POLIITIKOT EDUSKUNNASSA, ÄLKÄÄ ALLEKIRJOITTAKO HÄVITTÄJÄHANKKEITA

Anonyymi

ESTÄKÄÄ JA PERUKAA VEROPARATIISI-HÄVITTÄJÄHANKKEET.

Suomi ei tarvitse niitä, vaan aitoa oikeusturvaa, kunnollista elintasoa, jokaiselle kansalaiselleen.

Usa:n mereen uppoavat romut, joiden hinta on järkyttävä ja tietää velkaa Suomelle loputtomiin, velkaa jota kansalaiset eivät halua, eivätkä pysty koskaan maksamaan.

Kansanedustaja ESTÄKÄÄ Veroparatiisi-hävittäjähankkeet.

Älkää allekirjoittako niitä, Veroparatiisi-sotahävittäjä-sopimuksia, jotka vaarantavat Suomen turvallisuuden.

47

733

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Venäjän propagandistit ovat todella huolissaan F-35:ista.

      Hyvä. ; )

      • Anonyymi

        Kuinka siellä venäjällä menee?


      • Anonyymi

        Juuri näin.
        Trollien huoli viimeistään todistaa, että päätös oli oikea.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuinka siellä venäjällä menee?

        Palelee ja vituttaa.


    • Anonyymi

      Mene Viron venäläinen, kostoreissu-haaveineisi, kotimaasi palstalle, syyttelemästä Suomen kansalaisia venäläisiksi.

      Olitte vielä 1983 osa sosialistista Neuvostoliittoa.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Maksetaanko teille siellä Pietarissa per viesti vai per tykkäys vai oletteko ihan tuntipalkalla tätä paskaanne suoltamassa?


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

      Suomessa puolet väestöstä, köyhyysrajan alla, tai tuntumassa, kun korruptiopoliitikot leikkivät jenkkejä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073809/eduskuntavaali-aanestamisesta-kieltaytymispaatos-voimistuu-paiva-paivalta

      Meriin uppoavat romut, joita jenkit myyvät järjettömällä hinnalla Suomeen - ON ehdottomasti ESTETTÄVÄ ja peruttava.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17231305/valtakunnanoikeus-kayttoon-ilmasto-talous-tuholais-havittajahankkeet-syytteisiin#comment-111602965

      Älkää enää tehkö velkavankeutta Suomen kansalle. Perukaa tarpeettomat ja Suomelle vaaralliset, järjettömän hintaiset Veroparatiisi-hävittäjäromut.

      • Anonyymi

        Toivottavasti sinä vielä joku päivä tajuat, ettei kukaan koskaan lue ainuttakaan tänne spammaamasi linkkiä omiin typeriin aivopieruihisi.


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17232751/kylmaa-sotaa-velkavankeutta-suomalaisille-veroparatiisihavittaja-katastrofilla

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17290530/ei-ole-mitaan-quotyhtenaista-eurooppaaquot-ei-ole-koskaan-ollut-eika-tule-olemaan

      Simulaattori-sukupolvien kuva todellisuudesta, on vääristynyt. Ahneus vie eduskunnan korruptio-YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄÄ. On varma asia, jos eivät kykene, edes länsimaisia 1 500€kk MINIMIELÄKKEITÄ toteuttamaan, perumalla Veroparatiisi-hävittäjähankkeita - ettemme tule enää äänestämään eduskuntavaaleissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073774/suomelle-ilmaiseksi-toita-tehneet-800ekk-orjuuselakkeilla-kerjuulla---haavisto-saisi-haveta

      Suomi ei tarvitse, lisää velkavankeutta ja sotien uhkaa, pörssikeinottelijarikollisten, Veroparatiisi-sotahävittäjä-hankkeilla, vaan hallituksen jokaisen puolueen, lupaamat vähintään 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET.

      ESTÄKÄÄ JA PERUKAA, Veroparatiisi-hävittäjähankkeet hallitus ja eduskunta.

      • Anonyymi

        Jo on trolleilla kova hätä!

        Hävittäjäpäätös näyttää yhä onnistuneemmalta!


      • Anonyymi

        Venäjäkin tarvitsee hävittäjiä. Niitätippuu nykyisin.


    • Anonyymi

      Miljardit tarvitaan hyötykäyttöön, eli Suomen palauttamiseen, läntisten naapureiden oikeusturvan ja aidon demokratian tasolle, alkaen 1 500€kk MINIMIELÄKKEISTÄ.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173130/elakerahastojen-biljoonat-varastettu-veroparatiisi-porssiquoteliitinquot-ahneuden-alttarille

      Hallitus / eduskunta ESTÄÄ ja peruu, laittoman ex-äärioikeistohallituksen, PetosVisvaKokPersRkpKrdkesinliike-eilisten, tekemät laittomat ja Suomelle vahingolliset "isäntämaasopimuksen" ja pörssikeinottelija-sotabisnes-rikollisten hävittäjähankkeet - muuten loppuu äänestäminen eduskuntavaaleissa.

    • Anonyymi

      Hakeudu hoitoon. Sinulla sirttää pahasti.

      • Anonyymi

        Hallituksella siis.


    • Anonyymi

      Mielisairas hallitus tuhlaamassa suomalaisten rahat 60-luvun hyökkäys-sota teknologiaan.
      Putini varmaan kuolee nauruun. 🤦🏻 🤦🏻‍♂️

      • Anonyymi

        Trollien vastustus kertoo, että hävittäjäpäätös oli oikea.


    • Anonyymi

      Selvästi Pietarista tämäkin avaus. Kyllä ne vaan jaksaa trollata.

    • Valitettavasti tuo propagandasi ei purrut ja hävittäjien tilauspaperit on allekirjoitettu vajaa tunti sitten.
      Eli ostoon meni ja hyvä niin.

    • Anonyymi

      Venäjä lietsoo sotaa euroopassa kaikilla rintamilla, nyt kiireesti liityttävä Natoon, jos vielä ehditään.

    • Anonyymi

      EI missään nimessä. Selkeä, suuri enemmistö Suomen kansalaisista, tietää että jenkkien hyökkäysliitto, on tuho Suomelle. Vahvempi LIITTOUTUMATTOMUUS, on Suomen ainut turva ja rauhan tae.


      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17232751/kylmaa-sotaa-velkavankeutta-suomalaisille-veroparatiisihavittaja-katastrofilla

      On erittäin paha virhe, millään tavalla, kytkeä Suomen ulkopolitiikkaa, jonkin kaukaisen Ukrainan ongelmiin. VeroparatiisiNiinistön omahyväinen kukkoilu, Putinin ym idän diktaattorien kanssa kaveeraaminen, on vakava turvallisuusuhka Suomelle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17231431/korruptiopoliitikot-syytteisiin-valtakunnanoikeuteen-rikos-veroparatiisi-sotabisneshankkeilla

      • Anonyymi

        Mikähän valtio se on juuri hyökkäämässä Ukrainaan? Kyllä se on teidän suuri ja mahtava Venäjänne. Te olette suurin uhka maailmanrauhalle ja on surku ettei teitä sotkettu suohon aikoinaan, lopullisesti.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ÄärioikeistoVihreiden surkastuminen, jenkkien hyökkäysliittoon hinkumisen takia, kuten muidenkin Veroparatiisi-PetosKokPersRkpKrdsinliike-eilisen Äärioikeistoporvaripuolueiden, on ilmiselvää ja tulee vain voimistumaan, kun ÄärioikeistoKepujen alue-korruptio-vaalivalhe, jenkkien hyökkäysliitto-vastaisuudesta, kirkastuu paniikissa äänestäneille perintöporvareille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17146739/missa-elokapinan-veroparatiisi-havittajahankkeen-vastustus--sita-ei-ole-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17135847/elokapina-veroparatiisi-sota--ja-sote-monopolien-ja-korruptiopoliitikkojen-mainosliike

      Entinen "viherpiipertäjä"-harmaatalous-Hautala, on Äärioikeisto-IS:n mukaan, huolissaan jenkkien sotaliittoon "pääsystä". Siitä vaan, kohta ei ole Suomessa ÄärioikeistoVihreitä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17177462/tasa-arvoa-okyrikkaille-korkeakoulutetuille-perinto-verosuunnittelija-porssikeinottelijoille

      Eivätkä 1 250€/kk minimieläkkeet, ne jokaisen hallituspuolueen lupaamat, ole edenneet euroakaan, joten tulossa lienee Suomen historian, alhaisin äänestysprosentti korruptio-eduskunnan-YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN korruptio-eduskuntavaaleissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa

    • Anonyymi

      Äärioikeiston Veroparatiisi-sotabisnes-pörssikeinottelija-ahneet, käsikirjoittajat "jännitysnäytelmää", jota Suomen kansa ei tarvitse ja jota kukaan ei hallitse.

      Veroparatiisihävittäjä-hanke on peruttava.

      Laittoman ex-äärioikeistohallituksen, laiton ja Suomelle vahingollinen, "isäntämaasopimus" jenkkien hyökkäysliiton kanssa, on IRTISANOTTAVA.

      ÄärioikeistoNiinistö on erotettava. Narsistinen vanhus, jota ek-mediat nöyristelevät, on vaarantanut Suomen turvallisuuden.

      Sellaista sotaa ei ole vielä keksittykään, jossa on vain yksi osapuoli väärässä, kyllä yleensä vikaa löytyy molemmista osapuolista, vaan ei Suomen korruptiomedioissa - surullista katsottavaa, kiihtynyt äärioikeistopropaganda sodanjulistuksineen. Verovaroin koulutetut toimittajat ja kustannetut mediat, lopettakaa veroparatiisi-äärioikeiston mainostoimistoina toiminen.

    • Anonyymi

      Tällaista viestiä putinisteilta tänään.

      Ostetaanko mieluummin migit? Niitähän voi tulla Suomen taivaalle toki ihan tilaamatta ja yllätyksenä.

      • Anonyymi

        Teidät sotahullut veroparatiisi-äärioikeiston pörssikeinottelija-rikolliset, pitäisi viedä jonnekin kaukaiselle saarelle, sotimaan keskenänne.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17146739/missa-elokapinan-veroparatiisi-havittajahankkeen-vastustus--sita-ei-ole-


    • Anonyymi

      Mene Viron venäläinen äärioikeisto-öyhöttäjät, kotimaahasi syyttelemästä, Suomen kansalaisia, sotaveteraanien jälkeläisiä.

      https://www.theguardian.com/news/2022/feb/20/credit-suisse-secrets-leak-unmasks-criminals-fraudsters-corrupt-politicians

      Jos Suomessa olisi tiedonvälitystä, kuten lakien mukaan pitäisi olla, saisimme jatkuvasti tietoa ja selvitystä siitä, mihin valtion / verovaramme katoavat.

      Äärioikeistolaistuneen poliisin "talousrikostutkijat", NÄPERTELEVÄT prätkäkerhojen kimpussa, kun pitäisi isosti ja suurella tehokkuudella, olla tutkimassa korruptio-pörssikeinottelija-poliitikkojen ym vallankäyttäjien / sota-sote-ym pörssikeinottelumonopolien, isoimpia talousrikoksia, veroparatiisivuotoja.

    • Anonyymi

      Nytkö siellä Venäjällä pelätään, että Suomi ehtii saada ylivertaiset hävittäjät ennen kuin Venäjä ehtii Ukrainan jälkeen ryhmittyä "hoitamaan" Suomen asiaa?

      • Anonyymi

        Kyseiset jenkkiryssien hävittäjäromut, ovat jo uponneet mereen mm. Etelä-Kiinan merellä - eli järjettömän hintaisia romuja kaiken lisäksi ovat.


    • Suomen pitäisi tuplata puolustusbudjetti. Tämän jälkeenkin Venäjä satsaa enemmän puolustukseen suhteessa BKT:hen. Ukrainan sodan myötä olemme siirtyneet uuteen aikaan. Armeija ei ole enää turhake vaan se on tae rauhalle. Venäjän ulkoministeri antoi tässä aikoinaan hyvän neuvon: ”Jos haluat rauhaa, valmistaudu sotaan.” Tämä neuvo kaikui kuitenkin kuuroille korville Euroopassa ja tämä Länsimaiden heikkous ja pehmeys on osasyy Ukrainan konfliktiin. Putinin annetaan rellestää rauhassa ja keskittää agressionsa yhteen valtioon kerrallaan: Tsetsenia -> Georgia -> (Syyria) -> Ukraina.

      Ylen haastattelema asiantuntija pohti olisiko Putin aidosti irtautumassa realimaailmasta. Hän on vanha mies, joka on ollut omassa eristyksessä koronan vuoksi jo pari vuotta. Hän seuraa kai tiiviisti Kremlin propaganda kanavia. On siis vaara, että hän aidosti alkaa uskomaan osaan omasta retoriikastaan. Merkel varoitteli tästä jo muutama vuosi sitten. Hän totesi 2018: ”Putin ei ole tässä todellisuudessa”

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005678965.html
      https://yle.fi/uutiset/3-12332291

    • Anonyymi

      Jaa että sellaiset ohjeet Putin teille tällä kertaa antoi.

      Nato-yhteensopiva hävittäjäkalusto on tarpeen, kun Suomi toivottavasti mahdollisimman pian liittyy Natoon.

    • Anonyymi

      Millään veroparatiisihävittäjillä, ei puolusteta mitään, vain vahvempi

      LIITTOUTUMATTOMUUS JA PUOLUEETTOMUUS OVAT SUOMEN TURVA JA RAUHAN TAE.

    • Anonyymi

      Päin vastoin, tuplataan tilaus, kyllä me siihen rahat kaivamme,

    • Anonyymi

      Ostakaa ne hävittäjät.

    • Anonyymi

      Vaihtakaa siellä tuo PutMedMob- hallitus

    • Anonyymi

      Ketjun aloittaja on venäjän rupla palkka trolli ja haluaa tappaa suomalaiset ja haluaa tehdä tappamisen helpoksi, eli Suomalaiset aseettomiksi, taitaa olla KGB/FSB llä suorat hyökkäys aikomukset kun tuollaisia tyhmyyksiä KGB trollit kirjoittaa,

    • Anonyymi

      Sääliksi käy näitä pietarin trolleja. Saavat palkkansa ruplina ja nyt ruplan arvo on romahtanut niin alas, että ainoa järkevä käyttö sille on takapuolen pyyhkiminen.
      Se, että muut venäläiset käyvät kiireen vilkkaa nostamassa pankkitilin tyhjäksi kun vielä ehtivät, niin nämä trollit vaan istuvat tietokoneen äärellä 24/7 suoltamassa valheita, joita ei kukaan edes usko.
      Hopi Hopi trollit nopeat syövät hitaat.

    • Anonyymi

      Idän kannattaisi viedä Usa, Haagin tuomioistuimeen.

    • Anonyymi

      Olisiko ne hävittäjät pitänyt ostaa Venäjältä, niin trollilla olisi ollut parempi mieli?

      Avaappa kuule suolakurkkutölkki, mahorkka-aski ja vodkapullo, niin alkaa elämä taas hymyilemään. Sitten ei harmita kaikki niin paljoa ja varsinkaan suomalaisten hyvinvointi.

    • Anonyymi

      Aloittajatrolli ei tajua, että me suomalaiset voimme etsiä vapaasti tietomme mistä lähteistä haluamme. Trollin kasvuympäristö ja kehityshistoria näkyy hänen kirjoituksessaan. Otan osaa hänen aivokuolemaansa. Ehkä hän voi vielä yrittää elvyttää ajattelukykynsä eloon.

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      274
      2863
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1506
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1250
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1180
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      20
      1042
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe