Ja tapahtui niinä päivinä

Anonyymi

Tapahtui niinä päivinä että pankkijuutalaisilta ja lääketehtailta kävi käsky että koko maailma on rokotettava. Tämä rokotekampanja tapahtui keisari Marininiuksen ollessa kansamme pääministeri.
Jas niin lampaat alkoivat määkien ja saparo innosta vipattaen juosta lahtipenkkiin, vapaaehtoisesti. Edes ilmaista ämpäriä ei luvattu, kahvipaketista puhumattakaan. Mutta niin vain juostiin, kun niin oli kerran sanottu.
Keisari Marmelaadilta kävi käsky että kaikilla pitää olla myös rokotepassit tai siru hanurissa, jotta pääsisi näkemään edes vilauksen seimeen kapaloidusta tsiisus lapsesta. Noh, paskatautihan siinä senkun levisi vaikka kaikilla oli tiketit ja passit.
Sitten keisari Marinaadilta kävi uusi käsky että jouluna ette pääse lasta katsomaan, lasta, joka siellä seimessä vielä makaapi. vaikka teillä olisi net tiketit ja passit.
Suunnitelmaan näet kuului se, että kaikki ravintolat jotka vielä kituvat hengissä, pitää net konkurssiin ajaman ja kaikki yksityisyrittäjät johdattaman vararikkoon ja heidät löysään hirtehen loppuiäksi saatettaman.
Ja kun näin oli tehty, metsät ja vedet myyty 30 hopeaeurosta niin uusi hallitsija julisti; ""Älkää peljätkö te alamaiset, te maailman onnellisin kansa. Tiedättekö miksi te olette maailman onnellisimpia? - no, siksi kun te ette omista mitään ja me taas vastaavasti omistamme kaiken. Lisäksi te olette onnellisia sen takia, kun te olette maailman tyhmin kansa. On teidän johtajanne sitten niin helposti lahjottavissa, ettei kuvan tosikaan ja teitä on sitten kyllä helppo kusettaa maksajiksi vaikka mihin hommaan!
Ja kansa kumarsi ja kiitti ja sanoi että on se nyt pakko kotona kitua kun ei pääse edes joulunaikaan tsiisus lasta katsomahan. Vaan onneksi tuli varattua senverran omasta takaa että jaksaa pienessä nousukkaassa vittuilua kuunnella.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja tarina jatkuu vielä.
      Kaiken lisäksi minä ilmoitan teille rokotetut uskovat että olonne helpottuu koska ennen koko kansan vitsaus korona on nyt keväällä ainoastaan rokottamattomien jumalattomien vitsauksena. Rokottamattomille on tuomionpäivän kellot soineet ja lusifer korjaa kohta heidät manalaan. Te rokotetut uskkolliset saatte elää ja voida hyvin maanpäällä. Lisäksi minä Marin 2 julistaudun Suomen yksinvaltiaaksi ja keisariksi.
      Kun rokottamattomat ovat poistuneet manan majoille on työllisyystavoitekkin , kuten suunnittelimmekin niin saavutettu.
      Tämän minä teille kerron ilolla koska nyt vastarannankiisket ja koronalingot ovat poistuneet tartuttamasta tautia ja valheellista MV lehden sanomaa.
      Lisäksi olen ilmoittanut virkamiehille että on alullepantava selvitys kansan nykyisestä älykkyysosamäärästä koska on selvää että Suomen kansan älykkyysosamäärä on selvästi noussut tämän jälkeen.
      Lisäksi sosiaalimenot ovat pienentyneet koko Suomen alueella.
      Teille rokotetuille minä Marin 2 lupaan pitkää ikää ja verohelpotuksia.
      Niin ilmoitan teille että menkää ja lisääntykää ja täyttäkää maa, PS muistakaa kysyä partneriltakin luoa toimintaan.

      • Anonyymi

        Tuo on väärän profeetan tekstiä. Sulkekaat korvanne ja silmänne tällaiselta roskalta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo on väärän profeetan tekstiä. Sulkekaat korvanne ja silmänne tällaiselta roskalta.

        Minä olen ainut ja oikea profeetta ja todistan sen että keväällä rokotetut ovat terveitä ja vääräuskoiset rokottamattomat saavat itkua ja hannastenkiristystä pitkin kevättä. Näin on kirjoitettu ja näin tapahtuu. Edes teho-osastot eivät kykene pelastamaan rokottamattomia tältä vihalta jonka ovat itsepäisyyksissään itselleen ja jälkeläisilleen antaneet perinnöksi.Älkööt kukaan kyseenalaistako tätä sillä se on korkeamman tahto.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5238
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2386
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1907
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1598
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1571
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1368
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1277
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1216
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1202
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe