Missä Elokapinan Veroparatiisi-hävittäjähankkeen vastustus ? Sitä ei ole ?

Anonyymi

Suurin ilmastouhka Suomessa, on äärioikeiston / korruptiopoliitikkojen/ pörssikeinottelijoiden, Veroparatiisi-hävittäjähanke.
Kymmenien miljardien käyttökustannukset, valtava saastutus, myös melusaaste tulisi olemaan, järkyttävän stressaavaa niin ihmisille kuin luonnolle, järjettömistä, suuruudenhulluista, pörssikeinottelijoiden, kymmenienmiljardien rahoittamisista puhumattakaan.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

Veroparatiisihävittäjähanke on se ilmastouhka, jota uskottava ilmastonmuutoksen vastainen, ekokatastrofia estävä liike, ilman muuta ensimmäisenä ja tärkeimpänä torjuisi ja vaatisi ehdottomasti estettäväksi ja peruttavaksi.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

Mitä tekee Elokapina ? Ei mitään. Tai leikkii poliisia ja rosvoa korruptiopoliitikkojen ja EK-medioitten kanssa. Hyväosaisilla perintö- ja verosuunnittelijoilla, on ihan muita tavoitteita, kuin VEROPARATIISI-HÄVITTÄJÄ-ILMASTOUHAN TORJUMINEN.

181

2097

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyseisen liikkeen ja ilmastonmuutoksen torjunnan välillä, on valtava kuilu ja sen nimi on Veroparatiisihävittäjä-hanke, jota "Elokapinan" nimellä, oleva ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, Veroparatiisi-pörssikeinottelulla, taloudellisella, fyysisellä, seksuaalisella ja henkisellä väkivallalla, eli vääryydellä hankitun omaisuuden voiton maksimoijat "Elokapinassa", eivät suinkaan vastusta. Muutenkaan kyseinen rikkaiden Viherpesu-liike, ei kiinnostaisi korruptio-vallankäyttäjiä, suojelun kohteena ja näyttäytymisen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17151652/etova-petoskalmakokoomus-esiintyy-quotilmastopuolueenaquot-ek-ylen-mainoksissa

      Verovaroin ylläpidettävä ns.. virallinen media EK-Yle, tekee pelkkää äärioikeiston korruptiopoliitikkojen, ym vallankäyttäjien suoramainontaa, äärioikeisto-ideologista kuvaa yhteiskunnasta, jolla ei ole tekemistä sen todellisuuden kanssa, missä enemmistö köyhyyteen pakotetuista, oikeusturvattomiksi tehdyistä, Suomen kansalaisista, eli n. puolet väestöstä kärvistelee.

      Huippututkijoiden painava lause on: "ilmastonmuutosta voi torjua, vain sosiaalisesti oikeudenmukaisella tavalla".

      PetosKokPersRkpsinliike-Eiliset, eivät maksa veroja mihinkään valtioon, vaan käyttävät, köyhyyteen pakottamalla, kansoja hyväkseen, tehdäkseen tähtitieteellisiä voittoja Verokeitaisiin pörssissä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

      Sellaisten luuleminen "ilmastopuolueiksi", on kyllä harhojen huipentumaa, jota ei yksikään sivistynyt tiedotusväline, erehtyisi mainostamaan. Niin sekaisin eivät Suomen kansalaisetkaan sentään ole, että luulisivat äärioikeiston järjestäytyneitä veroparatiisirikollisia "ilmastopuolueiksi", mutta EK-Yle aivopesuun keskittynyt, antidemokraattinen äärioikeisto-ideologian levittäjä, näyttää kansalaisten uskovan, muutenhan se ei kyseisiä äärioikeistorikollisten mainoksia julkaisisi "uutisina".

      • Anonyymi

        Suomen tilaamat hävittäjät tulevat olemaan todellinen ympäristöteko, koska niiden avulla estetään yhden maailman saastuttavimpien valtioiden, Venäjän tuleminen levittämään saasteitaan myös Suomen alueelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen tilaamat hävittäjät tulevat olemaan todellinen ympäristöteko, koska niiden avulla estetään yhden maailman saastuttavimpien valtioiden, Venäjän tuleminen levittämään saasteitaan myös Suomen alueelle.

        SUURIN ilmasto-uhka on ydinvoima.

        Toiseksi suurin on nuo hävittäjät.

        Elokapina pihalla molemmista?


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Eikös eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, suojellutkin "Elokapina"-rikkaiden Veroparatiisi-omaisuudensuojelua ?

      https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/4330093

      Sanotaan vielä kerran, että aito ilmastontorjunta Suomessa, alkaisi suurimpien saastuttaja-ilmastotuholais-hankkeiden, Veroparatiisihävittäjien perumisen vaatimisesta, sitähän ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-rikkaiden "Elokapina" ei vaadi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Veroparatiisihävittäjä-hankkeen hyväksyvä Veroparatiisi-Elokapina, syö eläkeläisköyhien leipää. Kansainväliset ilmastonmuutoksen huippututkijat ovat todenneet, että: " ilmastonmuutosta ei voi torjua, ilman sosiaalista oikeudenmukaisuutta valtioissa". Suomessa ei sellaista käsitettä, kuin sosiaalinen oikeudenmukaisuus, edes tunneta vallankäyttäjien, ja heidän Veroparatiisi"kapinallistensa" keskuudessa.

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/161d6a5c-4a55-4605-8433-58e1ce025f5c

      Veroparatiisidiktatuuri Suomessa, on edennyt siihen pisteeseen, ettei puolta miljoonaa eläkeläisköyhää, näytä olevan enää olemassakaan, jos korruptiopoliitikkoja, ym vallankäyttäjiä ja EK-medioita uskoisi, mutta me olemme ja me jätämme äänestämättä, tulevissa eduskuntavaaleissa.

