Irtisanomisia vuoden ajalta paljon

Anonyymi

Kemin kaupunkia yritetään tosissaan näivettää, viimeisen vuoden aikana on lakkautettu vastaanottokeskus, neste, veitsiluoto, mitähän vielä ehtii...

Surullisinta on että vastaanottokeskus ja Neste lakkautettiin kemin kaupungin myötävaikutuksella. Ja persut juhlivat, joko ne torikahvit on tarjoiltu lakkautuksien juhlistamiseksi?

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Heitit sitten provon!

   • Anonyymi

    Onko totuuden kertominen provoilua?
    Kaikki ko. asiat ovat dokumentoituja, ainoastaan Kemin kaupungin toive vastaanottokeskuksen lakkauttamisesta on vain epävirallinen lausunto sisäministeriön palaverissa, josta ei ole kirjoitettua tietoa, vain "kuulopuheita".

    On toki selvää että ihminen muodostaa oman totuuden saamiensa tietojen pohjalta, mutta tieto voi olla oikeaa tai väärää. Tämähän on tämän nykyisen propakandasodan taustalla, monenlaista tietoa kylvetään jotta ihmisten totuus-käsitystä saadaan muutettua.


  • Anonyymi

   Persujen syy. No, vitsi, vitsi.

   Jos syyllisiä Kemin tilanteeseen halutaan hakea politiikasta, niin eiköhän se ole vasemistoliitto, joka on ollut ikuisuuden Kemin puikoissa. Se on tosin liian yksinkertainen selitys ongelmiin, mutta osakunnia sille varmaan lankeaa.

  • Anonyymi

   Eikö tämä ollukkaan pakolaisten syy nyt?

   • Anonyymi

    Ihan meidän omien kotikommunistien syy. Joille yrittäjät ovat riistäjäkapitalisteja.


  • Anonyymi

   Paljon enemmän syitä. Ei tiedetä koko yritystoiminnan tehtävistä. Monikin kuvittellut yritystoiminnan helpoksi toiminnaksi, se vaikeus ei johdu jonkun puolueen suuntauksesta jo siksikin ettei Suomessa ole ollut todennäköisesti ainakaan sodan jälkeen enemistöhallitusta vain yhdestä puolueesta.

   Eräitä moniin muihin valtioihin verrattuna olevia menoja jotka lisäävät hintaa on kertausharjoitukset. Yritykset kuin yritykset voivat kärsiä kun tärkeä osa-alueen työntekijä on poissa? Yhä enemissä määrin on alueellista päihdeongelmia, voi hyvinki mahdollista Veitsiluodonki toimintaan vaikuttanut epäsuorasti? Sellaisiin seutuihin joissa on kasvavaa ongelmaa tulevista työkykyisistä työntekijöistä ja/tai häiriötekijät työssä olevien perheen jäsenten/-tuttavien joukossa asiat joka voi vaikuttaa jopa työpaikalla?

   Pitkät äitiyslomat, isyyslomat, - tarvitsevat sijaisen tai jopa useamman. Valitettavasti voi tulevaisuudessa käydä niin että lähes kaikkien oltava pienyrittäjänä, koska silloin on helpompi palkata työtehtäviin, ostajalla kun on melkein vain kertamaksu? Samalla kun on/olisi paljon pienyrittäjiä ostaja puoli voi hinnoitella/kilpailuttaa. Huonosti työt laatuvirheineen/juopot/muut päihteet/terveys putoavat nopeasti? Suuryrityksissähän ostajaa/ostajia on huomattavasti helponpi "huijata" huonolla työlaadulla kuin pienyrittäjällä jossa on yksitekijä?

   Uudet mahdolliset ympäristömääräykset esimerkiksi latauspisteet hypridi/sähkö-autoille voi kuulemma maksaa jopa 30000euroa, joten se kataa / kaataisi pieniä huolto-asemia.

   (Parhaan hyötysuhteen esimerkiksi rakentaja voi saada sillä kun ensin hankkii yksittäisen muurarin, kirvesmiehen, insinöörin (jos ei itse ole) joidenka kanssa menee keskusteleen talopaketeista. Kaikki pitää eritellä/tehdä hinta vertailuja. Se on kaikessa muussakin isommissa hankinnoissa, tärkeää ostajan tietää mistä maksaa).

   • Anonyymi

    Mikäli et osaa eritellä kaiken tai et jaksa siihen ryhtyä niin harkitse tarvitsetko sitä? Se säästää jopa paljon joka käy kaiken läpi esimerkiksi rakentamissuunitteluvaiheessa, ihan pienintäki osaa myöten (lukot, ovenkahvat, valaisemet, tiilen lastu/määrät/toimitustavat puun oksaisuus, kaikki, kaikki, kaikki).
    Miissä tahansa muussakin, erittele monelle yritykselle tai tee työvaiheittaiset sopimukset (aina joku luotettava kaveri mukana) jolloin näet palvelutason, laadun siihen asti (sinä aikana on aikaa vielä löytää halvempiki hinta/samaalla laatuvaatimuksillasi?).
    Usein miten muutokset tekovaiheessa maksavat hirmuisesti, joten säheltäminen osaavat hinnoitella.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina Aitolehti poseeraa rakkaansa kanssa - Somessa kuitti:"Oletko lainannut Haaviston Antoniota?"

   Hmmm, onhan noissa miehissä yhdennäköisyyttä täytyy myöntää… Vai mitä mieltä sinä olet? Lue lisää ja katso kuvat: http
   Kotimaiset julkkisjuorut
   149
   1887
  2. Miksi itsenäisyyspäivää vietetään...

   ...kun itsenäisyys menetettiin 4.4.2023 kun meidät liitettiin NATOon? Päätäntävaltamme siittettiin UsaNatolle tuona suru
   Maailman menoa
   393
   1096
  3. No joko susta on nainen tullut johtaja

   Kun sä olet opiskellut niin paljon, ja olet niin terävä?
   Ikävä
   73
   977
  4. En ole kiinnostunut sinusta ikävä

   Ikämies, olet ilmaa luuseri olet.
   Ikävä
   67
   821
  5. Lempinimi kaivatulle

   Minkä lempinimen olet antanut ikäväsi kohteelle mielessäsi häntä ikövöidessä? Hän kulkee aatteissa mukana lempinimellä
   Ikävä
   36
   758
  6. Hyvästi, vaalea nainen

   Edelleen pyörit päivittäin mielessäni. Mitä teitkään minulle. Niin tuttu, vaikka tutkimaton. Kaipuu ja polttava tunne si
   Ikävä
   35
   731
  7. Pystytkö puhumaan seksistä?

   Tai onko se maailman luonnollisin ja parhaimmillaan kauneimpiakin asioita mistä et pysty puhumaan kokematta seksuaalista
   Sinkut
   106
   710
  8. Oikeastaan rakastuneena

   On mukava olla😇 Niin huumaava olo. Olo varmaan niin, kuin maanisilla.. yhtään pysy paikalla, ajatus ei liiku, mihinkään
   Ikävä
   52
   648
  9. Martinan ruukavalio

   Voi hyvää päivää taas, mitä tekstiä picukissa. -ohjeilla, jotka voita vaikka lopun ikää. -kesto 6viikkoa, voit kuin jatk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   120
   646
  10. Olenko tehnyt sulle jotain

   Ikävää?
   Ikävä
   22
   636
  Aihe