EI ole mitään "hoitaja-hoitopaikka-lääkäripulaa", on suuri ELÄKELÄISKÖYHYYS HÄTÄTILA

Anonyymi

Hallitus / Andersson on valtava pettymys, korruptiopoliitikkojen eduskuntavaalilupauksia uskoneille, jälleen liian luottavaisille ikäihmisille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, jotka vielä viimeisen kerran äänestivät, siinä toivossa, että tällä kertaa lupaukset pidettäisiin ja "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys tullaan siirtämään historiaan", kuten niin Andersson / Vasemmisto, kuin kaikki nykyisen hallituksen poliittiset puolueet lupasivat.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17025140/veroparatiisi-soten-ihmiskauppa-panttivangeille--luvataan-quottaskurahaaquot

Raakaa hyväksikäyttöä, julmaa köyhyyteen oikeusturvattomiksi alistamista, perustuslaillisten ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien viemistä, Suomi ei ole enää aito demokratia ja oikeusvaltio, poliitikot ym vallankäyttäjät, eivät edusta enää demokratiaa ja oikeusvaltiota.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17038549/korruptiohallitukseneduskunnan-nais-trumpit-jakavat-miljardeja-veroparatiisirikkaille#comment-109042486

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17072163/hoitajahoitopaikkapula-ei-se-ole-ongelma-sairaus-kansanelakelaisten-oikeusturvattomuus-on

Vale-eläkekorotukset aiheuttivat eläkeläisten itsemurhien aallon Suomessa, jota ek-mediat hyssyttelivät, vaikka otsikoita itsemurhista, tupsahteli väkisinkin, sieltä täältä ja tuolta, ennenaikaisesti köyhyyteen tapetuista eläkeläisköyhistä.

https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

Moni eläkeläinen koki karvaan pettymyksen, kun korruptiopoliitikot vaaliäänet saatuaan, konkreettisesti käänsivät selkänsä, kameroiden edessä eläkeläisille ja sen jälkeen ei olla kuultu pihaustakaan. Valmiiksi kalutun luun viisikymppisen heittäminen, oli vuosikymmenten ahdingossa kituuttaville, julmaa pilkkaamista ja halveksuntaa vailla vertaa, sillä ei kompensoitu, edes laittoman ex-äärioikeistohallituksen, julmia leikkauksia puuttuvasta oikeusturvasta.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16895525/800ekk-orjuuselakelaiset-ilman-oikeusturvaa--ihmiskaupan-valineina-suomessa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

Niin rohkeita / aidosta demokratiasta välittäviä toimittajia, ei Suomesta näytä löytyvän, että puolen miljoonan 800€/kk ihmiskauppa-orjuuseläkeläisten, hätähuudot kuuluisivat ja näkyisivät tiedonvälityksessä, kuten Ruotsissa näkyy heti, jos jokin asiaT vähänkin hiertävät. Suomi ei ole vuosikymmeniin, kuulunut Pohjoismaisiin hyvinvointivaltioihin, vaikka meille ek-medioissa, sellaista harhaa ja puppua, yritetään vielä syöttääkin. Suomi on lähempänä Orbanin Unkaria, kuin yhtäkään länsinaapureista.

https://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/bG7R0e/per-hart-drabbad-av-skenande-elpris--kan-inte-laga-tanderna

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OrjKJ3/orban-bygger-lyxiga-fotbollsarenor--och-mordar-demokratin

SUOMESSA ON ELÄKELÄISTEN HÄTÄTILA. Hallitus petti äänestäjänsä, eikä ole sellaista oppositiota, jota huutaa apuun, joten ÄÄNESTÄMISESTÄ KIELTÄYTYMINEN EDUSKUNTAVAALEISSA KANSANLIIKKEEKSI.

43

415

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Äärioikeistodemarit huolissaan Veroparatiisi-sote-monopolien pörssikeinottelijoiden puolesta, jos olisivat ihmisistä, olisi Suomessa jo Pohjoismaiset 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090870/vaadimme-kiurun-erottamista-nyt--775ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa

   Täytyy olla ökyrikas perintö- ja verosuunnittelija, joka tuotakaan korruptiopuoluetta, enää äänestäisi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17162319/marinin-erottava--paaministeri-valehtelee--elakekoyhyys-hatatilan-vahattely-loputtava-

   ÄärioikeistoDemareiden sekoilun loputtava. Suomen ikäihmiset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, ansaitseva aidon oikeusturvan, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, aidot 1 500€/kk sairaus-kansaneläkkeet, kuten on jo kaikissa muissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa, paitsi Suomessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17022207/elakelaiskoyhyyden-nimi-suomessa-on-sdp--krista-kiuru-

   Aina asioiden vierestä, aina Veroparatiisi-äärioikeiston pörssi-sotemonopolien etuja ajamassa, mikä "työväenpuolue", mikä "vas.puolue", KalmaKok:n apupuolue ÄärioikeistoDemarit.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17108608/hallitus-toteuttaa-nyt-1-250ekk-minimielakkeet-budjettiriihessa---tai-eroaa

  • Anonyymi

   Niin mikä hallitus on pettänyt kanssani kaskyt vuotta keräten rahat ja siten yritystukiloisille

   Vanhanen Katainen Sipilä

   Oikeistohallitukset jomkakskyt vuotta

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   ÄärioikeistoDemareiden Kiuru, se jaksaa potkia, maassa jo makaavia, oikeusturvattomiksi pahoinpideltyjä eläkeläisköyhiä, "hoitoonpääsy"-veroparatiisi-sote-jankutuksillaan, vaikka ihmisillä on nälkä, pulaa välttämättömistä perustarpeista, eikä mistään "hoitoonpääsystä" veroparatiisi-sote-orjuuttamisesta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17162319/marinin-erottava--paaministeri-valehtelee--elakekoyhyys-hatatilan-vahattely-loputtava-

   Suomessa on erittäin vakava, puolen miljoonan eläkeläisköyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa pakotettujen hätätila, jolle eduskunnan syvästi korruptoituneet päättäjät, eivät edes yritä tehdä mitään. Äänestäminen on jo hengenvaarallista, kun sillä oikeutetaan perustuslaillisten oikeuksien vieminen, ihmisten pakottaminen, veroparatiisi-sote-ihmiskaupan välineiksi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa

   Tiukkana sitten vaalien aikaan, pitää oppia sanomaan ei ja kieltäytyä tarjotuista lahjuksista, valheista ym houkutteluista, ek-medioitten tunteisiin vetoamis-mainonnasta, korruptiovaaleissa. Ei ääniä kansanpettureille, koko eduskunta on valheiden ja korruptio pesä, yksipuoluejärjestelmässään.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Uimahallien koronapassipakko, tarkoittaa käytännössä, uimahallien yksityistämistä, raharikkaiden, joilla yksi otettu koronatesti- tai rokote, yksityiskäyttöön. Mitään koronatartuntoja sillä ei estetä, päinvastoin.

   https://www.dw.com/en/germany-thousands-protest-against-covid-measures-across-country/a-60181181

   Uimahallit ovat elintärkeä itsekuntoutus, 800€/kk orjuuttamiseläkeläisille, nyt kun se vietiin pois, tulee sairaus-kansaneläkeläisten kunto romahtamaan, eli heidät tarkoituksella pakotetaan, veroparatiisi-soteen "asiakkaiksi", ennenaikaisesti veroparatiisi-sotelaitoksiin tapettaviksi pakottamista.

   Hallitus peruu uimahallien koronapassipakon ja toteuttaa lupaamansa 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, tai eroaa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Eikö mene jo jakeluun että nämä vasuripäättäjät ihan huithapeleita , oma maha kun täys niin ei muusta väliä , ovat enempi huolissaan ,uidenmaiden tilanteesta kuin oman maan heikosta kansanosasta.

   • Anonyymi

    En näitä.päättäjiä puolustaisi mahd.sodassa . Vaan menisin estämään heidän karkaamista .


  • Anonyymi

   Veroparatiisi-hus verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Korruptio Suomen poliittisissa puolueissa, on jo niin pitkällä, että jopa Skp mainostaa, Veroparatiisi-sote-pörssikeinottelijoiden lihottamista verokeitaisiin, vaikka Suomessa on puoli miljoonaa orjuuttamiseläkeläistä, n. 700€/kk HUONOMMILLA ihmiskauppa-nälkäeläkkeillä, kuin Pohjoismaisissa aidoissa demokratioissa.

   Eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjen ainut keino, saada oikeuksiaan, näyttää olevan kaikesta äänestämisestä kieltäytyminen. Ei ole vaihtoehtoa.

  • Anonyymi

   Eikö se köyhyysjo poistunutkaan? Eikö Rinteen vappusatas-lupaus auttanutkaan? Olisi luvannut tonnin, jos se olisi auttanut enemmän. Tai kymppitonnin.
   Yhtä paljon ne kaikki olisivat maksaneet.

  • Anonyymi

   Lopeta jo tuo höperrys.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Täysin sekopäinen kirjoittaja.

  • Anonyymi

   Osaatko itse kirjoittaa ollenkaan muuta, kuin vihakirjoituksia ja roikkua perässä räksyttämässä, ilmeisesti et.

  • Anonyymi

   Tottakai pitää äänestää muuten kokkelit ja kepulit kaappaa vallan, sillä jotku siellä kuitenkin häärää ja määrää. Keput ja kok ovat ajatelleet jakaa paikat keskenään mutta voi tulla yllätys, persut on liikekannalla.

  • Anonyymi

   Hallituspuolueet eivät voi väittää, ettei asiasta ole varoitettu.

   Ensin ne eduskuntavaalilupausten toteuttamiset, sen jälkeen vasta vaaliäänet. Sitä ennen kieltäydymme kokonaan äänestämisestä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Korruptiovaalikirje on ja pysyy avaamattomana, nuotion sytykkeeksi kelpaa.

   https://www.dw.com/en/over-70000-attend-german-protests-against-covid-measures/a-60455484

   Ei vaalilupausten toteuttamisia - Ei vaaliääniä.

   Köyhyyseläkeläisten on korkein aika, kieltäytyä enää palkitsemasta, korruptiopoliitikkoja päin naamaa valehtelemisesta ja selkien kääntämisestä, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pahoinpitelemisestä, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien viemisestä.

  • Anonyymi

   Korruptiopoliitikot riitelevät korruptio-vaalitenteissään, täysin epäolennaisista asioista, joihin äärioikeiston populistiporvarit, Aktiivileikkuri-purrineen, ovat keskustelua viemässä, varsinkin kun populistiporvarit ovat rasismikortilla NELINKERTAISTAMASSA maahanmuuttoa, ulkomaisen halpatyövoiman tuontia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17273827/aktiivileikkuri-purra-kitisee-rikkaiden-tuista-kun-kansa-nakee-nalkaa

   Emme tule äänestämään korruptiovaaleissa, kun ei näytä löytyvän, yhtäkään puoluetta, joka puhuisi, Pohjoismaisten 1 500€/kk MINIMIELÄKKEIDEN, eli aidon oikeusturvan, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien puolesta, eli sen puolesta, minkä kuuluu tulla ENNEN, mitään ns. julkistakaan sotea.

  • Anonyymi

   Uskokaa Jo hyvällä vain persuja äänestämällä voitte enää vaikuttaa kaikki muut puolueet ovat liian korruptoituneita globalisteja jotka ajavat vain omia etujaan nuollen eu herrojen perseitä?🤦🤦🤦

  • Anonyymi

   Onks Hervannan bussi ja ratikka taas myöhässä? Eikä populisti-Marin huomaa sitäkään ongelmaa?

  • Anonyymi

   YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN korruptiopoliitikko-pörssikeinottelijat, eivät yleensäkään huomaa ongelmia yhteiskunnassa, edes oikeusturvan puuttumisesta johtuvaa hätätilaa, eläkeläisten keskuudessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

   Irvokas Aktiivileikkuri-Purra / populistiporvarit ovat maahanmuuton nelinkertaistamissuunnitelmissaan, rasismikortilla tuomassa filippiineiltä ja thaimaasta, lisää ulkomaista halpatyövoimaa veroparatiisi-sotemonopoleille.

   Varokaa äänestämästä eläkeläisköyhät ja muut, pieni- ja keskituloiset, nyt on mahdollisuus kieltäytyä äänestämästä korruptiovaaleissa, monestakin pätevästä syystä, eikä jenkkien sotaliittoon pakottaminen, ole niistä vähäisin.

  • Anonyymi

   Kun puoli miljoonaa eläkeläisköyhyyteen, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN orjuuteen, köyhyyteen pakottamalla pahoinpideltyä, lopettaa korruptiovaaleissa äänestämisen, sillä on suuret vaikutukset.

  • Anonyymi

   Veroparatiisi-sotemonopolit on laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen. Koska korruptiopoliitikkojen YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, ei sitä tee, me entiset äänestäjät teemme sen, kieltäytymällä enää äänestämästä korruptiovaaleissa.

  • Anonyymi

   Kun äärioikealle radikalisoituneet korruptiopoliitikot, huutavat kurkut suorina, äänestäkää lisää hilloa Veroparatiisi-sote- ja sotapörssikeinottelijoille - On Suomen kansalaisten, viime hetket, tulleet vetää hätäjarrusta ja kieltäytyä korruptiovaaleissa äänestämällä, pönkittämästä ahneiden, oikeuksiamme ja perustuslakia rikkovien, läpimätien korruptiopoliitikkojen äänestäminen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17282336/uusi-aanioikeus-on-korruptiovaaleissa-aanestamisesta-kieltaytyminen-2022

   EMME TARVITSE VEROPARATIISI-SOTE- JA SOTA-pörssikeinotteluanne,

   vaan aidon 1 500€/kk minimieläke-oikeusturvan 2022.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Äärioikeistomedioitten ahneusjankutus, saisi jo loppua.

   Pohjoismaisten oikeusturva-eläkkeiden, 1 500€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamisen aika Suomessa.

  • Anonyymi

   Hallitus toteuttaa nyt ne 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, ne eivät ole keneltäkään, eivätkä miltään pois. Eläkerahastojen korkoihin, ei tule edes jälkeä, että tuo mitätön summa toteutetaan, Suomenkin sairaus-kansaneläkeläisille, kuten on jo tehty, kaikissa muissa Pohjoismaissa, joissa ei nähdä medioissa, Suomen Äärioikeisto-EK-medioitten kaltaisia, ahneuden ruikutusvirsiä "uutisina", kun mitään Veroparatiisi-sote-"hoitaja-lääkäri-hoitopaikkapulaa" EI OLE EIKÄ TULE.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

  • Anonyymi

   ELÄKELÄISKÖYHYYS HÄTÄTILALLE Suomessa, ei eduskunta / hallitus, ole tehnyt yhtään mitään, ellei sivusta katsomista, kun ennenaikaiset kuolemat, korjaavat satoa, oikeusturvattomiksi köyhyyteen pahoinpideltyjen keskuudessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17306284/800ekk-hapeaelakkeilla-ei-maksella-jyrkasti-nousseita-energia-ym-elinkustannuksia#comment-112691193

   Suomi on RAHANPESUVALTIO Veroparatiisimonopoleille, ei mikään aito demokratia ja oikeusvaltio enää.

   Kieltäydymme enää äänestämästä, yksissäkään korruptio-eduskunna-ym vaaleissa.
   Suomenkin eläkeläisillä on hintalappu äänestämiselle, se on se luvattu, viime vuoden köyhyysrajan 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   siksi nohynek - salminen - ketju piikittää ihmisiä mielellään hengiltä.

   Niillä ei ole enää mitään elämään viittaavaa .,,

  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2362
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   365
   2062
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   1466
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   118
   1214
  5. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   860
  6. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   69
   778
  7. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   218
   735
  8. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   719
  9. Tekis mieli kertoa

   Miten pahalta tää on tuntunut ja mitä mietin mut en uskalla ottaa riskiä että sattuu vaan yhä enemmän. Ei näille tunteille voi mitään. Olisin vaan toi
   Ikävä
   28
   705
  Aihe