Missä Elokapinan Veroparatiisi-hävittäjähankkeen vastustus ? Sitä ei ole ?

Anonyymi

Suurin ilmastouhka Suomessa, on äärioikeiston / korruptiopoliitikkojen/ pörssikeinottelijoiden, Veroparatiisi-hävittäjähanke.
Kymmenien miljardien käyttökustannukset, valtava saastutus, myös melusaaste tulisi olemaan, järkyttävän stressaavaa niin ihmisille kuin luonnolle, järjettömistä, suuruudenhulluista, pörssikeinottelijoiden, kymmenienmiljardien rahoittamisista puhumattakaan.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

Veroparatiisihävittäjähanke on se ilmastouhka, jota uskottava ilmastonmuutoksen vastainen, ekokatastrofia estävä liike, ilman muuta ensimmäisenä ja tärkeimpänä torjuisi ja vaatisi ehdottomasti estettäväksi ja peruttavaksi.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

Mitä tekee Elokapina ? Ei mitään. Tai leikkii poliisia ja rosvoa korruptiopoliitikkojen ja EK-medioitten kanssa. Hyväosaisilla perintö- ja verosuunnittelijoilla, on ihan muita tavoitteita, kuin VEROPARATIISI-HÄVITTÄJÄ-ILMASTOUHAN TORJUMINEN.

60

370

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyseisen liikkeen ja ilmastonmuutoksen torjunnan välillä, on valtava kuilu ja sen nimi on Veroparatiisihävittäjä-hanke, jota "Elokapinan" nimellä, oleva ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, Veroparatiisi-pörssikeinottelulla, taloudellisella, fyysisellä, seksuaalisella ja henkisellä väkivallalla, eli vääryydellä hankitun omaisuuden voiton maksimoijat "Elokapinassa", eivät suinkaan vastusta. Muutenkaan kyseinen rikkaiden Viherpesu-liike, ei kiinnostaisi korruptio-vallankäyttäjiä, suojelun kohteena ja näyttäytymisen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17151652/etova-petoskalmakokoomus-esiintyy-quotilmastopuolueenaquot-ek-ylen-mainoksissa

   Verovaroin ylläpidettävä ns.. virallinen media EK-Yle, tekee pelkkää äärioikeiston korruptiopoliitikkojen, ym vallankäyttäjien suoramainontaa, äärioikeisto-ideologista kuvaa yhteiskunnasta, jolla ei ole tekemistä sen todellisuuden kanssa, missä enemmistö köyhyyteen pakotetuista, oikeusturvattomiksi tehdyistä, Suomen kansalaisista, eli n. puolet väestöstä kärvistelee.

   Huippututkijoiden painava lause on: "ilmastonmuutosta voi torjua, vain sosiaalisesti oikeudenmukaisella tavalla".

   PetosKokPersRkpsinliike-Eiliset, eivät maksa veroja mihinkään valtioon, vaan käyttävät, köyhyyteen pakottamalla, kansoja hyväkseen, tehdäkseen tähtitieteellisiä voittoja Verokeitaisiin pörssissä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   Sellaisten luuleminen "ilmastopuolueiksi", on kyllä harhojen huipentumaa, jota ei yksikään sivistynyt tiedotusväline, erehtyisi mainostamaan. Niin sekaisin eivät Suomen kansalaisetkaan sentään ole, että luulisivat äärioikeiston järjestäytyneitä veroparatiisirikollisia "ilmastopuolueiksi", mutta EK-Yle aivopesuun keskittynyt, antidemokraattinen äärioikeisto-ideologian levittäjä, näyttää kansalaisten uskovan, muutenhan se ei kyseisiä äärioikeistorikollisten mainoksia julkaisisi "uutisina".

  • Anonyymi

   Eikös eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, suojellutkin "Elokapina"-rikkaiden Veroparatiisi-omaisuudensuojelua ?

   https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/4330093

   Sanotaan vielä kerran, että aito ilmastontorjunta Suomessa, alkaisi suurimpien saastuttaja-ilmastotuholais-hankkeiden, Veroparatiisihävittäjien perumisen vaatimisesta, sitähän ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-rikkaiden "Elokapina" ei vaadi.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Veroparatiisihävittäjä-hankkeen hyväksyvä Veroparatiisi-Elokapina, syö eläkeläisköyhien leipää. Kansainväliset ilmastonmuutoksen huippututkijat ovat todenneet, että: " ilmastonmuutosta ei voi torjua, ilman sosiaalista oikeudenmukaisuutta valtioissa". Suomessa ei sellaista käsitettä, kuin sosiaalinen oikeudenmukaisuus, edes tunneta vallankäyttäjien, ja heidän Veroparatiisi"kapinallistensa" keskuudessa.

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/161d6a5c-4a55-4605-8433-58e1ce025f5c

   Veroparatiisidiktatuuri Suomessa, on edennyt siihen pisteeseen, ettei puolta miljoonaa eläkeläisköyhää, näytä olevan enää olemassakaan, jos korruptiopoliitikkoja, ym vallankäyttäjiä ja EK-medioita uskoisi, mutta me olemme ja me jätämme äänestämättä, tulevissa eduskuntavaaleissa.

  • Anonyymi

   "Anti-Greta" hutaisee jälleen, sivuun asiasta, eli yrittää nähdä ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijat, kuten Suomessa "Elokapina"-liikkeen, korruptiopoliitikkojen- ym vallankäyttäjien uhreina, mitä he eivät ole, vaan ihan yhteisellä agendalla, kahmimassa valtaa ja suojelemassa Veroparatiisi-pörssiomaisuuksiaan, kuten korruptio-vallankäyttäjätkin.

   https://www.svt.se/nyheter/utrikes/utrikesbyran-do-for-klimatet-anti-greta-att-hungerstrejka-ar-att-utpressa-politiker

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17151652/etova-petoskalmakokoomus-esiintyy-quotilmastopuolueenaquot-ek-ylen-mainoksissa

   Kovaa on äärioikeiston ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijoiden, kohkaaminen "ilmasto"-asioiden ympärillä EK-medioissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

   On surullista, kuinka vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia koronarokotteista pidättäytyviä, vainotaan EK-medioissa, korruptiopoliitikkojen/vallankäyttäjien toimesta. Vihapuheita on jouduttu, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakottamisen lisäksi, jouduttu sietämään, niin kansanedustajilta, ministereiltä, kuin Veroparatiisipresidentin toimesta, koko koronapandemian ajan, kun oikeus-sivistysvaltioissa, aidoissa demokratioissa, riskiryhmä-koronarokottamattomia, on tuettu monin tavoin ja sairaus-kansaneläkkeet alkavat olla sen 1 500€/kk, kun Suomessa enää n. puolet tuosta 800€/kk orjuuseläkkeet.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073774/suomelle-ilmaiseksi-toita-tehneet-800ekk-orjuuselakkeilla-kerjuulla---haavisto-saisi-haveta

   Kansainväliset huippututkijat mm. Nature-tiedelehdessä, ovat painottaneet, sosiaalisen oikeudenmukaisuuden, olevan ilmastonmuutoksen torjunnan ehto ja edellytys, kaikissa valtioissa. Suomessa äärioikeiston veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden ilmastokohkaaminen on tuon vastakohta, pelkkää ahneuden maksimointia Veroparatiisi-pörssiomaisuuksille, ilmastoverukkeella.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Tuo Kaliningradin esitelmä oli meristrategiajulistus.
    Sotalaivojensa liikkumisen turvaamiseksi miehitetään Suomi, Ahvenanmaa, Gotlanti ja Bornholm

    NATO-Viron rannikosta putinin sotalaivat pysyvät kaukana.


  • Anonyymi

   Lapsellista leikkiä sotaa, kun idässä on sellaiset yliääniohjukset ym, joita vastaan ei voi puolustautua, varsinkaan millään Veroparatiisihävittäjillä.

   Vahva liittoutumattomuus, puolueettomuus, rauhan valtiona toimiminen, on Suomen ainut mahdollisuus, suojautua hyökkäyksiltä ja sodilta.

   https://webdoc.france24.com/paris-climate-agreement-cop21-global-warming/

   • Anonyymi

    >... liittoutumattomuus, puolueettomuus, rauhan valtiona toimiminen ...

    Kaikki asioita joille Putin Suomenkin kohdalla nauraa räkäisesti.


   • Anonyymi

    Eipä nuo ole ennenkään estäneet venäläisiä hyökkäämästä Suomeen. Sinunlaisesi toivottavat venäläiset lämpimästi tervetulleiksi.


  • Anonyymi

   Ei nyt voi torjua ilmastonmuutosta kun on niin kylmä, pissa vaipat jäätyy ja tulee virtsis.

  • Anonyymi

   Sotabisneksien vastustaminen, Veroparatiisi-hävittäjäbisneksien vastustaminen, on suunnilleen tärkein asia, jos aidosti halutaan torjua ilmastonmuutosta, miksi se ei kiinnosta "Elokapinaa" ?

   https://www.cbc.ca/news/science/cop26-fairness-arguments-stall-climate-action-1.6228064

   Entäs sosiaalinen oikeudenmukaisuus, jokaisessa valtiossa, kuten tutkijat painottivat, ilmastonmuutoksen torjunnan ehtona ja edellytyksenä,
   miksi "Elokapina" Suomessa, ei päästä pihaustakaan ?

   On helppo pilkata oikeusturvattomia, nälkäisiä, raajarikoiksi köyhyyteen pakottamalla pahoinpideltyjä, joiden voimat eivät riitä, Veroparatiisirikkaiden "Elokapinassa" näyttäytymiseen, mutta niitä vastauksia, näihin Veroparatiisi-hävittäjä- ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden kysymyksiin, ei Suomen perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikkaiden "Elokapinalta" näy ei kuulu.

  • Anonyymi

   Nuo "Elokapinan" Veroparatiisi-perintörikkaiden, köyhyyteen pakotettuihin kohdistetut vihaväkivalta-puheet, kertovat paljon siitä, kuinka feikistä "kapinasta" on kyse, ei halutakaan toimia, niitä todellisia ja pahimpia ilmastotuholaisia vastaan, vaatimalla Veroparatiisi-sotabisneksien alasajoa, Veroparatiisi-hävittäjähankkeen perumista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17172605/suomi-on-unkari-aarioikeiston-veroparatiisi-porssikeinottelijoiden-diktatuuri

   Perintölapset eivät käsitä, mitä köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pahoinpiteleminen, edes on ja tarkoittaa. Luulevat, että kaikki ovat nuoria, varakkaita, kykeneviä matkustamaan Helsinkiin, osoittamaan mieltään Veroparatiisi-pörssirikkaiden, omaisuuksien suojelemisen puolesta,. Muuten älyäisivät edes miettiä, mitä heille sanotaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   Puolen miljoonan 800€/kk orjuuseläkkeillä, ei matkustella mihinkään, edes lähiomaisia hautaamaan, bussilippukin voi olla monen kiven takana. Ja miksi osoittaa mieltään, Veroparatiisirikkaiden feikkimielenosoituksissa, joissa ei edes vastusteta törkeimpiä ilmastonmuutoksen edistäjiä, Veroparatiisi-hävittäjähankkeita, että pitäkäähän vihaväkivalta-solvauksenne, ihan itsellänne, kun ette kykene edes vastaamaan, teille esitettyihin kysymyksiin, missä on Veroparatiisi-hävittäjähankkeen, pahimman ilmastotuholaisen vastustus "Elokapinasta" ?

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Elokapina ei miinanpoisto-Halosen tapaan toivota miehitystä tervetulleeksi

   • Anonyymi

    Jalkaväkimiinat on ainoa realistinen tapa puolustaa Suomen pitkää itärajaa.


  • Anonyymi

   Besserwisser-kapina on ponnahduslauta milleniaani-politiikkaan, jonka sisältö on ohutta yläpilveä some-mielikuvitusmaailmojen yllä.

  • Anonyymi

   Ökyrikas perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelija-korkeakoulutettu-terve- ja nuori, ei voi käsittää, etteivät raajarikoiksi pahoinpidellyt, nälkäiset oikeusturvattomat, joilla ei ole rahaa edes bussilippuun Hervantaan, pysty lähtemään mihinkään Helsinkiin "mieltä osoittamaan", hyväosaisten Veroparatiisi-omaisuuksien suojelu-"kapinassa".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107156145

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17026701/vihreat-unohtivat-sosiaalisen-oikeudenmukaisuuden-ilmastonmuutoksen-torjunnan-edellytyksen

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Joka talvinen tuhansien lentokoneiden, lentäminen Lappiin, Kainuuseen, Kuusamoon, on suuri ilmastotuholainen.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17178014/veroparatiisirikkaiden-quotkapinaliikkeetquot-ek-medioitten-aarioikeistomainoksia#comment-110902741

   PetosKalmaKokPersRkpKrdsinliike-Eiliset / eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmän, uudet vaalimainokset, ovat alkaneet muodostua EK-medioihin. Käskyttämis-liikennemerkkien sekaan, on nyt tungettu eksyksissä olevia perintörikkaita "sorrettuja", kitisemään tyhjästä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173399/rokotevastustajat-ja-rokotemainostajat-ovat-yksi-ja-sama-veroparatiisi-porssikeinottelija-taho

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173448/rokotemyonteisetvastaiset-yksi-ja-sama-aarioikeiston-veroparatiisi-rokotemainostaja

   Opetelkaa ihmiset tunnistamaan, kun ahneet äärioikeistolaiset veroparatiisi-pörssikeinottelijarikkaat, esittävät "sorrettua", "uhria", "kapinaliikettä", silloin ollaan jo diktatuurien ytimessä, varsinkin kun he vaativat nyt, jo käytössä olevan eutanasian virallista, eli palkkamurha-oikeuksia Veroparatiisi-monopoleille ja kansanmurha-oikeuksia eduskunnan, korruptio-yksipuoluejärjestelmälle.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17066182/quotpolarisaatioquot-vaalimainonta-korruptio-yksipuoluejarjestelman-liima-

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17172605/suomi-on-unkari-aarioikeiston-veroparatiisi-porssikeinottelijoiden-diktatuuri

   VeroparatiisiNiinistö on lähempänä Putinia, Lukashenkoa, Bolsonaroa, ja Dutertea, kenties jo Veroparatiisibisneksien välityksellä, Kiinan junttaakin, kuin yhtäkään köyhyyteen pakottamaansa, Suomen ikäihmistä, vammaista ja pitkäaikaissairasta, oikeusturvattomiksi pahoinpideltyjä 800€/kk orjuuseläkeläisiä, Suomen kansalaisia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

   Älkää enää antako, painostaa itseänne äänestämään, korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmän vaaleissa. Nyt on aika vetää hätäjarrusta.

  • Anonyymi

   "Tunnepitoisiksi" itseään väittävät, äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset, narsistisia ja itsekkäitä, pitävät oikeutenaan pitää kokonaista Suomen kansaa panttivankeinaan.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-kysyi-naista-syista-varakkaat-suomalaiset-piilottavat-itsensa-verottajan-suurituloisten-listalta-riski-kidnappaukselle/8279380#gs.fbntdr

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17178014/veroparatiisirikkaiden-quotkapinaliikkeetquot-ek-medioitten-aarioikeistomainoksia

   Tavallisilta köyhyyteen pakotetuilta kansalaisilta, kerjätään sääliä kurjistajilleen. On tämä entinen demokratia, kaukana Pohjoismaisista oikeus-sivistysvaltioista. Suomessa korkeakoulutetaan, itsekkäitä moukkia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073743/suomen-yksityistetyissa-yliopistoissa-opetetaan-aarioikeistoradikalismia

   Älkää enää antako, painostaa itseänne äänestämään. Oikeusturva puuttuu jo puolen miljoonan eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjen lisäksi, yhä useammalta Suomen syrjäytetyistä kansalaisista. Miljardeja verokeitaisiin, on nykyisen eduskunnan missio.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17178089/korruptio-yksipuoluejarjestelma-hakee-kansanmurha-oikeuksia-quoteutanasiallaquot

   Jokainen käsittää, että ilmastonmuutosta ei torjuta "pelkästään" metsiä suojelemalla, tärkeintä ja ainut todellinen keino, on laittaa kaikki Veroparatiisiyritykset verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen, poistaa kaikki yritys-maatalous-korona-ym tuet ja verohelpotukset, ökyrikkailta perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijoilta - tätä ei perintörikkaiden "Elokapina" myöskään vaadi. Outo "Elokapina", kun ei torju ilmastonmuutosta, vaan suojelee Veroparatiisirikkaiden pörssiomaisuuksia.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ilmastonmuutosta voi torjua vain, laittamalla kaikki Veroparatiisiyritykset verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen. Siitä kaikkien valtioiden ilmastokokoukseen osallistujat, vaikenevat edelleen, eli olivat yksimielisesti kapitalismin tuhoisan "voittokulun" jatkamisen kannalla, asia josta myös "Elokapinan" pörssikeinottelijat ovat tyystin hiljaa.

   https://www.nature.com/articles/d41586-021-02990-w

  • Anonyymi

   Suomessa pörssirikkaiden perintölasten "Elokapina", onkin osoittautunut ökyrikkaiden perintö-ja verosuunnittelijoiden, ansaitsemattomien omaisuuksien suojelijaksi. Mitään millä torjuttaisiin aidosti ilmastonmuutosta, eivät kannata, kuten Veroparatiisihävittäjähankkeen estämistä ja perumista, Veroparatiisiyrityksien verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen laittamista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17135847/elokapina-veroparatiisi-sota--ja-sote-monopolien-ja-korruptiopoliitikkojen-mainosliike

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ovat liittyneet lihansyöjien vahvaan joukkoon kun jotain aina pitää vastustaa niin nyt vastustavat Helsingin kaupungin kasvien syömistä ja tuhoamista.

   Olet kannibaali jos syöt elävän kasvin.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Sinä olet osa ongelmaa joka aiheuttaa ilmaston lämpiämisen.


  • Anonyymi

   Niin sinäkin, ihan jokainen varmasti, vaan veroparatiisi-monopolien-pörssikeinottelijat ja veroparatiisihävittäjät, niitä saastuttajia ja ilmastotuholaisia, joiden rajoittamisella, on todellinen merkitys, jos ilmastonmuutosta halutaan torjua.

   https://yle.fi/uutiset/3-12182351

   Yksilöiden syyllistäminen muutenkaan, ei ole paras keino, torjua ilmastonmuutosta, sosiaalinen oikeudenmukaisuus, veroparatiisiyrityksien verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen laittaminen, on se tärkein ja tehokkain, sitä odotetaan ns. ilmastoliikkeiltä, jos ovat aidosti, ilmastonmuutoksen torjunnan asialla.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Pienen maan ei kannata tuhlata puolustusresursseja ilmavoimiin. Neuvostoliitto ottaa ilmaherruuden muutamassa viikossa joka tapauksessa, jos sota syttyy.

  • Anonyymi

   Muutamassa sekunnin murto-osassa, kun puhutaan yliääniohjuksista. Suomen korruptio-vallankäyttäjien, suunnittelemat Veroparatiisihävittäjähankkeet, ovat täysin väärä vastaus, Suomen / maailman turvattomuuteen. Suomen kokoisen ja sijanniltaan olevan valtion, ainut rauhan tae, on vahvempi liittoutumattomuus, puolueettomuus ja oman kansan vahva, aito oikeusturva, joka nyt puuttuu jo n. miljoonalta Suomen kansalaiselta.

   https://www.aftonbladet.se/ledare/a/jawAv0/elon-musk-har-storre-ansvar-an-kottatare

  • Anonyymi

   Ei poliitikkojen omat mielenosoittajat vastusta poliitikkojen epäisänmaallisia hankkeita.

   Koko ilmastotouhukin taitaa olla vain kateudesta johtuvaa kiukkuamista tyyliin: Koska minulla ei ole autoa niin muiltakin pitää saada ne pois jne.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   On käynyt ilmi, että korruptiopoliitikkoja on mukana Greenpeacen ja Elokapinan, korkeakoulutettujen hyväosaisten, perintö- ja verosuunnittelijarikkaiden ns. ilmasto- ja luonnonsuojeluliikkeissä. Ekotiloja on tuettu vastikkeettomilla yritys-maataloustuilla, eivätkä kyseiset järjestöt, vaadi pahimpia ilmastotuholaisia, kuten Veroparatiisihävittäjä-hanketta peruttavaksi ja Veroparatiisiyrityksiä- ja tiloja, verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen, yritys-maatalous-korona- jne tukien poistamista, verojenkierrosta, osake-vakuutuskuoririkollisuudesta, eli todellisia, merkityksellisiä ilmastotekoja, ne eivät vaadi, koska ovat nettohyötyjiä ja veroparatiisiyrityksiä itse.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17206547/metsayhtiot-kuin-marjanpoiminta-veroparatiisifirmoja-tuovat-metsurit-thaimaasta#comment-111290363

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ökyrikkaita perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijoita, kiinnostaa vain omaisuuksiensa lyhytnäköinen suojelu, sosiaaliset epäoikeudenmukaisuudet, eli eriarvoistaminen ja iso, korjaamaton köyhyysongelma, joihin veroparatiisihävittäjä-hankkeen perumisesta säästyvillä miljardeilla, saadaan heti korjausta, eivät heitä kiinnosta.

   https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

   Vieraitten valtojen veroparatiisihävittäjä-hankkeet, on peruttava.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Pirkanmaan ilmatila, on käytännössä veroparatiisi-militaristien harjoittelu-hupilentelyn / meluamisen keskus. Tänäänkin koko päivän helikoptereiden pörinää, tauotta. Muun Suomen asukkaita, pidetään pimennossa siitä, mitä korruptio-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmän / veroparatiisi-äärioikeistorikollisten, tarpeeton, turha, Suomelle vahingollinen, veroparatiisi-hävittäjähanke tulisi tarkoittamaan.

   https://www.dw.com/en/eu-china-race-to-secure-green-projects-in-southeast-asia/a-59987570

   Kova hinta kansalaisten selkänahoista revittäväksi, EU-tukipakettien ym veroparatiisilaiskiaisten luksuselämien rahoittamisen lisäksi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935049/petoskokpersujen-eu-tukipaketin-valevastustaminen-on-quotpoikkeusquot-joka-vahvistaa-eu-tukipaketin

  • Anonyymi

   Mikä on maailman ydinvoimaloitten "turvallisuus"-tilanne, näin pandemian aikaan, kun koronarokotetut insinöörit sydänlihastulehdus-veritulppariskeineen, huseeraavat niissä tietokoneineen ?

   https://thebulletin.org/2021/03/fukushima-today-im-glad-that-i-realized-my-mistake-before-i-died/

  • Anonyymi

   Suomessa ei siedetä tahoja, jotka vastustavat poliittista diktatuuria, haluavat aidosti puolustaa rauhaa, liittoutumattomuutta, puolueettomuutta ja vastustaa veroparatiisi-äärioikeiston-sotabisnes-pörssikeinottelua.

   Entinen rauhanpuolustajat, on nykyinen äärioikeiston sotabisnes-pörssikeinottelijoiden mainoskanava, noloa petosta, yritystuilla ostettu periaatteet.

   Kävi kuten entiselle voima-lehdelle, Suomi on ainut valtio EU:ssa, jossa ei virallisten totuuden mukaan, ole köyhyysongelmaa, vaikka toista miljoonaa Suomen kansalaista, on edelleen ilman aitoa oikeusturvaa, 800€/kk veroparatiisi-sote-ihmiskaupan välineinä, kun kaikissa muissa Pohjoismaissa ovat 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden oikeusturvana.

   Ilmastonmuutoksen sosiaalinen oikeudenmukaisuuskin, tarkoittaa Suomessa, vallan kermakupille päässeelle "älymystölle" , vastikkeettomia yritystukia pörssikeinotteluun, rasististen savimaja-kuvien siivin. Oman kansan hätää ja kärsimystä köyhyyteen pakotettuina, ei haluta nähdä. Laput silmillä yritystukien perässä niin entinen rauhanpuolustajat, kuin entinen voima-lehti.

  • Anonyymi

   Pääasia että ruskea islampaska ja sen käytänteet saavat levitä kulovalkean lailla Suomalaisessa yhteiskunnassa, ilman minkäänlaista vastustusta!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen

   Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen (PS) kun ei pitänyt tämän poliittisesta suun soitosta. Tynkkynen nostaa syytteen asiasta kuten on mahdollista. Mutta aiem
   Maailman menoa
   337
   3930
  2. Lähden taas tänää kotoani pois, kiukkuinen Sofia lataa tekstiä Instassa.

   On vihainen kun on Seiskassa kannessa hänen ruhjeistaan ja haukkuu toimittajan ja lehden aivan lyttyyn.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   2444
  3. Saisinpa nainen olla sun kanssas vielä joskus

   Rakastan sua hiljaa toivoen et päädyttäis yhteen. Kaikkea hyvää ihanalle ja pidä huoli itsestäsi 🍀❤
   Ikävä
   69
   1741
  4. Ähtärin puukotus

   Ketä puukotettu ähtärissä viime yönä??
   Ähtäri
   31
   1519
  5. Onkohan Sanna Marin(SDP) alkoholisti?

   Ei hän tosin olisi ensimmäinen pääministeri joka sellainen olisi. Mehän muistamme A Karjalaisen. Mutta tämä Sanna Marin tietoisesti bailaushimoissaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   1199
  6. Martina ja Hannu, päättyikö yhteinen tarina jo?

   Somen perusteella molemmat elävät omaa elämäänsä, mitään yhteistä ei ole näkynyt hetkeen. Kutistuiko lupaava romanssi kasaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1000
  7. Jää meidän välillä

   Mitä haluisin sanoa sulle, jos voisin. Me tiedostettiin tai tiedostetaan, että meidän välillä on jotain. Mistä se siihen tuli, kun sitä ei aiemmin oll
   Ikävä
   60
   987
  8. Nyt räjähti. Sähkön hinta huomenna 1,21 Euroa kw/h. Tulee suuria ongelmia monelle.

   Hallituksella on kohta jotain muuta mietittivää kuin Korona leikki. Nyt on oikeasti iso ongelma joka vaikuttaa.
   Maailman menoa
   204
   867
  9. Super-Sanna

   Jää pois Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalveluksesta Korona-altistumiseen vedoten.Mutta Sanna-tytön Baari-kierrosta Korona-altistuminen ei estä.Näin k
   Tampere
   118
   816
  10. Maksoiko Martinan sisko huumevelat hengellään?

   Joutuiko Martinan sisko maksamaan hengellään kun hällä ei ollut rahaa maksaa käyttämiään aineita? Miks Martina ei tuntenut empatiaa, vain soi siskolle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   785
  Aihe