pari rusakkoa. Ei niitä saisi jahdata...🐇🐇🐇
        Beng
        Villiä sikkoo olen syönyt, mutta entrsötee on parempaa.

        Eikö ole jännää, että pupua ei saisi lahdata, kun on pörröinen ja satujen hyvis.
        Pörröinen tipu kuitenkin äkkisyötetään luut paukkuen broileriksi ja sitä syödään empatioita tuntematta.
        Pupu, se villi, on sentään daanut vapaudessa loikkia tiensä päähän, päätyy lautaselle tai ei.


      • Anonyymi kirjoitti:

        En ole ikuna syönyt jänöä. En pystyisi, kun pihapiirissä pyörii pari rusakkoa. Ei niitä saisi jahdata...🐇🐇🐇
        Beng
        Villiä sikkoo olen syönyt, mutta entrsötee on parempaa.

        Yksi pupu on koko kesän pyörinyt tässäkin pihassa,
        hyvässä kunnossa on kun on syönyt omenoita viime aikoina.
        Kovin yksinäiseltä näyttää, me kaksi tässä toisiamme pälyilemme.

        Keväällä kun petuniapatani ei vielä ollut kukantaimia saanut,
        pupu siinä padassa kaikessa rauhassa ruohotupsuja pureskeli.
        Nappasin kuvan ja kuvan kera kehuin saavani aitoa pupupataa ilman pyssyä.


    • "Jonna Kumpulainen on kasvattanut kaneja vuodesta 2012 lähtien. Ammatillinen tila tuottaa vuosittain 200–300 teurasta myyntiin. Lihaa myydään suoraan ravintoloille, jälleenmyyjille, mutta myös kuluttajille esimerkiksi REKO-lähiruokapiirien kautta. Tila kasvattaa vuosittain myös 100 siitoskania muille tiloille."

      https://yle.fi/uutiset/3-10022889

      Pienimuotoista tuotantokanin kasvatusta on kait Suomessa, mutta kaninkasvattajat eivät yleensä tee numeroa siitä, koska kani mielletään ensisijaisesti lemmikkieläimeksi. Ranskassa, Eteä-Euroopassa ja E-Amerikassa kaninliha on arvostettua ruokaa, myös jänis (conejo ja liebre)

    • Anonyymi

      Olen ampunut metsäkanalintuja ja muutaman jäniksenkin vielä kotikorvessa asuessani.
      Äitini valmisti metsänriistasta herkullisia aterioita.
      Nyt eläkeläisenä lätkin vaan mahlakärpäsiä keittiössä. On hyvä syy toivoa ilmojen viilentymistä.

    • Anonyymi

      Ploma ja Tellukka
      Teekkareiden friikkiohjaajan
      Jäniksen vuosi
      jos olette kiinnostuneet pupujusseista

      Ruotsista: miten te siedätte surkeat kahvipaketit, juan valdez ei hyväksyisi,

      ostan lööfberin liilaa kharima joskus nelospaahtoa sekoitusvahvistukseksi, että on surkea kaksinkertainen väliin murujapäästävä muovipaketti, kun Suomessa on hienot yhdenpussin pakkaukset

      Onko niissä ruotsinpaketeissa joku niksi millä gevaliat avataan siististi toimivasti?

      • Ostan vain joko Gevalian Colombiaa tai Zoegan Passion Colombiaa. Tasaisesti hyvä laatu molemmissa, Zoegan on paras. gevalian paketti avautuu ottamalla napakasti hyppysiinsä paketin yläreunan lipakkeet ja kiskaisemalla ne erilleen. Ilman mitään työkaluja. Zoega on vaikeampi, joutuu melkein leikkaamaan saksilla. Gevalia sisältää 25 gr. vähemmän per paketti, mutta on useimmiten vähän halvempaa.


    • Miltä lie maistuisi Räkätti-Rastas Öljyssä Friteerattuna...
      Muistelin tässä Lapsuuden-Kotiani.
      Äitini Mansikka-Penkeistä ammuskelin noita lintusia paljon.
      Sinisistä Suoja-Verkoista vapauttelin Siilejä.
      Entä avo-tulella paahdettu Siilin-Nahka piikkeineen?
      Ensin nypitään...sitten Maku-Nystyröitä hypitellään.

      H.

      • ...huumassa hypitellään.


        H.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jänis on hyvää hyvän yrttikastikkeen kanssa erikoisesti. Maku on jostain broilerin ja punaisen lihan väliltä. Olen syönyt montaa kertaa. Myös grillatut broilerin maksat on herkkua ja villisika.

      • Anonyymi

        Jäniksen korvikkeena on Hgin Citymarketissa ranskalaista kania 12€ kilogramma.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kannatan, ei jäniksiä saa ampua.

      • Anonyymi

        Antaa jänisten olla, kun tarvitsevathan sudetkin ruokaa, että jaksavat lisääntyä.


    • Anonyymi

      Kessulta kessut maistuvat.

    • Anonyymi

      Samalle maistuu kuin kaukomailla syödyt rotat.
      Rotta on aasian maissa tärkeä proteiinin lähde
      ja isojakin ovat.

