Kestääkö Jussi loppuun asti?

Malttaako pitää Jussi suunsa kiinni ja puhua valiokunnan mielipiteitä omien näkemysten sijasta? Kestääkö Jussi kauan virassaan ulkoasianvaliokunnan puheenjohtajana?

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jussi karkottaa Putinistit takaisin Siperiaan ja näyttää kaapin paikan Anolle ja Bäckmanille. Se on loppu nyt. Ei enää armoa.

    • Anonyymi

      Sanoi oman näkemyksensä , vaikka olen erimieltä niin en nosta syytettä sotakiihotuksesta 🤣

      Minä kunnioitan sananvapautta eli jokaisen omia näkemyksiä asioista .

      • Mutta entäpä jos pitäisi sanoa valiokunnan näkemys, joka poikkeaa omasta näkeymyksestä? Kumpi sinunsta on tärkeämpi, oman näkemyksen esittäminen vai valiokunnan näkemyksen esittäminen kun johdetaan maata?


      • Anonyymi

        Kuinka sekaisin sinä olet? Hyökkäät kaikkia muita kirjoittajia kohtaan väittämällä heitä tuoksi Pyhäjärven sekopääksi?

        Sinun lienee parasta jättää nämä nettifoorumit ainakin joksikin aikaa, koska kupolisi näyttää himmenevän kovaa kyytiä? Harhakuvasi ovat vakava merkki siitä.


      • Anonyymi

        En ole mistään Pyhäjärveltä päinkään, joten sekopää olet itse. Ei tuo kummoista päättelyä kaipaa, kun lukee nuo toistuvat palstayrjöilysi. Enkä liene ainoa lajiaan, joka on pannut merkille samat itkusi. Tuo mainitsemasi "Pyhäjärven sekopää" on vienyt kyllä sinua ihan kympillä ja sinä olet osoittanut itsesi todella helpoksi vedätettäväksi.


    • Anonyymi

      No lährö tulee, jos omia mieliåiteitä tai persijen agendaa esittelee mediassa!

      "Eduskunnan täysistunto lähettää lakiesitykset valiokuntaan lähetekeskustelussa. Valiokunta kuulee asiantuntijoita ja keskustelee esityksestä ja laatii siitä mietinnön, jossa valiokunta suosittaa täysistunnolle esityksen hyväksymistä sellaisenaan tai osittain tai kokonaan muutettuna tai esityksen hylkäämistä kokonaan. Mietinnön kirjoittava valiokunta voi pyytää lausuntoja muilta valiokunnilta, joiden erityisalueeseen esitys liittyy.

      Asioiden valiokuntakäsittely kestää normaalisti yhdestä kolmeen kuukautta, joskus jopa vuosia. Toisaalta kiireelliset asiat voivat edetä hyvinkin nopeasti. Jos asian, esimerkiksi lakiesityksen, käsittely on kesken vaalikauden päättyessä, se raukeaa.

      Yleensä lait hyväksytään täysistunnossa valiokunnan mietinnön muotoilun mukaisina, sillä puolueiden voimasuhteet jakautuvat valiokunnissa eduskunnan voimasuhteiden mukaan. Käytännössä valiokunnat ovatkin se paikka eduskunnassa, jossa varsinainen lainsäädäntötyö tapahtuu."

      Malttaako Jalla-aho...aluksi kyllä, mutta tilanteen kärjistyessä maailmalla ja Suomessa sekä persujen kannatuksen laskiessa, vaarana on, että mopo lähtee käsistä.

      • Anonyymi

        Niin, kaikkihan tietää että oikeasti maan asiat päätetään EK:n kabineteissa ja muissa rapparien loosheissa. Ministerit ja kansanedustajat ovat vain näytelmän 'käsinukkeja' joilla ei ole oikeata valtaa. Kansan sylkykuppeja. Mikäli Halla-aho tai jokin muu (kuten Niikko) erehtyisi oikeasti käyttämään omaa järkeään ja sanoisi vielä oman mielipiteensä joka poikkeaa globslistien näkemyksestä, niin lentäisi kuin leppäkeihäs tehtävästään. Toki lain mukaan kansanedustajalla on turvattu oikeus ilmasta mielipide poliittisista asioista. Tämä on kuitenkin vain teoriaa, mikäli näin toimii ja kanta on 'väärä', seuraa varmasti kosto.


    • Anonyymi

      Jussilla on melko alhainen paineensietokyky. Epäilen ettei kestä paria kuukautta pidempään.

      • Anonyymi

        Oikein, hän punottaa ku Jymypussi.


    • Anonyymi

      halpisjussi on jo lähellä ulosheittoa, vaikka ei ole edes vielä nimitettykään virkaan.

    • Anonyymi

      Olmi on kelvoton tyyppi, mutta ammatikseen neukuilta/ kiinalaisilta lahjuksia kuitanneeseen niikkoon verrattuna hän on erinomaisen hieno tyyppi. Olmilla on heikkoutensa, mutta verrattuna muuhun neuvostomieliseen persukatraaseen hän on isänmaallinen.

    • Anonyymi

      Toivottavasti ei.

    • Anonyymi

      Jussi ei ole kovin fiksu tyyppi, mutta omassa viitekehyksessään ja tulevassa toimessaan hän on kuitenkin persulaumassa ihan ylivoimainen jätkä. Eli oli ehdottomasti Suomen etu tällä kertaa, kun kehitysvammaisen/ mielenvikaisen passia kantava niikko joutui luovuttamaan toimensa rotutohtorille. Kahdesta pahasta pienempi pääsi vallankahvaan.

    • Anonyymi

      Vaikea tietää, mutta uskon, että hänen lukutaitonsa ja luetun ymmärtäminen riittää kertomaan mitä sana "SALAINEN" tarkoittaa.

    • Anonyymi

      Halla-aho kertoi selvästi Venäjän taktiikan Alfalla Parkkosen ohjelmassa.

    • Anonyymi

      Mielestäni ei kertonut. Kääkätän edelleen sen tiimoilta, että Jussista voidaan saada vielä täysjärkinen edustaja, kun oikein yritetään. Se tosin vaatiii sitä, että Jussi pääsee eroon häntä piinaavista päähänpinttymistä.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      391
      4976
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      285
      2761
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      155
      1985
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      104
      1668
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1533
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      63
      1397
    7. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      51
      1390
    8. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1377
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      64
      1334
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1111
    Aihe