Korkeakoulutetut äärioikeistopoliisit sivistyssanoineen, keitä he edustavat ?

Anonyymi

Ovatko Supon äärioikeistoterrorismin tutkijat, itse miten äärioikeistolaisilla ideologioilla varustettuja, olisi tutkijoiden syytä kysyä.

Valtio jossa väitetään poliisin tutkivan, olkoonkin väkivaltaisten, eli tuomittavien tahojen, mutta kuitenkin, "ajatuksia", kuulostaa jotenkin erikoiselta.

"Akselerationismi" hmmmm. Akateemisten, erityissanastojen käytön soveltaminen, köyhyyteen resupettereiksi pakotettuihin, yhteiskunnan köyhälistöihin, on vähintäänkin kyseenalaista toimintaa. Varsinkin kun ottaa huomioon, että juuri äärioikeistoradikalismista, on syytetty myös poliiseja itseään.

Jokainen muistaa ns. nettipoliisit, joiden erittäin rajuja, äärioikeistolaisia, viha-väkivaltakirjoituksia netissä, ei lopulta syytettykään, vaan palkittiin näkyvyydellä EK-medioissa ja yhteiskunnallisesti merkittävillä tehtävillä, mikä on vähintäänkin kyseenalaista ja kertoo outoja asioita, Suomen poliisitoiminnasta / eduskunnan yksipuoluejärjestelmästä.

Nämä ovat kysymyksiä, joista tavalliset ihmiset, oikeusvaltioissa ja aidoissa demokratioissa, saavat tietoa tiedotusvälineistä, kysymättäkin.

7

118

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Esim. tällaisista asioista, ulkomailla keskustellaan, äärioikeistoradikalismin tutkimisen yhteydessä.

   https://www.theguardian.com/commentisfree/2021/apr/25/us-policing-is-far-less-about-fighting-crime-than-controlling-the-poor

   Tärkeänä pidetään juurikin sitä, että osaako poliisi itse, erottaa äärioikeistolaisen köyhyyteen pakottamis-väkivallan, vai toimiiko korruptiopoliitikkojen, äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden suojelijana, köyhyyteen pakotettujen kontrolloijana.

  • Anonyymi

   Näistä asioista Suomessa, pitäisi keskustella.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173130/elakerahastojen-biljoonat-varastettu-veroparatiisi-porssiquoteliitinquot-ahneuden-alttarille

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   Äärioikeistoradikalismista syytettyjen poliisien, palkitseminen Koskelan surman kaltaisella, yhteiskunnallisesti herkällä ja näkyvällä tehtävällä, kertoo todella erikoisia asioita, niin poliisijohdosta, kuin eduskunnan yksipuoluejärjestelmästä.

   https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

  • Anonyymi

   Palstan äärioikeisto-PetosKalmaKokPersRkpKrdkesinliike-Eiliset, näyttävät olevan ihmeen hiljaa, Kankaanpään oireilevien poikien väkivaltahankkeista.

   https://www.dw.com/en/the-russian-oligarchs-of-the-fincen-files/a-55062675

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16363501/packalen-trollaa-quottekoalyquot-veropakolaisfirmallaan-pelkaa-yritystukiensa-puolesta#comment-102113696

   Suomen äärioikeistolaista poliisia ja supoa, pitäisi jonkin aidosti riippumattoman, puolueettoman tahon tutkia, että miksi isoimmat talousrikokset, korruptio eduskunnassa ja jatkuvat veroparatiisivuodot, jäävät koko ajan tutkimatta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16220883/kiina-heilastelee-aarioikeiston-kanssa---ihmisoikeudet-vaarassa-suomessakin

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Bryssä tuli Äärioikealta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

   ERIARVOISTAMINEN on vain pahentunut, kaiken köyhyysongelman ytimessä, on puoli miljoonaa 800€/kk orjuuttamiseläkeläistä, joiden enemmistö on yksinasuvia naisia. Eläkeläisten köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakottaminen, on NAISVIHAA äärioikealta, jota nykyisin kaikki eduskunnan, korruptoituneet poliittiset puolueet aiheuttava.

   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tietovuotaja-edward-snowden-varoittaa-korona-poikkeusoloista-valtaa-pitavat-tottuvat-saamaansa-valtaan/3d1d2b6b-80c2-41bf-8060-e1fa026a5e06

   Muistakaa Suomessa EI ole äänestyspakkoa, korruptiovaaleissa äänestäminen, ei ole enää mikään "kansalaisvelvollisuus", kun korruptio läpäisee eduskunnan yksipuoluejärjestelmän. Älkää enää antako, painostaa itseänne äänestään, korruptiopoliitikkojen korruptiovaaleissa.

  • Anonyymi

   Syvyydessaan ja laajuudessaan kokonaisuus muodostuu ainoastaan siita, etta yksilo LUULEE etta korruptio voi jatkua KOSKA sehan on aina ollut olemassa ja ollut hyodyllista ja tuottavaa.

   Talla eraa kuvio meni tosin niin pitkalle ja syvalle, kansanmurhan asiayhteydessa, etta tama nousi jo taivaaseen asti pahuudellaan. Herodes leikki tuonlaista pelia, mutta hyvin rajallisella tasolla ja Jumala siirsi armonsa hanesta pois hetkeksi ja miten kavi?

   Sama korkein auktoriteetti, se sama Jumala joka tanaankin on edelleen se korkein auktoriteetti, tutkii tarkkaan siirtomme ja antaa - taikka syjayttaa - armonsa tasan tarkkaan tuon tomintamme mukaan!

   Moni ei tieda, mutta ellei Luojan enkelit olisi ollut sodassa puolellamme puolustussodassa valtaisaa vihollista kohtaan, me emme tanaan olisi edes olemassa! Sielta olisi lahetetty kansa Siperiaan keskitysleireille ja kaikki tama maa-alue olisi saanut osakseen tayden vaestonvaihdon.

   Nyt samat tahot haluaa Suomelle tuon taysin saman kohtalon. Kohteina ovat seuraavaksi pienet lapset! Luoja auttoi tata kansaa kerran, han voi ja sen toistaakin kunhan vain sivuutamme ylpeyden ja anomme armoa kaantyen pois synninteosta. Se on mahdollista. Se toimi kerran sotatilassa, se toimii toistekin - jalleen sotatilassa.

   Oli se mika tahansa ongelma, Jeesus sen voi aukaista, korjata ja siita vapauttaa. Kunhan vain sita pitkittyneesti ja omistautuneesti pyydamme ja synninjattoon sitoudumme.

   Meidan suolaliuosporukka ei tule parjaamaan ulkoisen vaestonvaihdon kanssa. Se porukka ei tule intwgroitumaan ikina suomalaiseen elamantapaan, vaan jos Venajan hyokkayksen jalkeen tanne suolaliuoskansaosa joka sotapaossa olleet tulisikin takaisin, tulevat he kokemaan aikeet ja menestyksenkin jossa uusi vaesto tulee nousemaan valtaan seka eliminoimaan suolaliuos kansanosan. Tuo tapahtuu lukumaaraisen enemmiston vuoksi. Kun 250k suomalaista saa missiokseen tuoda pinta-alaltaan suurehkoonkin maahan EUn tasolla 10m jokaista ylipursuvaa kansaa, pakistanista, intiasta, kiinasta jne tanne sen verta kuin kasketaan, olette te kulkaa kaikki kusessa.

   Tuo siis niille jotka nyt toteuttavat kansanmurhaa ja aikovat maanpakoon jos syyttett lankeaa niskaan eika kansa salli tuomareille enaa site tavanomaista aiempaa korruptiotaan vaan joko oikeustaju toteutuu taikka tuomari lentaa suoraan sinne mihin se ei todellakaan halua.

   Mutta kun hemmetin maanpakoa ei teille edes sallita! Teidan oikeutuksenne olemassaoloon on suoraan sidottu niihin joilta voimme oppia hyvyytta ja koittaa taten itsekin kehittya ja kokea heidan suuntauksistaan ja ajatuksisttaan hyvytta niita sitten imitoiden.

   Nuoret on jo myyty. Jos tuo etenee lapsiin, raja tullaa meille kaikille selkeyttamaan venaja nato -kuvion kautta. Heratkaa nyt, kun teilla on viela tama yksi pienen pieni aikaikkunatilsusuus tassa viela auki. Lopetetaan virkakoneiston avulla orjanaolo ulkoatulevalle. Ja aloitetaan uusi, tuore ja tervehdyttava aatesuunta, joka kunnioittaa niin peustuslakia, ilman sen mielivaltaista tulkintaa, seka etenkin Suomen Lipun ristin kristinuskoa linjausten noudatusta.

   Ensimmainen korjaa dystopian seka tyrannian, toinen tulee meille todistamaan noiden myrkkypiikeillehuijattujen ihmeparantumisis. Tama on viela korjattavissa.

   Mutta jos kapina Jeesusta vastaan jatkuu, ja Venaja lahettaa noita hiton vetypommejansa, koska lapsiin aiottiin kajota, Jumalan sanktiona meita aikuisia kohtaan petturuudesta puolustuskyvytonta ja ymmartamatonta jalkikasvua kohtaan, oli tama sitten tassa.

   Tuolloin maanpaoille ei tulla enaa antamaan mahdollisuutta, tiedattehan niille maanpaoille jotka olette itsellenne perheinenne suunnitelleet mikali paska tulee esiin ja osuu kattotuulettimeen.

   Tanaan on se hetki pitaa pieni rukous ja alkaa korjata se minka muille talle maalle ja sen kansalle maarasivat.

   Ja Jumala tulee sen nakemaan ja meidat kaikki Venajalta saastamaan.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   167
   2181
  2. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   503
   1389
  3. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   259
   1372
  4. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   73
   1301
  5. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1220
  6. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   401
   1132
  7. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   80
   1006
  8. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   129
   1000
  9. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   975
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   27
   912
  Aihe