    • Anonyymi

      En muista syöneeni, kerran eräs metsästäjä toi mulle jäniksen, käski laittaa riippumaan joksikin aikaa, laitoin omenapuun oksaan riippumaan no yhtenä päivänä huomasin ikkunasta kun iso sekaroituinen juoksi jänis suussa.

      • Ai nii nimimerkki


    • Anoppi aikoinaan teki jänistä karjalanpaistin tapaan. Laittoi jänistä ja sianlihaa hautumaan uuniin kuten karjanlanpaistin.
      En oikein muista miltä maistui, aika luista ja vähälihaista taisi olla.

      • Jänis paisti jäi syömättä, ukkometsosta tein sen yhden kerran niin sen tein karjalanpaistin tapaan, metsonliha eroaa kananlihasta, harvinaista herkkua.


    • Anonyymi

      Asuin maankorvessa, aikoinani 20 ensimmäistä vuottani paikassa 50 km sydänmaalta korpeenpäin. Isäni, hengissä säilynyt korpisoturi antoi kantaa asetta sitten kun pikkusanttu jaksoi sitä mukanaan retuuttaa.

      Meno siellä oli meille alkuasukkaille melkomoista. Kun riistalinnut olivat lentokykyisiä, me alettiin niitä napsia torrakoillamme oksilta alas kotiin suurperheen äidiniloksi.
      Minäkin ammuin kaikkia riistalintujamme ja jäneksiä.
      Väliin pimeässä isoaitassa riippui koko kirjo metsän eläviä tekeytymässä.
      Itte me osattiin linnuista höyhenet plokata, nylkeä jäneksemme.

      Isämme opetti mestariluokkaisten loukkujen teon. Polulle mustikoita tai puolukoita...poloiset jäivät kaulastaan kiinni oveliin ansoihin ja loukkuihin.
      Kun metsästysaika meni umpeen, äitimme laittoi pataan teerikukkoa ja ukkometsoa.
      Koulumatkat olivat pitkät. Ei niitä manna-tai riisivellillä jaksettu taivaltaa.

      • Lapsuu kesistä muistot kesävietto paikasta Saimaan saaressa jonne mentiin isolla keskimoottori-veneellä, saari tutut elivät täysin omavaraistaloutta, lapset joutuivat asumaan koululla viikot, lehmät laskettiin lypsyn jälkeen metsään josta saivat ruokansa.


    • Anonyymi

      On siitä varmaan15 vuotta sitten kun olen jäniksen ampunut , ja kattilassa paistanut.- Ei ennään tee mieli tappaa näitä luonnonlapsia .- Hyvältä toki maistui kun oli maustettu ja viinissä yön yli :D

      Gubbe 72

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yläkoulun seksiopas neuvoo harjoittelemaan

      anaaliyhdyntää lämpöisellä ja pitkällä porkkanalla https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010859818.html
      Maailman menoa
      375
      4975
    2. Joukko oppilaita terrorisoi koulua Helsingissä niin

      että osa opettajista pelkää töihin tulemista https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010857587.html
      Maailman menoa
      354
      2870
    3. Millaista naista ikävöit

      Ulkonäkö/persoona
      Ikävä
      76
      2531
    4. Minkälainen naama

      kaivatullasi on? 🫠
      Ikävä
      93
      2133
    5. Purra esiintyi epäasiallisesti

      Eduskunnassa keskustellaan vaihtoehtobudjeteista. Niistä voi olla monta mieltä ja myönnän niiden olevan osin heikkoja. M
      Pyhäjärvi
      468
      1879
    6. MTV: Jyrkistä eronnut Jenni kritisoi kovin sanoin Ensitreffit-ohjelmaa: "Ei esimerkiksi kysytty..."

      Ohhoh! Jenni lataa tekstiä! Tsemppiä Jennille ja Jyrkille "sen oikean" löytämiseen. Lue lisää: https://www.suomi24.fi/
      Ensitreffit alttarilla
      33
      1604
    7. Martina Aitolehti pitkästä aikaa tv:ssä - Nyt mukana kokkauskisassa!

      Oho, Martina Aitolehti nyt kokkauskisassa! Häntä ei ole nähtykään pitkään aikaan tv:ssä. Mukana myös mm. Henny Harjusola
      Kotimaiset julkkisjuorut
      230
      1436
    8. Keski-ikäiset julkkismiehet vaihtaa nuorempiin!

      Seiska tietää kertoa: erikoisjoukot Janne Lehtosen vaimo yli 20v avioliitosta hakee eroa, Janne -ikuista rakkautta hehku
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1392
    9. "Tapaus" Aittakumpu/Simula hyvin paljastaa kuinka tyhmää ja turhaa sakkia Suomesta

      löytyy. Toissapäivänä "joku" teki tänne avauksen liittyen Kalevan juttuun, että noilla kahdella olisi suhde. Eli Otsikko
      Maailman menoa
      34
      1332
    10. Hyvää yötä

      Kaveri🥰... Olen vähän yllättynyt.
      Ikävä
      66
      1233
    Aihe