Nettikauppa lasana

Anonyymi

Kellään kokemuksia nettikaupasta lasana.fi tai hellolasana.fi. Koko kauppa hävinnyt netistä. Ei saa yhteyttä.

23

4008

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tilasin Lasanasta hiustenkihartimen, jossa erilaisia päitä. Maksoin etukäteen
      63.95 joulukuussa 27.12.2021.en ole saanut mitään vastausta ja ilmoitin myösKlarnalle.. Etten ole vieläkään mitään vastausta saanut, vaikka olen ko. firmalle laittanut viestiä. taisi mennä osa pienestä sairaseläkkeestäni mennä kuin tuhka tuuleen!! Pitänee nyt ottaa yhteyttä kuluttaja asiamieheen?

    • Anonyymi

      Onko teidän tuotteer saapuneet? Minulle ei
      . Kannaattaako enää odottaa, vai onko huijaus..

    • Anonyymi

      Tilasin joululahjaksi tuotteita jo ennen joulukuun puoltaväliä. Eipä ole vielä kuulunut. Klarnalta oisi jo erääntynyt laskukin, mutta ilmoitin, että tuotteita ei ole vielä tullut edes.

    • Anonyymi

      Älkää tilatko Lasanasta mitään.täysin paska!

      • Anonyymi

        Sama tilanne tilasin kuukausi sitten mekon enkä ole saanut sitä vielä, koko ajan tulee viestiä että matkalla on🤔otin Klarnaan yhteyttä lupasivat selvittää asiaa, katsotaan kuinka käy.


    • Anonyymi

      13.12.2021 tilasin leggingsit. Toimitukseen meni melkein 2 kk ja tätä ennen olin Klarnaan yhteydessä, koska lasanan sivuja ei löytynyt enää. Lopulta tosiaan sain leggingsit, koko xl jotka oikeasti ovat kokoa s. Lasanan nimi oli vaihtunut joksikin Celeste:en. En edes yritä palauttaa. Älkää tilatko.

    • Anonyymi

      Tilasin toppapuseron ja maksoin Visa credit. Ei mitään kuulunut. Tein pankissa reklamaation.

    • Anonyymi

      Se on kuulemma vaihtanut nimeä. On nyt kai Celestes.

    • Anonyymi

      Tilasi tammikuussa pitkän hupparin nimeltä Gudula Celesteltä. Tuli kyllä lutta kesti 2 kk. Tuotteen koko piti olla L mutta onko lähempänä xs kokoa. Verkkokaupan sivulla oli mittataulukko johon vertasin niin tuote oli yli 10cm pienempi rinnanympärykseltään. Muutenki oli ihan fiasko tuote. Olen nyt viestitellyt asiasta 2vk ja periaatteessa en anna Periksi!! Pyysivät palauttamaan alkuperäisessä pakkauksessa ha lähetyslistan laittamaan mukaan. Mutta kun ei ollut lähetyslistaakaan paketissa ja tuote oli ns kääritty valkoiseen paperiin joka oli muovilla pinnoitettu. Meni Siis ihan riekaleiksi. Klarnan kautta laskutus. En ole maksanut enkä muuten Maksa!

      • Anonyymi

        Tilasin miesten verryttelypuvun mustan celesteltä 14.9.22 ja tuli 4.10.22 lasten koko ja väärä väri. Leikkasin puvun saksilla pieniksi paloiksi. Maksoin klarnalle koska palautus Kiinaan olisi maksanut 60 euroa. Opin sen että Klarna on mukana huijauksessa. Paketti tuli Turusta mutta olisi pitänyt palauttaa Kiinaan. Kyllä nyt suomalaisia jymäytetään eikä valtion virkaa tekevät mahda yhtään mitään.


    • Anonyymi

      Suomessa ei ole missään niin pitkä matka kauppaan ettei voi sieltä vaatteita hakea.
      Vähemmällä vaivalla saa sen tuotteen kun tarvitsee. Jos haluaa päästä rahoistaan eroon tai muuten vaikeuksia itselleen niin tilaa netistä vaan.

    • Anonyymi

      En oo kuullukkaan nuista nettisivuista. Tutuistuin esko lifestyle tuotteisiin. En ole muualta tilannut viimeaikoina. Vaikuttaa että uusi on muotialalla tämä esko lifestyle. Valikoima on pieni mutta laatuhan korvaa määrän.

    • Anonyymi

      Nyt on Celestès.fi

      Tosi huono kokemus !!!!

    • Anonyymi

      Älkää tilatko mitään lasana/ celestes !!!!
      Tilasin Celestes farkkumekon nopea toimitus statuksella. Ja pah!!! Kestää ja kestää,eivät vastaa viesteihin. Asiakaspalvelun puhelinnumeroa ei löydy mistään. 2 kk sitten tilattu.
      Tänään ensimmäisen kerran viestiä,että kiitos lasana verkkokaupan tilauksesta. Olin tilannut celestes firmalta.

    • Anonyymi

      Tilasin pellavamekon jonka tulo kesti yli puolitoista kuukautta ja mekko ei todellakaan ole pellavaa, älkää tilatko mitään kyseisestä firmasta, huijausta!!!!

    • Anonyymi

      Tilasin 3.7 Celestes verkkokaupasta Bohoo mekon, joka näytti kuvassa tosi kivalta. Tilasin kokoa suuremman, mitä käytän normaalisti, koska tilausohjeessa suositeltiin näin tekemään. Verkkokaupassa luvattiin nopea toimitus ja ajattelinkin saavani Ihanan mekon loppukesäksi. Meni lähes kaksi kuukautta eikä kyselyistäni huolimatta mitään kuulunut. Laitoin jo Klarnallekin viestiä, että en aio maksaa laskua koska en ole tuotettakaan saanut. Sieltä vastattiin, että ei tarvitse maksaa ennenkuin tuote saapuu. Sain lopulta tuotteen 24 8 , mutta ei todellakaan sellainen, mikä oli mainoksessa. Paketissa oli jonkinmoinen röyhelöpaita, joka ei mahtunut edes päälle ja laatu oli todella huono . Tein reklamaation Celestekselle, vastaus oli että pahoittelut siitä ettei tuote miellyttänyt, mutta se pitää palauttaa omalla kustannuksella. Kiinaan!!!! En aio todellakaan tuota rättiä palauttaa enkä myöskään maksaa. Ja todella viimeinen kerta kun tilaan tuolta yhtään mitään!!

    • Anonyymi

      Tilasin Celestes verkkokaupasta mekon, tilaus tuli 2 kk:n kuluttua, ei ollut sinne päinkään, mitä piti, sen jälkeen piti ottaa yhteyttä Celesteen sähköpostilla, että saa palautusosoitteen, sepä on sitten Kiinassa ja palautuskulut maksat itse. Onneksi olin ottanut maksun Klarnan kautta ja ilmoittanut sinne useaan kertaan tilanteesta eli en ainakaan menettänyt rahojani.
      On harhaa, että nämä ovat suomalaisia verkkokauppoja, vaikka osoitteet on Suomessa, eivät ota mitään vastuuta tuotteista, mitä tulee. Älkää vaan erehtykö tilaamaan. En tiedä vielä, mitä mahtaa palautuskulut olla, kun tänään vien postiin.

      • Anonyymi

        Jännää kun palautetaan Kiinaan ja kuitenkin kaikki erimielisyydet käsitellään Hollannissa lukee heidän sivuilla.


    • Anonyymi

      Tilasin Celestes. fi sivuilta.odotin pakettia melkein 3 kk.Laitoin välillä viestiä että perun kaupat kun ei ole tullut sovitussa ajassa ja kesä on jo ohi.Ei kuulemaan onnistu Tuli kolme kaameata rättiä ja yksi niistä ihan eri värinen.Siitä huolimatta pitää palauttaa kiinan omilla kustannuksilla 42 e tai 59 e.riippen paketin koosta.Eivät tulleet millätavallaan vastaan väärästä rätistä eikä 3 kk.odotuksesta.
      Ei ikinä enään tästä firmasta mitään.

    • Anonyymi

      Minulla ei kokemusta ko. verkkokaupoista, mutta kiinalaisesta verkkokaupasta huono kokemus. Tuote, jonka tilasin, ei todellakaan ollut sinne päinkään mitä nettikaupan kuvissa. Ajattelin myös etten anna huijareille periksi vaan vaadin rahani takaisin (PayPalin kautta oli maksu). Otin riskin ja palautin omalla kustannuksella. Tappelin PayPalin kanssa niin kauan että he korvasivat palautuksen. Palautusosoite jonka myyjä ilmoitti ei ollut ilmeisesti oikea, koska paketti ei koskaan mennyt perille vaan palasi kuukausien kuluttua takaisin minulle. En siis saanut rahojani takaisin, koska en onnistunut tuotetta palauttamaan. Nykyään kaivelen aina ensin verkkokaupan taustoja ja jos vähänkään haiskahtaa kiinalaiselle viritykselle unohdan koko asian. Parastahan olisi jos kuluttamistamme rahoista suurin osa jäisi Suomeen.

      Verkosta löytyy tietoa:
      Mm. sivustolta https://www.scamadviser.com/ tai Trustpilot
      Kannattaa myös kertoa omista kokemuksista esimerkiksi em. sivuilla, jotta samaan lankaan ei menisi enää niin moni ihminen.
      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007751960.html

    • Anonyymi

      Siis, jos nyt ilmeisesti kaikille tähän ketjuun kommentoineille ei ole selvää se, se että nämä tavarathan tulevat oikeasti Kiinasta. Samaa tavaraa voi tilata suoraan esimerkiksi AliExpressin kautta, jolloin säästää jokusen euron, mutta usein joutuu itse tekemään tullauksen. Celestesillä ei ole Suomessa eikä lähimainkaan mitään omaa varastoa, vaan toimitus lähtee Aasiasta. Sieltä 1-2kk on iha normiaika. Jos tavaralla on kiire, tilatkaa suomalaisista nettikaupoista tai verkkokaupoista, joilla on keskusvarastot Euroopassa.

      Halvalla ei saa hyvää, tai jos saa, ei ainakaan nopeasti.

    • Anonyymi

      Juu,ei kannattanut tilata,onneksi menetin vain vähän rahaa,tosin pieni pakkasella 35€ on tietty paljon sekin...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      173
      7235
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4232
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2115
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2039
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1869
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1686
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1661
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1608
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1603
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe