EI ole mitään "hoitaja-hoitopaikka-lääkäripulaa", on suuri ELÄKELÄISKÖYHYYS HÄTÄTILA

Anonyymi

Hallitus / Andersson on valtava pettymys, korruptiopoliitikkojen eduskuntavaalilupauksia uskoneille, jälleen liian luottavaisille ikäihmisille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, jotka vielä viimeisen kerran äänestivät, siinä toivossa, että tällä kertaa lupaukset pidettäisiin ja "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys tullaan siirtämään historiaan", kuten niin Andersson / Vasemmisto, kuin kaikki nykyisen hallituksen poliittiset puolueet lupasivat.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17025140/veroparatiisi-soten-ihmiskauppa-panttivangeille--luvataan-quottaskurahaaquot

Raakaa hyväksikäyttöä, julmaa köyhyyteen oikeusturvattomiksi alistamista, perustuslaillisten ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien viemistä, Suomi ei ole enää aito demokratia ja oikeusvaltio, poliitikot ym vallankäyttäjät, eivät edusta enää demokratiaa ja oikeusvaltiota.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17038549/korruptiohallitukseneduskunnan-nais-trumpit-jakavat-miljardeja-veroparatiisirikkaille#comment-109042486

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17072163/hoitajahoitopaikkapula-ei-se-ole-ongelma-sairaus-kansanelakelaisten-oikeusturvattomuus-on

Vale-eläkekorotukset aiheuttivat eläkeläisten itsemurhien aallon Suomessa, jota ek-mediat hyssyttelivät, vaikka otsikoita itsemurhista, tupsahteli väkisinkin, sieltä täältä ja tuolta, ennenaikaisesti köyhyyteen tapetuista eläkeläisköyhistä.

https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

Moni eläkeläinen koki karvaan pettymyksen, kun korruptiopoliitikot vaaliäänet saatuaan, konkreettisesti käänsivät selkänsä, kameroiden edessä eläkeläisille ja sen jälkeen ei olla kuultu pihaustakaan. Valmiiksi kalutun luun viisikymppisen heittäminen, oli vuosikymmenten ahdingossa kituuttaville, julmaa pilkkaamista ja halveksuntaa vailla vertaa, sillä ei kompensoitu, edes laittoman ex-äärioikeistohallituksen, julmia leikkauksia puuttuvasta oikeusturvasta.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16895525/800ekk-orjuuselakelaiset-ilman-oikeusturvaa--ihmiskaupan-valineina-suomessa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

Niin rohkeita / aidosta demokratiasta välittäviä toimittajia, ei Suomesta näytä löytyvän, että puolen miljoonan 800€/kk ihmiskauppa-orjuuseläkeläisten, hätähuudot kuuluisivat ja näkyisivät tiedonvälityksessä, kuten Ruotsissa näkyy heti, jos jokin asiaT vähänkin hiertävät. Suomi ei ole vuosikymmeniin, kuulunut Pohjoismaisiin hyvinvointivaltioihin, vaikka meille ek-medioissa, sellaista harhaa ja puppua, yritetään vielä syöttääkin. Suomi on lähempänä Orbanin Unkaria, kuin yhtäkään länsinaapureista.

https://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/bG7R0e/per-hart-drabbad-av-skenande-elpris--kan-inte-laga-tanderna

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OrjKJ3/orban-bygger-lyxiga-fotbollsarenor--och-mordar-demokratin

SUOMESSA ON ELÄKELÄISTEN HÄTÄTILA. Hallitus petti äänestäjänsä, eikä ole sellaista oppositiota, jota huutaa apuun, joten ÄÄNESTÄMISESTÄ KIELTÄYTYMINEN EDUSKUNTAVAALEISSA KANSANLIIKKEEKSI.

69

1294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Äärioikeistodemarit huolissaan Veroparatiisi-sote-monopolien pörssikeinottelijoiden puolesta, jos olisivat ihmisistä, olisi Suomessa jo Pohjoismaiset 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090870/vaadimme-kiurun-erottamista-nyt--775ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa

      Täytyy olla ökyrikas perintö- ja verosuunnittelija, joka tuotakaan korruptiopuoluetta, enää äänestäisi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17162319/marinin-erottava--paaministeri-valehtelee--elakekoyhyys-hatatilan-vahattely-loputtava-

      ÄärioikeistoDemareiden sekoilun loputtava. Suomen ikäihmiset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, ansaitseva aidon oikeusturvan, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, aidot 1 500€/kk sairaus-kansaneläkkeet, kuten on jo kaikissa muissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa, paitsi Suomessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17022207/elakelaiskoyhyyden-nimi-suomessa-on-sdp--krista-kiuru-

      Aina asioiden vierestä, aina Veroparatiisi-äärioikeiston pörssi-sotemonopolien etuja ajamassa, mikä "työväenpuolue", mikä "vas.puolue", KalmaKok:n apupuolue ÄärioikeistoDemarit.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17108608/hallitus-toteuttaa-nyt-1-250ekk-minimielakkeet-budjettiriihessa---tai-eroaa

    • Anonyymi

      Niin mikä hallitus on pettänyt kanssani kaskyt vuotta keräten rahat ja siten yritystukiloisille

      Vanhanen Katainen Sipilä

      Oikeistohallitukset jomkakskyt vuotta

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ÄärioikeistoDemareiden Kiuru, se jaksaa potkia, maassa jo makaavia, oikeusturvattomiksi pahoinpideltyjä eläkeläisköyhiä, "hoitoonpääsy"-veroparatiisi-sote-jankutuksillaan, vaikka ihmisillä on nälkä, pulaa välttämättömistä perustarpeista, eikä mistään "hoitoonpääsystä" veroparatiisi-sote-orjuuttamisesta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17162319/marinin-erottava--paaministeri-valehtelee--elakekoyhyys-hatatilan-vahattely-loputtava-

      Suomessa on erittäin vakava, puolen miljoonan eläkeläisköyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa pakotettujen hätätila, jolle eduskunnan syvästi korruptoituneet päättäjät, eivät edes yritä tehdä mitään. Äänestäminen on jo hengenvaarallista, kun sillä oikeutetaan perustuslaillisten oikeuksien vieminen, ihmisten pakottaminen, veroparatiisi-sote-ihmiskaupan välineiksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa

      Tiukkana sitten vaalien aikaan, pitää oppia sanomaan ei ja kieltäytyä tarjotuista lahjuksista, valheista ym houkutteluista, ek-medioitten tunteisiin vetoamis-mainonnasta, korruptiovaaleissa. Ei ääniä kansanpettureille, koko eduskunta on valheiden ja korruptio pesä, yksipuoluejärjestelmässään.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Uimahallien koronapassipakko, tarkoittaa käytännössä, uimahallien yksityistämistä, raharikkaiden, joilla yksi otettu koronatesti- tai rokote, yksityiskäyttöön. Mitään koronatartuntoja sillä ei estetä, päinvastoin.

      https://www.dw.com/en/germany-thousands-protest-against-covid-measures-across-country/a-60181181

      Uimahallit ovat elintärkeä itsekuntoutus, 800€/kk orjuuttamiseläkeläisille, nyt kun se vietiin pois, tulee sairaus-kansaneläkeläisten kunto romahtamaan, eli heidät tarkoituksella pakotetaan, veroparatiisi-soteen "asiakkaiksi", ennenaikaisesti veroparatiisi-sotelaitoksiin tapettaviksi pakottamista.

      Hallitus peruu uimahallien koronapassipakon ja toteuttaa lupaamansa 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, tai eroaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eikö mene jo jakeluun että nämä vasuripäättäjät ihan huithapeleita , oma maha kun täys niin ei muusta väliä , ovat enempi huolissaan ,uidenmaiden tilanteesta kuin oman maan heikosta kansanosasta.

      • Anonyymi

        En näitä.päättäjiä puolustaisi mahd.sodassa . Vaan menisin estämään heidän karkaamista .


    • Anonyymi

      Veroparatiisi-hus verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Korruptio Suomen poliittisissa puolueissa, on jo niin pitkällä, että jopa Skp mainostaa, Veroparatiisi-sote-pörssikeinottelijoiden lihottamista verokeitaisiin, vaikka Suomessa on puoli miljoonaa orjuuttamiseläkeläistä, n. 700€/kk HUONOMMILLA ihmiskauppa-nälkäeläkkeillä, kuin Pohjoismaisissa aidoissa demokratioissa.

      Eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjen ainut keino, saada oikeuksiaan, näyttää olevan kaikesta äänestämisestä kieltäytyminen. Ei ole vaihtoehtoa.

    • Anonyymi

      Eikö se köyhyysjo poistunutkaan? Eikö Rinteen vappusatas-lupaus auttanutkaan? Olisi luvannut tonnin, jos se olisi auttanut enemmän. Tai kymppitonnin.
      Yhtä paljon ne kaikki olisivat maksaneet.

    • Anonyymi

      Lopeta jo tuo höperrys.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Täysin sekopäinen kirjoittaja.

    • Anonyymi

      Osaatko itse kirjoittaa ollenkaan muuta, kuin vihakirjoituksia ja roikkua perässä räksyttämässä, ilmeisesti et.

    • Anonyymi

      Tottakai pitää äänestää muuten kokkelit ja kepulit kaappaa vallan, sillä jotku siellä kuitenkin häärää ja määrää. Keput ja kok ovat ajatelleet jakaa paikat keskenään mutta voi tulla yllätys, persut on liikekannalla.

      • Anonyymi

        YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ Suomessa, kaikki poliittiset puolueet, ovat niin äärioikealle radikalisoituneita, korruptiopoliitikko-pörssikeinottelijat, ajavat vain omia ja toisten veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden / monopolien, voiton maksimointia, ei yhtään mitä eroa puolueiden välillä.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan


      • Anonyymi

        Vihreä nykyhallitus tuhoaa kahjolla viheraatteellaan Suomen hyvinvoinnin. Se sohii joka paikkaa likaisella vihreällä aatemyrkkysormellaan. Se on tuhon sormi, jonka jälkiä on vaikea jälkeen päin korjata.


    • Anonyymi

      Hallituspuolueet eivät voi väittää, ettei asiasta ole varoitettu.

      Ensin ne eduskuntavaalilupausten toteuttamiset, sen jälkeen vasta vaaliäänet. Sitä ennen kieltäydymme kokonaan äänestämisestä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Korruptiovaalikirje on ja pysyy avaamattomana, nuotion sytykkeeksi kelpaa.

      https://www.dw.com/en/over-70000-attend-german-protests-against-covid-measures/a-60455484

      Ei vaalilupausten toteuttamisia - Ei vaaliääniä.

      Köyhyyseläkeläisten on korkein aika, kieltäytyä enää palkitsemasta, korruptiopoliitikkoja päin naamaa valehtelemisesta ja selkien kääntämisestä, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pahoinpitelemisestä, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien viemisestä.

    • Anonyymi

      Korruptiopoliitikot riitelevät korruptio-vaalitenteissään, täysin epäolennaisista asioista, joihin äärioikeiston populistiporvarit, Aktiivileikkuri-purrineen, ovat keskustelua viemässä, varsinkin kun populistiporvarit ovat rasismikortilla NELINKERTAISTAMASSA maahanmuuttoa, ulkomaisen halpatyövoiman tuontia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17273827/aktiivileikkuri-purra-kitisee-rikkaiden-tuista-kun-kansa-nakee-nalkaa

      Emme tule äänestämään korruptiovaaleissa, kun ei näytä löytyvän, yhtäkään puoluetta, joka puhuisi, Pohjoismaisten 1 500€/kk MINIMIELÄKKEIDEN, eli aidon oikeusturvan, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien puolesta, eli sen puolesta, minkä kuuluu tulla ENNEN, mitään ns. julkistakaan sotea.

    • Anonyymi

      Uskokaa Jo hyvällä vain persuja äänestämällä voitte enää vaikuttaa kaikki muut puolueet ovat liian korruptoituneita globalisteja jotka ajavat vain omia etujaan nuollen eu herrojen perseitä?🤦🤦🤦

    • Anonyymi

      Onks Hervannan bussi ja ratikka taas myöhässä? Eikä populisti-Marin huomaa sitäkään ongelmaa?

    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN korruptiopoliitikko-pörssikeinottelijat, eivät yleensäkään huomaa ongelmia yhteiskunnassa, edes oikeusturvan puuttumisesta johtuvaa hätätilaa, eläkeläisten keskuudessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

      Irvokas Aktiivileikkuri-Purra / populistiporvarit ovat maahanmuuton nelinkertaistamissuunnitelmissaan, rasismikortilla tuomassa filippiineiltä ja thaimaasta, lisää ulkomaista halpatyövoimaa veroparatiisi-sotemonopoleille.

      Varokaa äänestämästä eläkeläisköyhät ja muut, pieni- ja keskituloiset, nyt on mahdollisuus kieltäytyä äänestämästä korruptiovaaleissa, monestakin pätevästä syystä, eikä jenkkien sotaliittoon pakottaminen, ole niistä vähäisin.

    • Anonyymi

      Kun puoli miljoonaa eläkeläisköyhyyteen, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN orjuuteen, köyhyyteen pakottamalla pahoinpideltyä, lopettaa korruptiovaaleissa äänestämisen, sillä on suuret vaikutukset.

    • Anonyymi

      Veroparatiisi-sotemonopolit on laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen. Koska korruptiopoliitikkojen YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, ei sitä tee, me entiset äänestäjät teemme sen, kieltäytymällä enää äänestämästä korruptiovaaleissa.

    • Anonyymi

      Kun äärioikealle radikalisoituneet korruptiopoliitikot, huutavat kurkut suorina, äänestäkää lisää hilloa Veroparatiisi-sote- ja sotapörssikeinottelijoille - On Suomen kansalaisten, viime hetket, tulleet vetää hätäjarrusta ja kieltäytyä korruptiovaaleissa äänestämällä, pönkittämästä ahneiden, oikeuksiamme ja perustuslakia rikkovien, läpimätien korruptiopoliitikkojen äänestäminen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17282336/uusi-aanioikeus-on-korruptiovaaleissa-aanestamisesta-kieltaytyminen-2022

      EMME TARVITSE VEROPARATIISI-SOTE- JA SOTA-pörssikeinotteluanne,

      vaan aidon 1 500€/kk minimieläke-oikeusturvan 2022.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Äärioikeistomedioitten ahneusjankutus, saisi jo loppua.

      Pohjoismaisten oikeusturva-eläkkeiden, 1 500€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamisen aika Suomessa.

    • Anonyymi

      Hallitus toteuttaa nyt ne 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, ne eivät ole keneltäkään, eivätkä miltään pois. Eläkerahastojen korkoihin, ei tule edes jälkeä, että tuo mitätön summa toteutetaan, Suomenkin sairaus-kansaneläkeläisille, kuten on jo tehty, kaikissa muissa Pohjoismaissa, joissa ei nähdä medioissa, Suomen Äärioikeisto-EK-medioitten kaltaisia, ahneuden ruikutusvirsiä "uutisina", kun mitään Veroparatiisi-sote-"hoitaja-lääkäri-hoitopaikkapulaa" EI OLE EIKÄ TULE.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

    • Anonyymi

      ELÄKELÄISKÖYHYYS HÄTÄTILALLE Suomessa, ei eduskunta / hallitus, ole tehnyt yhtään mitään, ellei sivusta katsomista, kun ennenaikaiset kuolemat, korjaavat satoa, oikeusturvattomiksi köyhyyteen pahoinpideltyjen keskuudessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17306284/800ekk-hapeaelakkeilla-ei-maksella-jyrkasti-nousseita-energia-ym-elinkustannuksia#comment-112691193

      Suomi on RAHANPESUVALTIO Veroparatiisimonopoleille, ei mikään aito demokratia ja oikeusvaltio enää.

      Kieltäydymme enää äänestämästä, yksissäkään korruptio-eduskunna-ym vaaleissa.
      Suomenkin eläkeläisillä on hintalappu äänestämiselle, se on se luvattu, viime vuoden köyhyysrajan 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      siksi nohynek - salminen - ketju piikittää ihmisiä mielellään hengiltä.

      Niillä ei ole enää mitään elämään viittaavaa .,,

    • Anonyymi

      Yksityistetty thl veroparatiisiprofessoreineen ja äärioikeistoekstremisti-ek-mediat, käyttävät hädänalaisia oikeusturvattomiksi, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN välineiksi pahoinpideltyjä, häikäilemättömästi hyväkseen, mainostamalla veroparatiisi-sotemonopolejaan ja lääketeollisuutta. Nohynekilla ei ole omaatuntoa, eikä haluakaan tietää, oikeusturvattomiksi, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpideltyjen, Suomen vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, köyhyyteen pakottamalla tehdystä hätätilasta.

    • Anonyymi

      Äärioikeisto-Ylellä meneillään, joka kesäinen, köyhyyteen oikeusturvattomiksi, Veroparatiisi-soten IHMISKAUPAN orjuuttamiseen pahoinpideltyjen, piekseminen ennen porvaritoimittajien kesälomille lähtöä. Edelleenkään ei ole mitään "hoitaja-lääkäri-hoitopaikkapulaa", on pula puolen miljoonan vanhuksen, vammaisen ja pitkäaikaissairaiden aidosta oikeusturvasta, aidoista ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksista, Pohjoismaiden ja Eu-demokratioiden 1 500€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14666594/ylen-veroja-maksetaan-veroparatiisiin#comment-101719999

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tuohan paranee mm. leikkaamalla kansaneläkettä ja senhän oikeisto tulee tekemään ensitöikseen päästyään taas tosi viikatehommiin. Siinä ei kysellä kuka on luvannut "mummon tonneja" ym. skeidaa.

    • Anonyymi

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET poistivat "ruuhkat, hoitaja-lääkäri-hoitopaikkapulan", kaikissa oikeus-sivistysvaltioissa, jokaisessa muussa Pohjoismaassa ja EU-demokratioissa. Korruptiopoliitikkojen lunastettava lupauksensa, puolelle miljoonalle eläkeläisköyhyys-veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuutetuille, vähintään
      luvatut 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET nykyisellä hallitus- ja 1 500€/kk tulevalla kaudella.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

    • Anonyymi

      Syrjivä ihmiskauppa-portaali, tunnistaa "vain" ulkomaalaisten / maahanmuuttajien ihmiskauppa-käytön, puolen miljoonan veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPAalmujen varaan, oikeusturvattomiksi pakotettujen törkeää hyväksikäyttöä, se ei ole tunnistavinaan.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008967643.html

      Ja huom. tämä ei ole rasismikortti-maahantuonnin / äärioikeistoekstremistien asialla, vaan eläkeläisköyhyys-oikeusturvattomiksi pahoinpideltyjen.

    • Anonyymi

      Vain korruptoituneilla rikkailla ja muilla rikollisilla on enää rahaa ostaa ruokana kaupasta muuta kuin lihaa ja juustoa, kaikki muut vitamiinit saa halvempina pillerinä kun syö.

    • Anonyymi

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, kaikissa muissa Pohjoismaissa, älkää uskoko hetkeäkään, että PetosKokPersVihrRkpKeSdpjne olisivat toteuttamassa, tuota veroparatiisi-sote-"ruuhkat", poistanutta, ihmisarvon ikäihmisille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille toteuttanutta, nykyisen köyhyysrajan vähimmäiseläkettä, Suomen puolelle miljoonalle veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuutetuille, vaikka kaikesta kitisevätkin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515204/vale-elakekorotukset-eivat-ole-aitoa-oikeusturvaa-vaan-sumutusta

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

      Se on tosiasia, ettei Suomessa ole kyvykästä valtiovarainministeriä, joka osaisi laskea, että 1 500€/kk MINIMIELÄKKEILLÄ, tehdään SÄÄSTÖJÄ kaikissa niissä EU-demokratioissa, ja Pohjoismaissa, joissa ne ovat jo käytössä.

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/puola-saamassa-yli-5-miljardia-eu-n-sosiaalirahastosta-nain-paljon-suomi-jaisi-tappiolle-ohisalo-hyvin-paljon-ongelmia/8460334#gs.4xurgk

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17510049/ihmiskauppaportaali-ei-ole-tunnistavinaan-elakelais-ihmiskauppaa#comment-115572373

      KorruptioLintiläSaarikon kuoleva linja, on eilispäivän kömpelöä osaamattomuutta, sitä tulosta osataan muissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa, tehdä ilman alistamista ja köyhimpien pahoinpitelemistä, ihmiskauppaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kuolemanenkeleiksi veroparatiisi-sote-ihmiskaupassa, ryhtyneet hoitajat, kaivavat omaa kuoppaansa, hyväksymällä veroparatiisi-sote-ihmiskaupan orjuuttamisen, eläkeläisväestöä köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pahoinpitelemällä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17548967/aito-potilasturvallisuus-alkaa-1-500ekk-minimielakkeista

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17566328/jos-tehy-olisi-vaatinut-ihmiskaupan-lopettamista-pakkolait-olisivat-kaatuneet#comment-116459658

      Ei ole mitään oikeusvaltion eikä demokratian toimintaa, ettei eläkeläisväestöltä kysytä, heitä ei kuulla, heidän hätätilaansa ei noteerata millään tavalla, kun korruptiopoliitikot, sote-pörssimonopolit ja tehy ja super, keskenään jakavat veroparatiisi-sote-jättipottia, ihmishenkien kustannuksella.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Äärioikeisto tekopyhäilee nuoriso-veroparatiisilaitosten kanssa, muttei vaadi niitä verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen, kuten pitää.

    • Anonyymi

      Eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, on Unkari. Äärioikeistoekstremisti-pörssirikolliset riitelemässä keskenään, keille pörssirikollis-korruptiorikollisille, jaetaan eniten ja mitä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

      Luvatut 1 250€/kk vähimmäiseläke-oikeusturvat, erotuksena IHMISKAUPASTA veroparatiisi-sotessa, ratkaisevat eläkeläisköyhien äänestämisen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17650524/loytyyko-hallitukselta-selkarankaa-1-250ekk-minimielake-lupausten-lunastamiseen

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jopas oli triidi; nopein jonka lukenut (noin 10 sekuntia).
      Mitä noihin puliin tulee, niin aina vain naureskelen niille; niistä kun on puhuttu jo jokunen kymmenen vuotta, että ketä enää kiinnosta, kun vallalla on tahtotilan puute joka kestää vuosikymmenestä toiseen ja tyhmyys on läpäisemätöntä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EI ole mitään "terveydenhoidon kriisiä", on yksityistämisrikos, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttaminen, eläkeläis-ym naisia, oikeusturvattomaksi, äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-ITSEMÄÄRÄÄMISOIKEUKSIA pakottaminen, eli pahoinpiteleminen.

      https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009274168.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17656192/67ekk-ei-ole-mikaan-korotus-paivitys-kompensointi-koyhyyselakkeisiin#comment-117802245

      Totta kai lääkäri. Hallituksen / eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN viesti Suomen yhteiskunnassa on eläkeläisköyhyys-oikeusturvattomuus, joka on NAISVIHAN ydintä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17629245/yksityistetty-veroparatiisi-thl--aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-terveysuhkia

      Aito potilasturvallisuus alkaa oikeus-sivitysvaltioissa 1 500€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ. ÄärioikeistoSdpn Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-ministeri KorruptioKiurun on aika EROTA.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Ruotsi, Norja, Saksa, Islanti, Tanska

      Edelleen se viime vuosisadan n. 700e/kk Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamis-pilkka-almu Suomi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17666958/quotviisikkoquot-on-luvatut-550ekk-elakekorotukset-elakelaiskoyhille-velkaa

    • Anonyymi

      Oliko "tohtoriksi väitellyt mies", niitä korruptio-perustuslaki-valiokunnan, "asiantuntijoina" käyttämiä, veroparatiisi-sote-pörssimonopolien osakkeidenomistajia, jotka olisi pitänyt jäävätä ?

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009274511.html

    • Anonyymi

      Kanada toteuttaa jo köyhyyteen pakottamiensa, oikeusturvattomien ihmisten eliminoimista, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisen välineinä ja eutanasian verukkeella, eli köyhimpien köyhyydellä ja oikeusturvattomuudella, vielä vakavemmin sairastuttamalla ja sen jälkeen, ennenaikaisesti hengiltä ottamalla.

      https://www.theguardian.com/world/2022/dec/18/canada-medically-assisted-death-delay

      Ja niin tekee Suomi / eduskunnan yksipuoluejärjestelmä / ÄärioikeistoSdpn KorruptioKiuru kovine otteineen, nauru naamallaan, joidenkin yhtä väkivaltaisten ihailemina. Kyse on siis kansantappamisesta, köyhyyteen oikeusturvattomaksi pakottamalla, näin kansankielellä sanottuna.

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Ruotsi, Saksa, Norja, Tanska, Islanti

      Edelleen se viime vuosisadan n. 700€/kk Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisalmu Suomi

      Nuortenkin kannattaa nyt vaatia, nykyistä vielä vallassa olevaa hallitusta, toteuttamaan ne lupaamansa 1 250€/kk VÄHIMMÄIS-oikeusturvan MINIMIELÄKKEET, sillä ne olisivat kansan-oikeusturvaa, jokaiselle suomalaiselle, myös tulevaisuuden eläkeläisköyhille, joita enemmistö silppu-pätkä-halpatyövoimasta on.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nyt ollaan HÄTÄTILASSA! Ladatkaa tämä PDF-dokumentti huolella omalle koneelle. Tutkikaa sitä huolella ja jakakaa se kaikkien tuttujen kanssa!

      https://mega.nz/file/MIAjyZqa#xaUvKbMHyLqwDEHfplQO75aD3ODQT2nSrs769k01XLM

      Meitä on tietoisesti HUIJATTU koko tämän Syksyn ja Talven ajan! Mitään "sotaa" Ukrainassa ei todellakaan ole juuri nyt ja monet maat kuten esim Unkari pumppaavat käytännössä Venäläistä kaasua ja öljyä tankkiin kuin viimeistä päivää!

      https://www.zerohedge.com/energy/hungary-definitively-rejects-sanctions-russian-oil-gas-well-get-supplies-without

      Meitä on HUIJATTU! Mitään sotaa ei juuri nyt ole tekeillä, mutta mitä todella ON TEKEILLÄ on uusi rokotuskausi joka alkaa ehkä VÄLITTÖMÄSTI jo ensi Tammikuun puolella!

      https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-8.png

      STM eli Sisä ja Terveysministeriö ei enää noudata THL:n eli toisin sanoen Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksen ohjeistuksia rokotteita koskien. Nyt on alkamassa uusi "vapaaehtoisten" rokotuksien kausi nimenomaan SUOMEN KOULUISSA!!!

      https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-9.png

      Perhe ja peruspalveluministeri Kirsta Kiuru & Hallitusneuvos Liisa Katajamäki ovat osa Suomalaista maanpetos liigaa joka suoraan Koiviston hallintokaudelta lähtien on pitänyt maata otteessaan! Tavoitteenaan ajaa meitä kohti sekä Eurostoliiton että tuhon tietä!

      https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-10.png

      Lisää aiheesta täällä mikäli satut olemaan siitä mitenkään kiinnostunut!

      https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-11.png

      Nyt tämä maanpetosliika on käynyt Sveitsin Genevessä allekirjoittamassa kansainvälisen pandemiasopimuksen joka käytännössä on siirtänyt Suomen autonomian päättää itse omista terveyasioistaan kansainväliselle taholle nimeltä WHO eli toisin sanoen siis maailman terveysjärjestö

      https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-12.png

      Maanpetosliiga väittää että se haluaa ulottaa puhtaasti "vapaaehtoisten" rokotteiden jakelun alaikäisille Suomalaislapsille. Milloin olet kuullut alaikäisestä 5-vuotiaasta tai sitä nuoremmasta joka on kylliksi kypsä päättämäätän myrkyllisen ruiskeen ottamisesta omaan kehoonsa?

      https://mega.nz/file/4R41WKDS#w87ksUVKFIW3_g71VfR-sBSJ_07nwAd_hdF1WjTh0Z0

      https://mega.nz/file/Zcg0AYRb#N9l6z0iSYjHhvqv8qYEKdDbe_ryNltHjd0SrjCUIFEY

      https://mega.nz/file/YIQllIiI#OcnsgcMN4ph2EUEvjjpfPudOGsKiEd0zTjs2bAPbgrs

      Tässä on nyt kyse KORKEAN LUOKAN MAANPETOKSESTA!

      https://mega.nz/file/YYgmXAZA#d5lSBRvjbXI3VfBYra7Z8YN9RjQPoUnI9tuA6f-SKdU

      Kyseessä ei ole "vapaaehtoinen rokote" Mistään "vapaaehtoisuudesta" ei todellakaan ole kyse pikkulapsille! ÄLKÄÄ EKSYKÖ!!!

      https://mega.nz/file/AFpwFYQQ#96OWtNOPGEYVEJ8O-pGqME-nW3rsl3rFknp7cKyr4Zs

      Älkää luottako Mariniin! Mitään "vaaleja" ei ole tulossa! Sähkön hinnat eivät laske eikä niitä tulla korvaamaan kuluttajille MITENKÄÄN! Kaikki on törkeää valehtelua ja ajan pelaamista! VALMISTAUTUKAA SÄHKÖKATKOIHIN!!! Olkaa yhteydessä läheisiinne ja varautukaa puolustamaan omaa kotianne puolisotilaallisilta joukoilta jotka nykyinen hallitus aikoo muodostaa vedoten Venäjän uhkaan!

      https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-13.png

      Ketä vastaan ne muuten noissa sotaharjoituksissa oikein harjoittelee? Puttepojua!!?

      https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-14.png

      ÄLKÄÄ EKSYKÖ! Marin on ilmaissut kantansa tähän asiaan ERITTÄIN SELKEÄSTI! Älkää eksykö ja luulko että hallitus tulee antamaan periksi tässä asiassa!!!

      https://mega.nz/file/UZBFTDZA#oG5PvACot25k2v5K4bsYWPhyxkIbSNGORXskZjXOqKE

      Marin on ulkomainen agentti ja nukke jonka tarkoitus on aiheuttaa meille niin paljon mielipahaa ja vaivaa kuin vain mahdollista ennenkuin nykyinen järjestelmä käytännössä KOKONAAN ROMAHTAA! Älkää antautuko luulemaan toisin täysin riippumatta mitä iltapäivä ja hömppälehdistö hänestä oikein kirjoittaa!!!

      https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-15.png

      Ja se on vitun HUORA siinä samassa!!!

      https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-16.png

      Höpinät sähkön hinnan alenemisesta ja tästä ns "hintakatosta" ovat juuri sitä = pelkkää HÖPINÄÄ!!! Lintilä on kansanpetturi ja maanpetturipuolue Kepun jäsen ja on valehdellut eduskunnassa että Suomessa muka on Euroopan halvin sähkö! Tämä hallitus ei tätä ongelmaa korjaa! SE ON VARMAA!!!

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/220d621e-c1ad-4900-a18b-bdf2e1986d16

      TÄMÄ ON SOTAA! Suomi Oy AB:n hallitus on julistanut SODAN Suomen kansaa vastaan! Emme enää ikinä palaa normaaliin! Jokaisen kannattaa varautua tähän kunkin parhaalla mahdollisella tavalla...mutta kannattaa myös muistaa...että loppupeleissä on vain yksi tie...totuus ja elämä...eikä mitään muuta tietä isän luo! Omin avuin me emme tätä taistelua voita...ja jos et tähän mennessä ole oppinut rukoilemaan taivaanisää niin nyt on hiton hyvä aika aloittaa!!!

      https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/12/image-17.png

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17629245/yksityistetty-veroparatiisi-thl--aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-terveysuhkia

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET Ruotsi, Norja, Tanska, Saksa, Islanti

      "Ruuhkat" ja "hoitaja-lääkäripulat" Veroparatiisi-sotessa Suomessa, ovat tekemällä tehtyjä, IHMISKAUPPA-tavoitteella, äärimmäiseen köyhyyteen, oikeusturvattomaksi eläkeläisväestöä pahoinpitelemässä toteutettuja.

      Pörssirikollisjengit veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisbisneksineen, verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen, syytteitä Haagin Tuomioistuimeen.

      EK-Ylen pörssirikollisjengien Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-mainokset kuvottavia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe