Miehen käytös selkokielellä, kiitos

Anonyymi

Tutustuimme, ihastuimme, rakastuimme. Nyt ei ole koskaan aikaa tavata. Työkiireet, lapset edellisestä liitosta (tottakai!! Ihan ymmärrettävää). Ymmärrän että minulle ei ole aikaa, eikä halua. Mutta mikä järki näillä katteettomilla viesteillä on "olet rakas, olet ihana, love you, hellou Hani, ym" on jos ei ole aikomustakaan edetä mihinkään suuntaan. Uskon että jos halua on, lyhyitä hetkiä yhdessäoloon löytyy aina.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ainahan noita tyhjän läpisijöitä on. Ei niillä ole mitään merkitystä, haluaa noilla viesteillä vaan pitää sinut ns. löysässä hirressä. Siinä olet oikeasss eli mieti, jos olet ihastunut/rakastunut niin teet kalenteriisi vaikka puoliväkisin tilaa että näkisit tunteidesi kohteen. Priorisoit häntä mahdollisuuksien mukaan. Eikö vain? Jos näin ei ole niin mitään aitoja tunteita ei ole. Olet sama kuin joku yleishyödyllinen esine.

    • Anonyymi

      Kiitos! Näin tuo varmaan on. En vain ymmärrä mikä järki on laittaa noita "love you -siirappi viestejä". Itse en niitä laittaisi jos mitään tunteita ei ole. Ehkä tässä onkin ero naisen ja miehen välillä.

    • Anonyymi

      Miksi sinulla ei ole malttia odottaa edes muutamaa viikkoa ja tyytyä puheluihin?
      Mistä priorisoit uudelle suhteelle aikaa, jos sitä aikaa ei yksinkertaisesti tällä hetkellä ole?

      Jätän työt tekemättä ja joudun entistä syvemmälle kierteeseen?
      Jää lisää tekemättömiä töitä, alat menettää rahaa jota tarvitset kipeästi elämiseen, joudut taloudelliseen ahdinkoon, jolloin pitäisi tehdä entistä enemmän töitä.
      Kun nyt tekee ne työt mitkä on tehtävä, niin ne saa valmiiksi, ne ovat ohi. Pääsee normaaliin rytmiin ja on vapaampaa

      Ei tapaa lapsia?
      Kun riittävän monta kertaa sanot lapsillesi, että sori en ehdikään, niin kohta ei tarvitse mennä silloinkaan kun olisi aikaa. Lasten tapaamisista en nipistä yhtään aikaa, vaikka kuinka minun tekisi mieli olla uuden rakkauden kanssa. Minulla on lapset joka ikinen viikonloppu, ex-hoitaa viikot, siihen olen sitoutunut ja sen lupauksen lapsilleni minä pidän. Lapset tulevat aina ensin siihen saakka kunnes ovat riittävän suuria.

      Tottakai voisin nipistää aikaa nukkumisesta tai ruokailuista. Kaikki on mahdollista mutta ei realistista. Kun on tehnyt 14-16h työpäivän 5:nä päivänä viikossa useampana viikkona peräkkäin, niin ei kertakaikkiaan jaksa tehdä enää yhtään mitään muuta kuin syödä, pistää tiskit koneeseen ja pään tyynyyn.

      • Anonyymi

        Missä vaiheessa tuollaisella elämäntyylillä ehtii tapaamaan ylipäänsä ihmisiä? Jos elämäntyyli on tuo niin luulisi että silloin sanotaan asiasta toiselle myös heti alkuun? Se, että otat pienen hetken "vapaata" myös lapsista on tervettä myös lapsienkin kannalta, ei se tarkoita että joka viikonloppu vaan silloin tällöin, kuinka opetat heitä muutoin kestämään pieniä pettymyksiä joita elämässä tulee aivan varmasti eteen? Nämä yleensä myös keskustellaan lasten kanssa läpi eikö?


    • Anonyymi

      Ehkä kuitenkin kannattaisi katsoa vähän oman boxinkin ulkopuolelle, miettiä syitä miksi joku tekee paljon töitä, tai haluaa huolehtia lapsistaan joka viikonloppu.

      Lasten jättäminen muiden hoitoon toimii niillä vanhemmilla joilla on hyvät tukiverkostot olemassa ja ns. vakituinen virka josta saa säännöllisesti palkan.

      Ikävä kyllä Suomessakin on perheitä joissa ei ole käytettävissä isovanhempia eikä läheisiä. Kaikilla ei ole varaa maksaa hoidosta, ei ehkä ole turvallista paikkaakaan minne ne lapset laittaisi.

      Viime vuosi, tämän vuoden alkupuoli oli rankka. Lasten ja nuorten pahoinvointi on lisääntynyt valtavasti. Päiväkoti-ikäiset ja alakoululaiset pistettiin kotiin heti päiviksi, jos nenästä tipahti yksikin räkätippa. Siitä rumbasta tuli monille vanhemmille valtavasti palkattomia poissaoloja ja ansiotulojen menetystä. Alakouluikäisetkin opiskelivat yksin viikkoja ja viikkoja kotona. Yksin pärjääminen näkyy nyt tänä päivänä niissä jotka eivät ole porukan välkyimpiä. Nämä lapset tarvitsevat paljon tukea ja apua koulunkäynnissään tänä syksynä.

      Hatun nosto niille vanhemmille jotka ovat mukana lastensa elämässä koko ajan. Minusta se on panostus tulevaisuuteen. antaa lapsille turvaa ja tukea

      Eivät kaikki tee virastoaika-töitä. On erilaisia ammatteja joissa tehdään poikkeavaa työaikaa. Jotkut tekevät pelkästään viikonloppuvuoroja, pelkästään yövuoroja jne. Monet tekevät liikkuvaa työtä, kotoa ollaan pois 2-3-5 päivää viikossa. Esim. rekkakuskit/laiva/lento/terveydenhoito/vanhusten/laitoshoito/kunnossapito/ yms duunarit.
      Joskus ihmiset joutuvat valitsemaan kahdesta pahasta pienimmän, mukautumaan sellaiseen työaikaan jossa tienaa eniten. Uskokaa tai älkää, näin se on.
      Erilaiset työn suorittamisen ajat aiheuttavat eronneille lasten tapaamisiin ja lasten hoitoon omat ongelmansa. Lapsilla on kaksi kotia, kotien välillä on pidempi välimatka, ei lapsia voi muutamaksi tunniksi tuupata jonnekin vieraalle hoitoon.

      Koronakriisi aiheutti isot yritysvelat monille yrittäjille. Tutuissa on yksinyrittäjiä jotka tekevät pitkiä työpäiviä koska heidän on pakko. Ei heillä ole varaa palkata henkilökuntaa, eikä osaavia apukäsiä edes joka ammattiin löydy.

      Monilla eronneillakin on asuntovelka päällä. Töitä on pakko tehdä jokaikinen työtunti minkä pystyy. Ei ole muita vaihtoehtoja. Jos et tee, menee kaikki, asunto alta, tulee henkilökohtainen konkurssi.

      Itse olisin armollinen niitä kohtaan jotka panostavat tänä päivänä oman ja lastensa toimeentulon ja hyvinvoinnin turvaamiseen.

    • Anonyymi

      Harva meistä haluaa sosiaalitoimen asiakkaana olla kotona kädet ristissä istumassa. Tänä päivänä monen työ on hektisempää, kausittaista, projektiluonteista, ei ole sidottu säännölliseen työaikaan. Välillä tehdään valtavasti työtunteja, välillä on vapaampaa.

      Lapsia ei voi laittaa stand byhyn eikä jättää yksin kotiin. Isät rakastavat lapsiaan.
      Ei isän tunteet pääty siihen kun muutetaan erilleen, ikävä on suuri. Kun lasta ei enää näe joka päivä niin kuin ennen, tulee halipuute. Lapsi tarvitsee vanhempiaan ja vanhempi tarvitsee lapsiaan.

      Itse ottaisin aloittajan asemassa rennommin. Ei sinulla mitään hätää ole, odottelet rauhassa miehen tilanteen selkiintymistä muutaman viikon tai kuukauden.

    • Anonyymi

      Mies!
      Jos olet vapaa, jatka samaan malliin.
      Ei ole mitään järkeä juuttua yhteen suhteeseen kun kedolla on kukkia vaikka kuinka paljon.
      Jos joudut parisuhteeseen, pidä huoli että pääset siitä irti niin ettei sinulta viedä kaikkea mikä on sinulle tärkeää.
      Koska parisuhteissa mieheltä lähtee AINA oma koti, vaikka oliswi yksin sen maksanut, oma auto, yhteiset lapset joista tulee leasing lapsia kuukausimaksuineen eikä välttämättä pääse edes tapaamaankaan jos äidille ei asia jostain syystä sovi.
      On sulaa hulluutta olla edes avoliitossa tai yleensäkään missään "liitossa" minkä perusteella mieheltä voidaan lain mukaan viedä kaikki jos nainen sille päälle sattuu tulemaan.
      Seksin takia ei mikään liitto ole myöskään järkevää. Kaikissa liitoissa seksi joko loppuu kokonaan tai muuttuu "ihan sama" tasoiseksi pakkopullaksi. Mikä vie molemmat pian läskimhoiksi joka ei kohta kelpaa kenellekään.
      Kun vaihtoehtona on pitää itsensä hyvässä fyysisessä kunnossa ja hakeutua itsestään ja ulkonäöstään huolta pitävien naisten seuraan.
      Kokeili aikanaa parisuhdetta mutta onneksi huomasin aika pian mihin suuntaan sitä alettiin viemään. Tuolloin ilmoitin vain että olen varannut etelän matkan kahdelle hienosta paikasta! Ja haluan mukaani matkalle unelmieni naisen.
      Lupasin lähettää postikortin kun olen perillä.

    • Anonyymi

      Ehkä ei halua mitään vakavampaa. Pitää sinua varalla.

    • Anonyymi

      On oikein, että lapset menevät uuden kumppanin edelle. Suomessa on liian paljon vanhempia, jotka eivät välitä lapsistaan.
      Töitä on tehtävä silloin kun niitä on, ei ole kiva mennä tukia anelemaan.
      Etsi sellainen mies, jolla ei ole lapsia, jos et ymmärrä vanhemmuutta.

    • Anonyymi

      Herra Seebaotistit valtaavat Suomea. Hnekilöt jotka kertovat Jumaluudekseen herra Seebaotin istuvat virastoissa ja poliisissa ja kiduttavat sekä stalkkaavat muita ihmisiä. Myös Evankelisluterilaisia Suomalaisia. Sinivalkoisen tähtilupun alla Daavidin tähteä kantavat herra Seebaotin palvelijat kiskovat korkoa Suomaisilta eri keinoin. Pankkitilien salaiset luukut ovat yksi keino. Ostat kympillä mutta tililtäsi vähenee 30 euroa. Tämä ei näy tiliottessa vaan tilillä näkyy kymppi. Varat menevät Herra Seebaotia Jumalanaan pitäville. Amerikka tukee Herra Seebaotia ja hänen kannattajiaan.


      Herra Seebaotin seurakuntaan otetaan väkisin. Yhtäkkiä sinun vain ilmoitetaan olevan Herra Seebaotin palvelija. Sinua aletaan kiristää kiristämään ystäviäsi ja sukulaisiasi. Sinä joudut rosovamaan ja kiristämään rahaa heiltä tai sinut rosvotaan ja sinua kiristetään. Nämä pirkäpartaiset ja lierihattuiset Herra Seebaotistit eivät aina näytä tältä mutta toisinaan heitä näkee pyhäkössään, joka on suljettu kaikilta ei-syntyperäisltä Herra Seebaotin palvelijaksi otetuilta.

      Herra Seebaotin palvelijat jahtaavat mielellään natsirikollisia ja he Suomessakin lyövät jokaista, joka vaikka on vain lukenut esim Niilo Lauttamuksen kirjoja. hyviä he eivät silti ole vaan heidän keskuudessaan vallitsee natsistinen hierarkia ja kuri ja natsein tavoin he suhtutuvat myös heihin jotka eivät tahdol iittyä heidän joukkoonsa tai eivät ole syntyperäisiä


      Taistele ihmeessä herra Seebaotin palvelijoita vastaan ja estä tuon uskonnon leviäminen Suomessa.

    • Anonyymi

      Kannattaa jatkaa elämää eteenpäin. Toisella ei syystä tai toisesta ole kiinnostusta järjestää aikaa sinulle. Vaikka alkuaikoina aikaa löytyikin.
      Kun on toisesta kiinnostunut, sitä aikaa kyllä löytyy. Siitä huolimatta, vaikka työtilanne muuttuisikin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      426
      2981
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      101
      2324
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      351
      2036
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1913
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1777
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1217
    7. 158
      1212
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      96
      1144
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      937
    Aihe