Tapaus Kaijansinkko

Anonyymi

Esin sopupelijupakka sitten ahdistelutapau. Miksi pyytää anteeksi julkisesti vasta, seitsämän vuoden päästä. Mies tehnyt pesäpallolle paljon hallaa. Ulos heti Kirittäristä

13

1018

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näin Facebookiaa Keskisuomalaisen jutun alun. Siis vertaako äjiä itse, vai toimittaja tätä keissiä Ilkka Kanervan tekstiviestikohuun?? Ike viestitteli kolmikymppiselle stripparina työskennelleelle aikuiselle naiselle, Saijankinkko [nimi muutettu, ettei tule seuraamuksia] nuorelle naiselle, joka tosin oli tekojen aikaan alaikäinen ja täysi-ikäinen, mutta silti nuori. Ja alisteisessa asemassa Saijankinkkoon eli valmennettava.
      Että ihan löysässä hirressä ollut ja yöunet mennyt, mutta muuten raitis? Voi kyynel! Uhri lopetti kokonaan pelaamisen. Asiaa ei todellakaan ole selvitetty sillä tavalla kuin olisi pitänyt. Eli oikeudessa.

      Toivottavasti Kirittäret laittaa äijän pihalle, muuten moni äänestää jaloillaan. Minä ainakin. Kirittäret on muutenkin vaihtumassa Loheen, jonka peleissä on käyty jo vuosia. Yhtään en Peteä sääli, anteeksipyynnöt on sanahelinää eikä ole osannut tai halunnut ottaa asioista vastuuta. Feralla toki oma vastuunsa ja sitten Kirittärillä joka "antoi mahdollisuuden" vaikka tiesi edellisistä potkuista. Kiva näyttää naamaansa jossain Seinäjoella ensi kesänä. Veti tahtomattaan Kirittäret samaan lokaan, mutta onneksi europarlamentaarikko ymmärtää.

    • Anonyymi

      Virkkusen puheet on käsittämättömiä. "Kyse oli kuitenkin vain tekstiviesteistä." Näin puolustelee NAINEN. Uskomatonta.

      • Anonyymi

        Juuri näin. Ja uuden käänteen valossa kuviokin outo. Ja aika münaton tuo Virkkuskakin on. Ensin selitellään ja annetaan tuki kohussa ryvettyneelle tyypille. Jokunen päivä myöhemmin PK onkin tuonut toimillaan mukana joukkueelle "häiriötekijän". Elikkä ei ole suoraselkäisesti hyllytetty suoraan PK:ta vaan annettiin tälle taas kerran uusi mahdollisuus.

        Kannattaisiko puheenjohtajan harkita eroa? Poliitikko puhuu ja puhuu ja vierittää vastuun muualle. Ymmärtäisi ja tukisi Peteä nyt hamaan tappiin saakka kun on kerran aloittanut.


      • Anonyymi

        "Kysehän on vain tekstiviesteistä" ja pari-kolme päivää siitä ja K vapautetaan tehtävistään. Mutta Hennahan pelastaa tilanteen ja ritarillisesti antaa K:lle hommansa takaisin kun on sen kuitenkin hyvin handlannut, mainehaitta unohtuu kyllä aikuisten oikeasti pesisväeltä, tukijoilta tai naispelaajilta -> NOT. Miten meni noin niinkun omasta mielestä, Kirittäret ja Henna V?


    • Anonyymi

      Tosimies ei pyytele anteeksi.

      • Anonyymi

        P@$ka kommentti. Miks kukaan ei ajattele näitten uhrien näkökulmaa? Pete teki väärin, ei hyssytellä. Ajattele asiaa jos sulla on/olis tytär.


    • Anonyymi

      Onhan näitä kohuja ollut. Takavuosina erään seuran kauden päättäjäisten jälkeen. tuomiokaan näemmä vaikuta uran jatkumiseen.

    • Anonyymi

      Kysehän on vain tekstiviesteistä. Hienoa europarlamentaarikolta. Tuo sanapari tulee vastaan vielä seuraavissa Eu-vaaleissa ja monta kertaa muutenkin. Ei jatkoon. Voi myös erota Kirittärien puheenjohtajuudesta ihan nyt kohta ja heti. Mainehaitta seuralle.

    • Anonyymi

      Odotan, että seuran puheenjohtaja on suoraselkäinen, tekee tarvittavat johtopäätökset ja eroaa tehtävästään. Voisi vaikka keskittyä hevosharrastukseensa ja jättää urheilujohtamisen tyypille, jolla intoa talkoisiin ja lajituntemus. Ihmistuntemuksesta puhumatta.

    • Anonyymi

      Eihän Kaijansinkko pääse noilla meriiteillä kuin mtv3 lavastemieheksi. Pitää olla kunnon käräjäoikeuden tuomio kuten Roope Salmisella tai vaikka Aku Hirviniemellä jos mielii kunnon vakanssin ottaa.

      • Anonyymi

        Roopehan raiskasi ja tuomio tuli. Tekstiviestit eri asia. Hyvä pointti kuitenkin, ilmeisesti maikkarin luottopakki.


    • Anonyymi

      Ikävä tapaus.
      Laittaahan tämä miettimään, että ei ole puhtaat jauhot pussissa Pesäpalloliitollakaan joka on palkinnut ko henkilön kultaisella ansiomerkillä v2017 Wikipedia Pesäpalloliiton kultainen ansiomerkki. Vaikka asiat on olleet tiedossa.

    • Anonyymi

      Hei haloo, ketä kiinnostaa joku pesäpallo? Ihmisille hehkutetaan ja tuputetaan televisiostakin jatkuvasti tätä jonninjoutavaa lajia, jota harrastetaan vain Suomessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe