Missä Elokapinan Veroparatiisi-hävittäjähankkeen vastustus ? Sitä ei ole ?

Anonyymi

Suurin ilmastouhka Suomessa, on äärioikeiston / korruptiopoliitikkojen/ pörssikeinottelijoiden, Veroparatiisi-hävittäjähanke.
Kymmenien miljardien käyttökustannukset, valtava saastutus, myös melusaaste tulisi olemaan, järkyttävän stressaavaa niin ihmisille kuin luonnolle, järjettömistä, suuruudenhulluista, pörssikeinottelijoiden, kymmenienmiljardien rahoittamisista puhumattakaan.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

Veroparatiisihävittäjähanke on se ilmastouhka, jota uskottava ilmastonmuutoksen vastainen, ekokatastrofia estävä liike, ilman muuta ensimmäisenä ja tärkeimpänä torjuisi ja vaatisi ehdottomasti estettäväksi ja peruttavaksi.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

Mitä tekee Elokapina ? Ei mitään. Tai leikkii poliisia ja rosvoa korruptiopoliitikkojen ja EK-medioitten kanssa. Hyväosaisilla perintö- ja verosuunnittelijoilla, on ihan muita tavoitteita, kuin VEROPARATIISI-HÄVITTÄJÄ-ILMASTOUHAN TORJUMINEN.

102

928

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyseisen liikkeen ja ilmastonmuutoksen torjunnan välillä, on valtava kuilu ja sen nimi on Veroparatiisihävittäjä-hanke, jota "Elokapinan" nimellä, oleva ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, Veroparatiisi-pörssikeinottelulla, taloudellisella, fyysisellä, seksuaalisella ja henkisellä väkivallalla, eli vääryydellä hankitun omaisuuden voiton maksimoijat "Elokapinassa", eivät suinkaan vastusta. Muutenkaan kyseinen rikkaiden Viherpesu-liike, ei kiinnostaisi korruptio-vallankäyttäjiä, suojelun kohteena ja näyttäytymisen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17151652/etova-petoskalmakokoomus-esiintyy-quotilmastopuolueenaquot-ek-ylen-mainoksissa

   Verovaroin ylläpidettävä ns.. virallinen media EK-Yle, tekee pelkkää äärioikeiston korruptiopoliitikkojen, ym vallankäyttäjien suoramainontaa, äärioikeisto-ideologista kuvaa yhteiskunnasta, jolla ei ole tekemistä sen todellisuuden kanssa, missä enemmistö köyhyyteen pakotetuista, oikeusturvattomiksi tehdyistä, Suomen kansalaisista, eli n. puolet väestöstä kärvistelee.

   Huippututkijoiden painava lause on: "ilmastonmuutosta voi torjua, vain sosiaalisesti oikeudenmukaisella tavalla".

   PetosKokPersRkpsinliike-Eiliset, eivät maksa veroja mihinkään valtioon, vaan käyttävät, köyhyyteen pakottamalla, kansoja hyväkseen, tehdäkseen tähtitieteellisiä voittoja Verokeitaisiin pörssissä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   Sellaisten luuleminen "ilmastopuolueiksi", on kyllä harhojen huipentumaa, jota ei yksikään sivistynyt tiedotusväline, erehtyisi mainostamaan. Niin sekaisin eivät Suomen kansalaisetkaan sentään ole, että luulisivat äärioikeiston järjestäytyneitä veroparatiisirikollisia "ilmastopuolueiksi", mutta EK-Yle aivopesuun keskittynyt, antidemokraattinen äärioikeisto-ideologian levittäjä, näyttää kansalaisten uskovan, muutenhan se ei kyseisiä äärioikeistorikollisten mainoksia julkaisisi "uutisina".

   • Anonyymi

    Suomen tilaamat hävittäjät tulevat olemaan todellinen ympäristöteko, koska niiden avulla estetään yhden maailman saastuttavimpien valtioiden, Venäjän tuleminen levittämään saasteitaan myös Suomen alueelle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomen tilaamat hävittäjät tulevat olemaan todellinen ympäristöteko, koska niiden avulla estetään yhden maailman saastuttavimpien valtioiden, Venäjän tuleminen levittämään saasteitaan myös Suomen alueelle.

    SUURIN ilmasto-uhka on ydinvoima.

    Toiseksi suurin on nuo hävittäjät.

    Elokapina pihalla molemmista?


  • Anonyymi

   Eikös eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, suojellutkin "Elokapina"-rikkaiden Veroparatiisi-omaisuudensuojelua ?

   https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/4330093

   Sanotaan vielä kerran, että aito ilmastontorjunta Suomessa, alkaisi suurimpien saastuttaja-ilmastotuholais-hankkeiden, Veroparatiisihävittäjien perumisen vaatimisesta, sitähän ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-rikkaiden "Elokapina" ei vaadi.

  • Anonyymi

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/valtio-aloitti-luonnonmetsien-hakkuut-suomussalmella-greenpeace-kaarmeissaan-paikalla-myos-elokapinan-aktivisteja/8264220#gs.drswez

   Veroparatiisihävittäjä-hanke tuhoaa metsiä, sellaisia määriä, ettei Elokapina ja Greenpeace pysy perässä.

  • Anonyymi

   Veroparatiisihävittäjä-hankkeen hyväksyvä Veroparatiisi-Elokapina, syö eläkeläisköyhien leipää. Kansainväliset ilmastonmuutoksen huippututkijat ovat todenneet, että: " ilmastonmuutosta ei voi torjua, ilman sosiaalista oikeudenmukaisuutta valtioissa". Suomessa ei sellaista käsitettä, kuin sosiaalinen oikeudenmukaisuus, edes tunneta vallankäyttäjien, ja heidän Veroparatiisi"kapinallistensa" keskuudessa.

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/161d6a5c-4a55-4605-8433-58e1ce025f5c

   Veroparatiisidiktatuuri Suomessa, on edennyt siihen pisteeseen, ettei puolta miljoonaa eläkeläisköyhää, näytä olevan enää olemassakaan, jos korruptiopoliitikkoja, ym vallankäyttäjiä ja EK-medioita uskoisi, mutta me olemme ja me jätämme äänestämättä, tulevissa eduskuntavaaleissa.

  • Anonyymi

   "Anti-Greta" hutaisee jälleen, sivuun asiasta, eli yrittää nähdä ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijat, kuten Suomessa "Elokapina"-liikkeen, korruptiopoliitikkojen- ym vallankäyttäjien uhreina, mitä he eivät ole, vaan ihan yhteisellä agendalla, kahmimassa valtaa ja suojelemassa Veroparatiisi-pörssiomaisuuksiaan, kuten korruptio-vallankäyttäjätkin.

   https://www.svt.se/nyheter/utrikes/utrikesbyran-do-for-klimatet-anti-greta-att-hungerstrejka-ar-att-utpressa-politiker

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17151652/etova-petoskalmakokoomus-esiintyy-quotilmastopuolueenaquot-ek-ylen-mainoksissa

   Kovaa on äärioikeiston ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijoiden, kohkaaminen "ilmasto"-asioiden ympärillä EK-medioissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

   On surullista, kuinka vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia koronarokotteista pidättäytyviä, vainotaan EK-medioissa, korruptiopoliitikkojen/vallankäyttäjien toimesta. Vihapuheita on jouduttu, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakottamisen lisäksi, jouduttu sietämään, niin kansanedustajilta, ministereiltä, kuin Veroparatiisipresidentin toimesta, koko koronapandemian ajan, kun oikeus-sivistysvaltioissa, aidoissa demokratioissa, riskiryhmä-koronarokottamattomia, on tuettu monin tavoin ja sairaus-kansaneläkkeet alkavat olla sen 1 500€/kk, kun Suomessa enää n. puolet tuosta 800€/kk orjuuseläkkeet.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073774/suomelle-ilmaiseksi-toita-tehneet-800ekk-orjuuselakkeilla-kerjuulla---haavisto-saisi-haveta

   Kansainväliset huippututkijat mm. Nature-tiedelehdessä, ovat painottaneet, sosiaalisen oikeudenmukaisuuden, olevan ilmastonmuutoksen torjunnan ehto ja edellytys, kaikissa valtioissa. Suomessa äärioikeiston veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden ilmastokohkaaminen on tuon vastakohta, pelkkää ahneuden maksimointia Veroparatiisi-pörssiomaisuuksille, ilmastoverukkeella.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Niin, olemalla äänestämättähän todistatte vain että olette ihan samaa mieltä valtion kanssa niiden päätöksistä :)


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Tuo Kaliningradin esitelmä oli meristrategiajulistus.
    Sotalaivojensa liikkumisen turvaamiseksi miehitetään Suomi, Ahvenanmaa, Gotlanti ja Bornholm

    NATO-Viron rannikosta putinin sotalaivat pysyvät kaukana.


  • Anonyymi

   Lapsellista leikkiä sotaa, kun idässä on sellaiset yliääniohjukset ym, joita vastaan ei voi puolustautua, varsinkaan millään Veroparatiisihävittäjillä.

   Vahva liittoutumattomuus, puolueettomuus, rauhan valtiona toimiminen, on Suomen ainut mahdollisuus, suojautua hyökkäyksiltä ja sodilta.

   https://webdoc.france24.com/paris-climate-agreement-cop21-global-warming/

   • Anonyymi

    >... liittoutumattomuus, puolueettomuus, rauhan valtiona toimiminen ...

    Kaikki asioita joille Putin Suomenkin kohdalla nauraa räkäisesti.


   • Anonyymi

    Eipä nuo ole ennenkään estäneet venäläisiä hyökkäämästä Suomeen. Sinunlaisesi toivottavat venäläiset lämpimästi tervetulleiksi.


  • Anonyymi

   Ei nyt voi torjua ilmastonmuutosta kun on niin kylmä, pissa vaipat jäätyy ja tulee virtsis.

  • Anonyymi

   Sotabisneksien vastustaminen, Veroparatiisi-hävittäjäbisneksien vastustaminen, on suunnilleen tärkein asia, jos aidosti halutaan torjua ilmastonmuutosta, miksi se ei kiinnosta "Elokapinaa" ?

   https://www.cbc.ca/news/science/cop26-fairness-arguments-stall-climate-action-1.6228064

   Entäs sosiaalinen oikeudenmukaisuus, jokaisessa valtiossa, kuten tutkijat painottivat, ilmastonmuutoksen torjunnan ehtona ja edellytyksenä,
   miksi "Elokapina" Suomessa, ei päästä pihaustakaan ?

   On helppo pilkata oikeusturvattomia, nälkäisiä, raajarikoiksi köyhyyteen pakottamalla pahoinpideltyjä, joiden voimat eivät riitä, Veroparatiisirikkaiden "Elokapinassa" näyttäytymiseen, mutta niitä vastauksia, näihin Veroparatiisi-hävittäjä- ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden kysymyksiin, ei Suomen perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikkaiden "Elokapinalta" näy ei kuulu.

  • Anonyymi

   Nuo "Elokapinan" Veroparatiisi-perintörikkaiden, köyhyyteen pakotettuihin kohdistetut vihaväkivalta-puheet, kertovat paljon siitä, kuinka feikistä "kapinasta" on kyse, ei halutakaan toimia, niitä todellisia ja pahimpia ilmastotuholaisia vastaan, vaatimalla Veroparatiisi-sotabisneksien alasajoa, Veroparatiisi-hävittäjähankkeen perumista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17172605/suomi-on-unkari-aarioikeiston-veroparatiisi-porssikeinottelijoiden-diktatuuri

   Perintölapset eivät käsitä, mitä köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pahoinpiteleminen, edes on ja tarkoittaa. Luulevat, että kaikki ovat nuoria, varakkaita, kykeneviä matkustamaan Helsinkiin, osoittamaan mieltään Veroparatiisi-pörssirikkaiden, omaisuuksien suojelemisen puolesta,. Muuten älyäisivät edes miettiä, mitä heille sanotaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   Puolen miljoonan 800€/kk orjuuseläkkeillä, ei matkustella mihinkään, edes lähiomaisia hautaamaan, bussilippukin voi olla monen kiven takana. Ja miksi osoittaa mieltään, Veroparatiisirikkaiden feikkimielenosoituksissa, joissa ei edes vastusteta törkeimpiä ilmastonmuutoksen edistäjiä, Veroparatiisi-hävittäjähankkeita, että pitäkäähän vihaväkivalta-solvauksenne, ihan itsellänne, kun ette kykene edes vastaamaan, teille esitettyihin kysymyksiin, missä on Veroparatiisi-hävittäjähankkeen, pahimman ilmastotuholaisen vastustus "Elokapinasta" ?

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Elokapina ei miinanpoisto-Halosen tapaan toivota miehitystä tervetulleeksi

   • Anonyymi

    Jalkaväkimiinat on ainoa realistinen tapa puolustaa Suomen pitkää itärajaa.


  • Anonyymi

   Besserwisser-kapina on ponnahduslauta milleniaani-politiikkaan, jonka sisältö on ohutta yläpilveä some-mielikuvitusmaailmojen yllä.

   • Anonyymi

    https://www.svt.se/nyheter/inrikes/forskaren-klimataktionerna-kan-motverka-sitt-eget-syfte

    Tässäkin ketjussa esiintyvä viha-väkivaltainen ikärasismi, eläkeläis- ja naisviha, eli köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pakotettuihin, kohdistuvat vihakirjoitukset, kertovat kuin äärioikeistolainen, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden "kapina" on kyseessä.

    Huippututkijat maailmassa ovat painottaneet, "sosiaalisen oikeudenmukaisuuden, jokaisessa valtiossa, olevan ilmastonmuutoksen torjunnan edellytys".

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

    Suomessa äärioikeiston Veroparatiisi-"Elokapinan" pörssikeinottelijat, ovat käsittäneet ohjeen täysin päinvastoin, eli väärin, syyttävät köyhyyteen pahoinpideltyjä "fossiileja", kun pitäisi syyttää fossiilisia polttoaineita.


  • Anonyymi

   Ökyrikas perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelija-korkeakoulutettu-terve- ja nuori, ei voi käsittää, etteivät raajarikoiksi pahoinpidellyt, nälkäiset oikeusturvattomat, joilla ei ole rahaa edes bussilippuun Hervantaan, pysty lähtemään mihinkään Helsinkiin "mieltä osoittamaan", hyväosaisten Veroparatiisi-omaisuuksien suojelu-"kapinassa".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107156145

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17026701/vihreat-unohtivat-sosiaalisen-oikeudenmukaisuuden-ilmastonmuutoksen-torjunnan-edellytyksen

  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    ...olisitkohan valmis maksamaan ruuasta oikean hinnan, siis sen jonka ruoka maksaisi ilman subventointia... ja ,sivumennen sanoen, aika paljon vähemmän tukiaisia tarvittaisiin jos erään naispuolisen pressamme myötävaikutuksella ei lannoiteteollisuuttamme olisi myyty ulkolaisille jotka yhtään häpeilemättä rahastavat viljelijöitä ja sitä mukaa jokaista joka ruualla elää..
    ( huom! Tämähän ei tietenkään koske paperilla eläviä pääkaupunkilaisia...)


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Joka talvinen tuhansien lentokoneiden, lentäminen Lappiin, Kainuuseen, Kuusamoon, on suuri ilmastotuholainen.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17178014/veroparatiisirikkaiden-quotkapinaliikkeetquot-ek-medioitten-aarioikeistomainoksia#comment-110902741

   PetosKalmaKokPersRkpKrdsinliike-Eiliset / eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmän, uudet vaalimainokset, ovat alkaneet muodostua EK-medioihin. Käskyttämis-liikennemerkkien sekaan, on nyt tungettu eksyksissä olevia perintörikkaita "sorrettuja", kitisemään tyhjästä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173399/rokotevastustajat-ja-rokotemainostajat-ovat-yksi-ja-sama-veroparatiisi-porssikeinottelija-taho

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173448/rokotemyonteisetvastaiset-yksi-ja-sama-aarioikeiston-veroparatiisi-rokotemainostaja

   Opetelkaa ihmiset tunnistamaan, kun ahneet äärioikeistolaiset veroparatiisi-pörssikeinottelijarikkaat, esittävät "sorrettua", "uhria", "kapinaliikettä", silloin ollaan jo diktatuurien ytimessä, varsinkin kun he vaativat nyt, jo käytössä olevan eutanasian virallista, eli palkkamurha-oikeuksia Veroparatiisi-monopoleille ja kansanmurha-oikeuksia eduskunnan, korruptio-yksipuoluejärjestelmälle.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17066182/quotpolarisaatioquot-vaalimainonta-korruptio-yksipuoluejarjestelman-liima-

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17172605/suomi-on-unkari-aarioikeiston-veroparatiisi-porssikeinottelijoiden-diktatuuri

   VeroparatiisiNiinistö on lähempänä Putinia, Lukashenkoa, Bolsonaroa, ja Dutertea, kenties jo Veroparatiisibisneksien välityksellä, Kiinan junttaakin, kuin yhtäkään köyhyyteen pakottamaansa, Suomen ikäihmistä, vammaista ja pitkäaikaissairasta, oikeusturvattomiksi pahoinpideltyjä 800€/kk orjuuseläkeläisiä, Suomen kansalaisia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

   Älkää enää antako, painostaa itseänne äänestämään, korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmän vaaleissa. Nyt on aika vetää hätäjarrusta.

  • Anonyymi

   "Tunnepitoisiksi" itseään väittävät, äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset, narsistisia ja itsekkäitä, pitävät oikeutenaan pitää kokonaista Suomen kansaa panttivankeinaan.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-kysyi-naista-syista-varakkaat-suomalaiset-piilottavat-itsensa-verottajan-suurituloisten-listalta-riski-kidnappaukselle/8279380#gs.fbntdr

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17178014/veroparatiisirikkaiden-quotkapinaliikkeetquot-ek-medioitten-aarioikeistomainoksia

   Tavallisilta köyhyyteen pakotetuilta kansalaisilta, kerjätään sääliä kurjistajilleen. On tämä entinen demokratia, kaukana Pohjoismaisista oikeus-sivistysvaltioista. Suomessa korkeakoulutetaan, itsekkäitä moukkia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073743/suomen-yksityistetyissa-yliopistoissa-opetetaan-aarioikeistoradikalismia

   Älkää enää antako, painostaa itseänne äänestämään. Oikeusturva puuttuu jo puolen miljoonan eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjen lisäksi, yhä useammalta Suomen syrjäytetyistä kansalaisista. Miljardeja verokeitaisiin, on nykyisen eduskunnan missio.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17178089/korruptio-yksipuoluejarjestelma-hakee-kansanmurha-oikeuksia-quoteutanasiallaquot

   Jokainen käsittää, että ilmastonmuutosta ei torjuta "pelkästään" metsiä suojelemalla, tärkeintä ja ainut todellinen keino, on laittaa kaikki Veroparatiisiyritykset verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen, poistaa kaikki yritys-maatalous-korona-ym tuet ja verohelpotukset, ökyrikkailta perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijoilta - tätä ei perintörikkaiden "Elokapina" myöskään vaadi. Outo "Elokapina", kun ei torju ilmastonmuutosta, vaan suojelee Veroparatiisirikkaiden pörssiomaisuuksia.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ilmastonmuutosta voi torjua vain, laittamalla kaikki Veroparatiisiyritykset verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen. Siitä kaikkien valtioiden ilmastokokoukseen osallistujat, vaikenevat edelleen, eli olivat yksimielisesti kapitalismin tuhoisan "voittokulun" jatkamisen kannalla, asia josta myös "Elokapinan" pörssikeinottelijat ovat tyystin hiljaa.

   https://www.nature.com/articles/d41586-021-02990-w

  • Anonyymi

   Suomessa pörssirikkaiden perintölasten "Elokapina", onkin osoittautunut ökyrikkaiden perintö-ja verosuunnittelijoiden, ansaitsemattomien omaisuuksien suojelijaksi. Mitään millä torjuttaisiin aidosti ilmastonmuutosta, eivät kannata, kuten Veroparatiisihävittäjähankkeen estämistä ja perumista, Veroparatiisiyrityksien verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen laittamista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17135847/elokapina-veroparatiisi-sota--ja-sote-monopolien-ja-korruptiopoliitikkojen-mainosliike

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ovat liittyneet lihansyöjien vahvaan joukkoon kun jotain aina pitää vastustaa niin nyt vastustavat Helsingin kaupungin kasvien syömistä ja tuhoamista.

   Olet kannibaali jos syöt elävän kasvin.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Sinä olet osa ongelmaa joka aiheuttaa ilmaston lämpiämisen.


  • Anonyymi

   Niin sinäkin, ihan jokainen varmasti, vaan veroparatiisi-monopolien-pörssikeinottelijat ja veroparatiisihävittäjät, niitä saastuttajia ja ilmastotuholaisia, joiden rajoittamisella, on todellinen merkitys, jos ilmastonmuutosta halutaan torjua.

   https://yle.fi/uutiset/3-12182351

   Yksilöiden syyllistäminen muutenkaan, ei ole paras keino, torjua ilmastonmuutosta, sosiaalinen oikeudenmukaisuus, veroparatiisiyrityksien verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen laittaminen, on se tärkein ja tehokkain, sitä odotetaan ns. ilmastoliikkeiltä, jos ovat aidosti, ilmastonmuutoksen torjunnan asialla.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    "vastustaako... " olisitko valmis maksamaan ruuasta oikean hinnan siinä tapauksessa että joutuisit ensin itse, omalla työlläsi, ansaitsemaan elantosi ?


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Pienen maan ei kannata tuhlata puolustusresursseja ilmavoimiin. Neuvostoliitto ottaa ilmaherruuden muutamassa viikossa joka tapauksessa, jos sota syttyy.

  • Anonyymi

   Muutamassa sekunnin murto-osassa, kun puhutaan yliääniohjuksista. Suomen korruptio-vallankäyttäjien, suunnittelemat Veroparatiisihävittäjähankkeet, ovat täysin väärä vastaus, Suomen / maailman turvattomuuteen. Suomen kokoisen ja sijanniltaan olevan valtion, ainut rauhan tae, on vahvempi liittoutumattomuus, puolueettomuus ja oman kansan vahva, aito oikeusturva, joka nyt puuttuu jo n. miljoonalta Suomen kansalaiselta.

   https://www.aftonbladet.se/ledare/a/jawAv0/elon-musk-har-storre-ansvar-an-kottatare

   • Anonyymi

    Kattoppas mokomaa kun ainainen poutasää ja suvi on saapunut Suomen ylle... Mutta miksi Sinä, arvon anonyymi, olet pukeutunut noin? Eikö toppatakit ja pipot jouda jo kierrätykseen ? Sopuisasti repäisemme seinästä rahaa ja varvassandaaleissa säntäämme kukkakedolle ..vai?


  • Anonyymi

   Ei poliitikkojen omat mielenosoittajat vastusta poliitikkojen epäisänmaallisia hankkeita.

   Koko ilmastotouhukin taitaa olla vain kateudesta johtuvaa kiukkuamista tyyliin: Koska minulla ei ole autoa niin muiltakin pitää saada ne pois jne.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   On käynyt ilmi, että korruptiopoliitikkoja on mukana Greenpeacen ja Elokapinan, korkeakoulutettujen hyväosaisten, perintö- ja verosuunnittelijarikkaiden ns. ilmasto- ja luonnonsuojeluliikkeissä. Ekotiloja on tuettu vastikkeettomilla yritys-maataloustuilla, eivätkä kyseiset järjestöt, vaadi pahimpia ilmastotuholaisia, kuten Veroparatiisihävittäjä-hanketta peruttavaksi ja Veroparatiisiyrityksiä- ja tiloja, verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen, yritys-maatalous-korona- jne tukien poistamista, verojenkierrosta, osake-vakuutuskuoririkollisuudesta, eli todellisia, merkityksellisiä ilmastotekoja, ne eivät vaadi, koska ovat nettohyötyjiä ja veroparatiisiyrityksiä itse.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17206547/metsayhtiot-kuin-marjanpoiminta-veroparatiisifirmoja-tuovat-metsurit-thaimaasta#comment-111290363

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ökyrikkaita perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijoita, kiinnostaa vain omaisuuksiensa lyhytnäköinen suojelu, sosiaaliset epäoikeudenmukaisuudet, eli eriarvoistaminen ja iso, korjaamaton köyhyysongelma, joihin veroparatiisihävittäjä-hankkeen perumisesta säästyvillä miljardeilla, saadaan heti korjausta, eivät heitä kiinnosta.

   https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

   Vieraitten valtojen veroparatiisihävittäjä-hankkeet, on peruttava.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Pirkanmaan ilmatila, on käytännössä veroparatiisi-militaristien harjoittelu-hupilentelyn / meluamisen keskus. Tänäänkin koko päivän helikoptereiden pörinää, tauotta. Muun Suomen asukkaita, pidetään pimennossa siitä, mitä korruptio-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmän / veroparatiisi-äärioikeistorikollisten, tarpeeton, turha, Suomelle vahingollinen, veroparatiisi-hävittäjähanke tulisi tarkoittamaan.

   https://www.dw.com/en/eu-china-race-to-secure-green-projects-in-southeast-asia/a-59987570

   Kova hinta kansalaisten selkänahoista revittäväksi, EU-tukipakettien ym veroparatiisilaiskiaisten luksuselämien rahoittamisen lisäksi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935049/petoskokpersujen-eu-tukipaketin-valevastustaminen-on-quotpoikkeusquot-joka-vahvistaa-eu-tukipaketin

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suomessa ei siedetä tahoja, jotka vastustavat poliittista diktatuuria, haluavat aidosti puolustaa rauhaa, liittoutumattomuutta, puolueettomuutta ja vastustaa veroparatiisi-äärioikeiston-sotabisnes-pörssikeinottelua.

   Entinen rauhanpuolustajat, on nykyinen äärioikeiston sotabisnes-pörssikeinottelijoiden mainoskanava, noloa petosta, yritystuilla ostettu periaatteet.

   Kävi kuten entiselle voima-lehdelle, Suomi on ainut valtio EU:ssa, jossa ei virallisten totuuden mukaan, ole köyhyysongelmaa, vaikka toista miljoonaa Suomen kansalaista, on edelleen ilman aitoa oikeusturvaa, 800€/kk veroparatiisi-sote-ihmiskaupan välineinä, kun kaikissa muissa Pohjoismaissa ovat 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden oikeusturvana.

   Ilmastonmuutoksen sosiaalinen oikeudenmukaisuuskin, tarkoittaa Suomessa, vallan kermakupille päässeelle "älymystölle" , vastikkeettomia yritystukia pörssikeinotteluun, rasististen savimaja-kuvien siivin. Oman kansan hätää ja kärsimystä köyhyyteen pakotettuina, ei haluta nähdä. Laput silmillä yritystukien perässä niin entinen rauhanpuolustajat, kuin entinen voima-lehti.

  • Anonyymi

   Erikoinen ilmastoliike, kun ei vastusta, suurimpia ilmasto- ja taloustuholaisia, Veroparatiisihävittäjähankkeita, joita laiton ex-äärioikeistohallitus, järjettömästi, suuruudenhullusti ja tarpeettomasti, kaiken lisäksi laittomasti teki. Yksikään Suomen kansalainen, ei ollut missään demokraattisissa vaaleissa, koskaan äänestänyt ex-äärioikeistohallitusta, eli Veroparatiisihävittäjä-hanke on LAITON.

  • Anonyymi

   Aivan turhia pienen piirin leikkikaluja nuo hävittäjät. Horneteillakaan ei ole kertaakaan Suomi sotinut, eli turha ostos oli. Tosi paikan tullen koneet voisi hoitaa vuokraamalla lentäjineen Jenkeistä.

  • Anonyymi

   ...kuulostaa arvon kirjoittelija olevan henkeä täysi kuin kylän poikien kiljutiinu muurahaispesässä joskus viime vuosisadalla...siellä hellepäivänä oli käynyt poksahdus tapin juututtua paikoilleen...vaan jos kirjoiteltaisiin tästä televisiouudistuksesta...taas on "tyttöhallitus" mennyt halpaan ja kansan varoja tärvääntyy aivan kelvollisten "töllöjen" lopettaessa toimintansa markkinamiesten ideoiman uudistuksen takia...
   ..siinä on moni jo ennestään köyhyysrajalla elelevä mökin asukas tiukilla jos aikoo uutiset katsoa uuden vuoden jälkeen.. vaan tämähän ei juurikaan Arkadianmäen ongelma taida olla.. edustajien työhuoneisiin on "firman piikkiin" uusittu ajanmukainen medialaitteisto... ja yksityispuolella lienee tuttuja maahantuojia ja kauppiaita joilta jää noita esittelylaitteita..

  • Anonyymi

   Venäläinen perseenpöristin hävittäjä oli ollut epäilemättä sinun kylähullun mielestä 'ekologisempi'.

   • Anonyymi

    En tiedä mistä puhut, mutta ulkomuistista 700 km/h nopeampi.


  • Anonyymi

   Miksi ei hankita sähkökäyttöisiä hävittäjiä ?

   😂😂😄😂😄🥴🤔

  • Anonyymi

   Korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, teki pahan virheen, kun ei perunut ja karsinut jenkkien hyökkäysliiton / veroparatiisipörssikeinottelija-rikollisten, täysin tarpeettomia, suuruudenhulluja, seniilejä veroparatiisihankkeita.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

   VALEVASTUSTAMISEN ammattilaisia, löytyy Vas.liitostakin, Andersson Rkp:läisenä, taitaa olla mielissään, kun suomenruotsalaisen äärioikeiston unelma, jenkkien alamaisuudesta toteutui.

   https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/7c72b924-70ed-4483-8b4b-50ff4259fc02?ref=ampparit:1dd0

   Tuon hintainen virhe, ei "käyttökustannuksista" tekokitisemällä, muuksi muutu. Tekivät sitten järkyttävää velkaa tulevaisuuden lapsille ja nuorille, jota he eivät halunneet, ja jota he eivät koskaan kykene maksamaan.

  • Anonyymi

   Ökyrikkaat perintö-verosuunnittelija-pörssikeinottelijat Elokapinassa, olisivat halutessaan, pystyneet estämään sotahävittäjä-ilmasto-taloustuholaiset, korkeakoulutuksillaan ja asemillaan - ei vain ole aitoa tahtotilaa.

  • Anonyymi

   Ulkona jumppaaminen, ei poista ilmasto-talous-tuholais-hävittäjähanketta, syytteiden nostaminen Valtakunnanoikeuteen, on ainut tie estää ne.

  • Anonyymi

   Ruotsissa veroparatiisiyrityksiä, laitetaan häpeälistalle ja ökyrikkaiden eläkeläisten ylläpito verokeitaisiin, laitettiin verotukseen - toisin on Suomessa, ahneudella ei ole mitään rajoja.

   https://www.ts.fi/teemat/5526482

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254985/thl-on-radikalisoitunut-aarioikealle---ajaa-veroparatiisi-sotesijoittajien-voiton-maksimointia

   Veroparatiisi-Hus verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17331625/ukrainalaiset-tappoivat-suomalaisia-suomen-ja-venajan-sodissa#comment-113037643

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17376985/sankarivainajien-lahiomaisten-traumat-aktivoituneet-aarioikeistoukrainalaisten-maahantuonnin-takia

   Veroparatiisi-soten ihmiskaupan välineiksi pahoinpiteleminen, lähiomaisten sankarivainajien häpäiseminen, sananvapauksien estäminen, Usa:n disinformaatio, radiohiljaisuus medioissa - Suomi alkaa olla Usa:n sotaliiton / Usa:n vasallivaltion mallioppilas.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Elokapina EI ole mikään ympäristö-luontoliike, vaan ökyrikkaiden perintö-verosuunnittelijoiden, korkeakoulutettujen veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden ja korruptiopoliitikkojen-ym vallankäyttäjien mainosliike.

   Tyhjää täynnä ovat Elokapinan miekkarit, kun eivät edes isoimpia ympäristörikoksia, Veroparatiisihävittäjä-hankkeita vastusta.

  • Anonyymi

   Putininstit ja venäjän trollit vastustavat elokapinaa, koska fosiilisista polttoaineista luopuminen länessä rohmahduttaisia Putinin tulot. Siksi itämieliset ovat elokapinaa vastaan.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Irakissa Bagdadissa kuumuusaalto, jopa 50 astetta mitattu.

   https://www.aljazeera.com/news/2022/8/6/heatwaves-scorch-iraq-as-protracted-political-crisis-grinds-on

   AutokratiaUsan Taiwan provo, vähensi radikaalisti mahdollisuuksia ilmaston lämpenemisen torjuntaan, kun sen seurauksena, Kiina irtisanoi ilmasto-yhteistyön Usan kanssa. Samoin käy Venäjä-pakotteiden kanssa mm. Saksa palaamassa hiileen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17511567/taas-paskakuorma-ukrainasta-yle-uutiset-#comment-115617021

   Eivätkä Suomen lomakeskukset, ole rapautuneet, ne myöhemmin ostaneiden venäläisten käsissä, kyllä ne oli päästetty rappeutumaan jo ennen sitä, omistajiensa ahneuden, yksityistämisen, eli remonttien laiminlyönnin ym huonon hoidon takia. Esim. Lomaliitto Sulkava.

  • Anonyymi

   Kaikki taloudellisetkin ilmastosatsaukset, vesitetty yksityistäjien, eli veroparatiisi-pörssimonopolien/keinottelijoien, pohjattoman ahneuden takia, veroparatiisi-sota-pörssikeinottelu on Usalle / pörssirikollisille, tuottoisampaa, kuin mikään muu bisnes, joten piti saada sota aikaan, hinnalla millä hyvänsä ja se se nyt on.

   https://www.dw.com/en/germanys-energy-u-turn-coal-instead-of-gas/a-62709160

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/093bf90f-2b3a-419e-98ef-302ef3a8baac

   Yhteiskunta-ihmis-luontovastuut, eivät merkitse ahneuteen sairastuneille, yhtään mitään. Lisää itselle ja muille loputtoman ahneille, se on KorruptioNiinistöLintiläSaarikkoOrpo, ym äärioikeistoekstremisti-veroparatiisipoliitikkojen, ainut todellinen pyrkimys YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17510049/ihmiskauppaportaali-ei-ole-tunnistavinaan-elakelais-ihmiskauppaa#comment-115572373

  • Anonyymi

   Näin kääntyy takki ja takki kääntyy näin.

  • Anonyymi

   Näyttää takki kääntyvän ylläpidolla, kun tuo sama tyhmä fraasi, jatkuvasti viimeisenä, vaikka kuinka moni ja monesti, tänne kirjoittaisi.

  • Anonyymi

   Suomi menettää valtavia määriä bioenergiaa, kun taloyhtiöissä puiden oksia ja lehtiä, ei saa laittaa biojätteisiin, minne ne todellisuudessa kuuluisivat, vaan ne pitää laittaa roskiin, eli sekajätteisiin. Se on todellakin valtavaa haaskausta.

   https://www.aamulehti.fi/tampere/art-2000009080239.html

   Missä Elokapinan veroparatiisihävittäjä-hankkeen ja sotarikosliiton vastustus, kun ei ole näkynyt.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tekopyhyyttä!!!!

   En arvosta tientukkoja. Menkööt intiaan putsaamaan meriä, ja kertomaan mailman pelastamisesta.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Veroparatiisiyrityksien verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen laittaminen, vastikkeettomien, haitallisten yritys-maataloustukien poistaminen, ökyrikkailta perintö- ja verosuunnittelijoilta, osake-vakuutuskuoririkollisuuteen pörssikeitaisiin, on loputtava, jos luontoa halutaan suojella ja ilmastonmuutosta torjua.

   https://www.france24.com/en/environment/20221031-greta-thunberg-to-eschew-cop27-in-egypt-saying-summit-is-greenwashing

   Suomen hallitukselta odotetaan nyt niitä, sosiaalisen oikeudenmukaisuuden konkreettisia tekoja: Pohjoismaisia 1 500€/kk MINIMIELÄKKEITÄ.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17605207/emme-aanestaneet-vappusatas-pilkka-almusta-1-250ekk-luvattiin

  • Anonyymi

   Sosiaalinen epäoikeudenmukaisuus, kuvastaa Suomen eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, korruptiopoliitikko-pörssirikollisten päätöksiä ilmastoasioissa. Vastikkeettomia yritys-maatalous-korona-kulttuuri-ym tukia, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, osake-vakuutuskuoririkollisuuteen pörssikeitaisiin, on jaeltu jälleen, nykyisenkin hallituksen aikana, entistä enemmän, eikä loppua näy.

   https://www.france24.com/en/live-news/20221114-subarctic-boreal-forest-vital-for-the-planet-is-at-risk

   Suomen rakentajat vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, kaivelemassa roskiksia hengissä kitkuttaakseen - missä luvatut 1 250€/kk vähimmäiseläke-oikeusturva-almut viipyvät ?

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

   Edes laittoman ex-äärioikeistohallituksen, kipeitä leikkauksia puuttuvasta oikeusturvasta, eivät ole kompensoineet, saati vastanneet järkyttävän jyrkkiin elinkustannusten nostoihin, eikä mitään aitoja korotuksia ole tehty, silmänlumetta silmänkääntötemppuja vain.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17598920/elakekoyhyys-hatatila-ei-poistu-vale-elakekorotuksien-valheellisia-prosenttilukuja-esittelemalla

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 26 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   275
   2634
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2252
  3. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   94
   1109
  4. Emännän rauhootus aika,

   Pörrö itse huuvellut tubessa hellustansa, nyt tämä resupekka vaatii että asiasta oltaisiin hiljaa, ensikerran sai tuheroa syntymänsä jälkeen ja kertoi
   Tuusniemi
   82
   750
  5. Olen rakastunut sinuun mies

   Niin vieläkin, eikö ole hassua. Ikävä on kova!
   Ikävä
   50
   704
  6. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   45
   668
  7. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   218
   618
  Aihe