80 luvulla oli ivalon poliisit usein uutisissa tv ssä kun oli ns poliisikohuja.yx poliisi meni erämaahan piiloon ja sitä haettiin.sit oli kai putkassa tapahtunut jotain...
Poliisikohut..jonnet ei muista
25
1453
Vastaukset
- Anonyymi
Missä oli poliitikkoja. Tai olla seköpää ja vielä lisäksi homo.
- Anonyymi
Muistan. Porosaamelainen ja polliisimies yhtyivät ja tulokset on nähtävissä tänäpäivänäkin.
- Anonyymi
Kuka muistaa miks se yx poliisi karkas erämaahan ja sitä haettiin???
- Anonyymi
Löytyis vanhoja alibija..
- Anonyymi
Partakon lensmanni voi kertoa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Partakon lensmanni voi kertoa.
Oliko se joku Huuki se polliisi?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Oliko se joku Huuki se polliisi?
joo kyllä se huuki oli poliisi. Mitä aikanan lehistä lueskelin ja seurasin julkisuutessa käytyä vääntöä, niin tämä Huuki yritti saada näitä vakavia rikoksia tehneitä poliiseja vastuseen, mutta nämä rikolliset olikohan niitä peräti 8 poliisia ja nimismies jotka anoivat aroa toimistaan jolle tuota poliisi Huukia potkaista pois. No sithän kävi nii, että tuo Huuki joka ei ollut tehny virkarikoksia eikä muitakaan rikoksia potkaisiin eläkkeelle nuorena miehenä olikohan jotain 35 vanha ja ei olluna tehnyt rikoksia. nuo rikoksia tehneet peruivat irtisanomisensa ja saivat jäähä vaikka sitten vuosien päästä osa tuomittiin ja asiat hoitettiin hiljasesti ettei kansa pääsisttietään
- Anonyymi
Ei ollu ko Pukki Kemppinen ja Nusa Särö oli se toinen.
- Anonyymi
Oli huuki ja keränen.ivalon poliisia jo silloin kehuttiin tv ssä!
- Anonyymi
Kyseessä on ollut Inarin poliisi ei Ivalon.
Ivalon poliisi tuli vasta nyt, kun poliisit siirtyivät Ivalon rajavartiolaitosksen viereen.
Inarin poliisilaitoshan oli paskalaitos ja vielä virallisesti YLÄVAARAN PASKALAITOS JOSSA OLI KUNNON KUSIPUTKAT!
INARIN NAIS POLIISI PASKAN TÄRKEÄ RASMUS OLI NOIN TÄRKEÄNÄ, KUN SAI INARIN POLIISINA KERRANKIN MÄÄRÄTÄ VANHEMPI PANOSTAJA HOLMAA. VALEHTELI PÄIN NAAMAA, ETTÄ MINUN PITÄÄ KÄYDÄ VESSASSA. YLÄVAARAN PASKALAITOKSEN KUSIPUTKAA EI VOI KYLLÄ VESSAKSI KUTSUA! - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kyseessä on ollut Inarin poliisi ei Ivalon.
Ivalon poliisi tuli vasta nyt, kun poliisit siirtyivät Ivalon rajavartiolaitosksen viereen.
Inarin poliisilaitoshan oli paskalaitos ja vielä virallisesti YLÄVAARAN PASKALAITOS JOSSA OLI KUNNON KUSIPUTKAT!
INARIN NAIS POLIISI PASKAN TÄRKEÄ RASMUS OLI NOIN TÄRKEÄNÄ, KUN SAI INARIN POLIISINA KERRANKIN MÄÄRÄTÄ VANHEMPI PANOSTAJA HOLMAA. VALEHTELI PÄIN NAAMAA, ETTÄ MINUN PITÄÄ KÄYDÄ VESSASSA. YLÄVAARAN PASKALAITOKSEN KUSIPUTKAA EI VOI KYLLÄ VESSAKSI KUTSUA!Onneksi nämä muualta Inarin kuntaan muuttaneet yrittäjät olivat sitä mieltä, että minä olen LOUKANNUT HEIDÄN KUNNIOITA FACEBOOKISSA. He ovat sentään YLÄVAARAN KANSSA YHDENVERTAISIA.
KUNNIANSA LOUKANNEET OVAT YHDENVERTAISIA KESKENÄÄN, KOSKA SAMOILLA KÄRÄJILLÄ HEIDÄN KUNNIAT ON HOIDETTU.
YLÄVAARAHAN VOI VUOKRATA HEILLE PASKALAITOKSELTA KUSIPUTKAT KÄMPÄT, KOSKA NE OVAT HEISTÄ LUKSUS LUOKAN ASUNTOJA. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Onneksi nämä muualta Inarin kuntaan muuttaneet yrittäjät olivat sitä mieltä, että minä olen LOUKANNUT HEIDÄN KUNNIOITA FACEBOOKISSA. He ovat sentään YLÄVAARAN KANSSA YHDENVERTAISIA.
KUNNIANSA LOUKANNEET OVAT YHDENVERTAISIA KESKENÄÄN, KOSKA SAMOILLA KÄRÄJILLÄ HEIDÄN KUNNIAT ON HOIDETTU.
YLÄVAARAHAN VOI VUOKRATA HEILLE PASKALAITOKSELTA KUSIPUTKAT KÄMPÄT, KOSKA NE OVAT HEISTÄ LUKSUS LUOKAN ASUNTOJA.SIIRTOLAN RAINERI ON SENTÄÄN OSTANUT POLIISIEN VANHAN VENEEN JOTEN HÄN ON AINAKIN YHDENVERTAINEN YLÄVAARAN KANSSA, KOSKA MOLEMMAT OMISTAVAT INARIN POLIISIN ELI PASKALAKKIEN KÄYTÖSSÄ OLLEITA VEHKEITÄ JA OIKEIN KOKO VANHAN PASKALAITOKSEN!
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
SIIRTOLAN RAINERI ON SENTÄÄN OSTANUT POLIISIEN VANHAN VENEEN JOTEN HÄN ON AINAKIN YHDENVERTAINEN YLÄVAARAN KANSSA, KOSKA MOLEMMAT OMISTAVAT INARIN POLIISIN ELI PASKALAKKIEN KÄYTÖSSÄ OLLEITA VEHKEITÄ JA OIKEIN KOKO VANHAN PASKALAITOKSEN!
Rovaniemen putka jossa olin sen aikaa vankilaan meno matkalla, että vuoro vaihtuu ON ONNEKSI YHDENVERTAINEN YLÄVAARAN PASKALAITOKSEN KUSIPUTKAN KANSSA.
SE VASTA OLIKIN OIKEA LUKSUS TASON MAJOITUS.
EN PYYTÄNYT EDES VESSAA VETÄMÄÄN VAAN KYSYIN, ETTÄ: KAUANKOHAN TÄÄLLÄ PITÄÄ OLLA?
VUORO OLI VAIHTUMASSA JOTEN MINÄ PÄÄTIN, ETTÄ SAMA KAI SE ON MAATA KUSEN HAJUSSA SIELLÄ KUSIPUTKASSA SEN AIKAA.
MAHALLEEN MAKASIN SIELLÄ LATTIALLA KUMI PÄÄLLYSTEISELLÄ PATJALLA NIIN, ETTÄ EI KUSEN HAJU TUNKEUTUN NOKKAAN.
VARMAAN 60 000 EUROA MAKSAA YÖ TUOSSA LUKSUS SVIITISSÄ. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Rovaniemen putka jossa olin sen aikaa vankilaan meno matkalla, että vuoro vaihtuu ON ONNEKSI YHDENVERTAINEN YLÄVAARAN PASKALAITOKSEN KUSIPUTKAN KANSSA.
SE VASTA OLIKIN OIKEA LUKSUS TASON MAJOITUS.
EN PYYTÄNYT EDES VESSAA VETÄMÄÄN VAAN KYSYIN, ETTÄ: KAUANKOHAN TÄÄLLÄ PITÄÄ OLLA?
VUORO OLI VAIHTUMASSA JOTEN MINÄ PÄÄTIN, ETTÄ SAMA KAI SE ON MAATA KUSEN HAJUSSA SIELLÄ KUSIPUTKASSA SEN AIKAA.
MAHALLEEN MAKASIN SIELLÄ LATTIALLA KUMI PÄÄLLYSTEISELLÄ PATJALLA NIIN, ETTÄ EI KUSEN HAJU TUNKEUTUN NOKKAAN.
VARMAAN 60 000 EUROA MAKSAA YÖ TUOSSA LUKSUS SVIITISSÄ.Ei kai he olis pidättäneet minua, mutta LAGERIN EIJA OLI OIKEIN MENNYT KUULEMMA INARIN POLIISILAITOKSELLE ELI YLÄVAARAN PASKALAITOKSELLE TEKEMÄÄN KUNNIANLOUKKAS RIKOSILMOITUKSEN MINUSTA JA VAATINUT VANKEUTTA MINULLE.
ONNEKSI OLIN SENTÄÄN PYYTÄNYT KUNNIANLOUKKAUS SAKON MUUNTOON NIIN SAIVAT PIDÄTTÄÄ HETI JA TOIMITTAA VANKILAAN, KOSKA LAGERIN EIJA SÖI SANANSA ELI VALEHTELI RIKOSTUTKIJALLE PÄIN NAAMAA. HÄN VAATI KORVAUKSIA JA EI MAININNUT MITÄÄN VANKEUSRANGAISTUKSESTA JOTA HÄN OLI ALUNPERIN MINULLE VAILLA. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei kai he olis pidättäneet minua, mutta LAGERIN EIJA OLI OIKEIN MENNYT KUULEMMA INARIN POLIISILAITOKSELLE ELI YLÄVAARAN PASKALAITOKSELLE TEKEMÄÄN KUNNIANLOUKKAS RIKOSILMOITUKSEN MINUSTA JA VAATINUT VANKEUTTA MINULLE.
ONNEKSI OLIN SENTÄÄN PYYTÄNYT KUNNIANLOUKKAUS SAKON MUUNTOON NIIN SAIVAT PIDÄTTÄÄ HETI JA TOIMITTAA VANKILAAN, KOSKA LAGERIN EIJA SÖI SANANSA ELI VALEHTELI RIKOSTUTKIJALLE PÄIN NAAMAA. HÄN VAATI KORVAUKSIA JA EI MAININNUT MITÄÄN VANKEUSRANGAISTUKSESTA JOTA HÄN OLI ALUNPERIN MINULLE VAILLA.Kyllä kai se YÖ LUKSUS TASON HOTELLISSA AINAKIN YHDEN MILJARDIN EUROA MAKSAA NIIN PYSYY TASO LUOKITUS AINAKIN HYVÄNÄ JA EI TARVI PASKAA JAUHATTAA SIITÄ, ETTÄ MINÄ MUKA PILAAN MUKA MATKAILU YRITTÄJIEN MAINEET!
MINÄ SENTÄÄN YMMÄRRÄN NOSTAA TASOA SUORAAN MAAILMAN HUIPPU LUOKKAAN SUORAAN. SYYTÖN MINÄ SIIHEN OLEN JOS EIVÄT ITSE OSAA PYSYÄ TASOLUOKITUKSESSA! - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kyllä kai se YÖ LUKSUS TASON HOTELLISSA AINAKIN YHDEN MILJARDIN EUROA MAKSAA NIIN PYSYY TASO LUOKITUS AINAKIN HYVÄNÄ JA EI TARVI PASKAA JAUHATTAA SIITÄ, ETTÄ MINÄ MUKA PILAAN MUKA MATKAILU YRITTÄJIEN MAINEET!
MINÄ SENTÄÄN YMMÄRRÄN NOSTAA TASOA SUORAAN MAAILMAN HUIPPU LUOKKAAN SUORAAN. SYYTÖN MINÄ SIIHEN OLEN JOS EIVÄT ITSE OSAA PYSYÄ TASOLUOKITUKSESSA!Olin laittamassa hotellia alunperin, mutta en enään sellaista ole laittamassa.
Ajattelin PERUSTAA TERVEYSKYLÄN jossa EI TARVI JUOPPOJA KATSELLA.
KAIKKEA MUUTA SAA KÄYTTÄÄ, MUTTA EI PÄIHTEITÄ.
MINÄ SAAN SENTÄÄN ITSE PÄÄTTÄÄ KEITÄ KYLÄÄN HALUAN ASUMAAN. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Olin laittamassa hotellia alunperin, mutta en enään sellaista ole laittamassa.
Ajattelin PERUSTAA TERVEYSKYLÄN jossa EI TARVI JUOPPOJA KATSELLA.
KAIKKEA MUUTA SAA KÄYTTÄÄ, MUTTA EI PÄIHTEITÄ.
MINÄ SAAN SENTÄÄN ITSE PÄÄTTÄÄ KEITÄ KYLÄÄN HALUAN ASUMAAN.Olen sentään ollut LAPPALAISEN HOTELLISSAKIN TÖISSÄ, KUN HE OVAT INARIN HOTELLIN OMISTAJIKSI ALKANEET.
ROUVA OLI IHAN ITSE SOITTANUT SEKÄ PYYTÄNYT JOS HE VOISIVAT SAADA SIIVOUS APUA.
MINÄ NÄPPÄRÄNÄ SEKÄ REIPPAANA LÄHDIN ÄITINI AVUKSI. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Olen sentään ollut LAPPALAISEN HOTELLISSAKIN TÖISSÄ, KUN HE OVAT INARIN HOTELLIN OMISTAJIKSI ALKANEET.
ROUVA OLI IHAN ITSE SOITTANUT SEKÄ PYYTÄNYT JOS HE VOISIVAT SAADA SIIVOUS APUA.
MINÄ NÄPPÄRÄNÄ SEKÄ REIPPAANA LÄHDIN ÄITINI AVUKSI.YHDENVERTAISUUSLAKI ON KYLLÄ PARASTA MITÄ INARIN KUNNASSA ON SAATU AIKAAN JOTEN ON SUURI KUNNIA SAADA KÄYTTÄÄ SITÄ.
VALTIO VARMAAN ANTAA HEILLE LAINAA JA MINÄ VOIN LAINATA VALTIOLLE RAHAA.
MINÄ VOIN SOPIA VALTION KANSSA, ETTÄ MITEN HOITAVAT LAINAN MAKSUT MINULLE TAKAISIN. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
YHDENVERTAISUUSLAKI ON KYLLÄ PARASTA MITÄ INARIN KUNNASSA ON SAATU AIKAAN JOTEN ON SUURI KUNNIA SAADA KÄYTTÄÄ SITÄ.
VALTIO VARMAAN ANTAA HEILLE LAINAA JA MINÄ VOIN LAINATA VALTIOLLE RAHAA.
MINÄ VOIN SOPIA VALTION KANSSA, ETTÄ MITEN HOITAVAT LAINAN MAKSUT MINULLE TAKAISIN.EI OLE ENÄÄN EDES MAHDOLLISTA, MUTTA MINUUN EI KYLLÄ KOSKE KUKAAN!
RAHALLA ON SEN VERRAN PALJON VALTAA, ETTÄ PÄÄSTÄÄN SENTÄÄN VELOISTA EROON KOSKA MINÄ KUNNIOITA.
HE EIVÄT OLLEET REHELLISIÄ, MUTTA BISNES IS BISNES JOTEN KYLLÄ SUOMESSA RAHAA ON. RAIMO SAILAS OLI HÄN JOKA AIKOINAAN NOIN SANOI. MINÄ JÄIN MIETTIMÄÄN, ETTÄ MISSÄ NUO RAHAT OIKEIN OVAT.
OLIVATKIN KOKOAJAN HOLMAN PERSEEN ALLA, MUTTA EI HOLMAKAAN NIITÄ SAA KOSKA MINÄ OLEN HOLMA JOKA OSASI SENTÄÄN TOIMIA OIKEIN. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
EI OLE ENÄÄN EDES MAHDOLLISTA, MUTTA MINUUN EI KYLLÄ KOSKE KUKAAN!
RAHALLA ON SEN VERRAN PALJON VALTAA, ETTÄ PÄÄSTÄÄN SENTÄÄN VELOISTA EROON KOSKA MINÄ KUNNIOITA.
HE EIVÄT OLLEET REHELLISIÄ, MUTTA BISNES IS BISNES JOTEN KYLLÄ SUOMESSA RAHAA ON. RAIMO SAILAS OLI HÄN JOKA AIKOINAAN NOIN SANOI. MINÄ JÄIN MIETTIMÄÄN, ETTÄ MISSÄ NUO RAHAT OIKEIN OVAT.
OLIVATKIN KOKOAJAN HOLMAN PERSEEN ALLA, MUTTA EI HOLMAKAAN NIITÄ SAA KOSKA MINÄ OLEN HOLMA JOKA OSASI SENTÄÄN TOIMIA OIKEIN.Se on kyllä harmi, että minä olen niin vanha jo, että en enään voi saada edes lapsia.
Jos voisin niin minä tekisin tuon poliisi Holman kanssa, koska minulla olisi aikaa opettaa lapsille kotona kaikkea sillä aikaa, kun heidän isänsä on poliisina töissä.
Isä tulee töistä niin hän voi olla lasten kanssa jotka ovat OPPINEET KOTONA ÄIDIN KANSSA HYVIÄ ASIOITA. Eihän sentään kotona olis poliisi vaan isä jonka tehtävä on kasvattaa lapsia yhteiskunta kelpoisiksi.
Näillä taidoilla mitä olen oppinut EI PÄÄSIS HELPOLLA vaan hän saisi sentään miettiä, että USKALLANKO EDES AVATA KOTI OVEA, KOSKA EI VOI TIETÄÄ VAIKKA INKKARIT HYÖKKÄÄ JA HALUVAT HÄNEN PÄÄNAHKANSA.
- Anonyymi
Keränen oli Tenho, mutta mikä Huukin etunimi oli?
- Anonyymi
Tapani
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tapani
tai Tapio
- Anonyymi
Ajoivat uuden poliisin partioveneenki päissään kivikkoon,kahvoissa ollut poliisimies sai ylennyksen !
- Anonyymi
eikös se ollu se nimismies Lampinen kun se esaksalaisten kesävieraitten kaa eksyi Inarilla ajoi Vallenkarin kivikoille ja sitten huuteli mei daita ja oli pilliin puhallellu ja vilkuttanu valoja ja joku sen sitten löysi ja hinnasi Veskoniemeen. Oli perä poikki. Met veronmaksajat maksomma kulut ja uuten moottorin poliisille
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ja taas ammuttu kokkolassa
Kokkolaisilta pitäisi kerätä pois kaikki ampumaset, keittiöveitset ja kaikki mikä vähänkään paukku ja on terävä.716257- 1355648
Helena Koivu on äiti
Mitä hyötyä on Mikko Koivulla kohdella LASTENSA äitiä huonosti . Vie lapset tutuista ympyröistä pois . Lasten kodista.4733509Ovatko naiset lopettaneet sen vähäisenkin vaivannäön Tinderissa?
Meinaan vaan profiileja selatessa nykyään valtaosalla ei ole minkäänlaista kirjoitettua tekstiä siellä. Juuri ja juuri s1111892- 381296
Suomi vietiin Natoon väärin perustein. Viides artikla on hölynpölyä. Yksin jäämme.
Kuka vielä uskoo, että viides artikla takaa Suomelle avun, jos Suomeen hyökätään. Liikuttavasti täällä on uskottu ja ved3831293- 681098
Sydämeni on sinun luona
Koko ajan. Oli ympärilläni ketä oli niin sinä olet vain ajatuksissa ja tunteissa. En halua muiden kosketusta kuin sinun471004Trump ja Venäjä
Huomasitteko muuten... Käytännössä ainoat valtiot, joille Trump EI eilen asettanut typeriä tariffejaan, olivat Venäjä ja110932Jatkuva stressitila
On sinun vuoksesi kun en tiedä missä mennään mutta tunteeni tiedän ainoastaan54900