    • Anonyymi

      "Anti-Greta" hutaisee jälleen, sivuun asiasta, eli yrittää nähdä ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijat, kuten Suomessa "Elokapina"-liikkeen, korruptiopoliitikkojen- ym vallankäyttäjien uhreina, mitä he eivät ole, vaan ihan yhteisellä agendalla, kahmimassa valtaa ja suojelemassa Veroparatiisi-pörssiomaisuuksiaan, kuten korruptio-vallankäyttäjätkin.

      https://www.svt.se/nyheter/utrikes/utrikesbyran-do-for-klimatet-anti-greta-att-hungerstrejka-ar-att-utpressa-politiker

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17151652/etova-petoskalmakokoomus-esiintyy-quotilmastopuolueenaquot-ek-ylen-mainoksissa

      Kovaa on äärioikeiston ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijoiden, kohkaaminen "ilmasto"-asioiden ympärillä EK-medioissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

      On surullista, kuinka vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia koronarokotteista pidättäytyviä, vainotaan EK-medioissa, korruptiopoliitikkojen/vallankäyttäjien toimesta. Vihapuheita on jouduttu, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakottamisen lisäksi, jouduttu sietämään, niin kansanedustajilta, ministereiltä, kuin Veroparatiisipresidentin toimesta, koko koronapandemian ajan, kun oikeus-sivistysvaltioissa, aidoissa demokratioissa, riskiryhmä-koronarokottamattomia, on tuettu monin tavoin ja sairaus-kansaneläkkeet alkavat olla sen 1 500€/kk, kun Suomessa enää n. puolet tuosta 800€/kk orjuuseläkkeet.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073774/suomelle-ilmaiseksi-toita-tehneet-800ekk-orjuuselakkeilla-kerjuulla---haavisto-saisi-haveta

      Kansainväliset huippututkijat mm. Nature-tiedelehdessä, ovat painottaneet, sosiaalisen oikeudenmukaisuuden, olevan ilmastonmuutoksen torjunnan ehto ja edellytys, kaikissa valtioissa. Suomessa äärioikeiston veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden ilmastokohkaaminen on tuon vastakohta, pelkkää ahneuden maksimointia Veroparatiisi-pörssiomaisuuksille, ilmastoverukkeella.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Älkää enää antako painostaa itseänne äänestämään, Suomen eduskunnan syvästi korruptoitunutta yksipuoluejärjestelmää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17171941/alkaa-antako-enaa-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptio-yksipuoluejarjestelman-vaaleissa

      • Niin, olemalla äänestämättähän todistatte vain että olette ihan samaa mieltä valtion kanssa niiden päätöksistä :)


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tuo Kaliningradin esitelmä oli meristrategiajulistus.
        Sotalaivojensa liikkumisen turvaamiseksi miehitetään Suomi, Ahvenanmaa, Gotlanti ja Bornholm

        NATO-Viron rannikosta putinin sotalaivat pysyvät kaukana.


    • Anonyymi

      Lapsellista leikkiä sotaa, kun idässä on sellaiset yliääniohjukset ym, joita vastaan ei voi puolustautua, varsinkaan millään Veroparatiisihävittäjillä.

      Vahva liittoutumattomuus, puolueettomuus, rauhan valtiona toimiminen, on Suomen ainut mahdollisuus, suojautua hyökkäyksiltä ja sodilta.

      https://webdoc.france24.com/paris-climate-agreement-cop21-global-warming/

      • Anonyymi

        >... liittoutumattomuus, puolueettomuus, rauhan valtiona toimiminen ...

        Kaikki asioita joille Putin Suomenkin kohdalla nauraa räkäisesti.


      • Anonyymi

        Eipä nuo ole ennenkään estäneet venäläisiä hyökkäämästä Suomeen. Sinunlaisesi toivottavat venäläiset lämpimästi tervetulleiksi.


    • Anonyymi

      Ei nyt voi torjua ilmastonmuutosta kun on niin kylmä, pissa vaipat jäätyy ja tulee virtsis.

    • Anonyymi

      Sotabisneksien vastustaminen, Veroparatiisi-hävittäjäbisneksien vastustaminen, on suunnilleen tärkein asia, jos aidosti halutaan torjua ilmastonmuutosta, miksi se ei kiinnosta "Elokapinaa" ?

      https://www.cbc.ca/news/science/cop26-fairness-arguments-stall-climate-action-1.6228064

      Entäs sosiaalinen oikeudenmukaisuus, jokaisessa valtiossa, kuten tutkijat painottivat, ilmastonmuutoksen torjunnan ehtona ja edellytyksenä,
      miksi "Elokapina" Suomessa, ei päästä pihaustakaan ?

      On helppo pilkata oikeusturvattomia, nälkäisiä, raajarikoiksi köyhyyteen pakottamalla pahoinpideltyjä, joiden voimat eivät riitä, Veroparatiisirikkaiden "Elokapinassa" näyttäytymiseen, mutta niitä vastauksia, näihin Veroparatiisi-hävittäjä- ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden kysymyksiin, ei Suomen perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikkaiden "Elokapinalta" näy ei kuulu.

    • Anonyymi

      Nuo "Elokapinan" Veroparatiisi-perintörikkaiden, köyhyyteen pakotettuihin kohdistetut vihaväkivalta-puheet, kertovat paljon siitä, kuinka feikistä "kapinasta" on kyse, ei halutakaan toimia, niitä todellisia ja pahimpia ilmastotuholaisia vastaan, vaatimalla Veroparatiisi-sotabisneksien alasajoa, Veroparatiisi-hävittäjähankkeen perumista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17172605/suomi-on-unkari-aarioikeiston-veroparatiisi-porssikeinottelijoiden-diktatuuri

      Perintölapset eivät käsitä, mitä köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pahoinpiteleminen, edes on ja tarkoittaa. Luulevat, että kaikki ovat nuoria, varakkaita, kykeneviä matkustamaan Helsinkiin, osoittamaan mieltään Veroparatiisi-pörssirikkaiden, omaisuuksien suojelemisen puolesta,. Muuten älyäisivät edes miettiä, mitä heille sanotaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

      Puolen miljoonan 800€/kk orjuuseläkkeillä, ei matkustella mihinkään, edes lähiomaisia hautaamaan, bussilippukin voi olla monen kiven takana. Ja miksi osoittaa mieltään, Veroparatiisirikkaiden feikkimielenosoituksissa, joissa ei edes vastusteta törkeimpiä ilmastonmuutoksen edistäjiä, Veroparatiisi-hävittäjähankkeita, että pitäkäähän vihaväkivalta-solvauksenne, ihan itsellänne, kun ette kykene edes vastaamaan, teille esitettyihin kysymyksiin, missä on Veroparatiisi-hävittäjähankkeen, pahimman ilmastotuholaisen vastustus "Elokapinasta" ?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Elokapina ei miinanpoisto-Halosen tapaan toivota miehitystä tervetulleeksi

      • Anonyymi

        Jalkaväkimiinat on ainoa realistinen tapa puolustaa Suomen pitkää itärajaa.


    • Anonyymi

      Besserwisser-kapina on ponnahduslauta milleniaani-politiikkaan, jonka sisältö on ohutta yläpilveä some-mielikuvitusmaailmojen yllä.

    • Anonyymi

      Ökyrikas perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelija-korkeakoulutettu-terve- ja nuori, ei voi käsittää, etteivät raajarikoiksi pahoinpidellyt, nälkäiset oikeusturvattomat, joilla ei ole rahaa edes bussilippuun Hervantaan, pysty lähtemään mihinkään Helsinkiin "mieltä osoittamaan", hyväosaisten Veroparatiisi-omaisuuksien suojelu-"kapinassa".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107156145

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17026701/vihreat-unohtivat-sosiaalisen-oikeudenmukaisuuden-ilmastonmuutoksen-torjunnan-edellytyksen

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        ...olisitkohan valmis maksamaan ruuasta oikean hinnan, siis sen jonka ruoka maksaisi ilman subventointia... ja ,sivumennen sanoen, aika paljon vähemmän tukiaisia tarvittaisiin jos erään naispuolisen pressamme myötävaikutuksella ei lannoiteteollisuuttamme olisi myyty ulkolaisille jotka yhtään häpeilemättä rahastavat viljelijöitä ja sitä mukaa jokaista joka ruualla elää..
        ( huom! Tämähän ei tietenkään koske paperilla eläviä pääkaupunkilaisia...)


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Joka talvinen tuhansien lentokoneiden, lentäminen Lappiin, Kainuuseen, Kuusamoon, on suuri ilmastotuholainen.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17178014/veroparatiisirikkaiden-quotkapinaliikkeetquot-ek-medioitten-aarioikeistomainoksia#comment-110902741

      PetosKalmaKokPersRkpKrdsinliike-Eiliset / eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmän, uudet vaalimainokset, ovat alkaneet muodostua EK-medioihin. Käskyttämis-liikennemerkkien sekaan, on nyt tungettu eksyksissä olevia perintörikkaita "sorrettuja", kitisemään tyhjästä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173399/rokotevastustajat-ja-rokotemainostajat-ovat-yksi-ja-sama-veroparatiisi-porssikeinottelija-taho

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173448/rokotemyonteisetvastaiset-yksi-ja-sama-aarioikeiston-veroparatiisi-rokotemainostaja

      Opetelkaa ihmiset tunnistamaan, kun ahneet äärioikeistolaiset veroparatiisi-pörssikeinottelijarikkaat, esittävät "sorrettua", "uhria", "kapinaliikettä", silloin ollaan jo diktatuurien ytimessä, varsinkin kun he vaativat nyt, jo käytössä olevan eutanasian virallista, eli palkkamurha-oikeuksia Veroparatiisi-monopoleille ja kansanmurha-oikeuksia eduskunnan, korruptio-yksipuoluejärjestelmälle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17066182/quotpolarisaatioquot-vaalimainonta-korruptio-yksipuoluejarjestelman-liima-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17172605/suomi-on-unkari-aarioikeiston-veroparatiisi-porssikeinottelijoiden-diktatuuri

      VeroparatiisiNiinistö on lähempänä Putinia, Lukashenkoa, Bolsonaroa, ja Dutertea, kenties jo Veroparatiisibisneksien välityksellä, Kiinan junttaakin, kuin yhtäkään köyhyyteen pakottamaansa, Suomen ikäihmistä, vammaista ja pitkäaikaissairasta, oikeusturvattomiksi pahoinpideltyjä 800€/kk orjuuseläkeläisiä, Suomen kansalaisia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

      Älkää enää antako, painostaa itseänne äänestämään, korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmän vaaleissa. Nyt on aika vetää hätäjarrusta.

    • Anonyymi

      "Tunnepitoisiksi" itseään väittävät, äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset, narsistisia ja itsekkäitä, pitävät oikeutenaan pitää kokonaista Suomen kansaa panttivankeinaan.

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-kysyi-naista-syista-varakkaat-suomalaiset-piilottavat-itsensa-verottajan-suurituloisten-listalta-riski-kidnappaukselle/8279380#gs.fbntdr

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17178014/veroparatiisirikkaiden-quotkapinaliikkeetquot-ek-medioitten-aarioikeistomainoksia

      Tavallisilta köyhyyteen pakotetuilta kansalaisilta, kerjätään sääliä kurjistajilleen. On tämä entinen demokratia, kaukana Pohjoismaisista oikeus-sivistysvaltioista. Suomessa korkeakoulutetaan, itsekkäitä moukkia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073743/suomen-yksityistetyissa-yliopistoissa-opetetaan-aarioikeistoradikalismia

      Älkää enää antako, painostaa itseänne äänestämään. Oikeusturva puuttuu jo puolen miljoonan eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjen lisäksi, yhä useammalta Suomen syrjäytetyistä kansalaisista. Miljardeja verokeitaisiin, on nykyisen eduskunnan missio.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17178089/korruptio-yksipuoluejarjestelma-hakee-kansanmurha-oikeuksia-quoteutanasiallaquot

      Jokainen käsittää, että ilmastonmuutosta ei torjuta "pelkästään" metsiä suojelemalla, tärkeintä ja ainut todellinen keino, on laittaa kaikki Veroparatiisiyritykset verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen, poistaa kaikki yritys-maatalous-korona-ym tuet ja verohelpotukset, ökyrikkailta perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijoilta - tätä ei perintörikkaiden "Elokapina" myöskään vaadi. Outo "Elokapina", kun ei torju ilmastonmuutosta, vaan suojelee Veroparatiisirikkaiden pörssiomaisuuksia.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ilmastonmuutosta voi torjua vain, laittamalla kaikki Veroparatiisiyritykset verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen. Siitä kaikkien valtioiden ilmastokokoukseen osallistujat, vaikenevat edelleen, eli olivat yksimielisesti kapitalismin tuhoisan "voittokulun" jatkamisen kannalla, asia josta myös "Elokapinan" pörssikeinottelijat ovat tyystin hiljaa.

      https://www.nature.com/articles/d41586-021-02990-w

    • Anonyymi

      Suomessa pörssirikkaiden perintölasten "Elokapina", onkin osoittautunut ökyrikkaiden perintö-ja verosuunnittelijoiden, ansaitsemattomien omaisuuksien suojelijaksi. Mitään millä torjuttaisiin aidosti ilmastonmuutosta, eivät kannata, kuten Veroparatiisihävittäjähankkeen estämistä ja perumista, Veroparatiisiyrityksien verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen laittamista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17135847/elokapina-veroparatiisi-sota--ja-sote-monopolien-ja-korruptiopoliitikkojen-mainosliike

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ovat liittyneet lihansyöjien vahvaan joukkoon kun jotain aina pitää vastustaa niin nyt vastustavat Helsingin kaupungin kasvien syömistä ja tuhoamista.

      Olet kannibaali jos syöt elävän kasvin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Sinä olet osa ongelmaa joka aiheuttaa ilmaston lämpiämisen.


    • Anonyymi

      Niin sinäkin, ihan jokainen varmasti, vaan veroparatiisi-monopolien-pörssikeinottelijat ja veroparatiisihävittäjät, niitä saastuttajia ja ilmastotuholaisia, joiden rajoittamisella, on todellinen merkitys, jos ilmastonmuutosta halutaan torjua.

      https://yle.fi/uutiset/3-12182351

      Yksilöiden syyllistäminen muutenkaan, ei ole paras keino, torjua ilmastonmuutosta, sosiaalinen oikeudenmukaisuus, veroparatiisiyrityksien verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen laittaminen, on se tärkein ja tehokkain, sitä odotetaan ns. ilmastoliikkeiltä, jos ovat aidosti, ilmastonmuutoksen torjunnan asialla.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        "vastustaako... " olisitko valmis maksamaan ruuasta oikean hinnan siinä tapauksessa että joutuisit ensin itse, omalla työlläsi, ansaitsemaan elantosi ?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pienen maan ei kannata tuhlata puolustusresursseja ilmavoimiin. Neuvostoliitto ottaa ilmaherruuden muutamassa viikossa joka tapauksessa, jos sota syttyy.

    • Anonyymi

      Muutamassa sekunnin murto-osassa, kun puhutaan yliääniohjuksista. Suomen korruptio-vallankäyttäjien, suunnittelemat Veroparatiisihävittäjähankkeet, ovat täysin väärä vastaus, Suomen / maailman turvattomuuteen. Suomen kokoisen ja sijanniltaan olevan valtion, ainut rauhan tae, on vahvempi liittoutumattomuus, puolueettomuus ja oman kansan vahva, aito oikeusturva, joka nyt puuttuu jo n. miljoonalta Suomen kansalaiselta.

      https://www.aftonbladet.se/ledare/a/jawAv0/elon-musk-har-storre-ansvar-an-kottatare

      • Anonyymi

        Kattoppas mokomaa kun ainainen poutasää ja suvi on saapunut Suomen ylle... Mutta miksi Sinä, arvon anonyymi, olet pukeutunut noin? Eikö toppatakit ja pipot jouda jo kierrätykseen ? Sopuisasti repäisemme seinästä rahaa ja varvassandaaleissa säntäämme kukkakedolle ..vai?


    • Anonyymi

      Ei poliitikkojen omat mielenosoittajat vastusta poliitikkojen epäisänmaallisia hankkeita.

      Koko ilmastotouhukin taitaa olla vain kateudesta johtuvaa kiukkuamista tyyliin: Koska minulla ei ole autoa niin muiltakin pitää saada ne pois jne.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      On käynyt ilmi, että korruptiopoliitikkoja on mukana Greenpeacen ja Elokapinan, korkeakoulutettujen hyväosaisten, perintö- ja verosuunnittelijarikkaiden ns. ilmasto- ja luonnonsuojeluliikkeissä. Ekotiloja on tuettu vastikkeettomilla yritys-maataloustuilla, eivätkä kyseiset järjestöt, vaadi pahimpia ilmastotuholaisia, kuten Veroparatiisihävittäjä-hanketta peruttavaksi ja Veroparatiisiyrityksiä- ja tiloja, verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen, yritys-maatalous-korona- jne tukien poistamista, verojenkierrosta, osake-vakuutuskuoririkollisuudesta, eli todellisia, merkityksellisiä ilmastotekoja, ne eivät vaadi, koska ovat nettohyötyjiä ja veroparatiisiyrityksiä itse.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17206547/metsayhtiot-kuin-marjanpoiminta-veroparatiisifirmoja-tuovat-metsurit-thaimaasta#comment-111290363

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ökyrikkaita perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijoita, kiinnostaa vain omaisuuksiensa lyhytnäköinen suojelu, sosiaaliset epäoikeudenmukaisuudet, eli eriarvoistaminen ja iso, korjaamaton köyhyysongelma, joihin veroparatiisihävittäjä-hankkeen perumisesta säästyvillä miljardeilla, saadaan heti korjausta, eivät heitä kiinnosta.

      https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

      Vieraitten valtojen veroparatiisihävittäjä-hankkeet, on peruttava.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pirkanmaan ilmatila, on käytännössä veroparatiisi-militaristien harjoittelu-hupilentelyn / meluamisen keskus. Tänäänkin koko päivän helikoptereiden pörinää, tauotta. Muun Suomen asukkaita, pidetään pimennossa siitä, mitä korruptio-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmän / veroparatiisi-äärioikeistorikollisten, tarpeeton, turha, Suomelle vahingollinen, veroparatiisi-hävittäjähanke tulisi tarkoittamaan.

      https://www.dw.com/en/eu-china-race-to-secure-green-projects-in-southeast-asia/a-59987570

      Kova hinta kansalaisten selkänahoista revittäväksi, EU-tukipakettien ym veroparatiisilaiskiaisten luksuselämien rahoittamisen lisäksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935049/petoskokpersujen-eu-tukipaketin-valevastustaminen-on-quotpoikkeusquot-joka-vahvistaa-eu-tukipaketin

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomessa ei siedetä tahoja, jotka vastustavat poliittista diktatuuria, haluavat aidosti puolustaa rauhaa, liittoutumattomuutta, puolueettomuutta ja vastustaa veroparatiisi-äärioikeiston-sotabisnes-pörssikeinottelua.

      Entinen rauhanpuolustajat, on nykyinen äärioikeiston sotabisnes-pörssikeinottelijoiden mainoskanava, noloa petosta, yritystuilla ostettu periaatteet.

      Kävi kuten entiselle voima-lehdelle, Suomi on ainut valtio EU:ssa, jossa ei virallisten totuuden mukaan, ole köyhyysongelmaa, vaikka toista miljoonaa Suomen kansalaista, on edelleen ilman aitoa oikeusturvaa, 800€/kk veroparatiisi-sote-ihmiskaupan välineinä, kun kaikissa muissa Pohjoismaissa ovat 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden oikeusturvana.

      Ilmastonmuutoksen sosiaalinen oikeudenmukaisuuskin, tarkoittaa Suomessa, vallan kermakupille päässeelle "älymystölle" , vastikkeettomia yritystukia pörssikeinotteluun, rasististen savimaja-kuvien siivin. Oman kansan hätää ja kärsimystä köyhyyteen pakotettuina, ei haluta nähdä. Laput silmillä yritystukien perässä niin entinen rauhanpuolustajat, kuin entinen voima-lehti.

    • Anonyymi

      Erikoinen ilmastoliike, kun ei vastusta, suurimpia ilmasto- ja taloustuholaisia, Veroparatiisihävittäjähankkeita, joita laiton ex-äärioikeistohallitus, järjettömästi, suuruudenhullusti ja tarpeettomasti, kaiken lisäksi laittomasti teki. Yksikään Suomen kansalainen, ei ollut missään demokraattisissa vaaleissa, koskaan äänestänyt ex-äärioikeistohallitusta, eli Veroparatiisihävittäjä-hanke on LAITON.

    • Anonyymi

      Aivan turhia pienen piirin leikkikaluja nuo hävittäjät. Horneteillakaan ei ole kertaakaan Suomi sotinut, eli turha ostos oli. Tosi paikan tullen koneet voisi hoitaa vuokraamalla lentäjineen Jenkeistä.

    • Anonyymi

      ...kuulostaa arvon kirjoittelija olevan henkeä täysi kuin kylän poikien kiljutiinu muurahaispesässä joskus viime vuosisadalla...siellä hellepäivänä oli käynyt poksahdus tapin juututtua paikoilleen...vaan jos kirjoiteltaisiin tästä televisiouudistuksesta...taas on "tyttöhallitus" mennyt halpaan ja kansan varoja tärvääntyy aivan kelvollisten "töllöjen" lopettaessa toimintansa markkinamiesten ideoiman uudistuksen takia...
      ..siinä on moni jo ennestään köyhyysrajalla elelevä mökin asukas tiukilla jos aikoo uutiset katsoa uuden vuoden jälkeen.. vaan tämähän ei juurikaan Arkadianmäen ongelma taida olla.. edustajien työhuoneisiin on "firman piikkiin" uusittu ajanmukainen medialaitteisto... ja yksityispuolella lienee tuttuja maahantuojia ja kauppiaita joilta jää noita esittelylaitteita..

    • Anonyymi

      Venäläinen perseenpöristin hävittäjä oli ollut epäilemättä sinun kylähullun mielestä 'ekologisempi'.

      • Anonyymi

        En tiedä mistä puhut, mutta ulkomuistista 700 km/h nopeampi.


    • Anonyymi

      Miksi ei hankita sähkökäyttöisiä hävittäjiä ?

      😂😂😄😂😄🥴🤔

    • Anonyymi

      Korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, teki pahan virheen, kun ei perunut ja karsinut jenkkien hyökkäysliiton / veroparatiisipörssikeinottelija-rikollisten, täysin tarpeettomia, suuruudenhulluja, seniilejä veroparatiisihankkeita.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

      VALEVASTUSTAMISEN ammattilaisia, löytyy Vas.liitostakin, Andersson Rkp:läisenä, taitaa olla mielissään, kun suomenruotsalaisen äärioikeiston unelma, jenkkien alamaisuudesta toteutui.

      https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/7c72b924-70ed-4483-8b4b-50ff4259fc02?ref=ampparit:1dd0

      Tuon hintainen virhe, ei "käyttökustannuksista" tekokitisemällä, muuksi muutu. Tekivät sitten järkyttävää velkaa tulevaisuuden lapsille ja nuorille, jota he eivät halunneet, ja jota he eivät koskaan kykene maksamaan.

    • Anonyymi

      Ökyrikkaat perintö-verosuunnittelija-pörssikeinottelijat Elokapinassa, olisivat halutessaan, pystyneet estämään sotahävittäjä-ilmasto-taloustuholaiset, korkeakoulutuksillaan ja asemillaan - ei vain ole aitoa tahtotilaa.

    • Anonyymi

      Ulkona jumppaaminen, ei poista ilmasto-talous-tuholais-hävittäjähanketta, syytteiden nostaminen Valtakunnanoikeuteen, on ainut tie estää ne.

    • Anonyymi

      Ruotsissa veroparatiisiyrityksiä, laitetaan häpeälistalle ja ökyrikkaiden eläkeläisten ylläpito verokeitaisiin, laitettiin verotukseen - toisin on Suomessa, ahneudella ei ole mitään rajoja.

      https://www.ts.fi/teemat/5526482

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254985/thl-on-radikalisoitunut-aarioikealle---ajaa-veroparatiisi-sotesijoittajien-voiton-maksimointia

      Veroparatiisi-Hus verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17331625/ukrainalaiset-tappoivat-suomalaisia-suomen-ja-venajan-sodissa#comment-113037643

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17376985/sankarivainajien-lahiomaisten-traumat-aktivoituneet-aarioikeistoukrainalaisten-maahantuonnin-takia

      Veroparatiisi-soten ihmiskaupan välineiksi pahoinpiteleminen, lähiomaisten sankarivainajien häpäiseminen, sananvapauksien estäminen, Usa:n disinformaatio, radiohiljaisuus medioissa - Suomi alkaa olla Usa:n sotaliiton / Usa:n vasallivaltion mallioppilas.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Elokapina EI ole mikään ympäristö-luontoliike, vaan ökyrikkaiden perintö-verosuunnittelijoiden, korkeakoulutettujen veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden ja korruptiopoliitikkojen-ym vallankäyttäjien mainosliike.

      Tyhjää täynnä ovat Elokapinan miekkarit, kun eivät edes isoimpia ympäristörikoksia, Veroparatiisihävittäjä-hankkeita vastusta.

    • Anonyymi

      Putininstit ja venäjän trollit vastustavat elokapinaa, koska fosiilisista polttoaineista luopuminen länessä rohmahduttaisia Putinin tulot. Siksi itämieliset ovat elokapinaa vastaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Irakissa Bagdadissa kuumuusaalto, jopa 50 astetta mitattu.

      https://www.aljazeera.com/news/2022/8/6/heatwaves-scorch-iraq-as-protracted-political-crisis-grinds-on

      AutokratiaUsan Taiwan provo, vähensi radikaalisti mahdollisuuksia ilmaston lämpenemisen torjuntaan, kun sen seurauksena, Kiina irtisanoi ilmasto-yhteistyön Usan kanssa. Samoin käy Venäjä-pakotteiden kanssa mm. Saksa palaamassa hiileen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17511567/taas-paskakuorma-ukrainasta-yle-uutiset-#comment-115617021

      Eivätkä Suomen lomakeskukset, ole rapautuneet, ne myöhemmin ostaneiden venäläisten käsissä, kyllä ne oli päästetty rappeutumaan jo ennen sitä, omistajiensa ahneuden, yksityistämisen, eli remonttien laiminlyönnin ym huonon hoidon takia. Esim. Lomaliitto Sulkava.

    • Anonyymi

      Kaikki taloudellisetkin ilmastosatsaukset, vesitetty yksityistäjien, eli veroparatiisi-pörssimonopolien/keinottelijoien, pohjattoman ahneuden takia, veroparatiisi-sota-pörssikeinottelu on Usalle / pörssirikollisille, tuottoisampaa, kuin mikään muu bisnes, joten piti saada sota aikaan, hinnalla millä hyvänsä ja se se nyt on.

      https://www.dw.com/en/germanys-energy-u-turn-coal-instead-of-gas/a-62709160

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/093bf90f-2b3a-419e-98ef-302ef3a8baac

      Yhteiskunta-ihmis-luontovastuut, eivät merkitse ahneuteen sairastuneille, yhtään mitään. Lisää itselle ja muille loputtoman ahneille, se on KorruptioNiinistöLintiläSaarikkoOrpo, ym äärioikeistoekstremisti-veroparatiisipoliitikkojen, ainut todellinen pyrkimys YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17510049/ihmiskauppaportaali-ei-ole-tunnistavinaan-elakelais-ihmiskauppaa#comment-115572373

    • Anonyymi

      Näin kääntyy takki ja takki kääntyy näin.

