Palstahahmoni vetelee viimeisiään

Palstakamu alkaa hahmona olla tullut tiensä päähän. Minulla ei ole nykyään enää mitään järkevää sanottavaa yhtään mihinkään. Muutenkaan palsta ei ole tuntunut enää viime aikoina omalta paikalta. Täällä ei ole oikein aiheita, jotka liippaisivat läheltä omaa elämää. Vielä tulee käytyä pari kertaa viikossa katsomassa, että mitä täällä tapahtuu. Jossakin vaiheessa sekin varmaan unohtuu. Palsta on muuttunut, minä olen muuttunut. Jos jossain vaiheessa häviän, en ole kuollut, vaan unohdin vaan tulla palstalle.

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eikö nyt ole aika lopettaa palstailut ja tehdä aivan jotain muuta mene vaikka tinderiin jos muuta et keksi

    • Anonyymi

      Onhan tää paikka muuttunut paljon. Pari sinnikästä trollia jaksaa vielä soittaa samaa levyä aloitus toisensa perään, mutta harva niitä jaksaa lukea enää ja vielä harvempi kommentoida. Keskustelukykyiset ja -haluiset häipyvät yksi kerrallaan muille foorumeille. Kohta täällä on enää viinamies, välis, allu ja suatana jäljellä.

      • Ja sinä.


    • Anonyymi

      Olet palstakamu oikeassa kun kirjoitit että miesten pitää myös saada asiallista kohtelua ja kun kerroit siitä kokemuksestasi niin se oli väärin hän tehnyt oikein. Ymmärsin ensin sen asian ihan väärin.

    • Anonyymi

      Voi olla jotain aika hassujakin juttuja elämänkaikkeudessa... tuollainenkin on jo melko hassu jos teinitytöt titpahtavat molokin kitaan :D

    • Anonyymi

      Että no voi hyvä sentään jos on tipahtanut joku tyttö tuollaisen molokki-rozskasäiliön sisälle vahingossa.

    • No jos nyt katoat yks kaks, niin kaikkea hyvää ja voi hyvin. Haliruttaus. :*)

      • Kiitos :) Monta hyvää muistoa täältä jää. Vaikka tuskin minä kokonaan menen pois. Käyn joskus vilkuilemassa paikkaa. Mutta en tiedä milloin se palstakärpänen taas puraisee. On vaan just nyt motivaation hukassa tämän paikan ja palstahahmon suhteen. Tuntuu että ero minun ja Palstakamun välillä on kasvanut. Palstakamu edustaa sitä mitä olin joskus. Ehkä tulen sitten uudella nimimerkillä joskus takaisin. Ja jos vaikka sitten uskaltaisin heittäytyä tähän täysin omana itsenäni, enkä vain jollain persoonani kulmalla.

        🤗


      • Palstakamu kirjoitti:

        Kiitos :) Monta hyvää muistoa täältä jää. Vaikka tuskin minä kokonaan menen pois. Käyn joskus vilkuilemassa paikkaa. Mutta en tiedä milloin se palstakärpänen taas puraisee. On vaan just nyt motivaation hukassa tämän paikan ja palstahahmon suhteen. Tuntuu että ero minun ja Palstakamun välillä on kasvanut. Palstakamu edustaa sitä mitä olin joskus. Ehkä tulen sitten uudella nimimerkillä joskus takaisin. Ja jos vaikka sitten uskaltaisin heittäytyä tähän täysin omana itsenäni, enkä vain jollain persoonani kulmalla.

        🤗

        Ihan mikä itsestä hyvälle tuntuu. :)

        https://youtu.be/HbyjN_M_IPE


    • Anonyymi

      Melkoisen mielenkiintoinen seikkailu jos teitinyt tipahtaa vahingossa jonkin molokin eli jätesäiliön sisälle eikä påääse mitenkään pois.

    • Palstalla on toteutunut se, mitä palstalaiset ovat kiihkeästi pitkään toivoneet. Enää ei keskustella palstalle kuulumattomista asioista eikä asioista, joista keskusteleminen ärsyttää palstalaisia.

    • Tervetuloa kerhoon 😅 Moni varmaan muistaa mun vastaavanlaiset avautumiset palstan nykytilasta, laasaslaisuuden muutoksesta/näivettymisestä, palstan ikä-, sukupuoli-, ja parisuhdestatus-rakenteesta nykyään, ja ennen kaikkea täysin tyhjänpäiväisistä aloituksista ja vastauksista jotka ei läheskään aina vaadi edes toista riviä tilaa 🙄 Mitä nyt olen välillä jotain autojuttuja, racing-juttuja yms. kirjoitellut, ja joihinkin kiinnostaviin ketjuihin (esim. lääkkeet) vastaillut jos on huvittanut.
      Paljon voisin kertoa kaikkea mielenkiintoista omasta oikeastakin elämästä mitä viime aikoina on tapahtunut, mutta mitäpä sitä sontakuormaa ottaa niskaan väen vängällä 🙄

      Siinä mielessä "peris" palstahahmona, sikäli jos sen sellaiseksi on mieltänyt, vetelee niin ikään vähän viimeisiään. Alkuaikoinahan mä kirjoitin tänne ties mitä lapsellista ja provosoivaa, sittemmin jonkinlaisena "periksen" ja oman itseni hybridinä, ja viimeiset pari-kolme vuotta oikeastaan ihan omana itsenäni. Eli tällä hetkellä en mäkään tiedä, mitä ammennettavaa mulla juurikaan on "Anssina" tänne 🙄 Mitä nyt aina välillä näyttäydyn, kun ensi talvena tulee muutenkin 10 vuotta täyteen palstalla 😃

      Darkkiksen bannien kumoaminen, ja Penetrators MC:n jätkien, Liljalaakson väen, ja Pääskyvuoren äijien paluu taitaisivat olla ainoat oljenkorret millä palsta elävöittyisi jälleen 😂

      • Anonyymi

        "ensi talvena tulee muutenkin 10 vuotta täyteen palstalla 😃"

        Oho, kiva 😁


    • Olen minäkin todennut useita kertoja, että täällä ei aina ole oikein kiinnostavia ketjuja (eikä koske vain tätä Sinkut-palstaa, vaan ylipäätään tätä Kaksnelosta). Samoja aiheita pyöritellään päivistä, viikoista ja kuukausista toiseen.

      Välillä on muakin kyllästyttänyt ja olen käynyt täällä harvemmin, nyt taas tässä lähiaikoina olen ollut hieman useammin. En tiedä milloin katoan täältä pitemmäksi aikaa (niin etten käy edes yhtenä päivänä viikossa), riippuu paljon siitä mihin suuntaan mun fiilikset menee. Mulla myös paikalla oleminen ja keskustelu on mennyt välillä myös sen mukaan onko täällä sinä ajankohtana, kun tänne tulen sellaisia tyyppejä, joiden kanssa on ollut mukava keskustella.

    • Anonyymi

      Kaamosaika, patterit vähissä.

      Kyä se siitä taas keväällä suttaantuu.

      Lempeä piiskan sivallus hahmollesi.

      -flowersreally-

    • Anonyymi

      Keksi vai seksi vai ellei peräti paha aivastus... virus lentää kun yskäisee tai aivastaa.

    • Anonyymi

      Hassu Hahmo kuin Ylilääkäri jonka palkka on yli 30euroa kuukaudesa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      304
      1889
    2. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      110
      1765
    3. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      126
      1720
    4. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      73
      1625
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      31
      1567
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      69
      1285
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      89
      1038
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      23
      1035
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      22
      1002
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      100
      948
    Aihe