YK:n kidutusten vastainen raportoija, reagoi Hollannin suurmielenosoitukseen

Anonyymi

On selvä viesti, kun YK reagoi, etteivät EU:n / Hollannin äärioikeistopoliisin, provokaatiot poliisaseistuksineen ja panssariautoineen, koirilla purettamisineen ja ilmeisesti myös ampuma-aseita, on äärioikeistopoliisi käyttänyt, ole enää minkään aidon demokratian toimintaa, vaan ihmisoikeudet ovat vaarassa EU:n alueella.

https://www.dutchnews.nl/news/2022/01/nine-people-arrested-at-banned-amsterdam-demo-remain-in-custody/

Suurmielenosoituksen osallistujat, olivat kuvaavasti pukeutuneet, Kiinan "häpeäkulkueiden" valkoisiin kokohaalareihin ja naamioihin. Koronapandemian verukkeella, äärioikealle radikalisoituneet korruptiopoliitikot, haluavat lisää rahaa ja valtaa - mistään kansanterveydestä ei ole kyse, kun oikeuksiaan puolustavia ihmisiä, ammutaan äärioikeistopoliisien toimesta aseilla.

https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tietovuotaja-edward-snowden-varoittaa-korona-poikkeusoloista-valtaa-pitavat-tottuvat-saamaansa-valtaan/3d1d2b6b-80c2-41bf-8060-e1fa026a5e06

38

100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Valtio, siis Suomi, joka ei tunnusta, vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista kieltäytyvien oikeuksia, ei ole mikään aito demokratia, eikä oikeusvaltio.

    • Anonyymi

      Hyökkäsivät poliiseja vastaan, neljä poliisia loukkaantui ja pidätetyiltä löytyi laittomia aseita. Aivan turha rikollisten uikutttaa valheitaan.

    • Anonyymi

      Diktatuurien tyrannien vakioselitys, "poliiseja vastaan hyökättiin", on äärioikeiston mieleen, muttei sillä ole mitään tekemistä, aidon demokratian, aitojen oikeusvaltioiden, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien kanssa.

      https://www.dailymail.co.uk/news/article-10362603/Dutch-lockdown-protesters-MAULED-police-dogs-hit-batons.html

      Hollannin äärioikeistopoliisi, ensinnäkin provosoi ankarasti, militarismi-varustuksillaan ja panssariautoillaan, toiseksi jokainen näkee videolta, kuinka poliisi hyökkää mielenosoittajien kimppuun. Tuttua myös Suomesta mm. rauhankulkueisiin osallistujien vapaa liikkuminen, mielenosoituksen jälkeen, estetty kaupungin keskustassa ym. laittomuuksia, joihin äärioikealle radikalisoituneet poliisit Suomessa, ovat syyllistyneet. Täällä niistä uutisoidaan, vielä vähemmän.

      https://yle.fi/uutiset/3-11892227

      Kyseisistä poliisin äärioikealle radikalisoitumisista, olisi pitänyt raportoida YK:lle ym kansainväliseen oikeuteen.

      • Anonyymi

        Totta, ne neljä loukkaantunutta poliisiakin hakkasivat itse itsensä, jotta voisivat sitten syyttää rauhanomaisia mielenosoittajia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta, ne neljä loukkaantunutta poliisiakin hakkasivat itse itsensä, jotta voisivat sitten syyttää rauhanomaisia mielenosoittajia.

        Katso videot niin näet. Aidoissa demokratioissa ja oikeusvaltioissa, ei ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksiaan, puolustuvien kansalaisten kimppuun, usuteta koiria, eikä heitä ammuta aseilla, vesitykeillä, kyynelkaasulla jne pahoinpidellä.

        Etkö ole käsittävinäsi, että koko se "idea", että kansalaiset ovat "vihollisia" ja äärioikealle radikalisoitunut korruptiovalta, väkivaltakoneistoineen, on jotenkin "oikeassa", on sairas, demokratian ja ihmisoikeuksien vastainen.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ottakaa huomioon, että Hollannissa on erittäin äärioikeistolainen, käytännössä diktaattorimainen, Rutten hallitus.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hirveää nähdä tuo video missä koira puri ihmistä...

      • Anonyymi

        Poliisin mielestä kivaa tuollainen.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Tämä tapahtuu kaikkialla maailmassa samaan aikaan. Vähän eri tavalla vaan eri maissa, koska sopeutettu kulttuuriin. Suomalaiset menevät kiltisti mihin käsketään. Keski-Euroopassa ollaan totuttu pitämään puolia kun kansalaisoikeuksia uhataan.

      Emme ole turvassa mekään, vaikka olisimme kuinka tottelevaisia.

      • Anonyymi

        Pieni joukko yhteiskuntaan sopeutumattomia luusereita ja pikkurikollisia mellakoi ja yökkäröi, eihän siinä mitään uutta ole. Eikä sillä ole mitään vaikutusta mihinkään. Yhteiskunta ei pyöri pienen pelleporukan ehdoilla.


      • Anonyymi

        Köyhyyteen pakottaminen, ilman oikeusturvaa jättäminen, eläkeläisväestöön kohdistuvaa muiluuttamista, sairastuttamista ym väkivaltaa, johon ei helposti puututa, kun jotkut keski-ikäiset ja nuoremmat, sulkevat silmänsä, ennemmin kuin ajattelisivat, että hekin vanhenevat, voivat joutua onnettomuuksiin, väkivallan kohteiksi, sairastua vakavasti.

        https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kymmenettuhannet-vanhustenhoidon-asiakkaat-jaaneet-taysin-vaille-ulkoilua-thl-tama-on-halyttava-tieto/8115940#gs.yp6bxn

        Vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, pahoinpidellään, eivätkä 800€/kk orjuuttamiseläkkeillä jätetyt, pysty puolustautumaan. Muissa Pohjoismaissa 1 500€/kk minimieläkkeet, terhakoittavat sopivasti, että viranomaisten ja korruptiopoliitikkojen rikkeisiin puututaan.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17172464/suomessa-n--700ekk-huonommat-koyhyyselakkeet-kuin-muissa-pohjoismaissa

        Suomessa kierot korruptipoliitikot, käyttävät häikäilemättä hyväksi heikompia, laskelmoitu kansanmurha meneillään, ennenaikaisesti tapetuilla eläkeläisköyhillä, siitä ei vain puhuta, kun tiedonvälitys vielä äärioikeistolaisempaa.

        https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi tutkii turkulaista yksityista saattohoidon kotisairaalaa yli sata potilasta todettu kuolleeksi vastoin saantoja

        https://yle.fi/uutiset/3-12175567


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pieni joukko yhteiskuntaan sopeutumattomia luusereita ja pikkurikollisia mellakoi ja yökkäröi, eihän siinä mitään uutta ole. Eikä sillä ole mitään vaikutusta mihinkään. Yhteiskunta ei pyöri pienen pelleporukan ehdoilla.

        10 000 ihmistä yhdessä kaupungissa, on valtava mielenosoitus ja jos vaivaudut vilkaisemaan uutisia ja videoita, näet tavallisia ihmisiä, et teitä äärioikeistomarginaaleja, vaikka niitäkin sinne sekaan ujuttautuu.

        https://www.theguardian.com/world/2020/jul/24/surveillance-tech-facial-recognition-terror-capitalism

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa

        Yhteiskunta juurikin toimii, "pienen pelleporukan ehdoilla" - se pieni pelleporukka, on äärioikealle radikalisoitunutta korruptio-pörssikeinottelijaa, väkivaltakoneistoineen, joita emme enää tule äänestämään.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Stondista nuo runkkarit hakevat itselleen.
      Raukkapaskat! Siksi käyvät ihmisten kimppuun.
      Ilman mitään syytä.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Siellä on monta korruptio-vallankäyttäjää, yllyttämässä toisiaan väkivaltaan ja demokratian vastaisiin toimiin, kansalaisia vastaan. Raha ja vallanhimo, ahneus, vie valtaan päässeitä.


    • Anonyymi

      Ja nämä äärioikeistolaiset ovat siis kommunisteja?

      • Anonyymi

        Äärioikeistolapsonen ei ole mitään "kommunismia", mene jo yöunille jookos.


    • Anonyymi

      Korruptiopoliitikot ovat radikalisoituneet äärioikealla, puoluekantaan katsomatta, niin myös niiden johtamat viranomaiset ym vallankäyttäjät.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17202199/suurmielenosoituksissa-on-tavallisia-ihmisia-ei-veroparatiisi-aarioikeisto-marginaalia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17203761/suurmielenosoittajat-eivat-halua-koronarokotepakkoja-aarioikeistomarginaali-haluaa#comment-111246908

      Sen syy, että lopulta 10 000 mielenosoittajaa, liittyi yhteeen Hollannin demossa, kertoo vain siitä, että Rutten äärioikeistohallituksen / koronapakkojen vastustus, on niin laajaa väestössä.

    • Anonyymi

      Covid: "Propagandakampanja" rokottamattomien määrästä sairaalassa, sanoo entinen ONS-päällikkö
      https://www.youtube.com/watch?v=F-GqiP1u3P0

      "Minulla on paljon halveksuntaa tätä hallitusta kohtaan sen kaikkien valheiden vuoksi."

      "Laitoin tänne kommentin, jossa kerroin kaikille, että ainoat tuntemani ihmiset, jotka ovat olleet/ovat sairaalassa covidin takia, ovat rokotettuja. En tiedä, että kukaan rokottamaton olisi joutunut sairaalaan covidin takia. Kerroin myös, että eräs äitini ystävä sai rokotteen lokakuun lopussa ja sairastui heti sen jälkeen ja päätyi sairaalaan. Hänet päästettiin pois 5 päivää myöhemmin illalla & hänet löydettiin kuolleena bungalowistaan seuraavana aamuna. Myös eräs ystäväni äiti on saanut kaikki rokotteensa ja tehosterokotteensa ja on nyt erittäin huonossa kunnossa teho-osastolla Covidin kanssa, mutta kommenttini poistettiin täältä. Miksiköhän?"

      "Se on ainoa pandemia, jonka olemassaolosta hallituksen ja tiedotusvälineiden on jatkuvasti muistutettava meitä."

    • Anonyymi

      Rutte on nyt viety bunkkeriinsa piiloon, ei enää uskalla mennä kadulle "pyöräilemään".

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomen omat Hitlerit, vienee kaikki kansalaisoikeudet ihmisiltä Suomessa, ja myyneet maamme jenkkien hyökkäysliiton sotiin alusmaaksi ja etupiiriksi.

      On todellakin erikoista, ettei ns. älymystöstä löydy yhtäkään soraääntä edes ? Onko kaikki ostettu ja tukahdutettu, vain köyhyyteen pakotetut kansalaisetko, yksin täällä kauhuissaan kirjoittelevat.

    • Anonyymi

      Hollannissa... Jos tapahtuisi Venäjällä, olisi varmaan vielä suurempi haloo.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomessa ainut keino, ESTÄÄ natoon, eli jenkkien hyökkäysliton sotiin pakottaminen, on lopettaa välittömästi, kaikissa korruptiovaaleissa äänestäminen.

      Kun riittävän moni lopettaa äänestämisen, putoaa korruptiopoliitikkojen päätöksiltä pohja, eli niiden päätökset,eivät ole enää sen jälkeen lainvoimaisia.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5385
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3337
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1840
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe