Korkeakoulutetut äärioikeistopoliisit sivistyssanoineen, keitä he edustavat ?

Anonyymi

Ovatko Supon äärioikeistoterrorismin tutkijat, itse miten äärioikeistolaisilla ideologioilla varustettuja, olisi tutkijoiden syytä kysyä.

Valtio jossa väitetään poliisin tutkivan, olkoonkin väkivaltaisten, eli tuomittavien tahojen, mutta kuitenkin, "ajatuksia", kuulostaa jotenkin erikoiselta.

"Akselerationismi" hmmmm. Akateemisten, erityissanastojen käytön soveltaminen, köyhyyteen resupettereiksi pakotettuihin, yhteiskunnan köyhälistöihin, on vähintäänkin kyseenalaista toimintaa. Varsinkin kun ottaa huomioon, että juuri äärioikeistoradikalismista, on syytetty myös poliiseja itseään.

Jokainen muistaa ns. nettipoliisit, joiden erittäin rajuja, äärioikeistolaisia, viha-väkivaltakirjoituksia netissä, ei lopulta syytettykään, vaan palkittiin näkyvyydellä EK-medioissa ja yhteiskunnallisesti merkittävillä tehtävillä, mikä on vähintäänkin kyseenalaista ja kertoo outoja asioita, Suomen poliisitoiminnasta / eduskunnan yksipuoluejärjestelmästä.

Nämä ovat kysymyksiä, joista tavalliset ihmiset, oikeusvaltioissa ja aidoissa demokratioissa, saavat tietoa tiedotusvälineistä, kysymättäkin.

8

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Esim. tällaisista asioista, ulkomailla keskustellaan, äärioikeistoradikalismin tutkimisen yhteydessä.

      https://www.theguardian.com/commentisfree/2021/apr/25/us-policing-is-far-less-about-fighting-crime-than-controlling-the-poor

      Tärkeänä pidetään juurikin sitä, että osaako poliisi itse, erottaa äärioikeistolaisen köyhyyteen pakottamis-väkivallan, vai toimiiko korruptiopoliitikkojen, äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden suojelijana, köyhyyteen pakotettujen kontrolloijana.

    • Anonyymi

      Näistä asioista Suomessa, pitäisi keskustella.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173130/elakerahastojen-biljoonat-varastettu-veroparatiisi-porssiquoteliitinquot-ahneuden-alttarille

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

      Äärioikeistoradikalismista syytettyjen poliisien, palkitseminen Koskelan surman kaltaisella, yhteiskunnallisesti herkällä ja näkyvällä tehtävällä, kertoo todella erikoisia asioita, niin poliisijohdosta, kuin eduskunnan yksipuoluejärjestelmästä.

      https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

    • Anonyymi

      Palstan äärioikeisto-PetosKalmaKokPersRkpKrdkesinliike-Eiliset, näyttävät olevan ihmeen hiljaa, Kankaanpään oireilevien poikien väkivaltahankkeista.

      https://www.dw.com/en/the-russian-oligarchs-of-the-fincen-files/a-55062675

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16363501/packalen-trollaa-quottekoalyquot-veropakolaisfirmallaan-pelkaa-yritystukiensa-puolesta#comment-102113696

      Suomen äärioikeistolaista poliisia ja supoa, pitäisi jonkin aidosti riippumattoman, puolueettoman tahon tutkia, että miksi isoimmat talousrikokset, korruptio eduskunnassa ja jatkuvat veroparatiisivuodot, jäävät koko ajan tutkimatta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16220883/kiina-heilastelee-aarioikeiston-kanssa---ihmisoikeudet-vaarassa-suomessakin

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Bryssä tuli Äärioikealta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

      ERIARVOISTAMINEN on vain pahentunut, kaiken köyhyysongelman ytimessä, on puoli miljoonaa 800€/kk orjuuttamiseläkeläistä, joiden enemmistö on yksinasuvia naisia. Eläkeläisten köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakottaminen, on NAISVIHAA äärioikealta, jota nykyisin kaikki eduskunnan, korruptoituneet poliittiset puolueet aiheuttava.

      https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tietovuotaja-edward-snowden-varoittaa-korona-poikkeusoloista-valtaa-pitavat-tottuvat-saamaansa-valtaan/3d1d2b6b-80c2-41bf-8060-e1fa026a5e06

      Muistakaa Suomessa EI ole äänestyspakkoa, korruptiovaaleissa äänestäminen, ei ole enää mikään "kansalaisvelvollisuus", kun korruptio läpäisee eduskunnan yksipuoluejärjestelmän. Älkää enää antako, painostaa itseänne äänestään, korruptiopoliitikkojen korruptiovaaleissa.

    • Anonyymi

      Syvyydessaan ja laajuudessaan kokonaisuus muodostuu ainoastaan siita, etta yksilo LUULEE etta korruptio voi jatkua KOSKA sehan on aina ollut olemassa ja ollut hyodyllista ja tuottavaa.

      Talla eraa kuvio meni tosin niin pitkalle ja syvalle, kansanmurhan asiayhteydessa, etta tama nousi jo taivaaseen asti pahuudellaan. Herodes leikki tuonlaista pelia, mutta hyvin rajallisella tasolla ja Jumala siirsi armonsa hanesta pois hetkeksi ja miten kavi?

      Sama korkein auktoriteetti, se sama Jumala joka tanaankin on edelleen se korkein auktoriteetti, tutkii tarkkaan siirtomme ja antaa - taikka syjayttaa - armonsa tasan tarkkaan tuon tomintamme mukaan!

      Moni ei tieda, mutta ellei Luojan enkelit olisi ollut sodassa puolellamme puolustussodassa valtaisaa vihollista kohtaan, me emme tanaan olisi edes olemassa! Sielta olisi lahetetty kansa Siperiaan keskitysleireille ja kaikki tama maa-alue olisi saanut osakseen tayden vaestonvaihdon.

      Nyt samat tahot haluaa Suomelle tuon taysin saman kohtalon. Kohteina ovat seuraavaksi pienet lapset! Luoja auttoi tata kansaa kerran, han voi ja sen toistaakin kunhan vain sivuutamme ylpeyden ja anomme armoa kaantyen pois synninteosta. Se on mahdollista. Se toimi kerran sotatilassa, se toimii toistekin - jalleen sotatilassa.

      Oli se mika tahansa ongelma, Jeesus sen voi aukaista, korjata ja siita vapauttaa. Kunhan vain sita pitkittyneesti ja omistautuneesti pyydamme ja synninjattoon sitoudumme.

      Meidan suolaliuosporukka ei tule parjaamaan ulkoisen vaestonvaihdon kanssa. Se porukka ei tule intwgroitumaan ikina suomalaiseen elamantapaan, vaan jos Venajan hyokkayksen jalkeen tanne suolaliuoskansaosa joka sotapaossa olleet tulisikin takaisin, tulevat he kokemaan aikeet ja menestyksenkin jossa uusi vaesto tulee nousemaan valtaan seka eliminoimaan suolaliuos kansanosan. Tuo tapahtuu lukumaaraisen enemmiston vuoksi. Kun 250k suomalaista saa missiokseen tuoda pinta-alaltaan suurehkoonkin maahan EUn tasolla 10m jokaista ylipursuvaa kansaa, pakistanista, intiasta, kiinasta jne tanne sen verta kuin kasketaan, olette te kulkaa kaikki kusessa.

      Tuo siis niille jotka nyt toteuttavat kansanmurhaa ja aikovat maanpakoon jos syyttett lankeaa niskaan eika kansa salli tuomareille enaa site tavanomaista aiempaa korruptiotaan vaan joko oikeustaju toteutuu taikka tuomari lentaa suoraan sinne mihin se ei todellakaan halua.

      Mutta kun hemmetin maanpakoa ei teille edes sallita! Teidan oikeutuksenne olemassaoloon on suoraan sidottu niihin joilta voimme oppia hyvyytta ja koittaa taten itsekin kehittya ja kokea heidan suuntauksistaan ja ajatuksisttaan hyvytta niita sitten imitoiden.

      Nuoret on jo myyty. Jos tuo etenee lapsiin, raja tullaa meille kaikille selkeyttamaan venaja nato -kuvion kautta. Heratkaa nyt, kun teilla on viela tama yksi pienen pieni aikaikkunatilsusuus tassa viela auki. Lopetetaan virkakoneiston avulla orjanaolo ulkoatulevalle. Ja aloitetaan uusi, tuore ja tervehdyttava aatesuunta, joka kunnioittaa niin peustuslakia, ilman sen mielivaltaista tulkintaa, seka etenkin Suomen Lipun ristin kristinuskoa linjausten noudatusta.

      Ensimmainen korjaa dystopian seka tyrannian, toinen tulee meille todistamaan noiden myrkkypiikeillehuijattujen ihmeparantumisis. Tama on viela korjattavissa.

      Mutta jos kapina Jeesusta vastaan jatkuu, ja Venaja lahettaa noita hiton vetypommejansa, koska lapsiin aiottiin kajota, Jumalan sanktiona meita aikuisia kohtaan petturuudesta puolustuskyvytonta ja ymmartamatonta jalkikasvua kohtaan, oli tama sitten tassa.

      Tuolloin maanpaoille ei tulla enaa antamaan mahdollisuutta, tiedattehan niille maanpaoille jotka olette itsellenne perheinenne suunnitelleet mikali paska tulee esiin ja osuu kattotuulettimeen.

      Tanaan on se hetki pitaa pieni rukous ja alkaa korjata se minka muille talle maalle ja sen kansalle maarasivat.

      Ja Jumala tulee sen nakemaan ja meidat kaikki Venajalta saastamaan.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1185
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      15
      1091
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      32
      1034
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe