Tyttöystävän seksuaalihistoria suututtaa

Anonyymi

Löysin muikkelini muistelmat vuosien takaa ja pitihän nuo lueskella (tiedetään, v mikä paskajätkä). Sisältö sitten olikin yllättävä. Olin aina pitänyt häntä kilttinä viattomuutena kun tapasmme. Itseltäni vaati melkoista yritystä saada muija messiin ja pusuunkin meni melkein pari viikkoa ja kuukausi ennen kuin seksiä irtosi ekan kerran, oltiin kolmekybäsii. Sittemmin ollaan seurusteltu, seksiä harrastellaan säännöllisesti ja se on ihan kilttiä perus nusua.

Järkytts oli suuri kun muistelmista kävi ilmi tyttöystävälläni olleen ennen minua reilut parikymmentä panokumppania valta osaksi baarista löydettyjä yhden illan hoitoja. Ja muistelmien perusteella näiden kanssa oli vielä harrastettu aika kinkyä settiä, suihinottoja pornoelokuvasta tuttuun syväkurkkuun taipuen, kolmen kimppaa, piiskausta, voimallisia orgasmeja, anaalia jne. Jopa alkuun kun me jo tapailimme mutta emme vielä panneet tyttöystäväni levitteli haarojaan kun häntä nussi entinen fwb. Tämän lisäksi hän oli antanut eräälle opettajalle arvosanoja korottaakseen. Teksteissä luki myös otteita lapsuudenaikaisista päiväkirjoista, häntä oli joku aikuinen mies raiskannut vuosien ajan. Kirjoitus sisälsi tästä yksityiskohtaisen kuvauksen, oli ollut kontillaan (8-vuotiaana) parisängyssä kun aikuinen mies oli häntä raiskannut ja äidin tullessa kotiin oli huoneessa leijaillut seksin tuoksu. Noiden tapahtumien myötä oli sitten alkanut jakamaan persettä vieraille miehille ja viettämään seksuaalisesti paheksuttavaa elämää. Kenties nautti jo lapsena seksistä ja vietteli tuon miehen?

Nyt suututtaa hemmetisti, tunnen itseni jollain tavalla puukotetuksi selkään. Tekisi mieli ottaa homma puheeksi mutta silloin joutuisin kertomaan että olen muistelmat lukenut. En tiedä miksi, mutta tyttöystäväni menneisyys vituttaa ihan saatanasti.

27

563

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mikä noissa asioissa suututtaa

  • Anonyymi

   Mene terapiaan, "miehisyydessäsi" on jotain pahasti pielessä.

  • Anonyymi

   Mitä hittoo, onhan muijallanikin olut seksisuhteita tai panoja ja tehnyt kaikenlaista ennen mua. Kertoillut joskus kun kyselin.

  • Älkää nyt ottako tätä fantasioijaa todesta.

   Ei nyt kukaan kirjoita päiväkirjaansa tuollaisia yksityiskohtia "leijaillut seksin tuoksu"

   Luultavasti AP vetänyt jo tätä kirjoittaessaan pari kertaa käteensä.

  • Anonyymi

   Minusta tällainen tuntuu ihan mahdolliselta. Mielenterveys myös koetuksella, kun naiset lähtee avoimin mielin seikkailuilleen. Prinsessat kokevat tällaisia ja helppo toteuttaa, kun löytyy elämän prinssi, ehdotuksineen, eikä vaatinut kuin vienon hymyn vinkiksi.

   Epäilen kyllä noita alaikäis juttuja. Muuten tarina ihannuskottava ja uskon olevan monelle prinsessalle arkeakin. Kesä hessut ym. houkuttaa ja kokeilun halu kaikenlaiseen vain toista miellyttääkseen. Sit vanhempana vetävät tiukkaa linjaa ja ovat pidättyviä kaiken kokeneina? Eivätkä lämpene kuin rahan tuoksuisille ehdotuksille myöhemmin, joilla parantavat omaa eloaan arjessa.

   Eräs Maisa on hyvä esimerkki ristiriitaisesta naisesta, jolle taivas oli auki ja monenlaiset edut tarjolla, sellaisen kanssa on vaikea rakentaa mitään pysyvämpää. Likainen peli onnistuu ja kosto, jos mielikuva toisesta vähemmän mieleen. Raukkamaisuus on luonteessa, silloin ei ole kuin pahat mielessä. Itsekkyys korostuu.

  • Anonyymi

   tee lasta sille, niin naine rauhoittuu

   • Anonyymi

    rahalla saa

    nykyään kaikki mitataan rahassa

    tää siksi, et en ymmärrä mite sä pidät tuota naista itselläs
    ehkä se 30 v pitää paremmin
    ku ei jaksa juosta nopia

    mutta taustalla voi olla kans rahaa, et jos oot hyväs duunis

    lasten tekoon seuravaksi

    naista tuon historialla ehkei vaikea tyydyttää kun maistuu aina jotakin uutta
    eikä sama mies kelpaa
    ellei jääleen kerran rahaa mieheltä löytyy


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    rahalla saa

    nykyään kaikki mitataan rahassa

    tää siksi, et en ymmärrä mite sä pidät tuota naista itselläs
    ehkä se 30 v pitää paremmin
    ku ei jaksa juosta nopia

    mutta taustalla voi olla kans rahaa, et jos oot hyväs duunis

    lasten tekoon seuravaksi

    naista tuon historialla ehkei vaikea tyydyttää kun maistuu aina jotakin uutta
    eikä sama mies kelpaa
    ellei jääleen kerran rahaa mieheltä löytyy

    kolmekymppiseksi alkaa CV olla runsas


  • Anonyymi

   vain lapset kaunistavat naista
   ellei nainen on tosi huono äiti

   kun on tosi huono äiti, niin sille ei ole anteeksiantoa
   ilotyttökin saa anteeksi, mutta jos se on huono äiti
   niin se olisi ollut viimeinen testamentti

   mutta ennen kuin hyvä tai huono äiti
   niin raskauden alulle saatto ja synnytys
   ken tuosta selviää
   iso projekti joten kannattaa panostaa täysillä
   eikä mihinkään muihin asioihin

  • Anonyymi

   Saman tyypin provo.

  • Anonyymi

   Hän ei siis ole ikinä väittänyt sinulle olevansa jotakin? Sinua ärsyttää, että olet itse tehnyt vääriä olettamia? Tästä voimme taas todeta, että "tieto lisää tuskaa" ja voit syyttää tilanteesta vain itseäsi.

  • Anonyymi

   Keksi parempia satuja.

  • Anonyymi

   Eiköhän se ole sitten parempi kun sanot vaan suoraan että luit hänen päiväkirjojaan ja et pääse yli hänen menneisyydestään?

   Voitte sitten lähteä eri teille, sillä ei nuo sinun tuntemukset tule tuosta muuttumaan.

  • Anonyymi

   Naiset on kokeilunhaluisia ja seksiä ne haluaa. Minulla ollut yhden yön juttuja ja parin kuukauden juttuja ja on seksiä harrastettu jossa oli kaksi naista mukana ja anaali seksiäkin. monet nuoret naiset halunnet anaali seksiä. Ei seurustelukumppanin seksi historia kuulu sulle joten koita hankkia itsetunto. On minun tyttöystävällä ollut miehiä enkä niistä kysele.

  • Anonyymi

   Heh, eli tyttöystävän seksihistoria ei haitannut kun et tiennyt siitä, mutta nyt kaivelee kun tiedät asiasta?

   Tieto lisää tuskaa! Itseäsi saat syyttää kun menit lueskelemaan toisen henkilökohtaisia papereita läpi.

   Tuskin sinä tuosta enää yli pääset, erohan tuossa on edessä.
   Mutta opit ainakin sen että et tutki tai kysele seuraavan naisystävän historiaa, ettet pahoita mieltäsi!

   • Anonyymi

    Kannattaakin lähteä siitä, että kaikki naiset ovat huoria ja elostelijoita, niin ei tule pettymyksiä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kannattaakin lähteä siitä, että kaikki naiset ovat huoria ja elostelijoita, niin ei tule pettymyksiä.

    Niin monet asennoituukin ja siksi ei väliä kuinka kauan suhde kestää vai kestääkö?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kannattaakin lähteä siitä, että kaikki naiset ovat huoria ja elostelijoita, niin ei tule pettymyksiä.

    Miesten kannattaakin tapailla vain miehiä. Miehet pitävät itsensä neitsyinä avioon asti, joten miestä tapaillessaan mies tietää saavansa suhteen puhtoisen henkilön kanssa!


  • Anonyymi

   Naisella jos ollut seksisuhteita tai panoja on eduksi, kokemuksesta tiedän ettei tarvii keltanokkaa nussia saa irrotella kunnolla eikä heti kuulu ei sinne tai peppua et saa.

  • Anonyymi

   Kaikilla meillä on menneisyys. Tiedän itsekkin olevani aika tuhma tyttö, mutta yhden illan juttujen kanssa on helppo harrastaa vähän rajuja otteita, koska tässä hommasta puuttuu tunteet täysin. Nyt kun olen löytänyt unelmieni miehen kokeilemme kyllä sängyssä kaikenlaista, haluamme yhdessä kokeilla asioita mitä kumpikaan ei ole kokeillut koska luotamme täysin toisiimme, mutta kun molemmilla on vahvat tunteet mukana kiihkee suutelu ja lempeä rakastelu on molempien mielestä ehdottomasti parasta. Suutelu, toisen posken kosketus nenällä,raskas huokailu korvaan huh...

   Mutta annan sinulle vinkin. Kannattas keskittyy siihen mitä sinulla nyt on eikä siihen millainen naisesi oli ennen. Olet muuttanut häntä ja minusta tässä tapauksessa hyvään suuntaan. Äläkä IKINÄ mene lukemaan toisten päiväkirjaa. Sinne puretaan asioita ja omaa mielipahaa. Minun mies teki tämän ja sai sieltä täysin väärän käsityksen ja erottiin sen takia kuukaudeksi. Hän käsitti asiat sieltä täysin väärin. Jos tämä asia kuitenkin vaivaa sinua sano rakkaallesi että olet tehnyt väärin lukiessasi sitä ja pyydät asiaa syvästi anteeksi ja kerro hänelle sinua vaivanneet asiat. Mikä tärkeintä kuuntele mitä naisellasi on sanottavaa siihen äläkä ala syylistää tai riehumaan.

  • Anonyymi

   Oukei

  • Anonyymi

   Huvittavaa kerrassaan

  • Anonyymi

   Sulla kestää jonkun aikaa toipua mutta sen jälkeen jos oikeasti rakastat suhteesta voi tulla tosi paljon parempi. Siinä käy näet niin että ton seurauksena lopetat sen miehille tyypillisen "puhtaan ja siveän tyttösi palvonnan" ja näet hänet eri silmin. Palvonnan kohdetta on vaikea panna sillai kuin naisesi kuitenkin sisimmässään tahtoo ja jos ette päädy eroon se voi toteutua ja sitten hänkin rakastaa sinua ja elätte elämänne onnellisena loppuun asti.

  • Vaikuttaisi olevan fantasioita. Sopii hyvin sen kanssa, että todellisuudessa on ujo ja arka. Tuontyyppisillä fantasoilla pyritään juuri kompensoimaan omaa sisäistä todellisuutta. Kannattaa pysyä naisen kanssa, koska hän voi jossain elämän vaiheessa vapautua kaikista peloistaan ja suostua kaikkiin villeihin fantasioihin, ja se voi olla sinulle kivaa aikaa.

  • Anonyymi

   On sitten muijallas kokemusta, ei tarvii opettaa uusia leikkejä.

  • Anonyymi

   Paitsi että muikkeli sinulla on vain mielikuvituksessa.

  • Anonyymi

   Kullikaruselli hyrisee

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyrkissä nöyryytettiin naisia avoimesti!!!

   Marko Kulmala pomona vaati naisia kertomaan karvoistaan ja näyttämään karvansa. Tea Khalifa oli neekeri ja Marika Makaroff lesbo. Harjottelijatyttöjä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   156
   9688
  2. Bile-Sanna vai pääministeri-Marin? Lue Ukkolan kolumni

   Bile Dani on saanut haastajan Bile Sanna. Seiska ja Iltalehti uutisoivat alkoholin huuruisista julkkisjuhlista, jollaisia pääministerimme Sanna Marin
   Maailman menoa
   354
   5951
  3. Tässä on tomaattipasta a la Sanna Marin - Tämä yksi ainesosa kruunaa pääministerin lempiruoan!

   Pääministeri Marin paljastaa suhteellisen tavallisen lempiruokansa, mutta siinä onkin yksi aika erikoinen ainesosa.... Unohda fetapiirakka, nyt tulee
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   2946
  4. Mikko Kuustonen paljastaa Hanna-rakkaan yllättävän teon kriisin keskellä: "Ne on rankkoja..."

   Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus on kyllä mielenkiintoinen pari. Rakastuneet kypsissä kymmenissä ja uusioperhettä pukkaa: https://www.suomi24.fi/vii
   Kotimaiset julkkisjuorut
   8
   2060
  5. Kepulaiset arvioivat Marinin ruumiinrakennetta

   Keskustan pää-äänenkannattajalehti Suomenmaa teki arvioita Marinin terveydentilasta muun muassa hänen siivousintonsa, ruumiinrakenteen ja juoksuharras
   Maailman menoa
   97
   1880
  6. Miehelle tiedoksi

   Haluan sinut. Haluan herätä vierestäsi, haluan antaa sinulle aamupusun, haluan jutella kanssasi kaikesta maan ja taivaan välillä, haluan käydä kanssa
   Ikävä
   93
   1817
  7. Suomesta mukaan lomalle mehupurkkia jotta saa Espanjasta käsin mainostaa

   On nämä huvittavia,kyllä kahvit pärskähti läppärille,ei voi olla nolompaa 😆😆😆
   Kotimaiset julkkisjuorut
   149
   1190
  8. Miehelle ihanalle

   Tää meijän juttu on kyllä pakko selvittää,se ei jätä rauhaan.Onko minulle sydämessäsi paikka?Voisimmeko palata siihen hetkeen takaisin?Olisiko meille
   Ikävä
   50
   982
  9. Matkailumäen pääomitus kaatui hallintooikeudessa.

   Olisi pitänyt kysyä EU:a lupa, Veronmaksajien rahaa säästyi 2 miljoonaa euroa ei paha. Eiköhän nyt olisi aika selvitysmiehen tulla matkailumäelle ja
   Ähtäri
   35
   892
  Aihe