Avovaimo haluaa lapsia.

Anonyymi

Olen 37 vuotias mies ja olen ollut nykyisen avopuolisoni (38 v) kanssa yli 10 vuotta. En koe itse mitenkään ehdottomasti haluavani lapsia, eikä niiden hankkiminen ollut edes ajankohtaista aiemmin, koska oliskelut olivat kesken molemmilla ja sen jälkeen aikaa meni uran ja asunnon hankkimisessa. Suhteemme alussa lapsi asiasta keskusteltiin ja avopuoliso oli käsittääkseni samaa mieltä lasten hankinnan lykkäämisestä parempaan hetkeen. Viitisen vuotta sitten avopuoliso alkoi ehdotella lasten hankintaa mutta sain taivuteltua hänet odottamaan vielä muutaman vuoden kun matkustelisimme vain kahdestaan. Kuitenkin nyt puolisoni on alkanut ikävästi ahdistelemaan lapsi asialla ja toivoisinkin neuvoja miten saisin hänen huomionsa kiinnitettyä johonkin muuhun asiaan, lapsi asia ratkeaa kuitenkin ihan itsestään muutaman vuoden kuluessa kun puolisoni saavuttaa iän jossa moiset hömpötykset voi unohtaa. Olen muuten kaikin puolin tyytyväinen suhteeseemme, puolisoni on urheilullinen ja kaunis, pitää seksistä ja muutenkin oikea unelma, hän suorastaan hemmottelee minua. Vain tämä yksi asia häiritsee suhdettämme.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Normaaliltahan tuo kuulostaa. Ole mies avopuolisollesi. Muuten sitä hänelle on joku muu. Nainen kun päättää saada lapsen ja se olisi ehkä mahdollista, siinä ei paljoa miehen mielipiteet paina.

    • Anonyymi

      Olette siis kummatkin keskustelleet lasten hankinnan lykkäämisestä, tekstistäsi saa sen käsityksen että edes sinä et ole sanonut ettet haluaisi lapsia ollenkaan vaan ainoastaan että odottaisitte parempaa hetkeä.
      Onko todellakin mielestäsi oikein että kiellät avopuolisoltasi lapset ja vielä juonimalla? Jos et itse lapsia halua, niin sanot sen hänelle suoraan että sinä et halua. Saa hän sitten päättää itse haluaako elää kanssasi kahdestaan vai lähteekö ja hankkii lapset jonkun muun kanssa.

      Ei asia vain taianomaisesti ratkea muutaman vuoden päästä, lapsia hän voi saada kunnes vaihdevuodet alkaa vaikka olisikin riskialttiimpaa vanhemmalla iällä. Tuolla menolla saat vain katkeroituneen puolison kun hän suree ettei tullut ikinä äidiksi, ja saattaa alkaa syyttämään sinua, mikä kertomuksesi perusteella olisi ihan oikeutettuakin.

      • Anonyymi

        Lapsia voi saada 50 v asti, iltalehdessä oli ,että yksi näyttelijä nainen raskaana ja ikää 48 v lääketiede avittaa tässä.


    • Anonyymi

      Sinä riistät avopuolisoltasi mahdollisuuden lapseen? Lupailet vaikka et meinaakkaan hommata lapsia, olet hirveä, itsekeskeinen ihminen. Anna avovaimon mennä ja tehdä se lapsi jonkun kanssa joka niitä haluaa ja jää sinä paremmuuttasi yksin. Koska hän selkeästi haluaa sen lapsen ja sinä tahallasi yrität manipuloida hänet irti ajatuksesta, anna hänen mennä.

    • Anonyymi

      En voi antaa hänen mennä koska elämä olisi paljon laaduttomampaa ilman häntä. Ehkä suostun harkitsemaan lasta jos hän lupaa hoitaa sen.

      • Anonyymi

        "Ehkä suostun harkitsemaan lasta jos hän lupaa hoitaa sen" Mitään noin tyhmää ei ole näkynytkään palstalla pitkään aikaan. Toivottavasti vain ala-arvoinen provo.

        Ellei:
        Jos haluamattasi siität uuden ihmisen, sinulla on LAILLINEN velvollisuus lastasi kohtaan. Halusit tai et. Ymmärrätkö lainkaan Suomen lakia edes tuon vertaa. Laki on säädetty sinulaisia idiootteja varten etteivät ne pääse livistämään lain säätämästä velvollisuudestaan.

        Ymmärräkö mitä tuo laki vaatii? Vähimmäismäärin: taloudellista tukea. Laki ei määrää että sinun täytyy rakastaa lastasi. se määrää että sinun on huolehdittava lapsesi ja lapsesi äidin hyvinvoinnista fyysisesti.
        Lapsesi äiti kun heittää sinut romukoppaan tajuttuaan miten hankisesti alhaisella tasolla sinä kelaat, sinusta tulee ruikuttava ja riitelevä äijänkäppyrä joka liian myähään herää huomaamaan idioottimaisuutensa.

        sinun älykäs ja kaunis puolisosi aivan varmasti pian löytää rinnalleen miehen joka kunnioittaa ja arvostaa samoja asioita kuin hän.


    • Anonyymi

      Toivottavasti tuo nainen jättää sinut, on parempi ,että et levittele geenejäsi , kenenkään kanssa.
      Vanhaikodissa sitten olet yksin , muilla käy lapset ja lapsenlapset katsomassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      441
      2072
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      213
      1793
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      187
      1504
    4. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1491
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      51
      1203
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      3
      1171
    7. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      141
      1135
    8. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      37
      1042
    9. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      1016
    10. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      97
      995
    Aihe