Mä oon pettänyt sukuni tavalla jota en saa anteeks :(

Anonyymi

Tämä ei varmastikaan kuulu tänne suku on pahin palstalle, koska mä olen se ainut paha tässä mutta pakko tää on vuodattaa johonkin.

Mä ostin vuonna 2000 isoisäni vuonna 1949 rakentaman omakotitalon ihan tyypillinen sellainen noin 100neliön puoltoistakerroksinen lautarunkoinen talo mutta ollut kaikille todella tärkeä ajanviettopaikka ja monet olis halunneet sen isoisäni kuoltua mutta sain taivuteltua kaikki et sain sen lunastaa.

Lupasin pitää huolta paikasta, mutta viimeinen vierailukerta kun kävin sisällä oli 2010. Viime jouluna ajoin sinne ja illuusio hyvin pysyneestä talosta särkyi kun näin että talo on ihan pilalla😔 ikkunat on rikki ja katto antananut piipun juurelta periksi sisällä oli yläkerta osin romahtanut. Mä en tiedä miten voin kertoa tästä muille koska mä lupasin pitää talosta huolta ja olen jo yli kymmenen vuotta laiminlyönyt sitä ja tulos on tämä!

Suku on kinunnut sinne jo kauan ja aina mä olen sanonut että pian voi mennä ja jopa valehdellut käynnissä olevasta remontista :( omat lapsetkin haluaisivat joskus sinne kun sieltä oon kuvia näyttänyt ja mun tarkoitus olikin että joulu ois sielä vietetty mutta ei osin kaatuneessa talossa jossa sukat suurinpiirtein pyörii jaloissa voi joulua viettää.

Mä en osaa rempata ja tiedän et tää tulee ilmi ennemmin tai myöhemmin ja mun jo muutenkin riitoihin taipuvainen suku tuskin suostuu antaa mulle tätä mokaa anteeks ja jos totta puhutaan nii en minäkään antaisi

5

711

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No johan olet sopan keittänyt. Nyt sitten vaan syömään. Näin se menee.

    • Anonyymi

      Ehkä talon maapaikalla on arvoa? Ainahan voit myydä sen, vähentää myydystä hinnasta jo maksamasi hinta ja , jos voittoa, jakaa se sisaruksillesi.

      Tuo on helpoin tapa päästä koko hommasta eroon.

      Tai sitten myyt koko homman taloineen maineen sisaruksillesi, hintaan jonka haluavat maksaa. Ehkä he porukalla ja ilman sinua rakentavat/korjaavat talon omaan käyttöönsä. Ei enää tarvita sinua.

    • Anonyymi

      Loppujen lopuksi se on sinun omaisuuttasi, olet maksanut siitä ja he ovat suostuneet myymään. Pyydä anteeksi, että olet valehdellut remontista ja kerro, että tuntui liian vaikealta tunnustaa totuus. Et kuitenkaan ostanut taloa, jotta voisit remontoida sen sukulaisiasi varten, joten mistä se ajatus tulee, että sinulla olisi moinen velvollisuus. Talojen ylläpito on kallista eikä sinulla ehkä ollut siihen varaa. Jos näin oli, niin tilanne on hyvin ymmärrettävä.

      Eli ainoa asia minkä näen tuossa ongelmana on se, että valehtelit talon kunnosta. Ja syy siihen on ymmärrettävä. Jos et käytä taloa, niin miksi olisit sijoittanut siihen? Meillä kaikilla on paljon rahanreikiä, eikä vanha talo, jota ei käytetä ole ensimmäisenä listalla. Sukulaisille ei kuulu miten rahasi käytät ja omaisuuttasi hoidat.

    • Anonyymi

      aloittajalle: jostain syystä halusit sukunne kiinteistön itsellesi.
      Miksi ihmeessä väenväkisin halusit talon, jos sinulla ei ollut kykyä, rahaa, eikä pienintä aikomustakaan pitää sitä kunnossa?

      Lunastit kiinteistön itsellesi 20 vuotta, sitten. Kävit viimeksi paikassa 11-12 vuotta sitten.
      Valehtelit sukulaisillesi vuosia remontoinnista, koska et halunnut muiden käyvän siellä.

      Ilmeisesti olet hyvin itsekäs ihminen, mieluummin mädännytit rakennukset kuin annoit jonkun muun pitää huolta niistä.
      Joku toinen olisi kunnioittanut isoisänne kätten työtä ja sukunne historiaa. Nyt joudut purkamaan talon ja kuljettamaan sen ongelmajätteenä kaatopaikalle, ja maksamaan siitä. Tai annat talon mädäntyä paikoilleen, mikä olisi vielä surullisempaa.

      Oletko tosiaan sellainen ihminen jonka on pakko saada kaikki itselleen?
      Mielestäni sinulla on nyt peiliin katsomisen, itsetutkiskelun ja kasvamisen paikka.

    • Anonyymi

      Törkeästi olet tehnyt aloittaja. Olisit myynyt tai lahjoittanut talon sellaiselle suvun edustajalle, joka olisi pitänyt talon kunnossa ja jatkanut isoisäsi työtä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 113
      2353
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2197
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1991
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1432
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1374
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1373
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe