Voikohan kunnianloukkaussyytettä nostaa

Anonyymi

Vuosia jälkeenpäin, jos on vasta vuosia jälkeenpäin kuullut mitä perättömiä juoruja itsestä liikkunut? Oletta te peruspellolaiset törkysiä mieleltänne ja suistanne kun tuollasta edes keksitte, saati viittitte eteenpäin puhua. No, täytyy vissiin ymmärtää kun tämän juorun liikkeelle laittajan oma tytär on ollutkin noiden juorujen mukainen lapsesta asti, että halusi varmaan sitten mustata muidenkin tyttöjen mainetta. Ja puhumattakaan siitä millanen tämä täti itse on. Sairas emäntä, täytyy sanoa.

23

2189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kissatappelu

    • Anonyymi

      Niin tuttua touhua Pellossa. Onneksi tämä porukka on niin tasapäistä ja sisäsiittosta että juoru pysyy ihan omalla kylällä. Ja kohta unohtuu kun nämä Pöperömaijat löytävät uuden juoruilun kohteen.

    • Anonyymi

      Voi kai sitä nostaa. Ei taida olla aikarajaa. Pane asia vireille.

    • Anonyymi

      Kannattaa nostaa jos, juoru on ilkeämielistä ja valhetta. Puhtaus on puoliruokaa ja kukaan ainakaan ei ole haissut epämiellyttävästi, kuten jostakin on joskus kirjoitettu. Tiedän tapauksen ja olen ihan ymmälläni niin ihana hienotunteinen nainen omassa kulttuurissaan. Tykkään.

      • Anonyymi

        Vähän vakavemmat juorut nyt kyseessä. Siis missä muuten on kirjoitettu tuosta haisemisesta ja ihan nimelläkö?


    • Anonyymi

      Maailmaan parkua riittää

    • Anonyymi

      Son tuo juoruämmien ja ukkojen kaakatus hyvin usein omasta kokemuksesta paasataan muitten hommista että ei omat tulis julki. Äiti on opettanut että jos ei ole nättiä sanottavaa paree olla hiljaa.

    • Anonyymi

      Pahintahan on aina se, että osa uskoo kaikki jutut ja juorut ja näin hankaloituu kohteen elämä sietämättömäksi. Kannattaa nostaa tutkinta, saavat juoruilijatkin olla tutisevin polvin.

    • Anonyymi

      Just niin. Saavat horoperseet kuulla kunniansa.

    • Anonyymi

      On se kyllä ihme hommaa, että muiden ihmisten tekemiset kiinnostaa, kun ei omistakaan osata huolehtia... Mutta ehkä juuri sen vuoksi on helpompi keskittyä muiden tekemisiin tai tekemättä jättämisiin, niin omat vajavuudet unohtuu ja niitähän on ja riittää jokaisella omassa elämässä. Armollisuutta jokaiseen mieleen pitäisi olla enemmän joka päiväisessä elämässä.

    • Anonyymi

      Joskus miettiny ihan samaa, mutta syyte pitäs nostaa puolta pelloa vastaan ja kun alkuperää perattas niin jäljet johtais suoraan omiin ihaniin sukulaisiin, jotka (ilmeisesti näin aikuisena anylysoituna) narsustisuuttaan ovat yhden kustannuksella nostaneet itseään läpi elämän. Tulin tulokseen että vähemmällä pääsen kun pysyn mahdollisimman kaukana, välttelen sitä ettei yhteisiä tuttuja muodostuisi (jottei paskapuheet leviä), ja jos leviää muutan taas ja vaihdan nimen ja katotaan ....kele että loppuuko jutut sen jälkeen. Edelleen toivon että seuraavassa elämässä ei ainakaan tarvis samaan sukuun syntyä, oman mielen hallinan kannalta oleellista oli oppia uskomaan et ehkä me vielä synnytään uudelleen. Tosin en ole varma haluanko enää syntyvä uudelleen... 😄
      Terv. Vitt......nut pellolaisten mielestä varmaan sivupersoonaa elävä entinen täysin huuhaa juttujen uhri joka parin itsari yrityksen ja muualle muuton jälkeen ymmärsi syyn sille miksi itseä pidettiin täysin idipilipalina ja sen jälkeen tajusi myös oman ARVON ja SYYTTÖMYYDEN kaikkeen paskaan. Ei mikään enkeli vaan ihan normaali kuten muutkin. Vit.....sta tosin se että 40 v ( tai no 25) meni pohtiessa syytä kaikkeen.

    • Anonyymi

      Oikeuteen vaan kaikki löperösuut. Yksikin hurskastelija levittänyt jopa työpaikaltaan toisten sairaslomia, niiden pituuksia ja itse keksimiään diagnooseja puhumattakaan maineen mustaamisesta. Ja kateelliset uskoo ja jatkaa juttujaan. Yksi kun poistui rivistä niin eikun uutta kehiin. Näin tämä toimii...

      • Anonyymi

        Onneksi en ole peruspellolainen, olenko siis syytön vai muutoin vain järjissäni?


    • Anonyymi

      Jos sinulla on vaan mistä todistaa asia niin voit,Ei riitä puhetodisteet/Kuulemiset,mutta jos ei ole niin jätä asia sikseen.Pääset vähemmällä.

      • Anonyymi

        Mitä lie tarkoitat puhetodisteilla? Jos koko pieni elämä pilattu toisten pahansuopuisuudella, mustamaalailulla, kateudella ja p...n puhumisella, niin voiko päästä "vähemmällä" viemällä asia eteenpäin. Enkä nyt viittaa aloittajan kertomukseen, kun on muitakin ei peruspellolaisia, joita on turhilla puheilla parjattu.


    • Anonyymi

      Tuon sun kirjoituksen perusteella mitä kirjoitat tuosta Täti ihmisestä,Sie itte "haukut"julkisesti täällä .Se ois kyllä kannattanut jättää poijes.Vaikka kuinka kiukuttas.

    • Anonyymi

      Pellossahan on sellainen vakiintunut miesten juorukerho siellä keskustan baarin tuntumassa. Jos kaikki se perättömän paskan lappaminen olisi sieltä saatu lannoitteeksi Lapin viljelyksille, ei Kemiran tuotteita olisi tarvinnut kuskata Oulua ylemmäs.

      • Anonyymi

        Olen samaa mieltä. Jouten olijoille olis paljon muuta tärkeämpää ja hyödyllisempää tekemistä, kuin juoruta ja keksiä toisten tekemisiä tai tekemistä jättämisiä kahvikupin ääressä, joista suurin osa on omasta päästä ja mielikuvituksesta tuotettuja juttuja... Mutta ei ole kait muuta elämää kun peittää omat virheet ja keksiä muita aiheita.


      • Anonyymi

        Älä viitti höpöttää kahvio on sosiaalinen paikka missä joka kylälä on oma etustus.


    • Anonyymi

      Köykö vaimo vieraissa pellossa lähihoitaja. Ois kiva tietää

      • Anonyymi

        Käy jos lähihoitaja isot mm


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käy jos lähihoitaja isot mm

        Äkkiä siitä luku- ja kirjoituskurssille. Tarvetta ilmenee kovasti.


      • Anonyymi

        Son kaukohoitoa ei lähi.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      130
      9962
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      52
      2901
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      178
      2690
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      2074
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1834
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      16
      1657
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1562
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      16
      1520
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      13
      1518
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe