Väliaikainen kunnansihteeri

Anonyymi

Om hakenut Pukkilan kunnsnjohtajan virkaa. Pukkilan kuntalaiset tunteen hänet Askolan ym ajoilta sekä potkuista. Pukkila 24 kuntalaiset nauraa räkäsenä naurua. Ei taida tulla valituksi Pukkilan kunnanjohtajaksi. Juha Rehula siirtyy Pukkilan kunnanjohtaja virasta toisiin virkoihin.

11

1238

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näyttää mittavalta hakulista. Herää kysymys, miksi ei valittu?

      -Suomussalmen kunnanjohtajaksi
      -Pelkosenniemen kunnanjohtajaksi
      -Kittilän kunnanjohtajaksi
      -Kittilän hallintojohtajaksi
      -Reisjärven kunnanjohtajaksi
      -Oripään kunnanjohtajaksi
      -Keiteleen kunnanjohtajaksi
      -Kemiin seutupäälliköksi
      -Iisalmeen hallintojohtajaksi
      -Siikalatvan kunnanjohtajaksi
      -Vesannon kunnanjohtajaksi
      -Rautavaaran kunnanjohtajaksi
      -Taivalkosken kunnanjohtajaksi
      -Pyhärannan kunnanjohtajaksi
      -Kinnulan kunnanjohtajaksi
      -Ranuan hallintojohtajaksi
      -Suomussalmen elinvoimajohtajaksi
      -Sodankylän kunnanjohtajaksi
      -Urjalan kunnanjohtajaksi
      -Kiteen kaupunginjohtajaksi
      -Jokioisten kunnanjohtajaksi
      -Petäjäveden kunnanjohtajaksi
      -Juukaan kunnanjohtajaksi
      -Konnevedelle kunnanjohtajaksi
      -Ylitornion kunnanjohtajaksi
      -Lestijärven kunnanjohtajaksi
      -Koski TL:n kunnanjohtajaksi
      -Kiuruveden kaupunginjohtajaksi
      -Pelkosenniemen sivistysjohtajaksi
      -Kannonkosken kunnanjohtajaksi
      -Pukkilan kunnanjohtajaksi

      Toimii nyt väliaikaisena kunnansihteerinä Enontekiön kunnassa. Kokemusta myös työttömyydestä Puolangan potkujen jälkeen.
      Äänestä
      Anonyymi
      04.12.2021 15:31
      UUSI

      Itä-Suomen hallinto-oikeus on hylännyt valituksen, joka koski Juuan kunnanjohtajan valintaa. Valtuusto valitsi Henri Tanskasen yksimielisesti kunnanjohtajaksi joulukuussa 2020.

      Valtuuston päätöksestä valitti Esko Rautiainen, joka oli yksi viran tavoittelijoista. Päätös sisälsi Rautiaisen mukaan hänen ikäänsä perustuvaa lainvastaista syrjintää. Rautiainen oli viranhaun aikaan 60-vuotias, Tanskanen 35-vuotias.

      Hallinto-oikeus totesi, että kunnanvaltuusto oli tehnyt valinnan harkintavaltansa rajoissa. Kunta oli osoittanut, ettei työkokemukseltaan ansioituneemman Rautiaisen syrjäyttäminen virkavalinnassa johtunut hänen iästään, vaan kunnalla oli Tanskasen henkilökohtaisiin ominaisuuksiin perustuva hyväksyttävä peruste valita Tanskanen kunnanjohtajaksi.

      Rautiainen katsoi myös, että Tanskanen ei täytä viran kelpoisuusehtoja. Kunnanjohtajalta edellytettiin kokemusta julkishallinnon johtavista tehtävistä, ja Rautiaisen mielestä Tanskasen työ Maahanmuuttoviraston ylitarkastajana oli asiantuntijatehtävä, joka sisälsi hieman esimiestehtäviä, mutta ei ollut kelpoisuusvaatimuksissa edellytetty johtava tehtävä. Hallinto-oikeus oli saanut selvityksen tiiminvetäjän tehtävänkuvasta ja sen perusteella arvioi, että kunta oli voinut katsoa Tanskasen täyttävän kelpoisuusvaatimuksen.

      Lisäksi Rautiainen piti edellistä kunnanjohtajaa Markus Hirvosta esteellisenä valmistelemaan valintaa. Rautiainen päätteli sosiaalisen median perusteella, että Tanskanen on Hirvosen opiskelukaveri ja jonkinasteinen ystävä. Hallinto-oikeus totesi, ettei Tanskasen ja Hirvosen välillä ollut sellaista sidonnaisuutta, joka olisi vaarantanut luottamuksen Hirvosen puolueettomuuteen. Tanskanen kertoi vastineessaan, että hän oli tavannut Hirvosen sattumalta yli puoli vuosikymmentä sitten Itä-Suomen yliopiston kurssilla. Tanskanen oli yksi Hirvosen yli 2000 Facebook-kaverista, ja tähän joukkoon lukeutui myös Rautiainen.

      Henri Tanskanen aloitti työskentelynsä Juuan kunnanjohtaja tammikuussa. Markus Hirvonen siirtyi Pohjois-Karjalan maakuntajohtajaksi.

    • Anonyymi

      Tänne kelpaa kaikki jämät kunnan virkoihin. Niin nähty. Kunta on kaatopaikka kunnan virkahenkilöille

    • Anonyymi

      Käykääpä lukemassa kunnan hallintojohtaja Rautiaisen seikkailut Pukkila 24.. Siellä Kainuun Puolangan juipista paljon tietoa. Huh.

    • Anonyymi

      Ei pääse Esko Pukkilaan kunnanjohtajaksi. 13.12 valitaan ja kolmen etusijan nimilistassa ei Esko Rautaisista ole. Eli tänne jää prkl .

      • Anonyymi

        Kiitos kirjoituksestasi,me varmaan tavataan virallisesti.


    • Anonyymi

      Hieman ihmetyttää, että meidän Pukkilan kunnanjohtajaksi on nyt valittu kokematon, onnettoman vähän todellisia kuntameriittejä omaava ilopilleri: vain parin vuoden akateemisella koulutuksella varustettu kandidaatti ja vielä kunta-alalle vieraalta kaupan alalta. Tehtävään olisi voitu valita myös päteviä, yhteiskunnallisesti sivistyneitä, ylemmän korkeakoulututkinnon omaavia, monipuolisesti kokeneita ja pätevöityneitä ammattilaisia. Mikä iski Pukkilan päättäjiin, kun maalaisjärki katosi? Miksi virheratkaisu? Osasiko tämä kandidaatti hurmata parhaiten? Ja saapa nähdä, miten kauan tällä ponnistuslaudalla viihtyy?

      • Anonyymi

        Tuliko itse Rautiainen pitämään puolustuspuhetta. Pukkilan kunta valitsi parhaan. Siellä on ammattitaitoisia jotka on valinnan tehneet ja Rautiaista ei olisi valittu historiansa takia. Ihme että hänet on Enontekoön kunta valinnut edrs sijaiseksi.


      • Anonyymi

        Ja nyt Esko Matti Rautiaine pyyhi kyyneleet äläkä pillitä täällä. Tee valitus, että valittiin ilopilleri ja nainen. Perustele valitusta että sinä olet 61v ja mies ja sinua syrjittiin vanhuuden ja sukupuolen perusteella...saat HaO:sta nenille kuten sait Juuan kunnan valituksessa, jossa valitit, että valittiin 35v mies.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja nyt Esko Matti Rautiaine pyyhi kyyneleet äläkä pillitä täällä. Tee valitus, että valittiin ilopilleri ja nainen. Perustele valitusta että sinä olet 61v ja mies ja sinua syrjittiin vanhuuden ja sukupuolen perusteella...saat HaO:sta nenille kuten sait Juuan kunnan valituksessa, jossa valitit, että valittiin 35v mies.

        Miksi te jaksatte haukkua samaa henkilöä joka osaa hommat , eikö teillä paikallisilla ole muuta tekemistä nämä haukkujat on tunnettuja jotka tiedetään putosivat valtuustosta.
        Täytyyhän olla kouluja käynyt jos johonkin valitaan ei kiertokoulun käynyttä


    • Anonyymi

      Joono kauankhaan nonnuot mulsuuniploppät.tsitas kohta tylla loppu

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      203
      8158
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      43
      4622
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2230
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      20
      2137
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1935
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1815
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1736
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1726
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1643
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1448
    Aihe