    • Anonyymi

      Näyttää takki kääntyvän ylläpidolla, kun tuo sama tyhmä fraasi, jatkuvasti viimeisenä, vaikka kuinka moni ja monesti, tänne kirjoittaisi.

    • Anonyymi

      Suomi menettää valtavia määriä bioenergiaa, kun taloyhtiöissä puiden oksia ja lehtiä, ei saa laittaa biojätteisiin, minne ne todellisuudessa kuuluisivat, vaan ne pitää laittaa roskiin, eli sekajätteisiin. Se on todellakin valtavaa haaskausta.

      https://www.aamulehti.fi/tampere/art-2000009080239.html

      Missä Elokapinan veroparatiisihävittäjä-hankkeen ja sotarikosliiton vastustus, kun ei ole näkynyt.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tekopyhyyttä!!!!

      En arvosta tientukkoja. Menkööt intiaan putsaamaan meriä, ja kertomaan mailman pelastamisesta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Veroparatiisiyrityksien verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen laittaminen, vastikkeettomien, haitallisten yritys-maataloustukien poistaminen, ökyrikkailta perintö- ja verosuunnittelijoilta, osake-vakuutuskuoririkollisuuteen pörssikeitaisiin, on loputtava, jos luontoa halutaan suojella ja ilmastonmuutosta torjua.

      https://www.france24.com/en/environment/20221031-greta-thunberg-to-eschew-cop27-in-egypt-saying-summit-is-greenwashing

      Suomen hallitukselta odotetaan nyt niitä, sosiaalisen oikeudenmukaisuuden konkreettisia tekoja: Pohjoismaisia 1 500€/kk MINIMIELÄKKEITÄ.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17605207/emme-aanestaneet-vappusatas-pilkka-almusta-1-250ekk-luvattiin

    • Anonyymi

      Sosiaalinen epäoikeudenmukaisuus, kuvastaa Suomen eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, korruptiopoliitikko-pörssirikollisten päätöksiä ilmastoasioissa. Vastikkeettomia yritys-maatalous-korona-kulttuuri-ym tukia, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, osake-vakuutuskuoririkollisuuteen pörssikeitaisiin, on jaeltu jälleen, nykyisenkin hallituksen aikana, entistä enemmän, eikä loppua näy.

      https://www.france24.com/en/live-news/20221114-subarctic-boreal-forest-vital-for-the-planet-is-at-risk

      Suomen rakentajat vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, kaivelemassa roskiksia hengissä kitkuttaakseen - missä luvatut 1 250€/kk vähimmäiseläke-oikeusturva-almut viipyvät ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

      Edes laittoman ex-äärioikeistohallituksen, kipeitä leikkauksia puuttuvasta oikeusturvasta, eivät ole kompensoineet, saati vastanneet järkyttävän jyrkkiin elinkustannusten nostoihin, eikä mitään aitoja korotuksia ole tehty, silmänlumetta silmänkääntötemppuja vain.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17598920/elakekoyhyys-hatatila-ei-poistu-vale-elakekorotuksien-valheellisia-prosenttilukuja-esittelemalla

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nolon läpinäkyvää äärioikeiston pörssijengirikollisuuden mainontaa, on EK-Hesarin ÄärioikeistoVihreiden korruptio-vaalimainonta, "30 %:n ilmastotavoitteilla", jotka eivät ole yhtään mitään muuta, kuin tyhjää prosentti-tilastokikkailua.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17655173/ek-medialemmikki-aarioikeistovihreiden-korruptioohisalo-lakkautti-elakekoyhyystutkimuksen

      Vaikuttanee KorruptioOhisalon aviomiehen, öljyyhtiö-ura siihen, ettei koskaan vaadita todellisuuteen perustuvia tietoja, mitä ilmastouhille on tehty, kun ei ole edes niitä edellytyksiä, sosiaalista oikeudenmukaisuutta, 1 250€/kk luvattuja MINIMIELÄKKEITÄ kyetty toteuttamaan.

      https://vastavalkea.fi/2021/01/08/havittajista-uusi-valtiontalouden-painajainen/

      Se niistä ilmastouhkien torjunnoista sitten.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17662783/eduskunnan-porssijengirikollisuus-kayttaa-katu-vakivaltajoukkoja

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Äänestämällä voi vain hävitä lisää.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      hmm kumma juttu muuten

    • Anonyymi

      Metsien omistajina yhä useammin, ökyrikkaita perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijamafioitten jäseniä, joille ihmiset ja luonto, eivät merkitse yhtään mitään muuta, kuin jatkuvan kovenevan riiston kohteita.

      https://www.aljazeera.com/news/2023/1/12/sweden-discovers-europes-largest-rare-earth-mine

      Metsienkäytön rajoitusten todelliset syyt, ovat sotarikosliitto- ja kaivostoiminta-hankkeet, ei mikään luonnonsuojelu.

      Siihen sitten ökytuilla Teekutsu-rallatusta, "media-kulttuuri-taide-ym" pörssirikkaiden luksuselämiin, että kansa ei älyäisi, mitä on meneillään, eli ihmisten ja luonnon totaalinen tuhoaminen käynnissä Suomessa.

    • Anonyymi

      Niin tiesittekö, että luonnonsuojelualueitten ALLE, mentiin jo ns. koeporauksilla, poraamalla vinoon, sieltä alueen rajalta, siten näyttää päältä päin, ettei ole koskettu, mutta todellisuudessa, on kaivettu luonnonsuojelualueilla, joiden alle sitten myöhemmin, aivan varmasti ovat pörssirikollismogulit, monikansallisine monopoleineen tunkemassa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        << veroparatiisi-kaivosmonopolien
        pörssirikollismogulit
        VeroparatiisiBrittihovien
        verosuunnittelija-pörssikeinottelijamafioitten >>

        Katsotaanpa:
        https://www.kaypahoito.fi/nix00191
        "voimakkaan asiaankuulumaton tai hajanainen puhe tai neologismien (uudissanojen) yleinen käyttö (F20.0–F20.3, selvimmät piirteet kriteeristä G1.2.b)."

        Eikä nuo viestit kuulu asiaa mitenkään (Elokapinalle vaatimus aivan sekopäisestä kuvitelmasta, että sen pitäisi vastustaa ilmastonmuutoksen perusteella hävittäjäkauppoja).

        Jep, sinulle tulisi aivan varmasti skitsofreniadiagnoosi (ellei sellaista jo ole), jos noita kirjoitustesi sekopäisyyttä katselee. Olisiko syytä käydä tapaamassa jotain mielenterveysalan ammattilaista ? Olosi voisi helpottua.


    • Anonyymi

      https://www.aamulehti.fi/pirkanmaa/art-2000009328157.html

      Ei ole "skitsofreniadiagnoosia", jos tieto helpottaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661451/en-tule-aanestamaan-seuraavissa-vaaleissa-ei-ole-todellista-realistista-vaihtoehtoa#comment-117886652

      Ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelijat, yritys-maatalous-kulttuuri-korona-ym tukia, osake-vakuutuskuoriin pörssikeitaissa nauttivat, väittävät vastustavansa äärioikeistoekstremismiä ja viharikollisuutta, vaikka käytännössä hyväksyvät sen, kun tekijöinä ovat eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, korruptiopoliitikko-pörssirikollismafiat ja kohteina vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, työttömät, syrjäytetyt ja muut osattomiksi pahoinpidellyt, Suomen kansalaiset.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Greta Thunbergilla on sentään, jonkinlaista sosiaalisen oikeudenmukaisuuden muistuttamista, mukana luonnonsuojelussa, muttei näillä Suomen äärioikeistolaisilla, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-korkeakoulutetuilla pörssikeinottelija-ekoliikkeillä, kun pahimmat ilmastotuholaiset, veroparatiisihävittäjähankkeetkin, ovat niiltä jääneet huomaamatta, eikä Lapin, Kainuun, Kuusamon hirvittävä turistilentomatkailu, näytä koskettavan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

      Ilmastonmuutoksen torjuntaa, ei voi toteuttaa, ilman aitoa sosiaalista oikeudenmukaisuutta, jokaisen valtion sisällä - näin sanovat tutkijat ja YK.

    • Anonyymi

      Moni vanhus, vammainen ja pitkäaikaissairas, työtön ja syrjäytetty, ei pysty köyhyyteen pakottamisen, eli oikeusturvattomuuden, jos iän, vammaisuuden ja vakavien sairauksien takia, osallistumaan mielenosoituksiin ihmisten ja luonnon puolesta, siksi olisi tärkeää, että ne nuoret ja terveet, jotka pystyvät, muistaisivat myös tuon sosiaalisen oikeudenmukaisuuden välttämättömyyden, ilmastouhkien torjunnassa ja luonnonsuojelussa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009335225.html

    • Anonyymi

      Onko jälleen sananvapaudet kortilla Suomessa, siltä näyttää. Valtio jossa pääministerin, veroparatiisihovien sovinistien liehittelystä, ei saisi kirjoittaa, ei ole oikeusvaltio, eikä aito demokratia.

      https://www.reuters.com/world/europe/putin-ally-medvedev-warns-nuclear-war-if-russia-defeated-ukraine-2023-01-19/

      Suomen kansa EI ole antanut lupaa, tuohon sotimiseen, suurvaltojen erittäin vakavaan sapelienkalisteluun osallistumiselle.

      Missä se sosiaalinen oikeudenmukaisuus, luvatut 1 250€/kk minimi-oikeusturvaeläkkeet viipyvät hallitus ? Ääniämme ette enää tule saamaan, jos tuota luvattua oikeusturvan, täysin välttämätöntä eläkettä, ei ennen korruptiovaaleja näy, voitte olla varmoja.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mikä ilmastoliike se sellainen on, joka ei tunnista vakavimpia ilmastotuholaisia veroparatiisihävittäjiä ?

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Diktatuureissa laittomia hankkeita, esitellään seremonioissa, näyttävien allekirjoittelujen ja liputusten kera, vaikkei laittomista hankkeista, joita hyökkäysliitto-hävittäjä-pörssirikollis-äärifasistien hankkeet ovat, tule laillisia millään seremonioitten esittelyillä EK-medioissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17818479/yksipuoluejarjestelman-trolli-esiintyy-milloin-kokpersuna-aarioikeistosdpna-jne

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17817683/laiton-sotarikosliitto-quotjasenyysquot--on-peruttavissa-koska-tahansa

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pörssirikollishävittäjä ryöstöjen hiilijalanjälki ?

    • Anonyymi

      Elokapina ei ole tainnut kuullakaan, norjalaisista aggressiivisista verovälttelijöistä, jotka pakenevat kotimaansa Norjan, kovennettua verotusta, yhteiskunta-luonto-ilmastovastuuseen laittamista Suomeen ?

      https://www.lemonde.fr/en/economy/article/2023/06/24/to-avoid-rising-taxes-norway-s-super-rich-flee-to-switzerland_6036559_19.html

      Suomessa nuo kelvottomat, pesevät rahaa mm. veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisessa, eläkeläisväestöä ennenaikaisesti köyhyyteen tappamisessa, tuulivoimayhtiöissä, R-kioskiketju on niiden omistuksessa ja Suomen kansalaisilla passien noutopakko, ohjattu tuohon pörssirikollisten omistamaan ketjuun ym.

      https://www.aljazeera.com/news/2023/6/12/thailands-pm-frontrunner-pita-faces-election-commission-probe

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tässä tilanteessa, jossa ihmishenget ovat eläkeläisköyhillä, vakavasti uhattuina, pitää tutkijoidenkin kääntyä jo EU-tuomioistuimen puoleen, eikä enää järjestää "köyhyyden vastaisia tapahtumia", joissa korruptiopoliitikko-pörssirikolliset, saavat valheillaan mainostaa itseään ja veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamis-pörssimonopolejaan, joiden osakkeiden omistajia ovat.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17915997/vetoamme-eapnn-koyhyystutkijoihin-tehkaa-rikoskanteita-eu-tuomioistuimeen

    • Anonyymi

      Kyllä veroparatiisirallikin, tietenkin saastuttaa ja on huomion kiinnittämistä, pois yhteiskunnan isoista, vakavista ongelmista, eläkeläisköyhien veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamisesta, eriarvoistamisesta, kansan kahtiajakamisesta, ison korjaamattoman köyhyysongelman hoitamatta jättämisestä ym.

      https://www.ksml.fi/paikalliset/6117870

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Venäjä-mielinen trollipaskaporukka ei halua Suomelle hävittäjiä. Silloinhan Venäjän on helpompi hyökätä tänne. Mutta Putlerin perseennuolijat puhuvat jostain ilmastosta!?!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      TÄYSKIELTO villieläinten haaskaruokinnalle välittömästi.

      Ihmiset joilla ei ole maalla asumiseen, tarvittavia taitoja ja jotka levittäytyvät sinne lemmikkeineen, alkuperäisluonnon- ja eläinten kustannuksella, pitää pakkomuuttaa kaupunkeihin, kun eivät osaa asua maaseudulla, sovussa luonnon ja eläinten kanssa, kuten on vuosituhansia osattu.

    • Anonyymi

      Elokapina on Putinin rahoittama, joten kai se jotain on siinäkin tehnyt.

    • Anonyymi

      Tuskimpa on. Taidat nähdä putineja joka paikassa.

    • Anonyymi

      https://www.cbc.ca/news/canada/manitoba/inside-wapusk-national-park-1.6943338

      Tuota sosiaalisen oikeudenmukaisuuden välttämättömyyttä, luonnonsuojelun ja ilmastouhkien torjumisen ehtona ja edellytyksenä, ei ole pahemmin näkynyt eikä kuulunut Suomessa medioissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17859449/ilmastouhkia-voi-torjua-vain-sosiaalisesti-oikeudenmukaisella-tavalla

      Siitä jää tunne, että ovat Suomen saamelaiset, joten haluttomia moiseen ulottuvuuteen, superrikkaita kenties matkailubisneksien verovälttelijöitä, tms. kun sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta, ei kuule mainittavan missään mitään.

      https://www.kaleva.fi/mista-aikuisille-tulee-kiusaus-kiusata/1938029

      Emmekä tosiaan tarkoita, että luonnonsuojelu ja ilmastouhkien torjuminen, olisivat yksin saamelaisten, tai muiden alkuperäiskansoiksi nimettyjen harteilla, mutta sieltä suunnalta, luontoyhteyttä kun korostetaan, luulisi kuulevan enemmän, rohkeita kannanottoja, sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolesta, kun ilman sitä mitään ilmastouhkien torjuntaa, saati luonnonsuojelua, ei ole olemassakaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17907665/epaluottamuslause-ei-riita--laittomuudet-perusoikeuksia-vastaan-tutkittava-

      Lentomatkailumainokset tulisi jo kieltää ek-medioissa, on täysin vastuutonta, että ek-medioissa tuputetaan jatkuvasti: lennä, lennä, lennä, kun pitäisi antaa täysin päinvastaista viestiä: älä lennä, älä lennä, älä lennä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ilmastouhkia ja luontokatoa, voi torjua VAIN sosiaalisesti oikeudenmukaisella tavalla, kunkin valtion sisällä, ovat maailman huippututkijat vedonneet, miksi tämä ei näy Suomessa mitenkään, päinvastoin, monin tavoin lainvastainen, pörssirikollisten äärifasistinen neonatsihallitus, on Suomen lakien ja kansalaisoikeuksien vastaisesti, leikkaamassa jo entuudestaan, köyhyysrajan alapuolelle pakotetuilta, mm. veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamiseläkeläisiltä.

      https://www.aljazeera.com/news/2023/9/11/sami-activist-protests-in-front-of-norwegian-parliament-over-wind-turbines

      EK-medioissa ei ilmeisesti enää tunneta, Suomen perustus-ym lakeja, eikä kansalaisoikeuksia. Saamelaisia ei ole kuultu päätöksenteossa, kun veroparatiisi-tuulivoimayhtiöitten pörssirikolliset jylläävät.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Veroparatiisihevostilat on laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luonto-ilmastovastuuseen, kuten muutkin veroparatiisiyritykset.

    • Anonyymi

      Putinin trollit vauhdissa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei tietoakaan sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta, ilmastouhkien ja luontokadon torjumisen edellytyksenä ja ehtona Elokapinan, superrikkailla kansainvälisen verovälttelijä-"eliitin" porukoilla, Ei paljon Lapin, Kuusamon ja Kainuun lentomatkailu-turismin pikimustaa hiilijalanjälkeä ole vastustettu, kun itse lentelevät sinne laskettelulomilleen, pörssirikollisperilliset.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18025979/aarioikeistovihreat-kiistavat-elakelaiskoyhien-ihmiskauppa-kokemukset#comment-123289887

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Matkustavatko ÄärioikeistoVihreät lentäen Lappiin laskettelemaan, verojenmaksajien varoilla ja köyhyyteen pakotettujen henkien kustannuksella, jälleen talvilomillaan, siinä missä muutkin pörssirikolliset, vastaus on kyllä. ÄärioikeistoVihreät eivät ole mikään ilmasto-saati luonnonsuojelu puolue, kuin vain eduskunnan yksipuoluejärjestelmän pörssirikollisten mainoksissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18066886/kiinalainen-veroparatiisi-quotakkutehdasquot-valetyollistamaan-porssirikollisuudelle

    • Anonyymi

      Suomessa ilmasto- ja luontoliikkeiden ongelma, on sosiaalisen oikeudenmukaisuuden kokonaan puuttuminen, digiosaamattomat joita saattaa olla, jopa 40%a väestöstä, on suljettu automaattisesti kaiken toiminnan ulkopuolella, kun tietoa ei ek-medioista löydy, eikä sitä mistään saa, jos ei ole nettinäppäryyttä, kalliita laitteita, sometilejä ja kalliita liittymiä, joihin n. 40%:lla kansalaisista ei ole rahaa, ei osaamista, ei terveyttä, köyhyyteen uuvutetuilla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18067070/paljonko-ovat-digipudokkaitten-todelliset-maarat-suomessa-#comment-123871560

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      CBC:n jutussa jossa kerrotiin, Kanadan järvien kalastuskiellosta, hävittäjä-ym lentokoneiden takia, lentokentillä käytettävät vaahdot, joilla kai pestään koneita, mainittiin erityisen saastuttaviksi ja myrkyllisiksi, eli lentomatkailijatkin altistuvat niille lentokentillä.

      https://earth.org/us-military-pollution/

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ilmastonmuutos ja luontokato, lajien kuolemien sukupuuttoon, saasteisiin, muoviin tukehtumalla merissä jne etenee järkyttävää vauhtia.

      https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000010236587.html

      Sosiaalinen oikeudenmukaisuus, jokaisen valtion sisällä, on huippututkijoiden mukaan, kerrottujen uhkien torjumisen ehtona ja edellytyksenä, jokaisen valtion sisällä.

    • Anonyymi

      Veroparatiisivarkaiden "talouskuri" ei koske heitä itseään.

      https://www.france24.com/en/live-news/20240229-activists-occupy-german-forest-to-block-tesla-expansion

    • Anonyymi

      Yhdyssanaspesialistilinkittäjä jälleen vauhdissa. Jatka vain samasn malliin 👍😅

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      UUSI
    • Anonyymi
      UUSI

    Ketjusta on poistettu 31 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe